Meikittä ja meikattuna Avon meikeillä!

Meikittä ja meikattuna Avon meikeillä!
Avon keksi mitä mainioimman idean eli Nudemeikkihaasteen, jossa on mahdollisuus luoda Avonin meikeillä kolmekin erilaista lookia, Aurinkoinen kevätmeikki, Suloinen kevätmeikki ja Ruusuinen kevätmeikki, joista jälkimmäisen valitsin omaksi meikkilookikseni. Ohessa yllä olevassa kuvassa Ruusuisen kevätmeikin meikkituotteet joita käytin ja lisäsin joukkoon Avonin eye-linerin.

Kuvassa edustalla sydämen vieneet CC-kasvopuuterihelmet ja ripsiväri ja eye-lineri yllättivät täydellisesti. Ripsistä tuli erittäin tuuheat ja erotellut ja eye-liner tussia oli todella helppo käyttää, eikä raapinut luomia, kuten jotkut tussimaiset eye-linerit tekee. 

Avonin meikeistä Luxe sarjan tuotteet ovat suosikkeja ja se saattaa osittain johtua kultaisista rasioista, vai mitä tuumitte, eikö olekin upeat rasiat tuossa alla olevassa kuvassa.

Avonilta on ilmestynyt uusi BB-voide, joiden ystävä olen ja joita käytän erityisesti kesäisin ja ns. meikittömimpän päivinä. Avonin BB-voiteen peittoisuus oli kuitenkin niin erinomainen, ettei tähän lookiin todellakaan muuta meikkivoidetta tarvittu. Valitsin light sävyn ja BB-voidetta on myös medium sävynä, joka oli vielä liian tumma, mutta voi olla kesällä mitä mainioin. Kumpaakin on myös mattaversiona. 

Yllä olevassa kuvassa täydellisen naturellit kasvot ja alla olevassa kuvassa BB-voidetta ja valokynää laitettu. Tässä välissä oli hyvä hetki myös kuivata hiukset. 

Hui nyt alkoi jännittämään eli tähän kevään Ruusuisen lookiin tähdätään. Alla olevassa kuvassa kulmakarvat laitettu Avonin kulmapaletilla ja jännä miten tummilta kulmat näyttää tässä vaiheessa, kun silmämeikkiä ei ole vielä laitettu. Naurattaa myös tuollainen poseerauskuva, yritin kaiketi näyttää laihalta kuvassa. 😉

Hiusrullakuvissa on edetty jo niin pitkälle, että kasvoilla on Luxe Temptation poskipuna, puuteri ja luomilla berry love luomiväripaletin luomiväriä ja jokaista sävyä. Luomivärin kiinnitin Avonin light beige voidemaisella luomivärin kiinnittäjällä, joka laitetaan luomien alle ja pitää luomivärin hyvin paikoillaan koko päivän. Luomivärin kiinnittäjä onkin ollut jo pitkään käytössä, kuten mm. Avonin Luxen Silk puuteri. 

Alla olevissa kuvissa on valmis meikkilook ja täytyy kyllä sanoa, että viihdyn tässä Ruusuisessa kevätlookissa aivan täydellisesti. 

Lisänä yllä oleviin kuviin laitoin Ultra Glazewear-huulikiiltoa sävyssä Mulberry, BIG multiplied ripsiväriä sävyssä ruskeanmusta, Super Extend eye-lineria ja CC-valopalleroita. 

Nyt siihen hyytävän jännittävään aiheeseen eli minun meikkilookia on mahdollisuus äänestää huomisesta lähtien Avonin Facebook sivuilla. Avon meikkihaasteessa on niin moni blogiystävä mukana ja siellä on erittäin taidokkaita meikkejä, jotan omalla kohdalla lähden täysin ilolla ja leikkimielellä mukaan ja olen otettu jo näistä meikeistä joita lookin luomiseksi sain. Mutta jos haluat huomenna äänestää se tapahtuu täällä. Jos taasen kiinnostaa kurkkia Avonin meikkituotteita, ihonhoitotuotteita, tuoksuja ja kynsilakkoja ym. ne löydät Avonin uudistuneesta verkkokaupasta täältä

Mitäs tykkäsitte, onko tälläiset ennen ja jälkeen meikkijutut kivoja ja toivoisitteko näitä toistekin? Onko Avonin meikit tuttuja ja jos on, olisi kiva kuulla teidän Avon suosikkeja? 

Aurinkoista keskiviikkoa ja hui nyt jännäämään, kuka meikkihaasteen voittaa ja se selviää 6.5.  🙂


*Meikit saatu Avonilta ja päässä muuten maaiman parhaat Babyliss hiusrullat Clip&Curl. 


75 thoughts on “Meikittä ja meikattuna Avon meikeillä!”

  • Kivoja on nämä jutut, mielelläni luen näitä ja katselen! Minä tällaisena täysin tumpelona meikkaajana toivoisin myös tarkkoja ohjeita 😀 täytyy käydä äänestämässä tuolla sivuilla huomenna.

    Avonin meikit ei ole tuttuja muuta kuin nimeltään, käynpä tuolla sivuillakin vilkaisemassa…

    Kivaa päivänjatkoa!

    • Ollaan Maijun kanssa tehty Tädit tubettaa kanavalle meikkausvideo, joten vink vink vaan. 🙂 Avonilla on hurjasti hyviä tarjouksia ja edullisia tuotteita, mutta kyllä nyt kun oikein pääsin testaamaan näin monen tuotteen kanssa viimeisetkin ennakkoluulot karisivat.

      Kivaa päivää Anu <3

  • Todellakin on ihana tällainen ennen ja jälkeen.
    Sulla on kyllä upeat kulmakarvat. Mulla on pari hassua vaaleaa karvaa ristissä. Byhyy

  • Tykkään tosi paljon ennen ja jälkeen jutuista <3 Tosi inspiroivia 🙂

    Nuo puuterihelmet vaikuttavat ihan mun suosikeilta, juuri tommmosista tykkään.
    Ihana keväinen, heleä meikki <3

    Ihanaa kun tulee kaikkea kevät ja kesä juttuja <3 Ne tuo nii fiilistä<3

  • Juu,kyllä saa meikillä hyvää jälkeä. Eipä silti ,kaunis olet ilman pakkeliakin. Tuosta naturel kuvasta yritin katsella kuinka tummat sun silmänaluset on. Ei oo juurikaan tummat jos omiini vertaan. Iän myötä omani mustuu mustumistaan,yök. Sitä vaan tässä mietiskelen et pitääkö mummon nyt paklata koko naamavärkki helttoineen mieli silmän ympäristö saaha vaaleemmaksi? En millään viittis koko värkkiä monella tökötillä hölvätä kauppareisulle. BB ja CC voidetta ja on jotakin alusille tarkoitettua peitettä garnierinkohan oli. Niillä olen yrittäny.
    Vaan se valonappi pitäs opetella ja siihen varmaan ne puuterit,joka ei käy rutikuivalle,sun muut.
    Terv. Tosi mustasilmä

    • Mustasilmä, minä selviän tuosta kaikesta ydhellä meikkivoiteella ja Lumeen valokyunällä. Kerrankin löysin Lumenelta jotain niin ihanaa, että ostan niitä valokyniä aina kaksi, sillä toinen on aina käsilaukussa. Tyttärellä, joka ei olebondi, kuten minä, on tummat silmänaluset ja hän ihastui täydellisesti tuohon Lumenen edulliseen valokynään. On opiskelija, joten hinnalla on väliä. Nyt ei näy likalla tummia silmänalusia!

    • Jahas,siis ensin kosteuvoide,valokynä vähän vai reilusti,kas siinä pulma,ja meikkivoide viimeksi. Kiitos LL. Anteeksi Tiia kun tää menee nyt vähä yli,anteeks,sinun blogi.

    • Juu ensin kosteusvoide ja Leenalle kiitos avuista. 🙂 Laitoin mustasilmä sinulle linkin aiempaan kyselyyn tätien videolle, jossa ovat valonapit. 😉 Muutenkin meikkausohjeet. Mustasilmä täälläkin, jotenkin tuo auringonvalo sillä lailla paistoi, että ei niin näy ne tummuaiset. Kiitos Leenalle kommentoista ja yhtä hyvä on tuo Avonin valokynä myöskin.

      Ihanaa päivää molemmille. 🙂

  • Ihanan iloinen ja luonnonkaunis Tiia <3 suotta jännität, ihanan luonnollisen meikin teit etkä häviä meikkaustaidoilla yhtään muille :)) nauratti nuo Brunbergin suukot tuolla taustalla, ei ne kyllä minullakaan säilyisi ;D

    • Oih ei en kestä, ja sinun meikkikuvathan hakee vertaistaan, luomivärit ja kynnet, ooh olet taiteilija. Minä osaan vain tälläistä perusmeikkausta. 🙂 Hih juu jäin kiinni, Brunbergin suukkoja vielä 3 lootikkoa jäljellä. 😉

      Ihanaa päivää <2

  • Oi, sä olet kaunis – ilman meikkiä ja sen kanssa! Noi sun silmät… ♥

    Mä tykkään tällaisista ennen-jälkeen -kuvasarjoista! Ja tämän perusteella voisin kokeilla tuota BB-voidetta. Mäkin olen niiden ystävä. Meikkivoiteet on usein mielestäni liian paksuja ja tahmaisia, mutta bb-voiteet on mulle sopivampia 🙂

    Aurinkoa päivään hehkeälle naiselle!

    • Tämä BB-voide on ohut ja kivan peittävä kuitenkin, kuten kuvastakin näkyy. 🙂 voi että kiitos niin paljon ja aivan ihanaa päivää sinulle <3

  • Tiia, ihanan ruusuiselta näytät<3 Pidän kaikesta vähän rosahtavastasta, vaikka keran luinkin, että sitä ei blondin meikissä muka saa olla. No, meikkitaitieiija Ruotsalalinen (se kuuluisa, jonka etuminen aina unohdan, mies), sanoi minulle, että ruotsalaiset blondit vannovat rosan hehkun nimiin. Kalkkilaivankaptteenimeikki (auts, mikä sana!) ei ole kaikkien suosiossa!

    <3

    • Käytän aina aurinkopuuteria, mutta voi vitsi miten kivalta näyttikin ruusuinen poskipuna. Tulee rusotus. Hih minua on kutsuttu pikkutytöstä asti Kalkkilaivankapteeniksi. 😉

      <3

  • Kiva postaus, olet hehkeä! <3 Mukavaa keskiviikkoa, joka täällä on ollut kyllä keksiviikko. 😮

  • Nätti malli ja onnistunut meikki 🙂 Avonin tuotteet ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja:työkaveri on edustaja ja houkuttelee aina ostoksille 😀

  • Oma meikkaamiseni on niin pientä, että hämmennyn jo pelkistä BB/CC nimistä…. mutta postaus oli yleisesti ottaen kiva. Lopputulos oli kyllä hyvännäköinen. =)
    Avonin tuotteista ehdoton suosikkini on Citrus Zing -suihkusaippua ja -vartalovoide. Jösses mikä ihanan raikas tuoksu!!!

    • Voi että ja täysin ymmärrettävää <3 OOh rakastan ylikaiken sitruunaa, tuo olisi minun juttu myös, kiitos vinkistä. 🙂

      <3

  • Kaunis meikki kauniilla naisella 🙂 Minä kyllä tykkään näistä meikkipostauksista , jotebn ei kun lisää vaan!

  • Katselin sua meikkittömänä ja totesin "hiukan" kateellisena, että olet luonnonkaunis. Kaunis olet meikattunakin eli kauneutta ei voi piilottaa edes meikillä 😉
    Mukavaa viikon jatkoa!

    • Iiks apua ja ei kyllä siltä tunnu, kun aamuisin katson peiliin. 😉 Hih voi miten hauskasti sanasi puit, kiitos Marketta aivan mielettömän paljon ja ihanaa viikkoa myös sinne. <3

  • Ihana Tiia Ruusunen <3 ^_^ Kiva postaus, itsekin voisin joskus kuvailla meikin vaihe vaiheelta 🙂

  • Ihana Tiia Ruusunen <3 ^_^ Kiva postaus, itsekin voisin joskus kuvailla meikin vaihe vaiheelta 🙂

  • Hyvältä Tiia näyttää. Kun on hyvä runko eli perusasiat kunnossa,niin priimaan ei ollut pitkä matka. Täydellinen lopputulos.

  • Tykkään tosi paljon meikkijutuista, juuri näistä ennen ja jälkeen! Näytät kauniilta ja freesiltä.

    • Vitsi se äänestys on teknisten ongelmian vuoksi viivästynyt, täytyy huikata sitten täällä, kun on voimassa. 🙂 Kiitos ihana noora ja kivaa viikonloppua <3

  • No mitä ihmettä, sillä sellainen kaunokainen kuvissa! Todella kaunis ja heleä meikki. Tykkään ♥

  • Oi, ompas ihania meikkejä. Olen joskus tilaillut Avonilta enempikin, mutta viime vuosina jostain syystä jäänyt. Pitäisi varmaan vierailla sivuilla ja katsella noita ihanuuksia lähemmin.
    Kauniita kuvia sinusta Tiia, meikki sopii sinulle tosi hyvin!

    • Kiitos niin paljon Hertta-Viola <3 Ihania meikkejä, jotka ovat valloittaneet puolelleen. Tuo ripsari ja eye liner ovat esim.aivan mielettömän hyviä! Ihanaa päivää <3 Äänestys ei ole vieläkään käynnissä muuten teknisistä syistä johtuen. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud