Mahtavia shoppailulöytöjä ja vetoavia nappisilmiä!

Rasia-ja peltipurkkihullu eilen hieman höpsähti Porvoon Marks&Spencerillä ja tuli kolmas M&S bussi taloon, täytyyhän sitä nyt kavereita joukkoon saada ja sitä paitsi bussi sisältää aivan mahtavia voilla paistettuja keksejä! Niiden rasvoittavaa vaikutusta voi sitten balanseerata sokerittomilla namusilla ja kofeiinittomilla teemauilla. Eikö söpöjä rasioita, eihän noita raaski avata edes. Ystäväkin sortui bussin ostoon ja oli kuulemma hänen elämänsä ensimmäinen peltirasiaostos, voiko olla?

Lohipiirakat ja kakkuset nautittiin Porvoon Cafe Helmessä ja meillä oli seurana pieni nappisilmillä tuijotteleva kerjäläinen. Koska herkeämättömästi tuijottavat nappisilmät ovat kotonakin tuttua kauraa, kestimme suklaatisilmät urhoollisesti vastustaen.

Ou nou mikä Star Wars muki, olisikohan ehkä upein muki koko meidän huushollissa. Herkkuja kerjäävissä suklaasilmissä on jotain samaa vai mitä? Tilattiin tyttärelle EMP.fi kaupasta. 

Mies toi kotiin Bebe leivoksia, ehkä pyysin tuomaan, ehkä en, en kerro, mutta kyllähan noin pieni kakkunen ei paljoa paina, eikä siten lihota juurikaan.

Kivaa torstai-iltaa ja kolahtiko Lontoon bussi?


65 thoughts on “Mahtavia shoppailulöytöjä ja vetoavia nappisilmiä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud