Mitä on aito kauneus?

Paljon keskustelupalstoilla näkee keskusteluja kauneudesta tai arvostellaan ihmisten eri makua, tyyliä tai vaikkapa kauneusleikkauksia ja ajoittain itsekin ystävien kanssa tulee pohdittua mitä se on, se aito kauneus? Myönnän olen joskus järkyttynyt, kun joku filmimaailman tähti, josta olen kovin pitänyt ja häntä arvostanut, on kiristänyt kasvonsa niin kireäksi, etten enää ymmärrä hänen näyttelemisestä mitään, koska hänellä ei ole enää lainkaan ilmeitä! 

Olen aavistuksen pettynyt fanittamaani tähteen ja helpottunut niiden tähtien osalta, jotka eivät ole toimineet näin. Mietin paljon miksi olen sitten helpottunut, että jotkut tähdet eivät ole kiristäneet kasvojaan, no koska se kenties antaa minulle helpotuksen tunnetta oman rapistumisen suhteen, koska tähdetkin vanhenevat samassa linjassa kanssani ja jotenkin muuttuvat inhimillisemmäksi edessäni eli vanhenemiselta ei säästy kukaan. Eli jollain lailla tämä ajattelu lähtee minulla itsekkäästä näkökulmasta. 

Jopa saattaa viritä kade ajatuksia, että eivätpä tähdetkään ole sen ihmeellisempiä, kuin me muutkaan, hekin vanhenevat. Arvostan kuitenkin kovasti itsetunnon lujuutta, että pystyy Hollywoodin kaltaisessa myllyssä olemaan sortumatta kauneusleikkauksiin tai tehden ne niin taidolla, ettemme me tavikset niitä edes huomaa. Sillä terveellä tavalla itsevarma ihminen kantaa itsensä aina kauniisti. 

Mutta kaikkihan eivät voi olla itsevarmoja eihän. Joidenkin tähti voi olla hiipunut tai voita on leivän päälle saatava ja pysyttäydyttävä nuoruutta ihannoivassa koneistossa hinnalla millä tahansa. Jotkut työskentelevät ammatissa, jossa ovat suurennuslasin alla koko ajan tai työskentelevät kauneuden parissa, jolloin oma ulkonäkö on työn saannin paras käyntikortti. Mitä minä tiedän heidän paineista? Jokainenhan meistä tietää, että maailma on nuorten ja me 40+ vuotiaat emme ole, sanotaan mitä sanotaan, kuuminta hottia maailmalla tai täällä koto-Suomessakaan. 
Tästä syystä kaikille sallittakoon lupa tehdä omalle keholle mitä kukin haluaa, sillä koskaan emme tiedä mitä kaikkea taustalta voi löytyä. Otetaan esimerkkinä oma röllömahani, joka on ollut arka kohtani siitä lähtien, kun tulin murkkuikään. Erään pojan minulle sanomat sanat 17-vuotiaana seisoessani bussipysäkillä ”oletko raskaana vai muuten vaan läski”, on kirjoitettu kiveen, koska se iski siinä kohden arimpaan kohtaani ja teki minusta ihmisen, joka alkoi tarkkailla miten peitellä mahansa. 

Joten kyllä kiitos, olisin voinut hyvin käydä imuttamassa tuon mahan pois jo silloin epävarmana 17-vuotiaana ja tänä päivänäkin, sillä sehän haittaa jo istumismukavuuttakin nykyisin. Voisin myös imuttaa kaksoisleukani pois, ehkäpä erittäin ryppyiselle dekoltee-alueellekin voisi tehdä jotakin ja jos lippaluomet alkaa liikaa painamaan, niin ehdottomasti niiden roikkuessa jo silmien päällä voisin haluta tehdä asialle jotakin. 

Ensimmäisenä tapetilla kuitenkin on kolmen luomen poisto kasvoista, mukavia nämä ikääntymisluomet meinaan. Hampaidenvalkaisu kuuluu jatkuvaan kauneuden hoidolliseen ylläpitooni, kuten kasvohoidot ja hiusten raidoituskin. Miten nämä hoidot eroaa sitten esimerkiksi silikonirinnoista? Jos jollain on olemattomat rinnat tai imetyksestä tyhjiksi pusseiksi voipuneet tiskirätit, niin miksipä ei, jos siitä saa itselleen hyvää oloa ja vielä itsetunnolle boostia.

Itse en ole kiinnostunut näistä rinta-asioista, mutta kuten sanottu, maharöllykkä saisi lähteä! Peräänkuulutan kuitenkin sitä, että mitä on aito kauneus tänä päivänä, koska niin monet naiset meikkaavat, laittavat hiuksiaan, tatuointeja, lävistyksiä, korvareiät, tatuoidaan itselle kulmakarvat tai silmien-ja huultenrajaukset jne. Näitä asioita olisi pidetty paheellisena ja huonon naisen merkkeinä vielä 100-vuotta sitten.

Missä menee raja mikä on aitoa kauneutta ja mikä ei? Ehkä omasta mielestäni siinä, että jos kasvojen leikkely menee överiksi, ettei ihminen oikein näytä enää ihmiseltä, vaan sketsihahmolta jo. Mutta niin kauan kuin ihminen laittautuu edes jollain tasolla, ei kenties enää voida puhua ainakaan luonnonkauneudesta, eli luonnonkauniita taitaakin olla aika harvassa? 

Silloin kun mieli vaeltelee arvostelemaan toisen tekemiä kauneusleikkauksia, asia joka on itsellekin tapahtunut, ei vain kerran vaan useasti, haluaisin, että jokainen laittaisi käden sydämelleen ja kysyisi itseltään, mitä jos minulla olisi pankkitilillä miljoonia ja miljoonia euroja, olisinko siltikin vain ihan luonnonkaunis luomu vai parantaisinko kenties joitain kohtia itsessäni, mikä ikinä kenenkin oma korjattavat kipukohdat onkaan. Kuten sanottu, tunnustan, minä parantaisin! 

Joten koen hieman hurskasteluna itseltäni arvostella ihmisiä, joilla on varaa käydä kauneusleikkauksissa, koska varmasti itsekin kävisin, jos varaa olisi eli olenko minä jotenkin tuomitsevaisuudessani jopa etäisesti kateellinen heille, koska he voivat tehdä jotain sellaista, mitä minä en ikinä voi? Syyttäen heitä pinnalliseksi, vaikka itsekin sortuisin samaan, jos siihen olisi mahdollisuus?

Tosin on tässä kauneusleikkauksiin menossa muutama muttakin, vaikka olisi miten tahansa paljon massia. Yksi on ääretön laiskuus eli en ole edes noita luomia saanut aikaiseksi poistaa. Toisekseen kipu, parantuminen ja riskit. Joten vannomatta paras, jaksaisinko kuitenkaan käydä erilaisia operaatiota rikkaanakaan läpi tai pelkäisinkö jopa operaatioita, mutta paha on sanoa, kun en ole siinä tilanteessa. Mutta ainakin kävisin erilaisissa kaksoisleuan jyystämishoidoissa taatusti tämän tästä, saadaanhan sitä näkyviä tuloksia aikaiseksi ilman leikkausveistäkin. 

Mitä minulle sitten on aito kauneus? Se on mummini tuikkivat silmät ja jokainen ansaittu uurre hänen kasvoillaan, se on viattoman lapsen hymy, se on onnellisen ihmisen kasvot ja aurinkoinen nauravainen suu, kasvot, jotka hymyilevät koko kasvoillaan, eikä vain huulillaan eli kasvot, jotka hymyilevät sydämellään.

Se voi olla yhtä lailla valkaistu hammasrivi, silikonirintainen tissivako, hiuksien pidennyksillä varustettu pää, sillä se on yhdentekevää onko kyseisellä ihmisellä peppuimplantit tai tatuoidut kulmakarvat, sillä aito kauneus tulee sisältä, se tulee ihmisten hyvyydestä, viattomuudesta, mutta yhtä lailla elämänviisaudesta.

Haha eli toivottavasti joku plastiikkakirurgi tämän nyt lukaisee ja täältä lähtisi nyt ensialkuun luomet kasvoilta, kolmoisleuka ja jos vielä se röllö maha laitettaisiin samaan hintaan ja kiitos jotain tarvitsisi tehdä näille alas valuville piirteillekin, jotain iloista!

No mutta mitä sinulle on aito kauneus ja miten koet asian, että onko meillä kenelläkään oikeutta tuomita toisen valintoja? Vaikka en itsestäni koskaan Barbie-nukkea haluisikaan, niin olisi se vaan niin mojovaa, nuo valuvat huupieletkin tosiaan käydä jossain kohottamassa, ettei kasvojen ilme nyt ikääntyessä olisi koko ajan hieman suruisa, en minä nyt tältä sentään haluaisi näyttää, surulliselta. 

Ohessa linkki Hehku-ohjelmaan, jossa sain vierailla neljässä osassa aikoinaan ja jossa minulle laitettiin geelikynnet, ripsien-ja hiustenpidennykset ja kerron ohjelman lopussa, mitä minä niistä pidin vai pidinkö ollenkaan. Ohjelmassa myös pohdin miten aiemmin koin pinnalliseksi, jopa geelikynnet ym. ja miten se näkemys muuttui itsetunto boostin ja hemmottelun kautta. Myös se tulee lopussa Hehku-ohjelmassa sanottua, että jokaisen meidän kannattaa katsoa ihmistä pintaa syvemmältä, siellä se sydänkin sykkii. 

Jos joku minulle nyt on aidointa kauneutta, on se ettei ihminen yritä olla mitään muuta, kuin on ja tällä tarkoitan ihmisen luonnetta, en kuorrutusta. 

Jos joku rohkenee tunnustaa haaveilevansa jostain operaatiosta, olisi mielenkiintoista kuulla tai jos olet käynyt jonkun kauneusoperaation, niin miten se meni ja oletko tyytyväinen?
Kaunista lauantaita kaikille, toivottelee meikkaileva, hiuksia raidoittava Tiia, jolta on yksi luomi poistettu ja hampaitakin valkaistu useamman kerran eli kaikkea muuta, kuin luomu ja eihän sitä vielä tiedä mitä ja milloin tässä jotain lisää operoidaan, hih. 
51 thoughts on “Mitä on aito kauneus?”

 • Aito kauneus lähtee ihmisestä sisältä. Ulkokuori rapistuu ja päivittäinkin vaihtelee katseleeko peilistä enkeli vai piru, mutta sisäisellä loistolla, hyvällä ololla omissa nahoissaan ja hymyllä ne huonotkin päivät voivat muuttua paremmiksi 🙂

  Kauneusleikkaukset on suorastaan hankala asia. Itse toivon, että jokainen kauneusleikkaukseen menevä punnitsee mielessään tarkkaan ennenkuin siihen touhuun ryhtyy. Jos sen todellakin kokee tarpeelliseksi ja se auttaa sen sisäisen minuudenkin löytämisessä niin ei se tällöin mielestäni huono asia ole. Itseäni vain kammoksuttaa hieman se miten kokoajan nuoremmat ja nuoremmat lähtevät erilaisiin operaatioihin, joita ei oikeasti tarvitsisi ja jos pari vuotta odottelisi niin mielikin asian suhteen muuttuisi – niihinkin kun voi aika pahastikin jäädä koukkuun ja tällöin se lopputulos onkin sitten kaukana siitä aidosta ja kauniista.

  Jos rahaa olisi yllin kyllin niin itse ennen kirurgin veitsen alle lähtemistä kävisin läpi varmaankin kaikki mahdolliset ei-kirurgiset toimenpiteet – näitäkin on maailma täynnä ja näillä hyviäkin lopputuloksia saa aikaan (ellei jopa joskus parempiakin kuin kirurgin luona käydessä).. Itselläni ehkä yksi asia joka myös jarruttaisi kirurgin veitsen alle menemistä on se, että minulla on selkeästi arpien keloidisoitumistaipumus eli arvet eivät kauniin pieninä parane vaan revähtävät suuriksi – tämä on nähtävissä mm. viime syksyisen leikkauksen jäljiltä.

  Huh. Tulipas pitkä teksti kirjoiteltua. 😀 Toivottavasti teksti on kohtuullisen luettavissa ;D

  Ihanaa viikonloppua <3

  • Ihan niin totta, omakin nassu voi olla monenlainen ja totta on, että hyvä olo näkyy ja säteilee ja hyvyys. <3

   Kauneusleikkaukset on todella hankala asia, mutta en tuomitse, mutta hieman sama hommeli täällä, etten ymmärrä, että nuoret ja rypyttömät esim. laittavat botoxia?

   Sama homma, leikkauksessa on aina riskit, mutta ihan varmasti on paljon kauneudenhoitoja, joihin voisi mennä ja joissa ei veistä edes käytetä tai neuloja ja silti tuloksia saadaan aikaiseksi, niihin siis, jos satun voittamaan lotossa.

   Ihanaa viikkoa ja kivaa kun kirjoit, tämä aihe selvästi herätti ajatuksia. <3

 • Mulla on myös vuosia sitten ollut hiustenpidennykset, jotka oli aivan ihanat. Tai ei ne oikeastaan olleet niinkään pidennykset, vaan ennemminkin vähän pitkät "tuuhennukset", koska mulla on aina ollut ihan tositosi ohuet hiukset (jotka nyttemmin on kyllä vahvistuneet, mikä kuulostaa nurinkuriselta, kun kaiken järjen ja luonnonlakien mukaan kai pitäisi päinvastoin alkaa ohentua). Luovuin niistä kumminkin jossain vaiheessa, kun aloin epäillä, mahtaako mulla olla niitten sinettien jäljiltä hiuksia enää ollenkaan. Ja vaikka kuinka väitetään, että siellä ne omat hiukset paremminkin vahvistuu, niin katinkontit sanon minä. Poikkihan ne hiertyi pitkältikin. Mutta siitä on niin kauan, että varmaan nykysysteemit on eri.

  Geelilakkaukset on ollut myös, mutta omissa kynsissä, joten ei kai se ole normilakkailua kummempaa. Niistäkin tykkäsin ihan hirmu paljon, mutta mulla on niin vahvat kynnet, jotka kasvaa älytöntä vauhtia ja olin aina pulassa niitten geelien kanssa, kun olis pitänyt alvariinsa käydä huollattamassa ja tuli jo niin hintoihinsa, että koin, ettei ole järkeä. Ja pilallehan ne meni ne omat kynnetkin siellä lakan alla. Kesti puolisen vuotta ennenkuin palautuivat.

  Ja mitäs vielä? Pigmentoidut kulmat on ja niistäkin tykkään ihan tositosi paljon, kun ei tarvi käydä tämän tästä ottamassa kestovärejä. Omat kulmat kun on tummat vaan puoliväliin ja siitä sitten harvenee. Ja kulmat on mun mielestä kumminkin ne, jotka kasvoja kaikkein eniten piristää, jos ovat kunnossa. Ja jos ei, niin vaikutus on päinvastainen.

  Jos jotain radikaalia tekisin, niin voisin käydä vähän madaltamassa mun kulmien välissä olevaa Sibelius-ryppyä, joka mulla on ollut liki lapsesta asti (koska oli hajataitto ja piti kurtistaa kulmia, että näkee). Se tekee musta omasta mielestäni turhan vihaisen näköisen. Ukkeli taas sanoi, että "aijaa, en ole koskaan edes huomannut". Hyaluronihappoa olen jopa harkinnut, mutta sillä ei mahtaisi saada kovin kummoista muutosta aikaan ja Botoxit taas ei tule kyseeseen, koska pelottaa, josko jämähtää otsikko kokonaan paikalleen :).

  Kauneus on katsojan silmässä on mun mielipide. Ja vaikka kuinka aina kuuluu sanoa, että "sisäinen kauneus ratkaisee", niin kyllä mulla ainakin on omat kauneusihanteeni (en nyt keksi ketään julkisuuden henkilöä, mutta muusta elämästä osaisin nimetä kyllä). Tunnistan kyllä omasta mielestäni ulkoisesti kauniin ihmisen, kun sellainen kävelee vastaan. Enkä siinä ala arvottamaan sitä, mikä kaikki on aitoa ja mikä ehkä ei. Överi kun ei saa mun päätä kääntymään ollenkaan.

  Ei tässä nyt tainnut olla vastausta yhtään mihinkään kysymykseen, muttei kai se haittaa :).

  Kaunista viikendiä <3

  • Eli ihan ehdottomasti ne jutut mitä Annukka on sulla ollut, ne on tuoneet arkeen helpotusta. Just tätä haen, että totta kai voi laittaa ja kaunistautua ja missä tosiaan menee sitten se raja. Ehkä juuri siinä leikkausveitsessä ja siinäkin sillä tavoin, ettei ihminen tee itsestään sketsihahmoa. Eli vaikka muuten tulee otettua ihminen ihmisenä, niin kyllähän sellainen näky järkyttää, missä joku on tehnyt itsestään kuminuken. Mutta siinähän on sitten taustalla jo sellaista, ettei mikään riitä ja addiktiota operaatiohin jne. Eiköhän normaali ihminen olisi täyspäinen korjaustenkin kanssa.

   Mielestäni juuri hiustuuheutukset ym. on ihan sama asia, kuin meikkaus tai permanentti jne.

   Juu tuo botox on sellainen juttu, että mitäs jos ei enää olisi ilmeitä, sitä en ikinä haluaisi ja ei ne piikitkään ajatuksena kivoilta tunnu. Mutta täällä on tuloillaan tuohon nenän yläpuolelle kunnon viiva, otsa ollut aina ryppyinen, kun on pitänyt tosiaan kurtistella niin paljon. Mutta ehkä eniten harmittaa nuo alasvaluvat huulipielet, ne tekee surullisen näköiseksi. Kaksari sitten taas on varmaan itse aiheutettua 😉

   Sisäinen kauneus ratkaisee, mutta tokihan meillä kaikilla miltei omat kauneusihanteemme ovat ja saa ollakin, sehän on sitä esteettisyyttä.

   Täällä meni aika kauan vastaamiseen, kun viikonloppu on mennyt mies-ja naisluolaa rakentaessa. Hih.

   Ihanaa uutta viikkoa Annukka <3

 • Hyvä ja tärkeä postausaihe!! Minulle aito kauneus on juurikin myös niitä tuikkiviä silmiä, sitä että ihminen aidosti hyväksyy itsensä, on sinut itsensä kanssa.

  Monesti persoonallisen muotoinen nenä, pieni rako etuhampaiden välissä tai pienet rinnat ovat juuri se juttu, joka tekee henkilöstä kauniin ja yksilöllisen näköisen. Jotenkin on sääli, että niin monet kohentavat ulkonäköään eri toimenpitein näyttääkseen samalta kuin muut/istuakseen johon "muottiin".

  Omanlaisuus ja persoonallisuus – se sisäinen fiilis joka sata varmasti säteilee myös ympäristöön- ovat mielestäni sitä todellista kauneutta.

  Ihanaa viikkistä Tiia <3

  • Olen ihan samaa mieltä, täydellisyys on joskus jopa mielenkiinnotonta. Persoonallisuus mielenkiintoista.

   Ihan samaa mieltä kaikessa, tosin ymmärrän hyvin, jos joku haluaa jotain epäkohtaa mikä häiritsee kovin itseään korjailla ja sen voi tehdä hyvän maun rajoissa.

   Ihanaa uutta viikkoa Taru <3

 • Hyvä aihe ja varmasti herättää mielipiteitä! Hurskastelut takavasemmalle, minä voin suoraan myöntää, että jos olisi ylimääräistä rahaa, niin ihan varmasti kävisin korjaamassa raskauden jättämän röllykkämahan ja riippurinnat. Ne korjaukset eivät minusta epäaitoa tekisi, enemmänkin tyytyväisyyttä lähipiiriin säkenöivän ja tyynemmän tyypin. Samoin muuten ottaisin hampaiden valkaisun. kulmien pigmentoinnin, silmien rajaukset ja elvyttäviä pärstähoitoja, hih!

  Mitä se aito kauneus on? Kyllä vaan itsekin yhdyn siihen, että sekin lähtee sieltä sisäisestä kauneudesta ja ilmeiden hyvyydestä. Minun silmissä rehellisen ja lempeän ilmeen/katseen omaava henkilö on aito ja aidosti kaunis, oli sitten hänellä ripsien pidennykset, vahva meikki, kurvikas vartalo tai pusuhuulet!

  Minulla oli vuosia geelikynnet, käteväthän ne oli, mutta sitten alkoi tympimään se kolmen viikon välein tapahtuva huolto, siihen ei tuntunut olevan enää aikaa, joten siirryin naturelleihin (lue rumiin ja mitättömiin nysäkynsiin). Hiusten pidennyksiäkin kokeilin vuosia sitten, mutta ne vaan näyttivät omassa päässäni feikeiltä, varmasti monelle muulle sopivat, mutta itse en tykännyt.

  Ripsien pidennykset juuri noilla ulkomaan lomilla ovat minulle se MUST luksusjuttu, josta en luovu. Vaivattomat ja ei tarvitse meikkailla, silti kuitenkin on huolitellun näköinen koko ajan. Joku senkin varmasti tuomitsee epäaidoksi ; )

  Ai niin, olenhan käynyt kauneusoperaatiossa auto-onnettomuuden jälkiä kasvoissa (kaulassa ja leuasta) korjauttamassa muutama vuosi sitten, en tiedä koheniko ulkonäkö, arpia tasoiteltiin ja hiottiin, vakuutus kun sen korvasi : )

  Ihanaa viikonloppua!

  • Hyvin mieskin totesi, että ihan jokainen nainen menisi operaatiohin, jos olisi miljoonia takataskussa. Noh ehkei ihan jokainen, mutta sanonpa vaan, että aika moni niistäkin, jotka ajattelematta tuomitsee. 😉

   Täällä kyllä tuo massu lähtisi, ihan kuin olisin aina ollut raskaana, en tiedä miksi olen saanutkin sellaisen pömpön, joka pömpöttää vaikka painoin 47kg! Joten kyllä kiitos.

   Ihan niin totta, tiedän eräänkin tyypin täällä Porvoossa, jolla on maailman vahvin meikki, hiustenpidennukset ja ripset ja kaikki vähän sellaista barbie tyyppistä, mutta hän on niin hauska, sydämellinen ja elämänmakuinen, että se kaikki on oikeastaan osa hänen persoonaa ja en edes ajattele niitä keinojuttuja hänessä, koska hän on sydämeltään elämää isompi ja kultaisempi persoona, kuin moni muu. Eli kyllä se ihmisyys tekee ihmisestä kauniin ja sitä ei vähennä, vaikka olisi mitä laitettua.

   Mielestäni pointti olisi kyllä siinä ja sitä hain, ettei kukaan tuomitsisi toista, ettei nainen olisi naiselle susi, sillä mistä kukin saa helpotusta, boostia itselleen niin sehän on jokaisen oma asia. 🙂 Eli ripsienpidennystä vaan kehiin. 🙂 Mietipä miten matkoilla helpottaa.

   Ohhoh en ole tuota auto-onnettomuusjuttua tiennytkään, tästä saat kertoa, kun nähdään enemmän….

   Halit Heli uuteen viikkoon <3

 • Aito kauneus on se mikä lähtee ihmisen sisältä. Hymy ja ilo on varmasti se, mikä tuo enemmän aitoutta kuin mikään muu. Ihanaa viikonloppua ❤️

 • Aitoa kauneutta ei millään keinotekoisella saa, vaikka olis kaikki mahdoliset operaatiot tehty.Mä tykkään myös että juuri persoonalliset piirteet tekevät meistä uniikkeja.
  Vuosien varrella on ollut tuuhennusta, pidennystä ja monta vuotta geelikynnet ja aika ajoin ripsien pidennykset. Pidän ripsistä taukoja ja nautin myös niitä luonnollisuudesta, mutta etenkin kesäksi ja lomille räpsyt on saatava.
  Saattaisin myös käydä jotain kohtaa operoimassa jos olis mahkuja, mutta toisaalta siinä on riski että kun yksi kohta korjattu, ei tyydy enää mihinkään entiseen.
  Harva vanhempi ihminen on kaunistunut lukuisista kauneusleikkauksista sillä usein ne kiristää naaman ilmeettömäksi. Musta kaunareiden Taylor on järkyttävä esimerkki.Ennen aivan upea nainen on muisto vain, surullista. Mutta jokainen tyylillään.

  • Olet niin oikeassa ja mietin myös sitä, että ehkä kauneusleikkauksilla hetkeksi saa helpotusta, kun ihminen on n. 40-50, mutta sen jälkeen saattaa alkaa konkurssi ja alkaa naama näyttämään ihan kummalliselta, ihan kuten Taylorilla on käynyt ja valitettavan monella mulla persoonallisella kaunottarella. Luulen, että Meryl Streepkin on jotain tehnyt, mutta tyylillä. Nicole Kidman, joka on loistava näyttelijätär, ei ole sitä minulle enää, koska se naama ei liiku eli ei ilmehdi.

   Joten pieniä muutoksia, mutta mopo voi karata, kun nälkä kasvaa syödessä.

   Ihanaa uutta viikkoa Maiccu <3

 • Kyllähän se on juuri noin kuin kirjoitit; aito kauneus tulee sisältä, se tulee ihmisten hyvyydestä, viattomuudesta, mutta yhtä lailla elämänviisaudesta. Itse olen kokeillut geeli- ja rakennekynsiä muutama vuosi sitten ja täytyy tunnustaa, että tunsin itseni heti naisellisemmaksi. En kuitenkaan voinut pitää niitä jatkuvasti/pitkään, koska ei niiden ylläpitäminen ole kuitenkaan ihan halpaa.

  Hiuksiani värjöitän kampaajalla säännöllisesti. Siitä tavasta en aio luopua, koska naaautin siitä omasta hemmotteluhetkestäni kampaajan tuolissa ja ainahan se huoliteltu ulkonäkö siistin kampauksen muodossa piristää.

  Kauneusleikkauksia enkä implantteja tai rasvaimuja en ole koskaan harkinnut, koska siihen ei ole varaa eikä niihin kyllä ole mitään halujakaan ollut. Ehkä minäkin miettisin asiaa rasvaimuista uudestaan, jos se taloudellisesti olisi mahdollista. Olisihan tässä minun kroppasani useampikin kohta, jota voisi hiukan imutella.

  Mutta kuten jo alussa sanoin, kauneus tulee jostain muusta kuin ulkoisesta olemuksesta. Tämä ei poissulje kuitenkaan sitä, etteikö itsestään pidä pitää huolta. Vuoden vaihteessa ajattelin, että en tee uuden vuoden lupauksia, mutta yhteen asiaan olen päättänyt tänä vuonna panostaa menneitä vuosia enemmän ja se olen minä itse. Hyvinhoidettu ja huoliteltu ihminen vaan on niin kaunis ♥

  • Niin sepä siinä on, ette mahdotonta arvostella, kun en seiso miljonäärin saappaissa ja en tiedä mitä tekisin, jos olisi kaikki maailman rahat, siksi sanon vaan, että kukin tekee mitä tahtoo ja aniharva tässä on täysin luonnollinen, kun tosiaan kuitenkin kaunistaudutaan monellakin tavalla. Että jossain kohden tälläistäkin pidettiin tavattomana. Ties vaikka tulevaisuudessa käy niin, kuten ennen vanhaan rusketuksen kanssa, kun ruskettuneet oli rahvasta työväkeä, että josko tulevaisuudessa me leikkaamattomat ollaan sitten sitä rahvasta ja parempiosaiset kaikki parantelee itseään. Mene ja tiedä, vaikeita nämä. Mutta yritän olla tuomitsematta.

   Ihan niin totta ja onnellinen ja hyvä ihminen säteilee. <3

   Mukavaa uutta viikkoa Krisse <3

 • Kun ihmisellä on hyvä olla se säteilee kauneutena❤Itse tykkään hemmotellä itseäni ripsienpidennyksillä,rakennekynsillä ja joskus solariumilla💕💕 En uskaltaisi mennä kauneusleikkauksiin..jänishousu. Kivaa viikonloppua Tiia❤

  • No kyllä se minuakin jänistäisi ja en osaa sanoa menisinkö vai enkö, mutta sellaisia ylimääräisiä rahoja ei ole, että ne leikkauksiin laittaisin, ennemmin kaikkeen muuhun, joten paha sanoa, kun en ole miljonääri.

   Ihanaa viikkoa Kristiina <3

 • Kauneus todellakin lähtee sisältä ja kaikissa meissä on jotain kaunista. Olen joskus miettinyt, että sellaiset ihmiset on kauniimpia, jotka eivät itse tajua kauneudestaan mitään. Ihan kävin miettimään, että mitä korjauttaisin…ehkä vähän täytettä noihin otsaryppyihin ja laser karvanpoisto koko kroppaan 😀

  • Ihan niin totta, luonnonlapset. On muuten näyttelijöitä, jotka näyttelevät ulkonäkö edellä eli näkee, että koko ajan miettivät miltä näyttävät, sellainen on rasittavaa. Tärkeintä olisi, että ihminen olisi omana itsenään läsnä tilanteissa ja olisi luonnollinen eli aito, se on kaunista.

   Ah laserkarvanpoisto, kaikki karvat pois, sopis mulle!

   Kivaa uutta viikkoa Outi <3

 • Sisäinen kauneus on sitä kaikkein kauneinta ♫
  Tällä ikää ei taitaasi enää mitkään kauneus/kohotus leikkaukset auttaa, taitaas loppuki mennä ihan pilalle ☺hih☺hih☺
  No täytyy myöntää, kun juuri lakkasin kynteni, että rakennekynnet olis nyt paikallaan. Kynnet on paksut ja kovat, mutta liuskoottuminen on ihan hirviää ☻

  Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia ♫ ♥ ♫ ♥

  • Täälläkin liuskoittuu, mutta ei välitetä siitä. <3 Kukaan ei muuten oikein vielä tiedä, miltä näyttää vuosia ja vuosia botoxia nassuun laittaneen vanheneminen… Voi näyttää oudolta.

   Ihanaa uutta viikkoa ma-te <3

 • Hyvä postaus jälleen. Mielestäni ihminen jolla on hyvä olla itsensä kanssa, on aito ja pystyy olemaan onnellinen itsensä sekä muiden puolesta, on kaunis ihminen. Eli, kliseisesti mutta kauneus lähtee sisältä, olkoon sitten tehty leikkauksia tai ei.
  Mukavaa ja kaunista viikonloppua sinulle Tiia!

  • Ihan niin totta, oli leikkauksia tai ei, kauneus lähtee sisältä. Täydellisinkään nassu ei ole kauni, jos sisin on musta.

   Ihanaa uutta viikkoa Kaisa <3

 • Luonnollisesti kaunis. Onko meistä joku sellainen? Hiusten värjäys, permanenttaaminen, pidennyksistä puhumattakaan ei kai ole kovin luonnollista ja kuitenkin meistä varmaan suurin osa niitä harrastaa, tai ainakin sipaisee hiukan puuteria nenän päähän tai punaa huulille. Mielestäni mitä vaan voi ulkonäkönsä eteen tehdä, kunhan se ei mene överiksi tai ole terveydelle vaarallista.
  Mukavaa illan jatkoa sinulle!

  • Sepä se, onko joku meistä sellainen, sanonpa että aniharva. Olen ihan samaa mieltä, kunhan se ei mene överiksi, järjen mittakaavassa, niin homma toimii.

   Ihanaa uutta viikkoa Kristiina <3

 • Kyllä, lähtisin kaikkiin mahdollisiin kohotusleikkauksiin jos rahaa olisi. Uskon, että mielikin pysyisi virkeänä kun ei joka aamu tarttis katsoa väsynyttä ilmettä ja roikkuvia kasvonpiirteitä peilistä puhumatta alleista johon herkästi tulee mustelmia kun jäävät jonkin alle. Airi Samulinkin pysyy virkeänä ja iloisena ja on sentään jo 90 rajapyykin ylittänyt. Olisiko hän niin eloisa ja joka paikkaan haluttu julkisuuden henkilö, jos ilme olisi roikkuva ja väsynyt? Ei varmasti, vaikka hänellä onkin myös sisäistä kauneutta ja on käynyt todella kovia kokemuksia läpi.

  • Asiaa puhut ja on Aira tehnyt itselleen jotain, mutta tyylillä. Joten kyllä väsynyt ilme saisi kyytiä, jos täälläkin huulipielet ylös saataisin. <3 Sielukkuusja hyvä sydän paistaa kaiken läpi <3 Näin se menee. Kiitos sinulle avoimesta kommentista ja mukavaa vuoden jatkoa <3

 • Tämä on kyllä tosi mielenkiintoinen aihe! Aidosti kaunis ihminen on mun mielestä sellainen, joka kantaa itsensä (ja mahdolliset epätäydellisyytensä) itsevarmasti ja on ystävällinen itselleen ja muille. Aito hymy kaunistaa enemmän kuin tuhat kauneusleikkausta ja vastaavasti klassinen kaunotarkin on "ruma", jos ilmeestä näkee katkeruuden tai ilkeyden.

  En sinällään tuomitse tai kiellä keneltäkään kauneusleikkauksia – on jokaisen oma asia, mitä keholleen haluaa tehdä ja mitkä asiat kokee sen arvoiseksi, että ottaa leikkaukseen liittyvän riskin ja laittaa aika ison rahasumman menemään. Kyllä kai sitä itsekin voisi maharöllöön tai tisseihin vähän satsata, jos rahaa olisi ihan tolkuttomasti käytettävissä, mutta en ole kyllä ihan varma uskaltaisinko. Vaikka kyseiset leikkaukset yleensä onnistuvatkin, niin olisihan se aika hurjaa saada jotain pahoja komplikaatioita pelkästään turhamaisuudesta johtuvasta leikkauksesta! Sitten kun puhutaan esim. pahasti roikkuvista silmäluomista, joka varmaan jo haittaa elämää, niin tilanne voisi olla eri.

  Se, mikä mua kauhistuttaa on nää julkisuudessa paljonkin olleet "ihmisbarbit". Siinä on jo kyse isoista psyykkisistä ongelmista (tai vaikea kuvitella, etteikö olisi) ja pidän näitä leikkauksia tekeviä lääkäreitä aika moraalittomina tyyppeinä.

  Mulle itselleni on nuorempana tehty kasvoihin muutamia pieniä leikkauksia onnettomuuden jälkien korjaamiseksi. Ne puudutuspiikit, joita silmän ympärille laitettiin, sattuivat niin järkyttävän paljon, että aika iso kynnys mulla kyllä on ruveta kärsimään samaa hommaa ihan "vaan" turhamaisuudesta. Muutenkin suhtaudun kauneuteen ja epätäydellisyyteen tuon oman arpeni takia aika kevyesti; en edes muista omia jälkiäni, koska ne ovat mulla olleet lähes aina, enkä ajattele niiden tekevän mua rumaksi. Ne ovat osa elämääni ja minua, enkä ole niistä koskaan kärsinyt. Paljon tärkeämpää on se, että selvisin onnettomuudesta hengissä ja olen saanut elää hyvän elämän.

  Tulipas pitkä vastaus 🙂 Kivaa sunnuntaita sulle Tiia <3

  • Allekirjoitan niin tämän sinun kommentin. <3 Juu kyllä leikkaukset täällä hirvittää, vaikka esim. keisarinleikkauksesta toivuin hetkessä, mutta ikäkin tekee tehtäviään. Mutta ehkä sitä eniten hain, että niin kauan en voi itse tuomita ketään, kun en seiso toien saappaissa eli miljonäärin saappaissa eli en tiedä leikkelisinkö itseäni vai en, jos olisi niin paljon ylimääräistä rahaa siis. Siksi en osaa sanoa, mutta varmasti kynnys madaltuisi, jos rahaa olisi kuin roskaa.

   Juu on vähän kuin Stepfordin naiset klaania ja kaikki yrittää näyttää samalta. Sehän tässä elämässä se hauskuus on, että kukin on oma persoonansa.

   Ymmärrän niin hyvin, sillä nenänpielestäni poistettiin luomi ja on osasyys, miksi nuo muut luomet edelleen nassussa on, koska se puudutuspiikki sattui niin paljon, että vedet vaan valui silmistä. En ole ihan sen jälkeen rohjennut mennä uudelleen. Eli voin vaan kuvitella,että kipu on ollut ihan kauhea, kun on useampia piikkejä laitettu.

   Ihan juuri näin, elämä ja terveys on tärkeämpää, kuin turhamaisuus, mutta… palaan vielä siihen, mitä jos olisi miljoonia, voi apua, kun en tiedä. Mutta voin sanoa, etten blogyhteistyönäkään lähtisi kuin max juuri luomenpoistotyyppisiin juttuihin.

   Hyvä ja kattava vastaus tuli, kiitos Emma ja mukavaa uutta viikkoa <3

 • Luonnollinen kauneus on vaikea aihe nykyään, minä itse inhoan melkein enemmän luurin filttereitä. Sitten alle kommentoidaan "näytät ihan nukelta, voi kun kaunis!". Öh, no olisiko vähän raju filtteri päällä… Ei kai tällä väliä, mutta välillä ärsyynnyn. 😀

  Leikkaukset ovat aika kaksipiippuinen juttu. Minullakin on kiskottu hampaita eri suuntiin ja korjattu erinäisiä "kauneus"virheitä, joskin terveydellisistä syistä. Ymmärrän kyllä, miksi osa niihin leikkauksiin lähtee, mutta helposti varmasti lähtevät lapasesta. Niin kuin esim. ripsienpidennykset, ne harvoin ovat luonnolliset ja sitten tuntuvat vaan kasvavan koko ajan, pahin buumi taitaa kyllä olla jo ohi!

  Pääasia, että viihdyttäisiin kehossamme, tekee sen kukakin sitten millä tavalla. <3 Leppoisaa sunnuntaita!

  • Juu meitä kaikkia ärsyttää ihan varmasti jokin eli ihan luonnollinen ärsytyksen kohde. Kyllähän sen heti näkee, että on filtteri ja itsekin kauneusfiltterillä vähän vaikutan omiin kuviini nimenomaan instassa, sillä on kiva raikastaa ja valaista kasvoja ja muokata kuvaa, joka olisi muuten huonompi. Mutta pyrin jättämään rypyt ja olemaan itseni näköinen. Mutta kuitenkin mitä vanhemmaksi tulee, ehkä houkutus on suurempi vaikka vähän sumuttaa kaksoisleukaa tai alaspäin piirteitä, kun ei se kuva sitten ole kivaa katseltavaa kenellekään.

   Niin totta, että siinä voi kadota suhteellisuudentaju, mutta toki niin voi monessa muussakin hommassa eli saattaa olla henkilöillä, joilla addiktoitunut luonne, niin herkemmin taipumusta tähän. Joku voi olla tyytyväinen ihan vaan, että korjaa jonkun yhden itseään häitsevän jutun ja se on siinä. Tosi aikea aihe tämä ja vaikea siksi, koska ei ole aikomusta, muuta kun jaksan joskus, mennä poistamaan nuo luomet nassusta.

   Ihan juuri niin ja siihen ei tosiaan toinen voi sanoa mitään, koska jokaisella on oma kauneusihanteensa. <3

   Mukavaa uutta viikkoa Katja <3

 • Hyvää pohdintaa Tiia. Usein huomaan miettiväni, mikä saa ihmisen menemään ns. kosmeettisiin leikkauksiin. Osan tietenkin ymmärrän, kuten rinnan poiston jälkeen tai onnettomuuden jälkeiset korjausleikkaukset. Minut on nuorena raiskattu useamman miehen toimesta ja samalla kädenselkääni on tupakalla poltettu miehen nimi. Käden korjausleikkauksen kustansi varakas tätini. Mistä olen vieläkin kiitollinen. Jos joskus joudun kaihileikkaukseen, aion pyytää samalla kiristämään roikkuvat yläluomeni. Minua on syövän vuoksi leikattu monesti, joten kynnys muihin leikkauksiin on korkealla. Kivaa sunnuntaita ja viikon jatkoa.

  • Kirsti, ensinnäkin olet maailman rohkein ihminen, että kerrot avoimesti sinulle tapahtuneesta järkyttävästä väkivallanteosta täällä. Toisekseen olet maailman sydämellisin ihminen ja sinussa on sellaista syvyyttä ja kerroksia, joita harvassa on. Olet kokenut asian, joka ei moni Eurooppalainen nainen kohtaa. Olen ihan sanaton, että olet joutunut noin sairaan ja julman teon kohteeksi, raiskaus ja siihen lopullinen häväistys polttamalla… Miten olet ikinä toipunut tästä, tai oliko aivan hölmö kysymys, voiko tuosta ikinä edes toipua. Voi sinua ja täti <3

   Syövänkin olet kokenut. Tunnen itseni nyt aika nöyräksi ja pieneksi, valitan jostain mummovuosista täällä, kun sinulla on elämässä ihan eri perspektiivit.

   Superhalaus ja kiitos niin paljon kommentista ja siitä, että jaksat aina niin kauniisti kommentoida. Olet upea esimerkki ihmisestä ja vahvuudesta, miten et ole antanut tapahtumien katkeroittaa sinua <3

 • Kauneus on sisäistä hehkua. Monet vanhat ja viisaat naiset ovat hyvin kauniita. Ikävä tuo nuoruuden kokemuksesi, mikä sai sinut tarkkailemaan vatsaasi.Minä en vastusta kauneusleikkauksia. Jokainen tehkööt omat päätöksensä. Luomu naiset on nykyään harvinaisia, kun kaupungilla kulkee ja katselee erilaisia naisia.

  • Ihan niin totta, kuten oma mumminikin, koska sisällä asuu elämänviisaus ja koettu elämä, surutkin. Mummi on vähän niin kuin Star Warsin Yoda 😉

   Luomu on tosi harvinaista, ettei käytä meikkiä, ettei tee mitään hiuksilleen jne. Eli missä menee raja, sepä se, mutta en jokainen päättäköön itse.

   Kivaa uutta viikkoa Marja <3

 • Törmäsin juuri jossain lehdessä suomalaiseen alle 20v tyttöön, jonka peppuimplantit märkivät ja toiseen, joka muokkasi itseään nukennäköisesti ulkomaalaisen sugar daddyn rahoituksella. Tämä on se osa mitä en ymmärrä itsensä muokkaamisessa! Nuoret jo valmiiksi kauniit tytöt terveytensäkin uhalla menevät ulkomaille ottamaan implantit, jotka pitää sitten poistaa…? Tai ottavat rahoitusta pikkutuhmia kuvia vastaan toisella puolella maapalloa asuvalta rahoittajalta..? Käsittämätöntä!

  Luonnolliset ripsienpidennykset ja kynnet helpottavat arkea. Ei itsekään ymmärrä sellaisia överi hämähäkkiripsiä tai "petokynsiä". Oma nenäni pitäisi ihan terveydellisistä syistä oikaista kun sen välirusto on niin vino, että aiheuttaa poskiontelon tulehduksia kun ilma ei kulje kunnolla. En silti ole lähtenyt edes tuohon kun koko leikkaus ja nenään vedettävät "takatampoonit" kuulostavat leikkauksen jälkeen niin inhottavilta.

  Toisaalta jokainen voi ja saa tehdä omalla keholle mitä haluaa. Silti on surullista katsoa sellaista ihmistä, joka ei enää muistuta alkuperäistä vaan on kiristetty irvikuva.

  Minäki uskon, että luonnollisuus tekee paluuta ja ihan pahimmat ruskettajatkin ovat jo vähentäneet väriä ihossaan.

  Mukavaa sunnuntaita Tiia 🙂

  • No myönnetään, ihan ei tuo peppuimplanttihomma ole iskenyt meikäläiseen, mutta ymmärrän kyllä silikonirinnat, ken itselleen ne haluaa laittaa. Täällä on ollut aina pienet rinnat ja ihan yhdentekevät, jotenkin ei nuo rinnat kuulu omaan kauneuskäsitteeseen ollenkaan, isot tai pienet, ihan yhtä kaunis on nainen.

   Juu ripsienpidennykset on omasta mielestä silloin kauneimmat, jos ne näyttää luonnolisilta, mutta tämä on toki oma mielipide. Mielestäni on nättiä, ettei huomaa onko kyseisellä pidennykset vai ei, kunhan näyttää hyvältä.

   Juuri samaa tuumin, että jos ihminen leikkaa itsensä sketsihahmoksi, niin onhan se aika surullinen kohtalo ja kielii mielenterveydellisistä ongelmista ja siksi siihenkin pitää vaan tuumia, että onpa suruisaa.

   Uskon myös samaan, että seuraava hitti on luonnollisuus kaiken tämän pepputäytehommelin jälkeen ja se kuulostaa oikein hyvältä.

   Kivaa uutta viikkoa Marjo <3

 • Olen itseasiassa ollut plastiikkakirurgin veitsen alla kolme kertaa! Kysessä tosin oli kämmenenkokoisen hevosen puremasta aiheutuneen arven korjaaminen, joka vaati kaikkiaan kolme toimenpidettä muutaman vuoden aikana. Silloin myöhemmätkin korjausleikkaukset tehtiin julkisella puolella, nyt varmaan katsottaisiin, että käsi on käyttökelpoinen ja arpi mitätön kosmeettinen haita. Korjattunakin arpi kyynärtaipeessa on edelleen aika kookas ja vielä isompi löytyy polvesta, mutta en häpeile tai edes yleensä edes muista niitä. Muuten en kirurgisin toimenpiteisiin lähtisi eikä mitään lisäkkeitä tai pidennyksoäkän ole, vaikka kyllähän keski-ikäisessä monen mielestä varmaan paljon korjattavaa olisi. Hillitty, raikkautta tavoitteleva meikki riittää minulle.

  Kauneus on muutenkin katsojan silmössä. Sukulaiseni korjautti kuorikoilla samanlaisen raon etuhampaiden välissä jollainen minullakin on. Itse en ole koskaan ajatellutkaan, että sille pitäisi tehdä jotain. Minulla luontaisesti suorat vaaleat hampaat, joista olen iloinen. Pikku rako antaa hymylle vain hieman lisää persoonallisuutta.

  Olisin muuten aikoinani päässyt puoleksi vuodeksi plastikkakirurgin vastaanotolle vastaanottoon töihin, mutta en halunnut mennä kun ajattelin, että lääkäri olisi aina minut nähdessään miettinyt mitä kaikkea minulle pitäisi hänen mielestään tehdä! Onneksi sain muualta paikan.

  • Minussa arvissa ei ole mitään, toki jos vaikka kasvoihin tulee jne. Mutta siis mikä häiritsee ketäkin, niin toki ihmisen itse päätettävissä. Mutta minulla on esim. reidessä iso arpi, kun peili veti siihen ammottavan haavan ja varmasti tikkauksella olisin selvinnyt vähemmällä rumuudella, mutta ihan sama se. Arvetkin kuuluu elämään. <3

   Sinulla onkin hillitty kaunis ja tyylikäs look <3 hampaidenrakoa myöten. Juu kun hammaslääkäri ehdotti minulle, kun siis etuhampaani eivät ole hänen mielestään isot vaan just eikä melkein, mutta sivuhampaat ovat lyhyet, niin niihin implantit ja saisin kuulemma täydellisen hymyn ja vain 2000e kustantaisi. Mutta minä mietin, olisinko minä enää minä, pitääkö hymyn olla täydellinen, näyttäisikö täydellinen hymy oudolta, muuttaisiko persoonaani. Hirvittää myös ajatus, että kahta hammasta viilattaisiin jotta menevät implanttien sisään. Uskon myös, ettei implantit olisi ikuiset jane pitäisi joskus vaihtaa, ei kiva.Mutta myönnän, kun hammaslääkäri alkoi maalailemaan täydellisestä hammasrivistöstä,joka on asia jota ihailen ja anonyymi on pari vuotta jo jaksanut nauraa hampailleni, niin siltikin mietin, että tämä on minun persoona ja miksi pitäisi kaikilla olla samanlainen hymy esim.

   Hih juu aikamoisen läpivalaisun varmaan joutuisi meikäläinen käymään, jos plastiikkakirurgi pääsisi näkemään meitsin. Ei kiva. Punakynä vaan viuhuisi.

   Mukavaa uutta viikkoa Tuuli <3

 • Itse olisin kyllä valmis lurppaluomet leikkauttamaan ja jos hampaani saisi oikomishoitoa, niin olisin myös valmiina. Yksi luomi kasvoistani onkin poistettu ja hyvä niin, se oli ruma.
  Ei se ihmisen aitous tai epäaitous ole sidottu ulkoiseen, pikemminkin nykyisin ihmiset ovat itsevarmempia korjausten jälkeen. Ystäväni sai korjausleikkauksen rintasyöpäpotilaana heti samalla, kun toisesta rinnasta kasvain poistettiin ja se oli kyllä todella fiksua lääkäriltä ehdottaa ja korjata samaan syssyyn molemmat symmetrisiksi. Eipä tuo ystäväni ole mitenkään aitouttaan menettänyt:)
  Totta myös sekin, että todella nuorelle, ei näitä älyttömiä peppuimplantteja sun muita pitäisi tehdä, tai leikkauksia, mitkä eivät ole järkeviä lainkaan. Ainakaan minusta, mutta kyllähän niitäkin tehdään. Lääkärillä pitäisi olla se järki ja kohtuus mukana kaikissa leikkauksissa:)

  • Joo täältäkin saisi yksi ruma luomi lähteä ja samalla kaksi muutakin, rumia kaikki.

   Ihan samaa mieltä, ettei nuorina, voi kaduttaa jälkikäteen. Sukulaistyttöänikin oman kertoman mukaan kaduttaa korvien lävistykset, koska nyt korvalehdissä on isot reiät ja eihän niitä saa enää täytettyä, kuin kait sitten plastiikkakirurgilla. Kyllä mielestäni plastiikkakirurgin leikkauspöydälle päässeiden tulisi olla käynyt psykologiset testit jonkinlaiset ja ikäraja olisi hyvä olla.

   Ihanaa uutta viikkoa M ja hyvä että ystävälläsi oli viisas lääkäri <3

 • Aito ihminen on kaunis, kuori on vain kuori. Aito, sydämellinen hymy kaunistaa kasvot. Jotkut ovat luonnostaan kauniita, toiset vähemmän kauniita. On jokaisen ihmisen oma asia mitä itselleen tekee ja mistä kauneutta hakee. Lapsuuden eheys takaa hyväksymisen, minäkuvan ja terveen itsetunnon, kaikilla sitä ei ole. Hampaat oijottu (vähän huonosti meni) ja pikkusen muutakin fiilausta tehty, harmaita värjäillään jne. Irtoripsiä en laita, enkä lakkaile kynsiä. Yritän hyväksyä itseni, aina se ei ole helppoa. Ihailen sitä että laitat itsesi alttiiksi, myös sitä miten aidosti kauhistelet joksus kuvauksissa sitä ja tätä itsestäsi, se on ihanaa ja Maiju nauraa ja niin minäkin:)

  • Viisaita sanoja Irja kaikki, lapsuuden eheys vaikuttaa kaikkeen tai muuten on aika paljon terapioitavaa, että pääsee siihen, minkä onnellinen lapsuus taikoo.

   Hih juu olen kovan näkemään epäkohtia ja Maijua vaan naurattaa, mutta Maijun nauru on ihanaa ja eheyttävää.

   Mukavaa uutta viikkoa Irja <3

 • Mahti postaus Tiia <3 Voin yhtyä Emman sanoihin, että Aidosti kaunis ihminen on mun mielestä sellainen, joka kantaa itsensä (ja mahdolliset epätäydellisyytensä) itsevarmasti ja on ystävällinen itselleen ja muille.

  Minulle on ihan sama haluaako joku tehdä itselleen kauneusleikkauksia, joskus ne on ihan paikallaan, mutta toki toivoisi että nuoret näkisi sen kuinka kauniita he ovat ilman kaikenlaisia operaatioita.
  En tosin sano, ettenkö niitä itse tekisi jos rahaa olisi. Varmasti joitain ikääntymisen merkkejä tasottelisin.

  Nykyään onneksi noita operaatioitakin tehdään niin mahdottoman taitavasti, ettei niistä edes tajua, että jotain on korjailtu.

  Uskon että meistä useampikin kaunistaa itseään jollain tavalla kuitenkin, joten siltä osin ainankaan minulla ei ole varaa arvostella ketään 🙂

  • Just näin eikä tunne tarvetta pohtia muita, vaan kulkee omia polkujaan, siis ulkonäöllisesti, tekee mitä lystää, eikä matki muita ja on hyvä itselle ja muille. Sellainen ihminen säteilee <3

   Olen samaa mieltä, että nuorten olisi hyvä harkita ja tarviiko nuoret edes, ellei ole juuri jotain poikkeavaa. Ehkä sitä on jo unohtanut miten nuorena sitä oli epävarma. Mutta kunpa nuoret ymmärtäisivät meidän silmiin he ovat kaikki niin kauniita.

   Ihan jetsulleen näin ja kun en seiso miljonäärin saappaissa, niin en voi aidosti tietää operoisinko vai en, siksi en voi arvostella. Mielestäni arvosteluun tarvitaan kokemusta ja tietopohjaa eikä vedetä vaan tunteella. Pitää ajatella myös pintaa syvemmältä.

   Ihanaa uutta viikkoa Souliina <3

 • En ihan oikeasti tahdo ymmärtää yletöntä plastiikkakirurgiaa. Samalla kuitenkin olen sitä mieltä, että kauneus on niin liikkuva käsite. Jokainen arvostaa niin erilaisia juttuja. Klisee sisäisestä kauneudesta on vaan totta. Minusta aito kauneus ei ole ulkoista. Pidän aika monen näköisiä ihmisiä kauniina,enkä ole pannut merkille, että pitäisin erityisemmin mitään tiettyjä piirteitä aina kauniina. Pisamia ja luonnonpunaisia hiuksia, muuta en keksi. Ihmisyys on niin kaunista kaikessa haavoittuvuudessaan.
  Mutta kyllä minä haaveilen yhdestä operaatiosta: haluaisin toisen rinnan pienennyksen. Kokoero häiritsee ihan hirveästi. Ja samalla tiedän, että äh, ei varmasti kukaan kiinnitä mitään huomiota. Toki olisi kiva päästä läskistä eroon jotenkin taianomaisesti, mutta se ei taida mennä niin…:D

  Sinä Tiia olet kaunis nainen,ettäs sen tiedät.

  • Aarrghh kirjoitin pitkät pätkät ja mitä tapahtuu, katkesi nettiyhteys. No mutta minä vähän kuule fanitan sua Fanni <3 Osaat aina valita oikeat sanat, olet todella viisas ja sellainen, jonkalainen olisin halunnut olla nuorena. Minulle olet myös todella kaunis. Katselin ihastuneena ne teidän musiikkivideotkin. Olet lahjakas ja persoonallinen ja vielä äärettömän fiksu.

   No mutta olen ihan samaa mieltä, että kauneus on sisäistä. Heitän ihan tälläisen irrallisen esimerkin. Jotkut näyttelijtä eivät esim. viehätä pätkääkään, kunnes he tekevätkin jonkun sielukkaan roolin ja kappas heistä tuleekin silmiini kauniita, koska se rooli, koska se sielukkuus eli sama pätee aidossakin elämässä. Leffaesimerkkinä voin antaa Eddie Redmaynen joka jopa ärsytti ja sitten menen ja katson Kaiken teorian ja ihanan säteilevän hymyn taas Ihmeotuksissa ja minusta tulikin Eddie fani. Näin se menee, ihmisen persoona vaikuttaa enemmän kuin ymmärrämmekään ja vaikka olisi täydellisin naama ja vartalo ja jos olemus on tympeä ja tyhjä, niin ei mitään värinää täällä.

   Luulen että tuossa sinun rinta-asiassa vähän sama kuin tämä oma luomikärsimys, joka on toki helpommin hoidettu, kuin rinta, niin muut ei niin huomaa, kuin me itse. Mutta jos itse kärsii, niin olisiko sitten paras syy tehdä jotain, jos ikinä nyt aikoo tehdä jotain. Toivottavasti tuli tolkkua.

   Sinä olet kaunis ja viisas nuori nainen, ettäs tiedät <3

 • Olipa taas kerran hyvä kirjoitus.

  Myönnän olevani kohtuullisen kriittinen kauneusleikkauksia kohtaan. Oikeiden ongelmien hoidon ymmärrän mutta en sitä, että kaikkien tulisi jäädä 20-vuotiaan näköisiksi Barbie-nukeiksi. Mulla ei myöskään ole mitään sitä vastaan, mitä muut itselleen tekevät, kukin tekee ja päättää omasta kehostaan enkä tarkoita tuomita ketään, itsetunto on tärkeä asia ja näillä jutuilla saattaa kuitenkin olla suuri vaikutus jollekin. Nämä jutut ei vaan ole mulle.

  Tämän sanottuani: Mullakin on ollut maha ensimmäisen raskauden jäljiltä venymisjälkineen ja on käynyt mielessä, että jos olisi niin paljon rahaa ja uskallusta, niin kävisin hoitamassa sen pois. Mutta, en tiedä kävisinkö, pelottaa jo ajatuskin leikkauksesta ja kivusta sen jälkeen. Tuskin kävisin.
  No, ylähuuleen voisi hakea täytettä mutta vain vähän. Toisaalta sekin sattuu ja olen erittäin ok tämän huuleni kanssa näinkin. Juu, kaksoisleuka on ilmaantunut roikkuposkineen 7 ylikilon mukana mutta en korjaa niitäkään.
  Tiedän, että suuri osa nk. ongelmiani olen aiheuttanut itse lihomalla, joten yritän päästä niistä laihtumalla. Masukin saa jäädä.
  Ylähuulimielipide saattaa muuttua, kunhan muutama vuosi on mennyt ja jäljellä on enää viiva 😀

  Jännä juttu, mutta ryppyihini en aio kajota kuin sen, miten kotona voi. Ei täytteitä sinne.

  Kivaa alkanutta viikkoa, Tiia-kaunotar ❤️

  • Toi Barbie look ja tietty Stepfordin naiset stereotypiä ei mene omaan kaaliin ei. Mutta uskon, että halu tähän lähtee voimakkaasta epävarmuudesta eli se olisi tämänkin eli minun tuomitsijan juuri hyvä tunnistaa, että tässä saattaa olla erinäiset traumat, kiusaaminen ym. psyykkiset ongelmat takana.

   Ihan sama juttu, että menisinkö, voi olla että menisin tuon maharöllykän korjauttamaan, jos rahaa olisi paljon, koska silloin olisi rahaa korjata, jos leikkaus menisi esteettisesti vikaan. Mutta tässä herää juuri se kysymys, mitä muuta sitten alkaisin korjaamaan ja tulisiko asiasta kierre. Enää oikein tuolla mahalla ei ole edes minulle merkitystä, enemmän se nuorena haittaisi.

   Tosin olen kuullut eräältä, joka kävi vatsan poistamassa eli siinä oli jotenkin syvät vatsalihakset tai jotain, jotka oli synnytyksessä venähtäneet ja ne kurottiin ja tämä henkilö oli mielettömän tyytyväinen ja minun silmiin hän näytti niin upealta. Eli koin että kyllä kannatti.

   Noh kiloissa on puolensa kuten se kaksari, mutta fakta on, että pulledesta on hyötyäkin, ryppyjä näkyy vähemmän, kun se iho on niin pullea. Jotkut sanoo, että tässä iässä pitää valita naama tai vartalo, ja josko se olisi se nassu sitten hih.

   Juu täälläkään ei huulia juuri ole, mutta se ei ole vaivannut, enemmänkin maha, nyt alasvaluvat piirteet ja luomet ja kaksari valokuvissa, mutta ei muuten haittaa. En usko, että ihmiset katsovat minua kaksarin tai mahan kautta vaan ottavat Tiian Tiiana.

   Minullehan sinä Heli olet täydellisen kaunis, kuten olen aina sanonut. Sinussa on herkkää pariisitar kaunotarmaisuutta, sellaista persoonallista, mutta silti klassista. Olet sillä lailla kaunis, että sinusta näkee, että olet sielukas. <3

   Luomuna mennään täälläkin ja ihan hyvä näin <3

   Mukavaa viikkoa <3

 • Kyllä se aito kauneus lähtee ihmisen sisältä 🙂 Ihminen saattaa toki olla kaunis ulkopuolelta, mutta se sisäpuoli saattaakin sitten olla jotain ihan muuta kuin kaunis. Mä en ikinä voisi kuvitella, tai ainakaan tässä vaiheessa, meneväni mihinkään kauneusleikkaukseen ihan vaan pelkästään sen takia että pelkäisin jonkun menevän pieleen 😀 Ripsienpidennyksistä oon kyllä haaveillut jo jonkin aikaa ja sellaiset varmaankin aion jossakin vaiheessa hankkia. Kivaa viikkoa! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud