Ihana Lavera-ja Nurme-arvonta lukijoille, jossa viisi voittaa!

Täällä ollaan iloissaan, sillä Laveran ja Nurmen maahantuoja ehdotti 500:n kirjautuneen bloggerlukijan kunniaksi ihastuttavaa Lavera-ja Nurmearvontaa, jossa saan arpoa viidelle omia henkilökohtaisia Lavera suosikkeja. Laveralla on paljon ihania tuotteita ja myös meikkejä, mutta kun jäin oikein pohtimaan mitkä ovat omat suurimmat Lavera suosikit, niin ehdottomasti vartalotuotteet ja Nurmelta taasen ihanan tuoksuiset soijavahakynttilät. Vaikka suurimpia Lavera suosikkeja on sitruksisen tuoksuiset kroppatuotteet, niin poikkeuskin joukossa on nimittäin Firming Body Milk ja Smoothing Body Scrub ja niistä lisää infoa alemapana. Arvottavana on alla olevien kuvien paketit, eli vaikka Limen tuoksuinen suihkugeeli ja vartalovoide tai soijavahakynttilä. Arvoiltaan kaikki voittopaketit ovat suurinpiirtein saman arvoisia. 

Palkinto 1 Soijavahakynttilä Summer Sun, joka tuoksuu sitruunaruoholle ja bergamotille

Tykkään poltella kynttilöitä ympäri vuoden, mutta monia kynttilöitä en allergian vuoksi pysty kovin pitkään polttamaan. Kynttilöistä pääsevä savu aiheuttaa limakalvoilla oireita ja tulee tukkoinen olo. Toista on Nurmen soijavahakynttilät, jotka sisältävät vain eteerisiä öljyjä, eivätkä vahingoita hengityselimiä. Soijavahakynttilät myös palavat 30-50% pidempään ja 90% puhtaammin kuin parafiinikynttilät. Paloaika on noin 30-40 tuntia.
Nurme on virolainen  merkki ja Nurmelta löytyy myös paljon ihanaa luonnonkosmetiikkaa.

Palkinto 2 Soijavahakynttilä Estonian Forest jota polttelemalla voit aistia männyn ja katajan tuoksut

3 Palkinto Lime suihkugeeli ja Lime body milk

 Joissa on täydellisen kirpeät limentuoksut.
Luomulime ja-rautayrtti virkistää ihoa ja aisteja sekä rentouttaa lihaksia ja lievittää ihon tulehduksia.

4 Palkinto Kiinteyttävä kuorintavoide ja vartalovoide

Vihreä luomukahvi: Kiinteyttävä ja stimuloiva vaikutus ihokudoksiin,
pitää ihon hyvässä kunnossa.

Vihreä luomutee: suojaa tehokkaasti vapailta radikaaleilta sekä ympäristön ikäännyttäviltä vaikutuksilta.
Sillä on ihoon rauhoittava ja tulehduksia estävä vaikutus. Sisältää C-, D-, B1-, B2-, sekä B5-vitamiineja.
Rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Luomurosmariini: Virkistää, stimuloi ja kirkastaa ihoa.

Luomurypäle: Silottaa ihoa.

Näissä on niin hurmaava tuoksu, etten osaa edes päättää onko Lime paketti oma suosikkini vai kiinteyttävä paketti.
Antaa napakoittavan tunteen iholle ja kosteuttaa täydellisesti. 

Palkinto 5 Appelsiinin tuoksuinen käsivoide, suihkugeeli ja vartalovoide.


Kaikki appelsiinin tuoksua rakastavat tässä on teille täydellinen ihonhoitotrio. Appelsiinin tuoksukin on aito appelsiini.

Luomuappelsiini ja-tyrni elvyttää ihoa ja aisteja sekä lievittää ihon ärsytystä ja tulehduksia.

Kaikki vartalotuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa ja vegaaneja ja sopivat kaikille ihotyypeille. 

Nyt on aika kiittää kaikkia teitä Blogger lukijoita, joita on hieman yli kahden vuoden aikana tullut tänne runsaat 502 kappaletta, mikä on aivan huikea määrä!

Koska kyseessä on Bloggerlukija-arvonta, niin tällä kertaa kaksi arpaa saa Bloggerin kautta kirjautuneet lukijat ja anonyymit yhden. Haluaisin kommenttikenttään kuulla, jos sinulla on jokin Lavera suosikki entuudestaan ja minkä palkintopaketin sinä toivoisit voittavan, olisiko se jompikumpi kynttilä tai vartalonhoitoa? Hurjasti onnea kaikille arvontaan. Muistakaa anonyymit nimimerkki ja sähköpostiosoite jotta saan mahdollisen voiton osuessa kohdalle teidät kiinni.
 
Aurinkoista perjantaita kaikille!

Lisää Laveran ja Nurmen tuotteista voit lukea täältä:


ja

 Nurme

ja tilata täältä


COSMERYA

Arvonta päättyy 22.5 🙂

Kuvissa olevat tuotteet saatu blogiin


138 thoughts on “Ihana Lavera-ja Nurme-arvonta lukijoille, jossa viisi voittaa!”

  • Parilla arvalla mukana. En ole vielä käyttänyt laveran tuotteita, paljon olen kuullut. Palkintopaketit kuulostaa houkuttelevalta, valkkaisin varmaankin tuon appelsiinin tuoksuisen paketin 🙂 Jos appelsiinipaketti kerkeäää menemään nii sitten summer sun kynttilä.

    [email protected]

  • Nämä Laveran tuotteet ovat jääneet minulta vielä testaamatta,
    mutta noita appelsiinin tuoksuisia olisi ihana päästä kokeilemaan.
    Kahdella arvalla mukana tässä ihanassa arvonnassa.

  • Kahdella mukana. Vartalovoidetta olen käyttänyt ja ihanaksi todennut. Olisi ihana jos voittaisin saada 4.paketti. Sopisi niin hyvin tähän hetkeen, kun olen rasvanpoltto ja kiinteytys kuuria pitämässä. Toukokuun loppuun ajattelin vetää ja saada itteni "bikinikuntoon".
    Ihanaa viikonloppua <3
    -Päivi-

  • Laveran deodorantti luomuvilliruusu on tullut tutuksi ja aivan ihana tuote ja myös käsivoiteita on tullut testailtua!
    Paketti 5. olisi mieleisin.
    Bloggerlukijana kahdella mukaan.
    [email protected]

  • Laverna onkin vieras sarja minulle. Helmäistä tuoksua olisi kiva kokeilla. Kahdella arvalla mukana. 🙂 Mukavaa viikonloppua sinulle. <3

  • Kahdella mukana, enkä osaa päättää. Limet ja appelsiinit kuulostaa ihanalta. Kiinteytyminenkään ei pahaksi olisi..kaikki käy. Laveralla on aikuiselle herkälle iholle tosi hyvä sarja jota käytän, silmänympärysvoiteet ja puhdistusaineet myös tuttuja. 🙂

  • Kahdella mukaan 🙂 Minulla on ollut nyt muutaman viikon ensimmäinen Lavera tuote testissä (kiitos aikaisempien mainostuksiesi) kasvojenpuhdistusgeeli, jonka koostumusta ja tuoksua olen jo oppinut rakastamaan ❤. Kynttilöitä en juuri polta (kissat eivät osaa varoa), joten ne muut kiinnostaa, erityisesti nro 3 + 5. – emäntä

  • Laveralta olen joitakin tuotteita kokeillut ja vartalovoiteet ovat suosikkejani jo ihan tuoksujensa takia.
    Jos niin hyvin kävisi, että voitan niin ottaisin mielelläni vartalonhoitotuotteita, noista vaihtoehdoista kävisi mikä vain 🙂
    Olen mukana kahdella arvalla.
    [email protected]

  • Laveran käsivoiteet ovat tuttuja ja joku kasvovoidekin on ollut. Ihania arvontavoittoja, minulle kelpaisivat nuo Laveran paketit 🙂

  • Kahdella arvalla mukaan ja onnea täältäkin, sinun blogisi on kyllä lukijamäärän ansainnut! Minulla on tällä hetkellä Laveralta suihkugeeliä sekä vartalovoidetta joten tuo kiinteytyspaketti kiinnostaisi… 😀 Ihanaa viikonloppua!

  • Kelpaisi mikä vaan paketti, kun en ole testannut mitään näistä <3

    Henna Ronkainen, Kajaani

  • Laveralta olen käyttänyt aiemmin meikkejä, etenkin sarjan meikkivoiteet ovat mieluisia kun joku aika sitten uusivat sävyvalikoimaa ja viimein löytyi omalle iholle just passeli sävy.
    Näistä kiinnostaisi eniten tuo viides setti eli appelsiiniset tuotteet 🙂

    [email protected]

  • Yhdellä mukana. Olen käyttänyt laveran kosmetiikkaa jo pitkään. Meikit sekä vartalonhoitotuotteet ovat hyviä:) Erityisesti pidän merkin huulipunien sävyistä ja koostumuksesta sekä lime and verbena suihkugeelin tuoksusta!
    Laura Karikoski, Espoo

  • Kaksi ja kiinteyttävät tietenkin :D. Tämä meikäläisen lujaa vauhtia rupsahtanut kroppa tarvitsisi kaiken mahdollisen :o…

    Lavera on tuntematon mulle, vain peitevärin tummille silmänalusille ostin ja annoin pois, kun ei sopinut mulle ollenkaan; ei peittänyt.

  • Voi ääk mikä ihana arvonta! Olenko yhdellä vai kahdella kun mulla edelleen se WordPress eikä se liity bloggeriin mitenkään mutta yhdellä sitten mennään.
    Mulla on ollut jo vuosia ykkössuosikkini villiruusu, on ihanaa tuoksua ruusulle mutta myös sitrukset on ollut ikisuosikkeja.
    Palkinnoista haluaisin mieluiten paketin 5 🙂

  • Eipä ole noita vielä tullut testattua. 1, 2 ja 4 olisi ne kiinnostavimmat jutut 🙂 Kahdella arvallla mukana.

  • Mahtava arvonta! Laveralta suosikki on Sensivite shampoo ja näistä ehdottomasti kiinnostaa nuo kiinteyttävät vartalonhoitotuotteet. 🙂

  • Onnea huikeasta lukijamäärästä <3

    Molemmat merkit entuudestaan outoja, mutta sitrustuoksuihin tykästyneenä tavoittelen palkintoa nro 5.

    Aurinkoa perjantaihin Tiia 😀

  • Jos arpaonni suosii, valitsisin limesetin.

    Lavera on tuttu merkki ja käytössä on suihkugeelejä ja vartalovoiteita eri mielialoihin 🙂 Myös meikeistä tykkään.

    Anu anu.ikavalko at kolumbus.fi

  • Laveran Basic-sarjaa olen käyttänyt ja se vaaleanpunainen silmänympärysrasva on ostoslistalla, siitä olen saanut testerin ja teki kyllä ihmeitä!

    Jos arpaonni suosii, niin kaikki palkinnot ovat mieluisia! 🙂

    [email protected]

  • Paljon onnea lukijamäärästä!

    Kahdella arvalla mukana.

    Mun Lavera suosikit on coconut & vanilla -tuotteet. 🙂

    Palkinto 2 on kiinnostavin. 🙂

    hakusanarakkaus(at)gmai.com

  • Kahdella mukana. Ihan vieraita merkkejä minulle, mutta varsinkin tuo appelsiinin tuoksuinen kuulostaa ihanalta =)

  • Kahdella mukana.
    Kumpikaan tuotemerkki ei ole vielä livenä tuttu, mutta toivelistalla kyllä.
    Tuo nro 1 herätti suurimman mielenkiintoni, muillekaan en kyllä sano ei.
    Hyvää viikonloppua Tiia <3

  • Onnea huikeasta lukijamäärästä! Molemmat tuotemerkit mulle outoja, nimet on tuttuja. Kaikki palkinnot käy, muta ehkä eniten tavoittelen tuota numeroa 5, appelsiinin tuoksua 🙂

  • Moikka!

    Yhdellä arvalla mukana. Laverassa ei vielä suosikkia, ainoastaan jotain tuotetta oleb testannut. Suosikkina olisi nuo Laveran voidepaketit 5,3 ja 4.

    [email protected]

  • Ihania kesätuotteita! On pitänyt jo tovi tutustua tuohon Laveran kiinteyttävä kuorintavoide ja vartalovoide -komboon, joten ehdottomasti mukana palkinnon nro 4 arvonnassa! Laveralta olen kokeillut appelsiini-vartalovoidetta ja se oli kyllä aivan todella mainio. Seuraan pääasiassa bloglovinin kautta, mutta toisinaan myös bloggerista, eli en tiedä kuinka monta arpaa minulle kuuluu. 🙂 [email protected]

  • Hei, ihania kesätuotteita.Olen kahdella arvalla mukana.En ole koskaan kekeillut mainittuja tuotteita.Kiva olisi päästä kokeilemaan.Innolla odotan jos tärppää…..Palkinto 1 tai 2 olisi mieluinen.Kynttilöitä on ihana poltella kesäiltaisin.

  • Hei, ihan mahtavaa! Onnea lukijoista 🙂

    Laveran vartalotuotteiden tuoksut on niin ihania! Appelsiini ja kookos erityisesti mun suosikit. Päivittäisessä käytössä mm. luomiväri Laveralta, josta tykkään tosi paljon.
    Ylipäätään luonnonkosmetiikan tuotteet on mun heikkous 😀

    Pinja | [email protected] | http://www.pienilintunen.com

  • Kahdella mukana. Appelsiinin tuoksuinen setti olisi kiva. Mutta myös kaikki muut tuotteet.
    pia_turunen(at)luukku.com

  • Yhdellä arvalla arvontaan mukaan. Laveralta on tuttu vasta Basic Sensitive Deo, jonka ostin keväällä loppumattomassa sopivan deon metsästyksessäni. Ihan kiva, muttei vielä täytä tarvetta joten etsintä jatkuu.
    Arvontapalkinnoista ensisijaisesti tavoittelisin vitosta, koska tässä taloudessa käsirasvaa kuluu. Ei silti muutkaan palkinnot vastenmielisiä olisi, päinvastoin.

  • Kaikki palkinnothan ihania. Mutta jos valita saa, niin nro 5 minulle 🙂
    Ann A

  • Luulin, että olin jo bloggerin kautta seuraajasi, mutta muistin kai väärin. Lisäsin itseni lukijaksi ja osallistun arvontaan kahdella arvalla. Laveralta on ollut käytössä vain dödö, joka oli ihan ok, muttei ihan paras… Nyt voisin kokeilla tuota appelsiinisettiä tai kiinteyttäviä tuotteita :))

  • 2 arpaa. Ja onnea 500:sta!
    Molemmat ovat tuttuja nimiä ja vaikka kaikki palkinnot hyviä, olisi se kaikkein mieluisin palkinto 4 Palkinto Kiinteyttävä kuorintavoide ja vartalovoide, sillä tuo kuorintavoide on suosikkini Laveralta.

  • Yhdellä mukana. Vartalotuotteet kiinnostaa, sillä kynttilöitä ei ole juuri tullut polteltua sen jälkeen, kun kissani häntä syttyi tuleen X'D Lavera on mulle vielä aika outo merkki, jotain käsivoidetta vasta olen tainnut kokeilla, eikä se ole oikein jäänyt mieleen.

    katarimaria (at) iki.fi

  • Nuo molemmat kynttilät ja kaikki suihkugeelit kuulostaa kyllä niin ihanilta, mut ehkä ihan ihan kaikista eniten kiehtovat aurinkoinen paketti nro 1 ja se metsäinen nro 2 🙂 Yhdellä arvalla mukaan.

  • Laveralla on ihania suihkugeelejä. Palkinto 5 on suosikkini 🙂

    Kata
    katariina.jousmaki @ hotmail.com

  • Laveran tuotteista minulla ei ole käyttökokemusta vielä lainkaan, kiinnostaisi kovasti, erityisesti nro 2. Lime on kosmetiikkatuotteissa ikiaikainen suosikkini. Kahdella mukana siis.

  • Kahdella mukana arvonnassa. Mulla heräsi kiinnostus noihin kynttilöihin, kuvasit niin huipuksi! En ole ennen näihin tutustunut.

  • En tunne Laveran tuotteita ollenkaan entuudestaan. Jos onni potkisi niin nelospaketti olisi mun valinta. Kahdella mukana!
    sari piste susanna at hotmail piste com

  • Ihania kuvia taas kerran. Laveran tuotteista olen käyttänyt vartalovoiteita ja livboxista tullutta Glossy Lips huulikiiltoa. Vaikka vartalovoiteet ovat olleet ihania, niin nyt valitsen kuitenkin tuon huulikiillon lemppariksi.

    Arvontaan kahdella arvalla mukaan. Lime-paketti olisi tosi kiva.

  • Kahdella mukana! Palkinto numero 5 hellisi mum sydäntä eniten. Lavera on tuotteena tuttu, nyt kuitenkin kaapit huutaa tyhjyyttä ja kesän tullessa kovaa jo ovelle, olisi rasvatkin käytössä heti 🙂

  • Lavera on mulle tuttu vain kaupan hyllyllä. Mulla on sen verran voiteita, jotka odottavat käyttöä, joten kynttiläpaketti olis juuri tällä hetkellä mieluisampi 🙂
    Blogger-lukijana kaksi arpaa.
    miianblogi(at)suomi24.fi

  • Illuminating Eye Cream -silmänympärysvoide on mun lemppari Laveralta. (: Palkinto 5 olisi mieleinen. Yhdellä arvalla mukana.

    – Saraana ([email protected])

  • Oih. Tuo appelsiinin tuoksuinen setti vaikuttaa ihanalta.
    Laveran tuotteita olen käyttänyt jonkin verran, mutta mitään tiettyä suosikkia ei ole päässyt muodostumaan.
    Olen mukana kahdella arvalla.
    suvi.vikholm(a)luukku.com

  • Laveraa en ole vielä päässyt testaamaan, vaikka merkillä on vaikka mitä mielenkiintosia tuotteita. Laveran paketit 3 ja 5 olis eniten mieleen, mutta toki muutkin ilahduttais! 🙂
    Jenniju
    [email protected]

  • Laveran vartalonhoitopaketit olisi ihania testata! 🙂 nana.simola at yahoo.com

  • Yhdellä arvalla mukana. Palkinto nro 1 olisi ihana! Laveralta lemppareita on mm kosteuttava ruusunaamio, sävytetty kulmakarvageeli ja luomivärit 🙂

    do1ng miukumauku hotmail.com

  • Mukaan yhdellä arvalla. Kyseiset Laveran tuotteet on vielä kokeilematta eli mielellään voittaisin jonkun niistä paketeista 🙂
    sari.lamminpaa (a) gmail.com

  • Lime suihkugeeli ja Lime body milk kiinnostaisi, nimittäin rakastuin Laveran limentuoksuiseen roll-on dödöön, ihan huippu (mieskin tykkäsi)! Kaikki testaamani Laveran tuotteet ovat olleet hyviä, ihovoiteet, suihkugeelit ja shampoot, ihan mahtavia tuoksuja 🙂 Nurmekin kiinnostaa kovasti, ehkä jossain vaiheessa pääsee testailemaan sitäkin 🙂
    talviuninalle(at)gmail.com

  • Laveran tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, joten olisi kiva päästä kokeilemaan. 3.setti olisi ehkä eniten mieleeni. Osallistun ihanaan arvontaan yhdellä arvalla.
    T: Miukkis
    [email protected]

  • En muista, että olisi ollut mitään Laveran tuotteita. Mutta tuo 1.palkinto olisi suosikkini, sillä joudun kiertämään kauppojen kynttiläosastot kaukaa, koska meinaa jonkinasteinen kohtaus aina iskeä. Mutta tuosta kynttilästä oireita ei sitten tulisi.Osallistun yhdellä ainokaisella arvalla; Hippu ([email protected])

  • Laveran tuotteista luomuvilliruusu deodorantti on käytössä ja nuo ihonhoitotuotteet olisi kivoja saada kokeiluun, sillä kynttilöitä ei juurikaan tule eläin- ja lapsiperheessä poltettua. Kahdella mukaan 🙂

  • Laveran jotain käsirasvaa olen joskus käyttänyt ja pidin siitä. Viimeinen palkintosetti olisi houkuttelivin. Mukana kahdella arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

  • Kahden arvalla mukaan arvontaan. Lavera on minulle ihan uusi tuttavuus. Olispa kiva voittaa kokeiluun setti 4.
    texas-86 (at) hotmail.com

  • Kahdella mukana! Mitkään tuotteista eivät olleet tuttuja ennestään, joten ihania palkintoja olisivat vaikka kaikki. Sanotaan vaikka palkinto 2 mieluisammaksi.

    hippohiiri at gmail.com

  • Airiina
    Yksi arpa minulle, Laveran Basic-sarjaa olen käyttänyt.
    Setti 3 kiinnostaa.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  • Kahdella arvalla mukana!
    En ole vielä kokeillut Laveran tuotteita, vaikka monesti olenkin himoiten katsellut niitä, kun ovat niin herkullisen näköisiä 🙂
    Paketti nro 5 olisi mieluisin 🙂

    [email protected]

  • Kahdella arvalla mukana 🙂

    Nuo limetuotteet ovatkin tuttuja ja aivan ihania – niitä löytyykin jemmasta ja pohdin koska raaskin korkata käyttöön 😀 Arvontapalkinnoista siis kaikki kovasti kiinnostavat ja kiehtovat, jos mieluisin palkinto pitäisi valkata niin se olisi joko nro 1 tai 5 😀

    [email protected]

  • Mun ehdoton suosikki on Laveran dödö, en enää muita osta, koska se on alumiiniton vaihtoehto ja silti toimiva. Vartalonhoitopaketti olis ihana voittaa!

    Kaksi arpaa.
    sannamaria77 at gmail.com

  • Lavera ei ole kovin tuttu sarja. Jokin vartalotuotekokemus taitaa mulla tästä olla. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa palkintoa numero 5 🙂

  • Mun suosikki Laveralta on se niiden ruusuntuoksuinen dödö kun se tuoksuu aivan hurmaavalta 🙂 Joten jos voittaisin niin kiinteyttävää Laveraa mulle, ja kahdella arvalla mukana!

  • Laveralla on paljon ihania tuotteita. Mulla on toi lime vartalovoide, ihana! Mieluisin paketti olisi ehkä toi appelsiinintuoksuinen tai kiinteyttävä. 🙂
    yhdellä arvalla mukana arvonnassa.
    [email protected]

  • Peppi
    Arpa minulle, paketti 5 kiinnostaa. Kaikki ovat toki hienoja palkintoja.

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

  • Osallistunpa kahdella arvalla! 🙂 Appelsiini-settiä toivoisin. Luonnomukainen kosmetiikka kiinnostaisi kovasti, mutta tähänkään tuotemerkkiin en ole vielä ehtinyt tutustua… hiltuha(at)gmail.com

  • Kahdella arvalla mukana! Kaikki palkinnot ovat ihania, mutta ehkä vartalonhoito (esim. paketti 5) on vielä enemmän minun juttu. Laveralta olen käyttänyt vain yhtä kasvojen kuorintaa, nimeä en muista, hyvä oli. [email protected]

  • Kahdella arvalla.

    Lavera värilliset huulirasvat on entuudestaan mun suosikkilistalla.

    Näistä paketeista nro 5 ois eniten mun mieleen, mutta mikä tahansa kelpaa

  • Kahdella arvalla.

    Lavera värilliset huulirasvat on entuudestaan mun suosikkilistalla.

    Näistä paketeista nro 5 ois eniten mun mieleen, mutta mikä tahansa kelpaa

  • Tuotteet vielä kokematta, joten kaikki kiinnostaa 🙂 Mukaan kahdella arvalla

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

  • Blogger-lukija täällä myös 🙂
    Lavera on niin tutun oloinen, mutta kun tässä aloin miettimään niin enpä olekaan edes kovin montaa tuotetta merkiltä testannut. Paria käsivoidetta sekä muutamaa hiustuotetta vain. Näistä ehkä suosikkina jäänyt mieleen ruusushampoo. Palkinnoistasi mieleisimmät olisivat 1 ja 4, mutta ihan kaikki kuulostavat ihanilta <3 Onnea 500 bloggerlukijan rajan rikkomisesta!

  • Onpas upea arvonta! Parilla arvalla mukana ja tuotteet ovat minulle tuntemattomia eli kaikki palkinnot ovat mielenkiintoisia 🙂

  • Onpas upea arvonta! Parilla arvalla mukana ja tuotteet ovat minulle tuntemattomia eli kaikki palkinnot ovat mielenkiintoisia 🙂

  • Lime-paketti olisi kivoin. En ole ennen kokeillut Laveran tuotteita.
    vaatehuttuja(@)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud