Photo bomber taas vauhdissa!

Photo bomber taas vauhdissa!
Kuvasin eilen aamukahvihetkeä, hommeli jota olen harrastanut jo noin kaikkinensa 5-vuoden ajan. Hulluutensa kullakin. 😉 Monen monet kerrat ovat perheen eläimet iskeneet kuvaan mukaan ja mikäs sen kivempaa. Kuviin tulee heti ihan erilaista eloa, kun on karvakasat  messissä.

Kuvasin tällä kertaa Nalle Puh-mukia, yhdessä herkullisen tuoksuisen Caramel Cappuccino Organic Shopin kroppavoiteen kanssa. Oletteko muuten kuulleet kyseisestä Body Dessert-sarjasta? Omille silmille nämä rantautuivat vuoden takaisilla I Love me-messuilla. 

Huuma näitä tuotteita kohtaan on suuri, sillä kuka nyt ei voi vastaustaa jäätelöpurkkimaisia pakkauksia, herkullisia koostumuksia ja ihanaa tuoksumaailmaa ja muutenkin sarjan iloista ilmettä ja sitä faktaa, että nämä ovat luonnollisista raaka-aineista valmistettuja ja vielä erittäin edullisia sellaisia. Tälläisen 450ml jättitörpön nimittäin saat n. 8e hintaan ja mm. muuten Tokmannilta löytyy.

Body Dessert tuotteet on tehty luonnonmukaisista aineista ja nyt kannattaakin lukea tarkkana, kuin porkkana, sillä vartalo-ja hiustuotteille on myönnetty BDIH-sertifikaatti ja Cosmos Natural-sertifikaatti. Organic Shop-tuotteet perustuvat yksinkertaiseen yhdistelmään luonnollisia ainesosia ja ne sisältävät maksimaalisesti luonnollisia raaka-aineita. 

Tuotteissa käytetään luomuöljyjä ja -uutteita.
Tuotteet ovat puhtaita eivätkä sisällä silikoneja, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita eikä polyeteeniä.

No mutta kyllä nauratti tuo Samu, kun aikansa tuijotti mitä emäntä oikein touhottaa ja asettui mukavasti seuraamaan viereen jatkoa. Samu änkee aina joka paikkaan, pieneen vessaan, suihkun lattialle, jos olen suihkussa. Kynsien tikutus vaan kuuluu, kun Samu seuraa perässä, kuin taaperot konsanaan ja hetkeäkään antamatta ”vanhempien” hengittää. 

Joskus äärimmäisen rasittavaakin, kun on saanut jo nuo lapset niin isoiksi, etteivät koko ajan ole ”äitiä” huutelemassa. Mutta Samu suorastaan äänettömänä huutomerkkinä kipittää perässä ja huutaa hiljaa ääneen, ”paijaa minua maailman hamaan tappiin asti!” Koirat!

Tälläinen photobomber täällä, miten siellä, keillä eläimiä on, ovatko teidän kotieläimet aina uteliaana mukana mitä ja missä tapahtuu? Tai ihan mitä vaan muita vastaavia kokemuksia?

Mukavaa tiistaita ja täältä mennään äänikirjapaneelihommaan eli äänitellään studiolla kolmen bloggaajan fiilikset äänikirjasta Mia Kankimäen ”Naiset joita ajattelen öisin”. Tälläistä kirjaa on täällä kuunneltu jo jonkin aikaa ja lisää juttua tästä kuulette pian blogissa. Paljon muutakin mahtuu tähän päivään, mutta mitä, se selviää myöhemmin.


*Organic Shop Body Dessert saatu




38 thoughts on “Photo bomber taas vauhdissa!”

  • Vähänkös olen kade noista poseeraavista lemmikeistäsi.
    Hienot kuvat otittekin Samun kanssa 🙂
    Meillä kolme kisaa ja normaalisti kaksi koiraa (joskus viisi, kun hoidamme nuorten koiria) katoavat mikä minnekin, kun otan kännykän tai kameran esiin, vaikka ovat juuri olleet hauskoissa tilanteissa veikeissä asennoissa.
    <3 Ihanaa tiistaita sulle ja Samulle <3

    • Nyt kun bongasin yhden teidän kisuista sinun blogissa, niin onpa niin suloinen. <3 Juu hirmu uteliasta sakkia nämä meidän eläimet. <3

      Ihanaa päivää Kirsti Kaija <3

  • Hauskaa kuulla, että muillakin on hassuja kuvausvillityksiä. Minulla on nolo tapa kuvata monet ateriani, olen sitten ravintolassa tai kotona. Sitä on moni nauranut ja vaikka Kiinassa se on ihan ”normaalia”, länsikaverini pilkkasivat minua sielläkin, ettei noin tarvitse kiinalaistua.

    Mutta on siitä ollut hyötyäkin. Kuvien avulla muistamme monia herkullisia aterioita, joita olemme valmistaneet, ja muistamme tehdä niitä uudestaan. Esimerkkini avulla ayimmekin alkoi aina kuvata ruokalajit, jotka hän meille teki, ja hänen kuviaan selasimme yhdessä, kun mietimme esim vieraille ruokia. Ja pois muuttaessamme, kun halusin oppia valmistamaan lempiruokiani. Valitsimme ne vain kuvista 😊

    On minulla ollut kaksikin koiraa, jotka olivat hyvin innokkaasti aina mukana puuhissani. Tällä hetkellä saan puuhailla itsekseni, kun lapsia ei enää kiinnosta eikä lemmikkejä ole. Mutta olisipa koirilla kaksi kättä, niin niistä olisi paljon apua kuviesi ottamiseen. Vaikka hellyttävämpiä ovat kuvauskohteina tai vahingossa mukana kuvissa!

    Mukavaa päivää <3

    • Ruoka on kaunista, se on mielestäni yksi kauneimpia kuvattavia aiheita. <3 Niinpä, etenkin reissuilta sitä haluaa ikuistaa ne asiat mitä on herkutellut.

      Juu aina tulee hauskempia kuvia, kun eläimet pelmahtavat paikalle.

      Ihanaa päivää Ei-Leen <3

  • Ihana photobombaaja 😀 Ihan kuin ajattelisi, että "niin muahan sä ajattelit kuvata, joten tässä olen" 😀

    Mia Kankimäen edellinen kirja "Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin" oli ihana ihana ihana! Aion varmasti lukea tuon uutukaisenkin.

    Ihanaista päivää! ♥

    • Kannattaa lukea ja on ihan pakko nyt lukea tuo eka myöskin. Ihanan kerroksellista kerrontaa, mutta Miaan haluaisin tutustua vielä paremmin.

      Mukavaa keskiviikkoa <3

  • Kivanoloinen tuote ja varmasti sopii vähän herkemmillekin:) On tuo Samu vaan suloinen♥ Meidän vanha karvakorva on myös aina mukana kun jotain tehdään ja jälkikasvu joskus nauroikin että se on kuin Richard Scarryn mato matala kun sitä etsitään valokuvista..kun nimittäin usein otetuista kuvista löytyy jostain vähintään hännänpää:) Mukavaa syyspäivää ja alkanutta viikkoa♥

  • Samu <3

    Maalla Tarmo on koko ajan mukana, mieluiten omien lelujen kanssa joita tarjotaan kiihtyneesti tuijottaen, haukkuen ja tiellä ollen, työnnetään lelua auton alle kun sitä pestään ja tungetaan kuonoa joka paikkaan kysellen "Mitä me tehdään?". Saa aina naurattamaan vaikka pitääkin komentaa sivummalle.

    • Sama muuten Samulla, aina ne omat lelut ja niitä tarjotaan kiihkolla, hih niin kuin me niistä haisulipehmoista olisimme myös onnessamme. .;)

      Ihanaa päivää Tuuli <3

  • Ihanat kuvat <3
    Juu täällä kans kuvausassarit on AINA mukana 🙂 Tosiaan sekä kuvauksissa että joka paikassa. Hehku tulee mielellään suihkuun mukaan ja yrittää jahdata suihkuavaa vettä. Aina yhtä hulvatonta! 🙂
    On nää karvakakarat maailman rakkaita <3
    Ihanaa päivää <3

    • Niin on, eikä yhtään ällönmakea. Kävin muuten vielä lukemassa sunkin postauksen näistä, ihanat kuat olit ottanut <3

      Aurinkoa päivään Maija <3

  • Koira ei itse tykkää olla kuvattavana mutta työntää kyllä kuononsa joka puuhaan 100% mukana. Kanat välillä jaksavat poseerata mutta niilläkin kun tuo syöminen (kuten koiralla) on ykkösjuttu 🙂

  • Samu on niin söpö <3 Minä oikeasti tykkään sun kahvikuppikuvista. Joka päivä käyn katsommassa, että millaisesta mukista juot aamukaffet. Ihanaa tiistaita Tiia <3

    • Ihana Outi ja kahvimukikuvat oli jo ennen blogia, se on mun juttu ja jos mitään ei jää, niin niitä en varmaan ikinä lopeta.

      Ihanaa päivää Outi <3

  • moikka! voi kuule Tiia kun mie oon tykännu sun blogia niin lueskella… mutta viime ajat on ollu niin kaupallista, että!!!

    ei se niin hirveesti minuu haittaa,ei mun maailma tähän kaadu 🙂 mut kuvat sit vaan kattelen kun en viitsi niin mainosta lukea 🙂

    terkuin Tiina, niuhottaja 😀

    • Tiina olet ihana, et niuhottaja ollenkaan. Tiedätkä mitä arvostan niin paljon, sitä että osaa antaa palautteen kauniisti ja sinä osaat. <3

      Tiedätkö mikä oli jännä juttu, eilen avasin kahvilla Souliinalle sydäntä juuri tästä aiheesta ja samaan aikaan sinun kommentti tuli. Purin sydäntä siitä, miten paljon helpompaa on turvautua kaikkiin kauniisiin kosmetiikkapurkkeihin ym. kuin avata sydäntään. Aina kun avaan sydämen täällä, anonyymit raatelee palasiksi. Tavallaan olen heihin jo turtunut, mutta on erittäin inhaa ajatella, että jossain on stalkkaaja, stalkkaajia, jotka ovat lukeneet kaiken ja kääntävät kaiken ylösalaisin ja yrittävät jatkuvasti loukata. Mielestäni on hieman huolestuttavaa, että jossain tuolla on minua alati seuraava ihminen, joka haluaa minulle pahaa. Siksi olen enemmän viime aikoina mennyt "helpolla", koska aina ei vaan jaksa.

      Mutta vuoden teemakin oli olla rohkeampi, joten yritänpä taas muistuttaa itseäni siitä. .

      Oikein ihanaa syksyn jatkoa Tiina ja kiitos sinulle, tämä saattoi olla juuri se potku peffaan, mitä tarvitsinkin. <3

    • kiitos! pelkäsin vähän tulenko ymmärretyksi oikein 😀

      mie taidan olla vähän noita-akka(tai tiedänkin kyllä että olen), sattui nimittäin muutama pv sitten vähän samanlainen tapaus… annoin kommenttia ja kommentin saaja sitten kiitteli siitä. sillä hän oli saanut juuri silloin hetkeä ennen paskaa niskaan ja minun kommenttini antoi siihen hetkeen voimaa…

      elämä on yllätyksiä täynnä . jatka Tiia samaan malliin! mainoksilla sekä ilman <3

      Tiina

    • Tulit aivan oikein. Jos joku antaa noin kauniilla tavalla palautetta, niin ei voi kuin olla tykkäämättä ja tuli vielä, kuin tilauksesta siihen hetkeen, kun ystävän kanssa aiheesta juttelimme. Eli kyllä sinulla siellä jokin vaisto ja voima on. <3

      Mielestäni on arvostettavaa, että viitsii nähdä vaivaa ja antaa palautetta, eikä vaan häivy täältä vähin äänin, jos blogi on menossa siihen suuntaan, ettei tykkää enää.

      Olet super. <3 Ihanaa syksyn jatkoa sinulle Tiina <3

  • Samu on kuin Minnie eli työntämässä kuonoaan/kirsuaan aina sinne missä tapahtuu 😀
    Minua oikein huvittaa, että kun kännykkä tai kamera otetaan esille Minnie oikein asettuu
    poseeraus asentoon. Lemmikit <3 kivaa viikon jatkoa Tiia <3

    • Niin on, ihan kuin ihana Minnie. <3 Hih on nämä jänniä nämä eläimet ja meidän kisutkin, etenkin Osku on yllättävän innokas änkemään kuviin.

      Ihanaa päivää Marjo <3

  • Samu taitaa olla professionaalinen poseeraaja, koiramalli. Ja niin lutunen. Meillä on kaksi kissa tyyppiä vanharouva Serefina ja hänen aviomiehensä (lue orja) Kille. Kille etenkin kesäisin ilmestyy kuviin. Serefina ei moiseen vaivaudu. Kivaa keskiviikkoa sinulle.

    • Lue Orja, hih niin naurattaa, ihanat. <3 Juu ei kissat oikein millään taivu kuviin. 😉 Tosin meidän Osku on tässä aivan erilainen.

      Ihanaa iltaa Marja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud