Iso kiltti jätti 3D aurinkolaseilla ja Tädit tubettaa hassuttelivat vähän!

Iso kiltti jätti 3D aurinkolaseilla ja Tädit tubettaa hassuttelivat vähän!
Eilen kävin typyjen kanssa katsomassa Iso kiltti jätti ja oli muuten todella kiva leffa ja sai hyvälle mielelle. Rillit olin kuitenkin taas kerran unhoittanut kotiin, mutta kyllähän leffan katselu sujui yllättävän hyvin aurinkolaseilla joissa vahvuudet. Ei hirveän paljon pimeämmäksi tehnyt.

Autolla kun tulee ajettua aurinkolasit päässä, niin helposti tulee unohdettua nappaista rillit mukaan ja tämä aurinkolasiepisodi on jo käynyt toistamiseen, luulisi sitä jo oppivan, mutta ei…

Leffalähettilään ominaisuudessa sain eilen kivaa postia ja Star Trek Beyond, olen niin valmiina! Vaikka olen leffalähettiläs, niin pääsen katsomaan lähettilään ominaisuudessa vain tiettyjen leffayhtiöiden leffoja. Eli en tosiaan kaikkia mitä teattereihin tulee. 

Leffalähettiläänä olen katsastanut Warcraftin, Teini mutantti ninja kilpikonnat ja pian Star Trekin ja odotuslistalla on uusin Bridget Jones ja Jason Bourne, jännitystä on siis luvassa ja hauskaa romantiikkaa. Eli mainitsen aina leffojen kohdalla, mikä on omalla rahalla leffailua ja mikä leffalähettiläänä raportointia. 

Treffasimme täti puoliskoni kanssa eilen muutaman minuutin ajan ja johan Pinkit korkokengät Maiju keksi sen ajan käyttää hassutteluun. Hih, naaman vaihtokuva on vallan yliveto, tunnistatteko tädit? Yllä oikeat nassut ja alla vaihdetut naamataulut. Kun kerran muutkin, niin täytyihän vähän meidänkin. 🙂 

Paras tätikamuni mun, Pinkit korkokengät Maiju. Nyt tuli tällä kertaa huima määrä omia nassukuvia, joskus näinkin. 🙂 Kummat kasvot paremmat, omat vai vaihdetut?

Oletteko hassutelleet samalla sovelluksella ja aiotteko käydä katsomassa Iso kiltti jätin? Onko jäänyt rillit kotiin tai muuta hassua kommellusta leffateatterissa? Aurinkoista keskiviikkoa!


38 thoughts on “Iso kiltti jätti 3D aurinkolaseilla ja Tädit tubettaa hassuttelivat vähän!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud