Lumiukko ja perheen karvatit toivottavat hyvää joulua!

Sydämellistä joulua kaikille. Täällä flunssa on alkanut Sofialla ja minulla taittumaan ja imuri suhisee ja moppi laulaa. Tänään siivotaan kaikki ennen, kuin appivanhemmat tulee ja samalla raita-aine päässä. Katsotaan meneekö hiukset tuurilla ja ei tule pisunvärinen tukka, hehe. Hamsun häkit siivouksessa ja ohessa otanta meidän suloisista hamsuista Lulusta ja Nipsusta, jotka ovat vuorotellen väliaikaishuushollissa siivouksen ajan. On ne söpöjä!


Joulu on lasten ja lapsenmielisten, joten meidän lapsenmielinen karvainen konkkaronkka toivottaa perheen lempijoululeffan kera kaikille juuri oman näköistä ja hyvää joulua!


Related Posts

Kun kiusaamisesta tulee rikos ja arvonnan voittajat!

Mikään ei voi lannistaa mieltä, kun seurana on tälläinen maailman kuvattavin söpöliini kissakaveri, jonka kuvia tämä blogipostaus on pullollaan pehmentämässä tässä postauksessa myös käsittelemiäni ikäviä asioita.  Aurinkokin vielä paistaa ja oli aivan huikea kirjailijakohtaaminen tällä viikolla, siitä lisää myöhemmin. Kiva työkeikka ja työpäivä eilen ja […]

Kissanpentuja, söpöysvaroitus…

Kissanpentuja, söpöysvaroitus…

Kuvat kertonevat kaiken. Naapuriin on syntynyt kissanpentuja. Olen ollut tiukkana, enkä ole käynyt katsomassa, kunnes eilen mieltä poltteli liikaa ja kävin hämmästelemässä pentujen suloisuutta. Olen henkeen ja vereen kissaihminen, en niin kovasti koiraihminen. Rakastan meidän Samua, tätini Aina koiraa ja setäni Nea labbista, mutta en […]42 thoughts on “Lumiukko ja perheen karvatit toivottavat hyvää joulua!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud