Antti Tuisku ja Huawei Nova 3, mitkä bileet!

Antti Tuisku ja Huawei Nova 3, mitkä bileet!
Hyvät hyssykät minkälaisissa bileissä olin eilen Souliinan ja Oi mutsi mutsi Elsan kanssa Kaivohuoneella, jossa muuten nuorena on tullut biletettyä muutaman kerran. 😉 Huawei lanseerasi uuden Huawei Nova 3-puhelimen ja oi jestas mikä puhelinkaunotar on tullut markkinoille. Suomi on muuten Pohjoismaissa ainoa, jossa Huawei Nova 3 julkaistaan ainakin nyt aluksi.

Mukavaa uudessa puhelimessa on toki upea ulkonäkö, mutta vielä huikea 128gt muisti, neljä kameraa, kaksi edessä ja kaksi takana. Takana on 24 megapikselin mustavalkokamera ja 16 megapikselin värikamera, joissa molemmissa on f/1,8-aukko. Etupuolella taas ovat 24 megapikselin ja 2 megapikselin kamerat.

Puhelimessa on Huawein kehittämä ja myös Huawei P20 Pro -huippumallissa käytetty Kirin 970 -prosessori sekä tekoälytekniikkaa, joka tunnistaa automaattisesti kuvattavan kohteen ja ympäristön ehdottaen tilanteeseen sopivia kuvausasetuksia

Hintaluokaltaan Huawei Nova 3-puhelin on 449 euroa eli tässä on erinomainen puhelin aavistuksen edullisemman puhelimen ystävälle, joka ei halua satsata n. 1000 euron puhelimeen.

Antti Tuiskun Huawein keulakuvan sanoin, Huawei Nova 3-puhelin ottaa niin hyviä kuvia, että selfiekuvissakaan ei tarvitse laittaa kauneusfiltteriä, vaan silti sitä näyttää hitsin hyvältä. Niin hyvältä, että tupareissa Antilta vietiin luuri kädestä ja kaikki halusivat ottaa sillä kuvia itsestään. 

Siltikin en voi lakata ylistämästä omaa Huawei P20 Pro puhelinta, sillä eilen olimme Kaivohuoneella pilkkopimeässä ja kuvia sai silti napsittua ja ilman salamaa! Salamaa on ainostaan käytetty Souliinan, Elsan ja  meikäläisen yhteiskuvassa. Huawei P20 Pro on ylivoimainen kuvaamisen suhteen ja väitänpä jopa, ettei näin hyvää kameraa vielä markkinoilta muista puhelimista löydy. 

Antti Tuiskun sanoin, täälläkin päässä on vielä paljon opittavaa omasta Huawei puhelimesta, niin kattava ja monimuotoinen se on, mutta se on sanottava, että joka päivä olen aivan pähkinöissäni Huawei P20 pro puhelimestani ja olen kyllä huomannut, että kaikki muutkin ovat, jotka näkevät minkälaisia kuvia Huawei P20 Pro tuottaa. Jopa itsestäänkin saa suotuisia kuvia ja ihan ilman kauneusfiltteriä, puhelin älyää muotokuvatoiminnolla mm. kaunistaa ja asettaa täydellisen valotuksen. Hauskaa onkin, että Huawei kamera tunnistaa kohteen ja ilmaisee vaikka ”koira”, ”maisema” jne. ja hakee parhaat asetukset kuvalle. 

Kuitenkaan kaikki eivät halua  niin paljon hifistellä puhelimen eri toiminnoilla, joten Huawei Nova 3-puhelin on aivan erinomainen vaihtoehto. 

Ennen ja jälkeen kuvat, tuuli himppasen tuiversi. Pirskeissä muuten saatiin aivan ihanat Glitternistin glitterit nassuun. Mekko on muuten täältä. (Mainoslinkki)

Iltatilaisuuksissa en yleensä käy, mutta Huawei-fanina ja vielä hei ihana Antti Tuisku, niin meikäläinenhän kiiti kiitolaukkaa paikalle autolla. Antti Tuisku on muuten herkkä, lämmin, karismaattinen ja niin aito, että hän hurmaa olemuksellaan siinä missä musiikillaankin. Näin intiimi yksityiskonsertti oli mieletön kokemus eli sydämelliset kiitokset Huaweille, että sain kutsun tulla paikalle.

Löytyykö sieltä Antti Tuisku tai Huawei-faneja? Jos Huawei P20 pro tuntuu omassa hintahaarukassa liian hintavalta, voisiko uudessa Huawei Nova 3-puhelimessa olla vaihtoehto, ajatelkaa 128gt muisti, voi elämän kevät miten mieletöntä ja se kamera, se kamera. 

Iloista keskiviikkoa kaikille. <3


Kaikki postauksen kuvat otettu Huawei P20 Pro-puhelimella. 


Related Posts

Ihana kesäpäivä Porvoossa

En tiedä mikä siinä on, mutta aina kun täällä Porvoossa käy kamu kylässä, niin innoissaan kuvaan aina itsekin näitä Porvoon maisemia. Jos menen syntymäkaupunkiini Helsinkiin, niin siellä harvakseltaan otan kuvia, vaikka ihan yhtä kaunis varsinkin kesäkaupunki stadi on.  Tänään Souliina tuli jo perinteiselle Porvoo-päivälle ja […]

Huawei P20 Pro vie valokuvauksen uudelle tasolle

Huawei P20 Pro vie valokuvauksen uudelle tasolle

*Yhteistyössä Huawei Suomi Parin vuoden ajan olen ollut vannoutunut Huawei puhelimien käyttäjä. Muistan aina sen tunteen, kun ostin Huawei P9 puhelimen ja miten Huawei vei valokuvaamisen jo tuolloin aivan uudelle tasolle ja teki valokuvaamisesta riemukasta hommaa.  Kun sain kuulla markkinoiden uusimmasta Huawei P20 Pro puhelimesta […]32 thoughts on “Antti Tuisku ja Huawei Nova 3, mitkä bileet!”

 • Oli upeasti järjestetty tilaisuus eilen vaikka siellä vain reilun tunnin ehdin viivähtää. Antti Tuisku jäi harmiksiseni kokematta ja inäkemättä. Eikös ollutkin karismaattinen karveri 😉
  Huawei Nova 3 tuntui mukavalta käteen ja sen ominaisuudet mm. nuo kameraa tuntuivat aika uskomattoman hyviltä. Erittäin hyvä vaihtoehto olisi minullekin ellen olisi menettänyt jo sydäntäni Huaweri P20 PRO:lle.

  Aurinkoista päivää <3

  • Ihan juuri näin, jos en olisi niin kiintynyt jo Huawei P20 Pro-puhelimeen, niin ehdottomasti Nova 3 olisi mitä upein vaihtoehto.

   Ihana oli nähdä ja harmi ettet voinut jäädä. Aurinkoa viikonloppuun Marjo <3

 • Kyllä ovat puhelimet ja niiden kamerat kehittyneet, jos tuossakin on esim. f/1,8-aukko. Jossain vaiheessa täytynee hankki auusi puhelin, täytyy laittaa tuo uutuus harkintaan

 • Sori Tiia, mutta Antin reisilihakset varasti mun huomion :D. Ei varmaan ole olemassa reisilihasfiltteriä, joten artisti on pakosti reenannut ne ihan hitsin timanttiseen kuntoon..
  Erityisesti tossa viidennessä kuvassa ylhäältä lukien (Souliinan alapuolella) korostuu.

  Hitsinvitsi, kun oliskin ylimäääräinen tonttu tai edes puolet siitä laittaa puhelimeen, jossa on kunnon kamera, laittaisin heti. Tai sitten ostaisin uuden kamera-kameran ilman puhelinta..
  Mutta ei tarvi nyt pohtia, koska ei ole sitä tonttua, eikä sen puolikastakaan. Sen sijaan mulle näyttää jäävän käteen pojalta "ylimääräiseksi" jäänyt vakutuuksen korvaama vaihtolaite, joka tietää sitä, että pitää taas opetella uutta (koska mun nykyinen on Anroid-puhelin ja vaihturi iPhone) ja sekös mua hirvittää. En jaksaisi enää yhtään, mutta mun vanha puhelin on niin kakka, että en jaksa enää sitäkään, joten pattitilanne ja pakko valita kahdesta pahasta parempi.

  Kaikki postauksen kuvat todellakin ON laadukkaita ja kauniita. En yhtään ihmettele, että olet ihastunut uuteen luuriin <3

  • Hihi no mutta onhan ne ihan huimat ja wow mitä tanssiliikkeitä Antti tekikään. Hih juu hän on timmissä kunnossa. 🙂

   Oijoi en tiedä miten itsekään selviäisin, en ole ikinä käyttänyt ios-järjestelmää eli olen android nainen, niin voisi siinä olla opettelemista. Mutta olet niin fiksu nainen, että opit sen i-phonen käyttöjärjestelmän hetkessä, paan pääni pantiksi. 🙂

   Kiitos niin niin paljon Annukka kauniista sanoista ja ihanaa viikonloppua ja etenkin, kun kuvat on otettu pimeällä ja ilman salamaa, niin se on ihmeellistä. <3

 • Digityhmänä Huawei Nova 3-puhelimen kameroista en ymmärrä mitään. Miksi niitä pitää olla neljä? Miksi markkinoille tulee niin lyhyellä syklillä koko ajan uutta? Onhan se kivaa, että saa koko ajan parempia kuvia ja markkinamiehet sekä firmat rahaa. Ja romua syntyy kertakäyttökulttuurissa. Nykyistä ekologista elämäntapaa vastaan, eettisesti. Mutta kukin elää tavallaan omien arvojensa mukaisesti. Ja onhan se kiva, että oppii koko ajan uutta digirintamalla. Sinun kuvasi ovat tosi hienoja uudella kamerallasi. Leppoisaa keskiviikkoa sinulle!

  • Tässä pientä vinkkiä omasta Huawei P20 Pro kamerasta, että miksi siinä on kolmoiskamera "Kamera on P20 Pron suurin oma juttu. Silmäänpistävin asia on kolmen linssin pääkamera. Näistä järein 40 megapikselin malli on peruskamera, jota täydentävät 20 megapikselin mustavalkokamera sekä pitkän matkan kuvaukseen tarkoitettu 8 megapikselin telelinssi.

   Eron todella huomaa. Etenkin zoomattuna otetuissa kuvissa on näkyvä laatuero edelliseen P10-malliin verrattuna. Pinnat ovat vähemmän suttuisia, ja muut kuin pysty- ja vaakasuorat muodot pikselöityvät paljon vähemmän. Mustavalkokameran suurin ilo piilee hämärä- ja taidekuvauksessa.

   Kameran toinen iso juttu on tekoäly. Se tarkkailee koko ajan kuvauskohdettaan ja valitsee kuvaustilan sen perusteella, mitä kameran näkymässä on. Ruoka-annos vie ruokakuvaustilaan, ihminen muotokuvatilaan ja niin edelleen."

   Pakko Marja sanoa, että nälkä kasvaa syödessä eli kameran laadussa ja kuvien laadussa. Lisäksi jos puhelinta käyttää niin paljon, kuin minä, on käyttöikä minulla aivan toinen, kuin peruskäyttäjällä. Ilman bussinestä ei ole myöskään työpaikkoja ja on myös hienoa, ettei ihmisen mielikuvitus ja kehittämisen halu lakkaa, siitä on todisteena aina uudet ja kehittyneemmät puhelimet esim. Ymmärrän hyvin tuon sinun ajatuksen, mutta kun sain tämän uuden puhelimen, lähti vanha puhelin kiertoon pojalle ja hän varmasti käyttää sen loppuun eli ei tässä kukaan hyviä vanhoja puhelimia ole roskaamassa ja heittämässä minnekään, vaan ne saa uuden elämän jollakin toisella ja näin uskon olevan ihan kaikilla, jotka haluavat tekniikan ja kuvaamisen kanssa olla ajan hermolla, he varmasti luovuttavat vanhan puhelimen oikein hyvään kotiin. Kuvaaminen ja rakkaus tekniikkaan on joidenkin ihmisten harrastus ja intohimo, kuten vaikka kirjatkin,

   Oikein ihanaa viikonloppua ja kiitos paljon Marja <3

 • Ihanat pirskeet ja ihanat kuvat, hyvä fiilis välittyy tänne kotisohvalle. Ihanaa loppuviikkoa <3<3

 • Ostin tosiaan juuri itselleni Honor 10 puhelimen. Ihanaa kun puhelimissa on nyt kunnolla tallennustilaa ja kunnon kamerat. Honor kuuluu myös Huawei puhelimiin…niin paljon kaikkea uutta 🙂
  Ihana tapahtuma ja Ana yksinään olisi saanut minut rientämään paikalle 🙂
  Kivaa keskiviikkoa Tiia <3

  • Ihanaa ja juu Honor kuuluu Huawei puhelimiinja on tosi hyvä puhelin. 🙂 Eikö olekin kivaa kun on uusi hieno puhelin ja se kamera. <3

   No sano muuta, oisin kyllä Anankin vuoksi rientänyt paikalle ja vielä intiimi pieni privakonsertti, mieletöntä.

   Ihanaa viikonloppua Outi <3

 • Ai että, nyt alkoi näpit syyhyämään tuohon uutuuspuhelimeen.
  Aluksi skippasin kaikki mainokset koska kuvittelin että hinta pyörii taas siellä tonnin hujakoilla, mutta ei paha hinta ole ollenkaan kunnon älypuhelimesta.
  Pitää ajatusta kypsytellä vielä hetken aikaa 🙂

  • Olen niin onnellinen, kun huomasin instasta, että olet nyt ostanut tämän uuden Nova 3 puhelimen. Toivottavasti rakastat puhelinta ja olet tyytyväinen. <3

   Ihanaa viikonloppua Heli <3

 • Ollaan perheen kanssa nähty Antti Tuiskun keikka varsinaisesta vippiaitiosta muutaman metrin päästä mikrofoonista. Menimme nimittäin joskus taannoin risteilylle katsomatta ohjelmaa ja hyttimme oli promelle päin ja miltei kiinni lavassa. Oltiin juuri rauhoittumassa hyttiin, kun verhon takana räjähti Tuiskun kaikkien aikojen eka laivakeikka käyntiin. Avattiin verhot ja katsottiin siinä hetken toisiamme hämmentyneinä naureskellen, Antti meidän yökkäripukuista perhettä ja me Anttia bändeineen. Ei kehattu laittaa verhoa ikkunan eteen kesken keikan, eikä ollut onneksi tarvettakaan, hyvä keikka oli 😀 Laps kysyi keikan lopuksi, että tartteeks Antin ite maksaa tästä risteilystä 😀

  • Tämä oli ihana tarina ja muisto ja taatusti Antti muistaa teidät aina. <3 Hih ihana privaattikonsertti, ton paremmaksi ei voi enää laittaa, teillä pyjamat. <3

   Muiskuja viikonloppuun ja ihana muuten tuo lapsen viaton kysymys. <3

 • On teillä ollut huikeat billeet ja Antti Tuisku! Hän on niin ihana!!! <3 Miulla on toi Huawei P20 ja vaikka ei olekaan pro, mutta oon ollu ihan älyttömän tyytyväinen, paras puhelimeni koskaan. 🙂 Ostin juurikin hyvän kameran vuoksi ja täytyy sanoa, että en ole joutunut pettymään, kamera on todella huippu.

  • Tuisku on niin karismaattinen, että olen aivan myyty. Kamerat on kaikissa Huawein puhelimissa aivan mielettömiä ja olin ihan älyttömän tyytyväinen aiempiinkin malleihin.

   Ihanaa viikonloppua Vivi Vinna <3

 • Upeita kuvia. Upeita naisia. Eikä paikassa tai artistissakaan ole moittimista. Kunnon bileet.
  Oma puhelin takkuilee, kohta on pakko uusia se, vaikka inhoan ajatustakin.
  Mukavaa torstai-iltaa!

 • Voi vitsi! Niin kivoja kuvia ja varmasti ollut hieno tapahtuma. Nyt kyllä alkoi polttelemaan tuo uusi luuri 😳🤔😁

  • Joo kyllä nämä molemmat, toki enemmän kaikupohjaa jo tästä omasta Huawei P20 Pro puhelimesta, ovat mielettömiä puhelimia. <3

   Ihanaa viikonloppua Minna <3

 • Pitää varmaan puolen vuoden sisään hankkia uusi puhelin. Joutunen harkitsemaan myös Huaweita vaikka meillä ollaan viime vuodet oltu Samsung Galaxy uskollisia.

  Hienon näköinen tilaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud