Tädit tubettaa vauhdissa Hanna Pakarisen kanssa ja Oral B sähköhammasharjan voittaja!

Tädit tubettaa vauhdissa Hanna Pakarisen kanssa ja Oral B sähköhammasharjan voittaja!

Nyt oli pakko tulla vinkkaamaan, mitä Tädit tubettaa eilen touhusivat Hellapoliisin tiloissa ja Pinkit korkokengät Täti Maijun työtiloissa koko päivän. Ensin juteltiin Hanna Pakarisen kanssa meitä kaikkia aiemmassa elämänvaiheessa koskettavasta burn outista, aihe josta en ole tietoisesti kovin halunnut täällä blogissa puhua eli palata vanhoihin ikäviin muistoihin. Hanna tänä iltana omalla YouTube kanvallaan ”Hanna Pakarinen Chanelillä”, tuon koskettavan videon julkaisee. Kannattaa mennä hetsilleen tilaamaan Hannan kanava, jotta tulee varmasti nähtyä kyseinen video ja pysyttyä Hannan mahtavassa menossa mukana. 

Lisäksi teimme paljon muuta materiaalia Tädit tubettaa kanavalle. Tätien lempimukit ja vähän mukien keräilyjen tarinaa tulossa. Nostalgiointia vanhojen kasettien äärellä, miten täti Tiia meni ja laittoi permanentin ja miten tätien ”tyttäret” teinipissikset taas mollaa mutsejaan. Kaikenlaista settiä tulossa tätien kanavalle lähiviikkoina. Joten  jotta pysyisitte myös tätien matkassa, niin tilatkaa ihmeessä myös tätien kanava. Eipä toivoaksemme nimittäin aikaakaan, niin tädeillä saattaa mennä tuhannen tilaajan raja rikki. Se olisi sellainen mystinen haamuraja, joka olisi kiva ylittää, jos vaikka ne seuraavat tonteroiset olisi sitten jo helpompia, mene ja tiedä. 

Tilaaminen ei maksa mitään, eikä käy häiriöksi asti, sillä tädit tubettavat suurinpiirtein max 4x kuukaudessa. 

Ankaran videontekopäivän jälkeen maistui eilen maittava illallinen Jumbossa, vaikka Maiju olikin loihtinut kaikkia ihania terveellisiä herkkuja, niin kävi vallan työstä 8:n videopätkän teko. Alla vielä kooste mitä tuleman pitää ja muutakin matskua toki luvassa, sillä ensi viikolla tädit ovat myös taianomaisissa tunnelmissa erään ensi-illan tiimoilta. 

Oikein mukavaa perjantaita kaikille ja nyt tädit vielä kaipaisivat vinkkejä, että mitä toivoisitte näkevänne tänä keväänä tätien kanavalla?


Sitten vielä upean Oral-B sähköhammasharjan voittajaan ja voittaja on random orgin ja pitkällisen monen onnistuneen laskemisen tiimoilta: 


Voi herttileijaa, miten mahtava palkinto! Osallistun! Minulla on ollut aikuisiän sähköhammasharja ja kyllä olen myös pilannut ienrajani harjaamalla tavisharjalla liian kovaa. Mutta kyllä sähköhammasharjallakin saattaa liian kovaa harjata, joten hyvä kun nämä nykyiset harjat osaavat siihenkin puuttua:) Nykyinen harjani on kyllä hiukan jo takkuillut, joten tämä harja olisi hymyni pelastus:)

[email protected]Onnea voittajalle ja olen sinuun tuota pikaa yhteydessä. <3

24 thoughts on “Tädit tubettaa vauhdissa Hanna Pakarisen kanssa ja Oral B sähköhammasharjan voittaja!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud