Estée Lauder, hyvä uni ja synttäriarvonnan voittaja!

Estée Lauder, hyvä uni ja synttäriarvonnan voittaja!
Välillä mietin mitenhän teitä lukijoita kiinnostaa erilaiset tapahtumat tai kosmetiikka lanseeraukset, joissa olen päässyt käymään. Olen itse sellainen utelias aatu, että minusta on kiehtovaa lukea muiden ihmisten vastaavista tapahtumista, juhlista ym. eli on mukavaa kurkkia muiden elämän luxusripauksia arjessa. Omasta mielestä jotkut tapahtuvat ovat myös sellaisia, että ne vain ansaitsee tulla kerrotuksi. 

Eilen olin Estée Lauderin kutsumana viettämässä iltaa Hotel Havenissa. Mielenkiintoista ja poikkeavaa kyseisessä tilaisuudessa oli se, että tällä kertaa ei lanseerattu uutuuksia, vaan juhlistettiin ikonista Advanced Night Repair-seerumia. Seerumi on minulle todellakin tuttu ja rakas anoppini, joka vannoi Estée Lauderin nimeen, lahjoitti vuosien aikana usemmankin pullon kyseistä ”nektaria”. 

Monihan varmaan mieltää Estée Lauderin ehkäpä hieman iäkkäämpien brändiksi, mutta juurikin eilen oli mielenkiintoista ja oikeastaan myös samalla aika selvääkin kuulla, että Advanced Night Repair-seerumi, toimii isoäidiltä äidille, äidiltä tyttärille ja myös miehille tai sukupuoleen katsomatta.  Mielenkiintoista oli myös kuulla, että Advanced Night Repair-seerumia on valmistettu jo vuodesta 1982 ja kyseinen seerumi oli ensimmäinen, jossa käytettiin hyaluronihappoa. 

Mikä kyseisessä Advanced Night Repair-seerumissa on sitten aivan poikkeuksellista, niin asiasta meitä eilen valaistiin pienen demonstraation avulla. Toiseen kämmenselkään siveltiin seerumia ja molempiin kämmeniin suihkautettiin tämän jälkeen vettä. Kämmenselkä, jossa ei ollut seerumia, niin vesi valui kämmenestä, kuin hanhen selästä. Mutta kämmenselkä johon oli laitettu Advanced Night Repair-seerumia, sitoikin veden paikalleen ja vesi jäi kauniisti kimmeltämään iholla. Eli Advanced Night Repair-seerumi sitoo mitä ainutlaatuisimmalla tavalla kosteutta. 

Luonnollisesti seerumi myös häivyttää ikääntymisen merkkejä ja antaa kauniin säteilyn iholle, mutta kosteutettu iho on kimmoisa ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja juuri tämä kyky sitoa kosteutta on se nimittäjä, mikä tekee Advanced Night Repair-seerumista yhden Lauderin myydyimmistä tuotteista. 

Siksipä eilinen ilta ehdottomasti ansaitsi tulla kerrotuksi, koska Advanced Night Repair-seerumi on kiitos anopin, minulle erittäin tuttu ja kyseessä on seerumi, joka todella saa ihon todella kosteutetuksi ja säteilemään ja seerumihan on suorastaan täsmäisku esim. mummokuumeiselle rutikuivalle keski-ikäiselle. 😉 Lisäksi seerumissa on sellaista rakkauden täyteistä tunnearvoa, koska rakas anoppini minua muisti useasti kyseisellä seerumilla. 

Lisäksi tilaisuus oli todella kaunis ja ajatuksella järjestetty ja arvostan niin kovin, että Estée Lauderin Puolan tiimi oli lentänyt paikalle tätä tilaisuutta varten ja miten kauniisti pressitoimisto oli ajatuksella järjestänyt tilaisuuden. Kutsut ja tilaisuudet eivät ole koskaan itsestäänselvyys ja olen aina kiitollinen, jos saan olla osana ajatuksella järjestetyissä tilaisuuksissa, joihin ihmiset ovat nähneet paljon vaivaa ja aikaansa. Joten sydämelliset kiitokset Estée Lauderille ihanasta illasta. 
Estée Lauderin lahjakassissa oli nimikoidut silmälappuset kauneusunia varten. Nimikoiduissa jutuissa on vaan sitä jotain erityistä, tulee erityisen huomioitu olo, eli joskus asiat on ihan pienistä detaljeista kiinni tai pikemmin, ne on niitä kirsikoita kakun päällä. <3

Koko ilta ei keskittynyt pelkästään vain seerumiin, vaan Karita Tykkä kertoi meille hyvästä unesta ja sen moninaisista vaikutuksista, niin ihmisen kehoon ja mieleen. Itse yleensä nukun koiran unta ja aamuisin tuntuu, ettei olo ole levollinen. Joskus muutaman kerran vuodessa, kun on tullut nukuttua todella hyvin, on suorastaan taianomainen olo ja fiilis ja energiaa on kuin pienessä kylässä ja kaikki sujuu. Varmasti myös suklaan ja hiilareiden himoni johtuu osittain univajeesta. 

Karitaa lainatakseni hyvän unen vaikutukset vaikuttavat niin ihoon, eli ulkoiseen, kuin myös fyysisiin seikkoihin eli jaksamiseen. Vastustuskyky vahvenee, positiivisempi mieli ja vahvempi läsnäolo. Kohentunut libido. Tasaisempi verensokeri, kohentunut stressinsietokyky, parempi oppimiskyky ja luovempi mieli. Tunnetasolla tyynempi ja parempi mieli. 


Advanced Night Repair-seerumista vielä sen verran, että seerumin kerrotaan antavan kasvojen iholle kahden tunnin extraunen vaikutuksen.

Uni on se mistä me ensimmäisenä tingimme, mutta josta juuri ei pitäisi tinkiä, sillä uni vaikuttaa ihan kaikkeen. Taas kerran muistutan itseäni sähkölaitteiden sammuttamisesta tuntia ennen nukkumaan menoa, kofeiinia vain aamulla, ei sitä luurin pläräämistä ja hermostuneisuutta sitä kautta, joka jatkuu yöunissakin. 


Karita kertoi meditoivansa niin aamuisin, kuin iltaisinkin, hmmm. miksi tämä meditoiminen tuntuu vieraalta. Toisaalta, jos mietin omaa unielämääni,  aina iltaisin nukkumaan mennessä ja aamuisin herätessä, tarvitsen n. 30-minuuttia aikaa pohtimiseen ja miehelleni sanon aina, ”kelaamiseen”. Joten meditoisinko kuitenkin jollain tasolla? Sillä kun olen aikani pohtinut unen ja valveen rajamailla, olen aamuisin virkeämpi ja iltaisin uni lopulta tulee hiipien. 


Onko Lauderin Advanced Night Repair-seerumi  teille tuttu tai löytyykö Lauderilta jotain omia suosikkeja vinkata? Miten nukutte, nukutteko hyvää unta vai jatkuvasti heräillen ja sängyssä pyörien ja onko antaa vinkkejä hyvään yöuneen?

Sitten vielä blogin synttäriarvonnan voittajaan, jonka julkaiseminen on viivästynyt, sillä osanottajia oli huikea määrä ja tarkistin voittaja arvan moneen kertaan. 

Voittaja on: 

Sun blogi on yksi ensimmäisistä joihin liityin lukijaksi ja olet minulle sellainen rohkea edelläkävijä täällä blogstaniassa ♥ kirjoitat tärkeistä asioista avoimesti ja kuitenkin mukana on riittävästi viihdyttävän kepeää hömppää ♥ Kolmella mukana!
Sydämelliset onnittelut voittajalle ja olen sinuun tämän päivän aikana yhteydessä ja muille kiitoksia ihanista synttärionnitteluista ja arvontaan osallistumisesta ja kyllähän te minut tunnette, arvonnat ei lopu tähän. Iloa viikonloppuun!

*Postauksen drinkit, ovat alkoholittomia, Kuusenkerkkäkuohu ja Mansikkamocktail ja pr-lahjakassi saatu


37 thoughts on “Estée Lauder, hyvä uni ja synttäriarvonnan voittaja!”

 • Onnea Maiculle upeasta palkinnosta<3

  Mitä vanhemmaksi tulee, sitä selkeämmin huomaa riitävän unen valtavan merkityksen. Kyllä sitä nuoremapana jaksoi valvoa myöhään ja olla ihan nukkumattakin, eikä tuntunut juuri missään. Nyt jo yhdet huonot yöunet tekee olon ihan zombieksi. Tuntuu, ettei pysty toimimaan täystehoisesti (mitä se täysteho kulloinkin tarkoittaakaan… vähän häilyvä käsite), ja järki on jäässä ja mielikin painuu normaalia matalammalle. Hyvin nukuttuaan huomaa kyllä eron; olotila on freesimpi ja katsantokanta muutenkin myönteisempi. Nykyisin en kärsi unettomuudesta niin pahasti kuin ennen, ja laitan sen ihan tasaantuneemman mielialan piikkiin. Sitä kai on vanhemmittain oppinut olemaan stressaamatta ihan mahdottomasti, koska stressi ja ahdistus vievät takuulla yöunet.
  Itsekin harrastan "meditoimista" eli arkisemmin sanottuna tuumailua ja kelaamista. Tarvitsen varsinkin aamuisin yksinäistä ja rauhallista tuumailuhetkeä muuten ei päivä, eikä mielen moottori käynnisty kunnolla:)
  Estee Lauderin tuotteita en ole kokeillut, mutta se kuuluisa meikkivoide hieman polttelee mieltä. Ehkä sen hommaan joku päivä:)
  Kivaa viikonloppua Tiia<3

  • Juu nuorena ei tuntunut, eikä näkynyt missään. 🙂 Ihan sama tuon aamuisen tuumailuhetken kanssa, jos joudun nousemaan leikaten, niin pulssi hakkaa ja päivä ei lähde positiivisessa meiningissä käyntiin. Ne aamun kelailut sängyssä ennen nousua ja unen rajamailla ovat todella tärkeitä.

   Se Double Wear meikkivoide on täällä edelleen nro 1, ei vaan ole tullut sen ylittänyttä ja tietenkin, kun siihen voi niin luottaa, niin ei ole hirveästi haluja vaihtaakaan.

   Ihanaa viikonloppua Sari <3

 • Haven on niin ihana! Olen tosin vain lobbybaarissa muutaman kerran notkunut ja joskus oikaisen Etelärannasta hotellin läpi, kuja joka tulee rannasta sisäpihan kautta ja hotellin portaita pitkin Fabianinkadulle on nimittäin julkinen katu!

  Estee Lauderin tuotteitakin olen joskus käyttänyt, ihanan ylellisiä!

  • Se on niin ihana paikka ja siskokamujeni serkku on siellä on ystävälle heitetty muutamia vuosia sitten 50vee juhlat ja yövyttiin ihanassa sviitissä. Ah se aamupalakin siellä.

   Estee Lauder on todella laadukas ja ylellinen, ne tuotteet joita olen käyttänyt, niin olen niitä myös rakastanut.

   Ihanaa viikonloppua Tuuli <3

 • Onnea Maiccu <3!!

  Mä en ole innostunut tuosta Advanced Night Repair seerumista, vaikka kaikki sitä kehuvat, ehkä mun pitäisi tehdä tuo "testi". Saman sarjan kasvonaamio taasen on aivan ihana ja ravitsee omaa kuivaa ihoani lähes ihmeenlailla. Tai sitten vain haluan uskoa siihen :).

  Iloa viikkikseen Tiia <3

  • Ehdottomasti kannattaa tehdä testi ja testailla, koska ei voi tietää, ennen kuin on kokeillut. <3 On seerumi selvästi yhtä ihana, kuin kuvailemasi naamio eli vahva suositus. <3

   Ihanaa viikkistä ja aurinkoa Taru <3

 • Uni on kyllä niin tarpeen. Tossa kun oli "kausi" kun joka yö heräsin useampaan kertaan niin kyllä se uni vaan on parasta. Aivotoiminta ainakin allekirjoittaneella paljon on parempaa kun on nukkunut.

  Upeaa viikonloppua Tiia!

  • Ihan niin on ja silloin jaksaa kaikkea muutakin ja elämä maistuu, eikä ole sellaista tahmeaa pöhnää ja selviytymistä.

   Ihanaa viikonloppua Satu <3

 • Tuo sinun postaus tuli todella tarpeeseen. Olen jättämässä YonKa seerumin, koska uskon, että välillä – ehkä muutaman vuoden välein – kannattaa ihon säpsäyttämiseksi vaihtaa tuotetta. Menen ensi viikolla ja ostan tuon seerumin. Ehkä myös päivä- ja yövoiteet. Kun minulla on stressiä, nukun kehnosti. Mutta yleensä kahdeksan tuntia ja sikeästi. Olen illan torkku. Luen aina kaksi tuntia ennen nukkumaan menoa. Se rauhoittaa. Digin käyttö loppuu jo seitsemän maissa. Uni on yksi tärkeimmistä asioista kehon ja mielen kunnon ylläpitäjänä. Olen lukenut unen merkityksestä paljon. Eikä ole aivan turha sanonta se, että ottaa kauneusunet. Tosin minä en osaa nukkua päivällä.Hienoa että sinulla on tuollainen tapa ajatella puoli tuntia sängyssä. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  • Niin totta tuo, täälläkin koetaan, että välillä pitää vaihtaa. 🙂 YonKa seerumin muuten sainkin tässä vähän aikaa sitten testiin ihan yllätyksenä, joten mielenkiinnolla odotan sen testausta. 🙂

   Olen ihan varma, että näitä tuotteita rakastat, päivä-ja yövoidetta en ole testannut, mutta seerumia käyttänyt useampaan otteeseen ja se on loistava.

   Hyvä sinä, tuo digin käytön lopettaminen jo 7:ltä on todella hyvä asia ja kirjan lukeminen rauhoittaa, paitsi jos on todella tempaiseva kirja.

   Kiitos kovasti Marja ja ihanaa viikonloppua sinulle. <3

 • Estee Lauderin DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer on luottotuotteeni <3 Yöuni on niin tärkeä, että tälle iälle sitä osaa todella arvostaa.
  Ihana tapahtuma, minusta on mukava katsoa kuvia ja lukea fiiliksiäsi eri häppeningeistä 🙂 Kuin itse olisi taskussasi mukana, hih <3
  Ihanaa perjantai-iltaa Tiia <3

  • Ihan mahtavaa kuulla, että Lauderin tuotteet on siellä ahkerassa käytössä. <3

   Tosi kiva kuulla, itsekin tykkään kovasti katsella muiden kuvia tapahtumista, mutta suht varovaisesti olen näitä aina ajoittain laittanut ja miksi, en edes tiedä. Hienot tapahtumat ja tarinat ansaitsee tulla kerrotuksi. <3

   Ihanaa viikonloppua <3

  • Niin minunkin mielestä. Niihin on panostettu ja ihmiset tehnyt kovasti töitä tapahtuman eteen, miksi sitä ei hehkuttaisi 🙂 Kuvissasi näkyy kauniita yksityiskohtia <3

 • Minä rakastan lukea juuri tällaisia juttuja, joissa kerrotaan jostain bloggaritilaisuudesta. Tämäkin tilaisuus vaikuttaa olleen loistava. Itsekin olen aina kiitollinen, jos kutsun jonnekin saan. Yleensä tilaisuudet ovat tosi mielenkiintoisia ja pidän siitä, mitä kaikkea tilaisuuksissa kuulee. Itse asiassa viikonloppuna pitääkin postata tämän viikon erikoisillasta. Käy kurkkaamassa jossain vaiheessa, jos ehdit ja jos kiinnostaa.

  Estee Lauder on tuotemerkkinä tuttu, mutta minulla ei ole tainnut ikinä olla mitään EL:n tuotetta.

  Ihanaa perjantaita sinulle Tiia. <3

  • Rakastatko, miten kivaa kuulla. <3 Sama täällä ja on ihan mahtavaa kuulla erilaista nippelinappetietoa ja erilaisia luentoja myös, aina myös näistä oppii jotain ja vaikka olisikin ihan kosmetiikastakin kyse.

   Nyt tulen tästä heti kurkkaamaan ja todellakin kiinnostaa. <3

   Ihanaa viikonloppua Mannilainen ja nyt sinun blogiin <3

 • Minä olen silleen vähäuninen, kun saan 6 tuntia yössä unta niin kone pysyy käynnissä. Yleensä kuitenkin nukun kerran viikossa pidemmät unet. Kyllä nyt kuulostaa sinun kelaaminen siltä, että voisit sitä meditoinniksi kutsua.
  Ihanaa viikkistä Tiiuli <3

  • Oi olet kuin oma mies eli 6t riittää, minulle taas valitettavasti ei. 8t on tosi yes, mutta jos saa 10t unet, niin wow sitten piisaa energiaa, kuin pienessä kylässä. 🙂

   Ihanaa viikkistä sinnekin Outi <3

 • Lauder on jäänyt vähän etäiseksi minulle, enkä tunne kovin hyvin niiden tuotteita. Muistikuva on, että niillä on aika vahvat ja parfymoidut tuoksut. Mitä mieltä olet? Varmasti kiva tilaisuus ja uniasiat kiinnostavat aina. Se on jotenkin päivänpolttava asia, miten on nukkunut, nukahtiko hyvin, heräsikö jo klo 3 vai vasta klo 4… Ei sille mahda mitään, että tämmöinen unikeko kuin minäkin olen, olen joutunut kohtaamaan univaikeuksia aina silloin tällöin.
  Ihanaa perjantai-iltaa ja viikonloppua Tiia! <3

  • Pakko sanoa, että vaikka olen tuoksufani, niin jostain syystä juuri Lauderin tuoksut ovat jääneet vieraammiksi. Vuoden takainen Bronze Goddess miellytti ns. hellepäivän tuoksuna ja Muse tuoksuja olen tuoksutellut, mutta viimeisimpään en syttynyt. Tuntuu ettei Lauderilta ole aikoihin tullut uutta tuoksua, mutta kun tulee, niin josko se olisi jotain ihan uutta?

   Täälläkin periaatteessa tarvittaisiin paljon unta, mutta unet häiriintyy todella helposti ja se taas vaikuttaa sitten ihan kaikkeen.

   Mukavaa viikonloppua Maarit <3

 • Ihana tapahtuma Tiia:) Tuo seerumi on minulle tuttua vain pienestä näytepullosta jonka joskus sain, ja hyvä tuotehan se on. Tuo vesikokeilu oli mielenkiintoista . Oi yöunet, musta tuntuu että herään välillä, ja sitä syvää unta ei ole tarpeeksi.Näen kummallisia unia,joita en muista herättyäni;D
  Ihanaa viikonloppua Tiia.

  • Eikö ollutkin mielenkiintoinen tuo vesihommeli. 🙂 Laadukas ja ylellinen sarja. <3

   Sama täällä, mutta valitettavan usein muistan kammottavat painajaiset, hyh ja ne on inhoja ne.

   Ihanaa viikonloppua Jael <3

 • Kivalta tapahtumalta kuulosti ja tuotteetkin oikein hyviltä. Ihania tuollaiset nimikoidut terveiset♥ Niin monta kertaa huomattu kuinka tärkeät nuo yöunet on, varsinkin silloin kun niitä ei ole:) Joskus kun on oikein valvonut näkee kyllä niin ihme unia, että herätessä pitää hetken aikaa oikein miettiä..oliko se totta vai ei?!:) Ihanaa alkavaa viikonloppua♥

  • Nimikoitu terveinen oli sydäntä lämmittävä yksityiskohta. <3

   Sama täällä, joskus unimaailma on merkillisen voimakas.

   Ihanaa viikonloppua Päde <3

 • Voi, miten ihanasti ja yksilöllisesti teidät oli huomioitu. Sinäkin teet tällä saralla sen verran työtä, että huomionosoitus on ansaittu <3
  Omassa elämässä on monta kiitollisuuden aihetta ja yksi niistä on hyvät unenlahjat.
  Kerran sain tyttäreltä Lauderin kosmetiikkaa, mutta enää en muista, mitä tuotteita siinä oli – ainakin jotain päiväksi ja jotain toista yöksi. Muistan vain sen, että tuotteet tuntuivat ylelliseltä.
  Oikein ihanaa huhtikuista lauantaita sinulle.

  • Miten kauniisti sanottu, kiitos niin paljon Kirsti Kaija <3

   Lauder on kyllä erittäin ylellinen brändi ja ihanasti ihoa hemmotteleva. <3

   Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

 • Usko tai älä, minä juuri katselin ja hiplailin noita pulloja lentokentällä alkuviikosta!! =) Mikä sattuma.
  Äiti käytti tuota seerumia ja toden totta, olen aina mieltänyt sen keski-ikäisten naisten rasvaksi (ja kieltäydyn uskomasta, että tällainen kohta viiskymppinen olisi keski-ikäinen…. hupsis..)
  Mutta kehuja siitä olen kuullut paljon ja siksipä niitä hiplasin. Kohtuullisen arvokkaina en raaskinut edes tax freestä ostaa vieläkään. Pistän kuitenkin mieleen, koska jotain laivareissuja tässä varmasti vielä tulee…..

  Nauroin kyllä tässä nyt ihan ääneen! Minusta aivan todella osuva sattuma.

  Iloa ja valoa, ihana kevät! ♥

  • On muuten tosi sattuma <3

   Hih juu, samaa käytti anoppi, mutta kun anoppi antoi seerumia lahjaksi ja muitakin Lauderin tuotteita, unhoitin täysin tuon ikäfiiliksen. 🙂

   Ovat kyllä hieman hintavampia, mutta riittoisia ja todella hoitavia, seerumin jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta ja kimmoisalta.

   Ehkä nämä nyt sattuman kautta jäävät kummittelemaan sinulle. <3

   Ihanaa viikonloppua Vivi <3

 • Tuo seerumi on kyllä niin ylellinen, olen pari pulloa käyttänyt viime vuosina. Seerumi näyttäisi olevan Hullujen päivien tarjouksissa, pitäneekö nyt hakea… Toinen suosikkini Estee Lauderin Perfectly Clean multi-action vaahtopuhdistus on yksi parhaimman tuoksuisista ja tehokkaimmista puhdistajista, toimii ihan valtavan hyvänä naamionakin! Ihanan valoisaa & energistä viikonloppua!

  • Totta muuten, että tuo seerumi on aina hullareilla. 🙂 Eli kannattaa ja kyllähän se on tälläisen kuivaihoisen keski-ikäisen unelmaseerumi, kosteuttaa heti ja eron ihossa tuntee.

   Oi kiitos vinkistä, tuo putsari onkin taas minulle ihan uusi tuttavuus.

   Ihanaa viikonloppua Heli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud