Essie-uutuuksia, joita Disney prinsessatkin käyttäisivät!

Essie-uutuuksia, joita Disney prinsessatkin käyttäisivät!

Essieltä on tullut taas paljon sykähdyttäviä uutuuksia, kuten yllä olevan kuvan Treat Love&Color-kynsilakat. Uusissa hoitavissa ja kynsiä vahvistavissa kynsilakoissa on poikkeuksellisen runsas pigmentti ja nämä uutuudet myös kuivuvat kynsillä vikkelämpään, kuin noin vuosi sitten ilmestyneet saman sarjan hoitolakat, joissa oli ohuempi, mutta toki kynttä kaunistava hohtoa kynsille antava sävy. Pidän näistä runsaspigmenttisistä versioista huomattavasti enemmän, sillä nämä todella tasoittavat kynnen pinnan ja häivyttävät epätasaisuuksia ja antavat kynsille kauniin sävyn ja se nopeampi kuivuvuus on tälläiselle Hösäpetterille tärkeä arvo kynsilakkaa valitessa. 

Erityisesti nyt talvipakkasilla kynnet ovat kuivat ja lohkeilevat ja Essie Treat Love&Color-kynsilakat antavat kynsille kaivattua suojaa mm. kameliöljyn ja kollageenin avulla, joka taasen vahvistaa kynsiä. Testiin sain peräti 7 erilaista roosan ja nuden sävyistä kynsilakkaa, jotka kilvoittelevat tänä keväänä kevään kauneimpien kukka sävyjen kanssa. Täältä Sokoksen sivuilta löytyy vielä kokoelman kaikki sävyt. 

Myöskin odotettu essie-kevätkokoelma 2018 on rantautunut kauppoihin ja kulkee tänä keväänä nimellä ”bon boy-age” ja nimikkolakkana toimii alempana Helinä Keijun kanssa liittounut kauniin mintunvihreä essie-kaunotar. 

Omat kokoelman suosikkisävyt ovat tällä kertaa kuitenkin mm. kyseinen ”anchor down”, siniharmaa sävy ja nimistähän päätellen tänä keväänä essie-kokoelma seilaa aurinkoisen liplattavilla laineilla. 

Jäin hetkeksi miettimään, että mistä sattumuksesta on muuten syntynyt, tämä essie-kynsilakkojen ja erityisesti yhdessä Disney-mukien kanssa kuvaaminen. Mieleen juolahti seuraavaa, molemmat ovat erittäin rakkaita brändejä, essie edustaa minulle kynsilakkojen aatelia ja koen, että olen ns. essie-nainen eli jos yksi kynsilakka merkki tulisi valita, se olisi ehdottomasti essie. Disney-mukit ovat taasen minulle ne kaikkein rakkaimmat mukit, joita olen kerännyt vuosina 1996-2007 reissuilta eri maiden Disney Store-myymälöistä. Eli selvästikin olen halunnut liittää kaksi rakasta asiaa yhteen. 

Lisäksi kun otetaan vielä huomioon Disney-mukien värimaailma ja essie-kynsilakkojen kaikkia muita kynsilakka brändejä selkeästi päihittävä runsas värien kirjo, niin vastaushan löytyy kaikesta tästä edellä mainitusta. Ei ole essie-kynsilakkaa, joka ei sopisi yhteen jonkun Disney-mukini värimaailman kanssa ja päinvastoin. Siitä on lähtenyt vimma kuvata nämä kaksi upeaa brändiä yhdessä. Heti tuli nyt mieleen, että pitäisiköhän ensi kerralla jo keksiä jotain uutta. 😉

Karvaiset assarit saavat kyllä hymyn huulille ja ovat aivan hirmuisen kiinnostuneita aina näistä kuvaushetkistä. Toki Osku-kissa haluaa aina käydä yrittämässä lipaista hieman maitovaahtoa, mutta se että meidän pantteri Mickeykin tuli tähän Leijonakuningas kuvaan mukaan hillumaan, niin olihan se suorastaan jo hilpeää ja aika nautinnollistakin. Karvatithan siis ehdottomasti kruunaa nämä kuvat. 🙂
Toinen kokoelman lempisävyistä on tämä poltettu oranssi ”at the helm”, joka on suorastaan lohenpunainen kaunotar ja ihan täydellinen kesälläkin ruskettunutta ihoa vasten. Tässä sävyssä on jotain niin kotoisaa ja mainiota,  kerrankin oranssi toimii ihan talven paukkupakkasillakin kynsillä sävynä, eikä vain istu kesän lookkiin. Alla olevassa kuvassa näkyykin koko hurmaava kokoelma ja paremmin vielä tämä kaunis oranssinen sävy. 

Kevätkokoelman nimikkosävy ”bon boy-age” on kevään täydellinen minttuinen sävy ja tästä jos mistä sävystä tulee kevättä rintaan. 
Kokoelman rauhoittavin ja nudein sävy, jonka sävystä tulee mieleen Latvian Jurmalan puuterisen vaalea hiekka. Kyseinen kynsilakka on myös joukon hennoin kynsillä. Jo muutaman viimeisen kausikokoelman testattuani olen nimittäin miettinyt, onko essie-kynsilakoissa tapahtunut muutosta, sillä useimmissa kynsilakoissa jopa yksi kerros riittää. Ainostaan tämän kevätkokoelman sävy ”pass-port to sail” vaatii selkeästi kaksi kerrosta. 

Muilla kokoelman kynsilakoilla saa kiireisen päivän ja kuitenkin riittävän runsas pigmenttisen pelastuksen kynsille sipaisemalla ihan yhden kerroksen ja essien top speediä päälle ja menoksi. Mutta jos haluaa varmistaa pitkäaikaisen keston kynsille, niin essien base coat, kaksi kerrosta kynsilakkaa ja essien top speediä ja kynsilakat kestävät monen monta päivää ja jos ei hirveästi kynsillä törttöile, niin peräti viikon pätkän. 
Kyllä olen sitä mieltä, että juurikin tämä kevätkokoelma on yhtä Disney prinsessojen juhlaa tai ainakin Disneyn rakastetuimpien naissankarittarien. Yllä olevan hempeä sävy ”perfect mate”, jo nimensä puolesta sopii liittää Tuhkimon ja prinssinssä kanssa yhteen. Oi mikä hempeä, herkkä ja kaunis sävy. 

Alla oleva kokoelman myöskin lempisävy ”stripes&sails”, milteipä kuusen havujen vihreä sävy tuo taasen Tuhkimolle itsevarmuutta ja jakaa Tuhkimon kanssa kaikki ne hetket, jolloin kurja äitipuoli ja siskopuolet kiusaavat Tuhkimoa. ”stripes&sails” on itsevarman naisen sävy, kun taas ”perfect mate” tuo herkemmän puolen esiin. Nonni näin sitä taas ryhdyttiin oikein visioimaan ja satuilemaan ja herätettiin hetkeksi essieiden kautta Disney prinsessatkin eloon. 

Ihan lempilempi essiesävyni on ollut joulukuusta asti essie-talvikokoelman 2017 täydellisen Lumikinpunainen sävy ”be cherry”.  Jos haluatte löytää itsellenne täydellisen punaisen ja yhdellä kerroksella runsaspigmenttisen kynsilakan, jonka kiilto ja kestokin on huippuluokkaansa, se on tässä. Mikä parasta kuivuu salamana kynsille eli on kiireisen unelmalakka.  Eli jos yksi punainen kynsilakka tulisi valita ja ostaa vielä varastoon, se olisi ”be cherry”.  Täällä muuten pullo jo puolivälissä eli varastoon hankittava, kunhan löydän tätä jostain vielä. Kannattaa esimerkiksi tutkia Citymarketin ja Sokoksen kynsilakkahyllyt, sieltä usein löytyy näitä vanhempienkin kokoelmien helmiä. 

Miltäpä vaikutti uudet essien Treat Love&Color-kynsilakat kaikessa hoitavuudessaan ja löytyikö kevätkokoelmasta suosikkisävyjä? Upeaa ja hempeää torstaita kaikille ja sieltä se kevät tulee kohisten. <3

*Postauksen essiet pr-näytteitä


31 thoughts on “Essie-uutuuksia, joita Disney prinsessatkin käyttäisivät!”

 • Hei, oletko Alexa Dagmarin tavoin Essien kynsilakkalähettiläs.

  • Hei olisin mielelläni, mutta en ole. Luulenpa, että essie on halunnut löytää Suomesta kaikkein eniten oman tyylisensä ja myös suositumman ja kenties brändille vähän nuoremman bloggaajan, kuin minä.

   Ihanaa viikkistä 🙂

 • Kauniita uusia sävyjä 🙂 Ystäväni puhui juuri haluavansa "vaaleaa denim sinistä" ja tässähän sitä olisi tarjolla uusissa Essien lakoissa.
  Kivaa pakkasiltaa Tiia 🙂

 • Kiva, että olet löytänyt ihanteellisen merkin kynsillesi. Minä olen niin kosmetiikkalaiska, etten maalaa kynsiäni. Toki pidän ne siisteinä. Kesän tullen lakkaan varpaan kynnet jomman kumman tyttären kynsilakoilla. Se jotenkin vain kuuluu sandaalikauteen. Värin on oltava näyttävä kuten kesä. Hienosti olet liittänyt kaksi rakasta asiaa yhteen. On tosi kiva lukea tätä blogiasi. Se piristää tai panee miettimään. Ihana, että sinulla on melkein joka postauksessasi rakkaat lemmikit mukana. He ovat hyvin filmaattisia. Muuten. Nyt tuli mieleen se viime postauksesi tubetus. Sanoit siinä opiskelleesi yliopistossa. Uteliaana naisena urkkisin: Mitä pää- ja sivuaineita opiskelit? Sinun teksteistäsi ei voi tulkita mitään varmaa.

  • Hei Marja, oli pakko tähän tulla vastaamaan heti. Pakko oli myös katsoa meidän mukivideo uudelleen eli en videolla sano opiskelleeni yliopistossa, vaan sanoin, että kauneuden tajua opetetaan myös yliopistossa. Koska en ole yliopistoa käynyt, vaan menin suoraan lukiosta pankin sijoituspuolelle töihin ja sille tielle jäin, niin en osaa edes tarkkaan sanoa mikähän estetiikan kurssi tai muu on se mitä yliopistossa on kursseina. Siinä ymmärryksessä kuitenkin olen, että estetiikkaa tai muuta vastaavaa yliopistossa luennoidaan.

   Piti tosiaan heti tulla vastaamaan, koska en koskaan halua antaa väärää tai valheellisia mielikuvia, mutta nyt tosiaan taisi mennä niin, että videota ehkä ei tuossa kohdin kuunneltu sana sanasta. Yleismaailmallisesti kun aina voi puhua mitä maailmalla tapahtuu. Joten tästä syystä et ole voinutkaan tulkita mitään varmaa, mutta pankkitaustaani olen sivunnut monet kerrat blogissa, mutta mitä varmemmin ennen kuin sinä olet hypännyt mukaan lukemaan tätä blogia.

   Eli tälläinen tarina. 💙

   Kivaa on kun rakkaat lemmikit tupsahtelevat kuviin ja näin kuvat elävöityy ja niistä tulee tarinoita.

   Ihanaa iltaa sinulle😘

  • Kiitos vastauskommentistasi. Sain siis siltä videolta väärän kuvan. Tai oikeammin kuulon. Sen tiesinkin, että olet ollut pankkialalla. Estetiikka on sitä kauneuden tutkimista kuten sanoit. Anteeksi vääränkäsitys.

  • Höpsis Marja, älä vaan anteeksi pyytele, hyvin tuollaisen johdannaisen voi mennä ymmärtämään. Itselle tuli heti hätä selittää, ettei vaan minusta tule valheellinen olo. Kaikki hyvin ja halit sinne <3

 • Essiellä on huiput lakat ja mahtava kuulla, jos laatua on vieläkin "parannettu", eli vähempi määrä riittää! Mä olen laiska lakkaamaan kynsiä, koska tosi usein saan lakat ruttuun ja mun kynnet ei oikein meinaa kestää sitä lakkaus-lakkojen poisto rumbaa, pitäisi varmaan ostaa joku hellävaraisempi poistoaine..:D Mutta tosiaankin, Essien kokoelmat on aina kiinnostavia ja rakastan heidän nimeämistapaansa. Lakoilla on ihanat nimet!

  • Omasta mielestäni nykyään jo useampi kokoelma on ollut runsaspigmenttisempiä, eikä sellaisia, että yksi kerros ei riitä millään. Joten fiilis on, että olisi parannettu. 🙂

   Kannattaa käyttää essien base coatia ja top speediä, lakka kuivuu vikkelään. 🙂

   Essien kokoelmat ovat upeita ja nimet hauskoja, minulle on vain yksi kynsilakkamerkki the one ja se on essie. <3

   Ihanaa viikkistä <3

 • Kauniita sävyjä, muutenkin Essien lakat ovat omia lemppareitani, koska ne ovat kestoltaan ja laadultaan todella hyviä! 🙂

 • Ihanilta näyttävät kaikki. Täytyy katsoa sokoksen sivuilta koska Porin sokoksella on aika niukka valikoima ollut Essien lakoista🤔. Ja nyt on haussa hyvä aluslakka eli taidan kokeilla nyt tätä jota suosittelit. Kynteni liuskoittuvat helposti ja mulla on ikävä tapa repiä kynsilakkaa kynsiltä pois jos joku pienikin lohkeama lakassa on😶. Ihanaa viikonloppua sinulle☺

  • Tykkään kovasti base coatista ja speed setter on aivan loistava ja kuivattaa kynnet vikkelään. Juu repiä ei saa, se haurastuttaa kynsiä ja mistä tiedän tämän, nooh koska joskus teen ihan samaa. 😉

   Kivaa viikonloppua Ansku <3

 • Ihanan sävyisiä lakkoja, joista suosikiksi nousi varmaankin "Perfect mate" ♥ Ihania nuo Disney mukitkin, olisipa itselläkin vielä jonain päivänä edes muutama noita 😀

  • Kiitos niin paljon Sofia ja oikein ihanaa sunnuntaita sinulle. Kiva että tykkäät mukeista ja essie kynsilakoista 😊niin minäkin😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud