Miten meni viikonloppu?

Kahvihetkiä



Matovideon aiheuttamat sushitraumat on karkoitettu
syömällä lisää sushia.





Megalöytö Mark&Spenceriltä, villakangastakki 24euroa
ja ei ole kiiltävä vaan tummanvihreä eli salama huijaa.



L’orealilta tuli lähetys joka kruunasi perjantain.
Markkinoiden ja erityisesti markettien kauneimmat kynsilakka
uutuudet tulevat tässä.

Huulipaletit ovat L’orealin tuttua laatua tuoksua myöten,
kätevästi kulkee monta sävyä matkassa ja niitä voi vaikka mixailla.

Kynsilakat maksaa alle 9e ja ovat Essie kynsilakan kokoisia,
eli nyt kyllä on L’oreal taas onnistunut ja isosti!Näillä näppäimillä kaupoissa.



Lenkkeilyä kauniissa talvimaisemissa.



McDonaldsissakin poikettiin.



Onpas hyvä kahvi tämä Kulta Katriina Luomu, nam
ja kuka bongaa kuvasta koiran?





Onni ei tee muuta kuin kerjää.
Jääkaappimagneeteista tuli kyselyä Instassa ja tuumin
haluaisitteko joskus postausta magneeteista ja lähikuvaa. 😉
Lumitöitä on saanut tehdä urakalla ja kukas muu kuin Samu aina mukana.

Kädessä Natures Design pullo löytyy helmikuun loppuun verkkokaupasta
-20% koodilla ”koivusalo”.
En hyödy ostoksistanne taloudellisesti.
Pullo on upea ja ympäröivän korkin saa irroitettua
 ja pullon saa pestyä,
joko käsin tai astianpesukoneessa.
”Ekologinen tuote, minkä takana on tarina.”



Tortillapäivä ja jälkkäriksi mansikkapirtelöä,
makeuttajana toimi hunaja, nam.



Täällä normimeininkiä
Taisteluplaneetta Galagtica sarjan aloitimme tyttären kanssa ja
on ainoa sarja maailmassa jota katson jo kolmatta kertaa.
Vielä leikkaan mieheni hiukset ja sitten sarjan kimppuun
ja juu ei ole niin minkäänlaista kampaajatteren koulutusta. 😉

Mitä olette touhunneet viikonloppuna ja mitä syöneet?

Mukavaa sunnuntai-iltaa.

<3

*Sponsored Kulta Katriina Luomu, L’oreal meikit 
ja Natures Design juomapullo


76 thoughts on “Miten meni viikonloppu?”

  • Viikonloppujen ainoa vika on, että niissä kello käy hurjan paljon nopeammin kuin arjessa. Ei tää muuten voi selittää.

  • Pitäisköhän tähän sanoa, että mä en ehkä kestä noita huulipaletteja. Ne näyttää kyllä niin ihanilta. Pitäisköhän käyttää sun termiä, että nyt mä oon kyllä niin kade 😉 No ei vaiskaan, en mä ole, mutta ihania ne on. Mä oon niin kuin vähän laiskotellut tänä viikonloppuna.

    • Voi ei kyllä sun tarvii huulipunahöperön saada omat paletit! Tarvisit sellaisen jossa olisi pinkistä lilaan! Hyvä että tehopakkaus olet ottanut rennosti. <3

  • Syöty on eilen peltilihapiirakkaa ja fetasalaattia ja tänään spagettibolognesia. Herkugeltukin on. Leivoin eilen vadelma-mustikkapiirakan.
    Ihan ollaan vaan rentoiltu tämä päivä.
    Kivaa sunnuntaita!

  • Hihhi sushilla sitä on oltu taas, ja hyhhyh, onneks en ole nähnyt mitään matopostauksia missään, en haluakaan! Vaikka en usko sellaisten vievän minunkaan sushihimoilua veks 🙂 Ja mahtava löyty Marks&Spencerin takki, mehän tehtiin Dubaissakin hyviä löytöjä sieltä: kympillä housut, 12 € rintsikat! Ei ollut siis Dubain Shopping Festivalia vain tuo touhu, kun täältäkin löytyi 🙂 Mulla on mennyt ihan herkutellessa perjantaista lähtien, jolloin oli duunikamun läksiäiset. Alkupalaksi siikaleipää, pääruoaksi Marmorihäränfilettä ja jälkkäriksi tietenkin brulee. Eikä lopu siihen, kun tänään mentiin Treffipubin Etelä-Amerikka brunssille – oli niin hyvää, ettei tullut edes kuvattua mitään = blogipostausta ei tiedossa, koska niin vikkelään meni ääntä kohden. Oli siis jälleen huippu. Samaan syssyyn törmäsin lukiokamuunkin siellä, small world! Nyt tiukemmalla kalorikuurilla ensi viikkoon 🙂 Mukavaa sunnuntain jatkoa Galactican parissa! Voi että, se on kyllä ihan huippu – myös ne Star Warsit haluaisin lainaan, jos liikenisikö <3 🙂

    • Älä vaan ikinä katso sitä matopostausta, apuva! Oijoi Dubai on taatusti shoppailijan paratiisi. <3 En kestä noita herkkuja ja harmittaa ettet niitä treffarin herkkuja kuvannut, mutta hei saat kuvata ne mulle.

      Niistä Star Warseista täytyy keskustella, se ei ole mikää helppo rasti, sillä Krista katsoo niitä koko ajan, hih. 😉 Ostettiin ne jouluna kaikki. ei kylla maksanut kun 20e boxi ja siinä kolme leffaa aina.

      <3

  • Nyt pitää kyllä ostaa uusia kynsilakkoja, vanhat putelit kun on melekeen tyhjät ja kynnet on oppinu olemahan lakan peitos☺
    Vesi herahtaa kielelle näistä Sun ruokakuvista, vaikka justiinsa poikaystävän kans herkuteltiin kahvilla ja viotko kuvitella tein pienen "täytskärin". Poikaystävä kyllä sanoi ettei se kuuluisi ruokavalioon, mutta söihän ihan hyvällä makean-nälällä. Toki meillä syötiin oikeaa ruokaakin ennemmin, muusia ja karjalapaistia lisukkeineen ☺
    Tuohon kampaajan koulutukseen pitää sonoman, jotta en minäkään mitään koulua oo siihen käyny, mutta on tuo poikaystävä luottanut kohta 50 vuotta mun taitoohin, niin ku on moni muukin☺ Hih, ollaankohan me entises elämäs oltu samas kampaamos ☺☺
    Mukavaa pyhäehtoopäivää Sinulle Tiia ♫~♥~♫

    • No nyt uusia ihanuuksia, kyllä noissa pulloissa silmä lepää! <3

      Hihi voi että taas nauratti sinun jutut ihanuus, ehdottomasti ollaan oltu edellisessä elämässä samassa kampaamossa töissä, koska meidän ukot on niin tyytyväisiä.

      Ihanaa iltaa ma-te <3

  • Ihanalta näyttää sinun viikonloppusi <3
    Täällä on mennyt aika pitkälti lepäillessä, flunssan kova koura yrittänyt kovasti tavoitella jo pidemmän aikaa ja nyt se taisi saada kiinni – perjantai piti pitää saikkupäivänä ja useamman päivän olleet voimat aivan totaalisen poissa :/

  • Mulla on tehnyt mieli tilata tuolta Chakralasit jo pidemmän aikaa (pari viikkoa :D). Ihania ruokakuvia, nälkähän tässä tulee! Täällä on syöty tacosalaattia, tonnikalasalaattia, kirjolohilaatikkoa ja paljon erilaisia lisukesalaatteja 🙂 Tänään kokkailen jotain kivaa vegesafkaa ko innostuin siitä viime viikonloppuna!

    • No nyt saisit -20% alennusta, niin kannattaisiko tilata vaikka. 🙂 Vielä ehtii miettiä. Aijai ihanalta kuulostaa herkut, tonnikalasalaattikin on niin hyvää.

      <3

  • Apua, taas tuli nälkä, vaikka just teellä nautimme lisäksi tiedät kyllä mitä…:) Rakastan cookies, joten voisin yhtä hyvin kuolla!

    Mulla on iki-ihana 5 euron kynsilakka, joka kestää ja kestää. Löysin sen ensin Salzburgista ja sitten ihme kyllä täältä Sokokselta! Nyt tekisi mieli kokeilla noita uutuuksia, näyttävät niin ihanilta pulloja myöten.

    Me on katsottu Wallanderia tallennettuna. Ne ovat hirväen jännittäviä. Niiden kanssa oli tietty valkohomejuustoa, rypäeitä ja sopivsti takka/telkkahuoneen vieressä on viinikellari…Muuten on syöty kanasinihomejuustoa mustaviinimarjahyytelöllä, capresea (yksi terveellinen edes!), lettuja omilla mansikoilla ja tänään piipahdin ostamassa ulkomailla asuvalle ystävälleni Yuyu -tunikamekon, oli muuten sitten viimeinen Yuyu näillä tienoilla, ja sorruimme Heseen:) Ilta taitaa mennä terveellisesti tyyliin hampankorppua, juustoa ja hedelmiä.

    Tiia, sää olet synnynnäinen ruokakuvaaja!<3 Sun kuvat on niin houkuttavat, että niitä haluaa syödä:)

    <3

    • Wallanderit niin hyviä ja ne kaikki katsottu. 🙂 Mutta Leena nuo herkut mitä oli niiden kanssa, en usko että Wallanderi ja minä ollaan nautiskeltu noin hyviä sapuskoja, voi että.

      Kääk oi ei, kiitos niin paljon, kun en pidä itseäni kummoisena kuvaajana tahi kokkina.

      <3

    • Pysyykö ooh ihanaa kuulla, en ole vielä ehtinyt testailla. Mutta täällä ei yleensä mikään pysy kovin pitkään, kun en osaa olla. 🙂

      <3

  • No mähän oon vallan tänään juossut pitkin itistä ihastelemassa kameroita ja sen jälkeen hikoillut läppäriä, haukkunut varoiksi perheen ja juonut ison pullon kolaa itteeni lepyttääkseni. Ihan kamala sunnuntai, mutta huomenna on varmasti ihana maanantai!

  • Noi karvakamut ovat niin ihania…meilläkin ne aina kyylää kuviin mukaan….
    Toi pullo kiinnostaa, tosin sain mieheltä ihanan juomapullon treeneihin, joten se nyt riittää 😉
    Ai mitäkö tehty – itsehän kysyit ;D Perjantain siivosin ja pyykkäsin yms kotihommia. Muuten oltu salppurinkisoissa notkumassa montunpohjalla..hypätään, ei hypätä, hypätään, ei hypätä- meiningillä. Tehty lumitöitä, siivosin varaston, tai oman puoleni siitä. Kehotin ukkoa siivoamaan oman puolensa ( kyllä, meillä on omat puolet varastossa, mun+lasten tavarat ja hänen tavarat, jotta edes osa varastoa pysyis siistinä ;))
    Kokannut ruokaa, tutkinut miljooooooona reseptiä, suunnitellut alkavaa lomaviikkoa, kirjoittanut postauksia,leiponut kuppikakkuja, neulonut sukkaa jne..siis ihan normi ad/hd meininki 😉
    Meillä katsotaan nyt Nannyä aika monetta kertaa ( osataan jo melkein ulkoa, mutta kun on niin super hauska) ja Galagtica löytyy dvd:ltä ( eri versioita), on katsottu pariin kertaan jo, kuten myös Babylon 5 <3
    Nyt alkoi tehdä mansikkapirtelöä mieli <3

    • En kestä löytyi toinen Galagtica ja Babylon 5 fani, ihanaa, ihanaa. <3 Aina joudun hieman selittämään tätä scifi/fantasia fanitusta, mutta enpä niille jotkut ymmärtää aikuisten satujen kiehtovuuden. <3

      Voi että niitä sinun herkkuja, olet loistokokki ja oikea tehopakkaus. <3

    • Kävin lukemassa niitä diettijuttuja ja nostan hattua. Yritän pian saada potkua itsekin, vuosi sitten onnistuin hyvin, mutta nyt on talven harmaus tehnyt temput.

      Kivaa kun olet täällä. <3

  • Ihanalta näyttää viikonloppusi! Onni on suloinen tapaus. Tuo ensimmäinen kahvihetkikuva on niin kiva!
    Oma viikonloppuni meni mukavasti. Lauantaina ystävän kanssa Turussa. Reissuun kuului mm. nukkekotinäyttely Ars Novassa ja Café Art'ssa herkuttelua capuccinolla, uuniperunalla kera jokiraputäytteen ja korvapuustilla :). Tänään sunnuntaina on ollut mm. lenkkeilyä miehen ja koirien kanssa sekä grafiikanlaattojen ja muiden kuviskamojen järejstämistä [vihdoinkin :)]. Mukavaa huomenna alkavaa hiihtolomaviikkoa!

    • Kiitos että tykkäät Lumikki kuvasta, Disney hörhö kiittää. <3

      Aah jokiraputäyte ja muutenkin viikonloppusi kuulostaa ihanalta ja ihan sinun näköiseltä. <3

  • Hyvä takkilöytö ja herkullisen näköiset tortillat.

    Minä suoritin melkein 10v poikien kotiparturointia, mutta sitten väsähdin siihen hommaan. Kuulemma joudun aloittamaan taas uudestaan tai vaihtoehtona on maksaa 66€ kuussa kahden ananastukan trimmausesta. Harkitsen vielä, että annanko laiskuudelle periksi 🙂

    • Ymmärrän väsähdyksen, poikien tukka on niin vaikea ja kun poika alkoi toivomaan jo erilaisia juttuja niin kävi vaikeaksi, mutta kammattu on koko sakki. Katsotaan hih miten teillä käy. 🙂

      <3

  • Ihanan näköisiä drinksuja viikonlopun varrelta. Meilläkin on lumityötä tehty urakalla, perjantaina käytiin syömässä ulkona ja lauantaina tehtiin itse pizzaa. Tänään oli lettupäivä, lurps. Juu…olisi varmaan keventämisen paikka taas. No, kyllä sitä keväämmällä kerkiää…

  • Ihania kuvia olet taasen loihtinut. Meilläkin on tehty lumitöitä kolmena päivänä
    on aika iso alue puhdistettava lumesta 🙂

    • Se onkin sitten kova homma ja jossain kohti täällä hyytyy miltei kone. Siis ihan tämä Tiia kone. Zemppiä sillä lunta vaan tupruttaa.

      <3

  • Olipa sulla kivan oloinen viikonloppu ja kivoja kuvia! Mulla on jatkettu vanhojenpäivän fiilistelyä kuvien ja videoiden avulla…Sitten on ollut kotoilua ja ihan vapaapäivästä nauttimista. Ihanaa viikkoa Tiia <3

  • Kauniita, ihania, upeita kuvia. Me tehtiin tänä viikonloppuna vähän poikkeus sääntöön ja viihdyttiin vähän shoppailemassa.

  • Meillä teki traktori lumityöt aamulla ennen kuin ennätettiin aamukahville. Työhuoneessa sotkin ja välillä neuloin sukkaa ja piipahdin ulkonakin. Ja syötiin nakkisoppaa pyhän kunniaksi, hih.
    Ihania kynsilakkoja, niihin olen hiukan koukussa.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    • Ihana ihana traktori! Marketta kuulostaa juuri niin kotoisalta. Sitten kun lähdet sille kauppareissulle niin jokin uusi lakka vaikka ostoon.

      Ihanaa viikkoa <3

    • Kivaa kuulla, varmaan toteutan sen jossain kohti. Ainoa huono puoli, että juuri tuo kohta on kodin pimein, täytyy kehittää jokin extravalo. 🙂

      Kivaa alkanuta viikkoa Jani <3

  • Eilen riehuin zumbassa ja sitten olimme anopin 75v synttäreillä Nyyrikissä syömässä ja söin pippuripihvin:)Ehkä meni jotain juomaakin….

  • Onpa ollut takki hyvässä hinnassa! 🙂

    Eilen tuli käytyä hieman humpalla ja ottaa kyllä jo koville tässä iässä. Palautumiseen tarvitsisi jo enemmän kuin yhden päivän :D.

  • Ihanan oloinen viikonloppu. Tuo uusi takkisi on ihan huippu! Viikonloppu sujunut ihan vaan laiskotellessa. Kivaa viikkoa!

  • Myöhään torstai-iltana tulin Pariisista messumatkalta ja menin perjantaina myöhemmin töihin. Päivä venyikin sitten miltei kahdeksaan, vaikka olin matkankin aikana koettanut pysytellä ajan tasalla sähköpostien kanssa. Tää on tällaista tämä nykyajan elämä… Perjantai-iltana illallinen kuitattiin matkalta tuomillani juustoilla. Viikonloppu meni aika lailla Ravintolapäivän merkeissä, lauantaina leipoen ja sunnuntaina pop up-kahvilassamme.

    Mukavaa uutta viikkoa!

  • Ihana takki, muutenkin ihanat kuvat, ja niiin ihanan näköiset kynsilakat <3

    Meillä oli lapsivapaa viikonloppu <3 Ja se tuli niin tarpeen !
    On nukuttu, käyty hieman ihmisten ilmoilla, syöty kiinalaista, kasa irttareita ja hieman leivottu<3

    Hyvillä mielin kohti maanantaita!

    Ihanaa alkavaa viikkoa !

    • Oijoi ihanaa ja kyllä vaan lapsivapaa viikonloppu tulee välillä niin tarpeeseen ja vaikka lapsia on koko ajan ikävä, niin eritoten muistan en miten ihanalta tuitui nukkua pitkään aamulla.

      Ihanaa uutta viikkoa <3

  • Sushi on ihanaa, mun lempparia aina.. Oikein kiva löytö tuo takki. Samulle rapsutukset.
    Mukavaa viikkoa!

  • Ihana takki 🙂

    Viikonloppu meni noin niin kuin pääsääntöisesti oikein hyvin, ei mitään ihmeempää ohjelmaa, mutta riittävästi puuhaa kuitenkin.

    Me syötiin lauantaina pulled porkin coleslawn kanssa ja eilen käytiin sitten Daddy's Dinerissä kunnon jättimäisillä hamppareilla neidin olleiden synttäreiden kunniaksi.

    Ihanaa alkanutta viikkoa!

  • Tummanvihreä on kaunis väri takissa, hieno löytö! Ja löysin Samun 🙂
    On ollut kiva viikonloppu. Synttäreitä. Toiset niistä vietettiin eräässä Merimies-kapakassa Aurajoen rannalla peltileipiä syöden.
    Hyvää alkavaa viikkoa Tiialle! <3

  • Tuo vihreä takki ja Lorkun huulipaletit, aah ihania! Ja koirat änkeää aina kuviin paitsi silloin kun niitä yrittää kuvata. Ihanaa alkavaa viikkoa!

    • Miten se onkaan niin, että eläimet änkeää kuviin kun ei tarvisi, mutta muuten aina pää viuhuu kun yrittää kuvata, hih. 😉

      ihanaa uutta viikkoa <3

  • Hieno vihreä takki – ottaisin minäkin!
    Kivan oloinen viikonloppu sinulla ja herkkukahvejakin vielä. Näin sen matovideon minäkin, mutta eipä se taida sushin syömiseen vaikuttaa 🙂

    Hyvää viikkoa!

    • Oiei näitkö sen videon, meni kyllä pari viikkoa miltei, että sushille kykenin, mutta pakotin itseni ja nyt taas maistuu. 😉

      Kivaa uutta viikkoa <3

  • Juu kyllä jääkaappimagneettipostaus kiinnostaisi, mielenkiintoisia siellä vilahtelikin. Kiva takki, tykkään <3 Mä taidan jättää matovideon väliin enkä onneksi ole nähnyt sellaisesta vilaustakaan enkä ollut edes kuullut. Mukava viikonloppu täälläkin ja vähän siitä tulossakin seuraavassa postauksessa. Iloa viikkoosi <3

    • Kiva jos kiinnostaa, täytyy toteuttaa se joku kerta ehdottomasti, jo ihan omaksi iloksi. 🙂

      Juu älä vaan katso matovideota, se piirtyy ikuisesti verkkokalvoille… Hui…

      Oikein mukavaa viikkoa sinulle ja kaikkea hyvä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud