Jestas mikä viikonloppu!

Jestas mikä viikonloppu!
Viime viikonloppu oli uskomaton ja jäin oikein miettimään, miten kaikesta voi tehdä juhlaa, jos juhlaan oikein paneutuu. Mietin tässä miksi en halua juhlia lainkaan lähestyviä 50-vuotissynttäreitä. Mutta taas oivalsin, että jaettu ilo on vaan paras ilo eli yhteinen aihe juhlaan. Vaikka viime lauantain teema oli Linnea Von Kattendam show, niin otimme show:sta kaiken irti ja siihen panostamisen. Maiju erityisesti on sellainen pyörremyrsky, että laittaa asioita tapahtumaan.
Ammattilaisen tekemä Elizabeth Arden meikki ja Fabriiak luoma kukkaseppele, siinä oli loistokkaat ja suorastaan tähtipölyllä kyllästetyt ”eväät” lauantai-iltaan. Maiju oli Riian kanssa sopinut nämä hiuspantahommelit yhteistyönä ja pakko sanoa, kun tuon ”kukkakruunun” sai kutreilleen, tuli todella nostattava olo. 


Koko oma sisäinen olemus nousi uusiin sfääreihin siitä tunteesta, että nyt ylläni on jotain aivan erityistä, taitavan Riian taikomaa, jotain sellaista, joka ei ole enää ihan tavallista. Kieltämättä pieni prinsessainen twist tunne tuli siitä, että sai pitää kukkapantaa hiuksilla. 

Jäin myös miettimään muita juhlia, kuten aikuisen tyttäremme tulevia häitä, että olisipa sinnekin ihanaa laittaa hiuksille vastaava kukkapanta tai kukkaranneke. En käytä juurikaan koruja, mutta aidoista kukista tehdyt pannat ja rannekorut koen ”koruiksi”, joita minäkin rakastan käyttää. 

Ette muuten usko, että oma kukkapantani on vieläkin täydessä terässä, vaikka panta on perjantaina valmistunut  ja seilannut päässäni koko lauantain. Kukkapannalla voisi tänäänkin vielä mennä vaikka minne. Parilla kikalla saa pannan elämää jatkettua, pientä kukkien suihkepullolla kostuttamista ja pannan jääkaapissa yön yli pitämistä. Näin kukkapannan elämää saa jatkettua pitkään ja jos sattuu parit juhlat muutaman päivän väliin, niin mikäs sen parempaa. 

Kiitos Riialle niin paljon kukkaseppeleestä, se todellakin kruunasi päivän. <3

Ystävät! Innostuin tuosta kukkaseppeleestä niin, että olin hieman maanisessa kuvaustilassa ja Maiju sitten tietenkin nautinnollisesti kuvaili tätä meikäläisen kuvailua, kuten myös meikäläisen toilailuja, joista lisää videolla. 

Aivan ihastuttava Ilona Itämies taikoi taasen meille mielettömät meikit. Ilonan meikkauksessa olen ollut kerran aiemminkin ja se oli Ilonan kanssa ”rakkautta ensi puheella”. Ilonasta tuli heti sydämeen mielettömän hyvä olo ja jokin valtava säteily ja positiivinen energia Ilonassa on. Ilona on vielä niin taitava meikkaamaan, että oksat pois. 

Kiitos Ilonalle ja Elizabeth Arden Suomelle upeasta meikistä. Jos jotakuta kiinnostaa, niin pinkin huulipunani sävy oli ”Pink Punch.” Stockmannilla muuten muutaman Arden tuotteen ostamista vastaan saat ilmaisen meikin tai meikkiopastusta. 

Maailman ihanimmalla ja hersyvimmällä naurulla varustetun Ammattijärjestäjä Laura Holmströmin meikkasi Bobbi Brown ja Laura liittyi meidän seuraan ja yhteinen ilta kohti Linnea Von Kattendamin show:ta saattoi alkaa. 

Lauran YouTube-kanava kannattaa tilailla täältä, sillä Laura on se henkilö, joka osaa auttaa turhasta tavarasta pois ja laittaa kotisi järjestykseen. 

Maailman paras Eigh Hour Cream, jota näin Ardenin pisteellä miestenkin ostavan itselleen. Tämä hoitaa ja lievittää ärsyyntyneen ihon oireita, ihan itikan puremienkin kutinaa rauhoittaa. Nyt Eight Hour Cream ja huulivoide ovat pukeutuneet suloiseen sydänasuun. 

Vähän No Pizzan pizzaa vauhtia antamaan ja sitten sometusta yhdessä, mutta erikseen. On se sometus kollektiivisestikin kivempaa. 🙂 Taitaa tämä olla jo aika tuttu näky joka puolella. Tosin eilen ihmettelin hieman isänpäivälounaalla, miten erään perheen kaikki jäsenet olivat luureillaan, tosin yksi porukasta luki kirjaa ja tämä sopi isälle vallan mainiosti, joka oli itse oman kännykkänsä kimpussa. 

Vastaiskuna marraskuun pimeyteen, yhteistyönä saatu Klingelin aivan ihana pinkki villakangastakki. Ken tästä kiinnostuu, niin takkia voit kurkkia täältä.  Tämä takki hauskaa kyllä, sopi täysin ennakkoon suunnittelematta,  kukkapantaan ja Arden Pink Punch-punaan. Maijun upea mekko on Klingeliltä myöskin. 
Linnea Von Kattendam esiintyi Ravintola Nyyrikissä Käpylässä ja rakas kamuseni Mape tulla tupsahti yllätysmoikkaamaan, koska asuu Käpylässä ja tiesi minun olevan paikalla. Mapen kanssa yhdessä täytämme pian sen 50vee ja olemme pohtineet, että yhdessä saatamme juhlia synttäreitä jollain hyvin laiskalla tavalla. Löhöilemällä ja juttelemalla, kenties hyvää ruokaa ja vaikka hierojalla käynti tai jotain vastaavaa hemmottelua. Olemme olleet ystäviä lukiosta asti. 

En ole ikinä käynyt katsomassa Drag Show:ta, mutta toki telkkarissa nähnyt erilaisia Drag esityksiä. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta odotukseni palkittiin moninkertaisesti. Ei ole ihme, että Ville on Suomen palkituin drag artisti, sillä Ville on valovoimainen, karistamaattinen, uskomattoman lahjakas imitoija mennessään erilaisten tähtien nahkoihin ja Ville osaa olla uskomattoman  hauska.

Oli aivan käsittämätöntä katsoa miten yleisö oli innoissaan, vihelteli, huusi ja tanssi. Ville sai kaikki mukaan heti show:n alkumetreillä ja intiimissä Ravintola Nyyrikissä oli tunnelma katossa. Jos et ole Linnea Von Kattendamin show:ta aiemmin nähnyt, niin voi pojat suosittelen koko sydämestäni. Blogini lukijan sanoin aiempaan postaukseen, ”jää koukkuun.”
Tämä kööri on uskomaton, nostattava,  sydämet täynnä kultaa ja kaikki tahtoo kaikille hyvää. <3 Mukana menossa myös Linnea Von Kattendamin valo-ja tekniikkapuolen mies Esko. Kun on hyvät energiat, niin se kantaa pitkään. Olipahan aikamoisen mahtava viikonloppu ja mikä päällimmäiseksi jäi mieleen, oli ne ihmiskohtaamiset. 

Mitä olette mieltä kukkapannoista, voisiko siinä olla sinullekin juhla-asuste? Löytyykö Elizabeth Ardenilta suosikkia? Oletko käynyt Drag Show:ssa? 

Tänä erittäin harmaana marraskuun aamuna toivotan kaikille loistokasta uutta viikkoa, pinkkiä huuleen ja päälle ja johan  mielikin kohenee. <3 Käykäs kurkkaamassa meidän video, siellä on koomista kohellusta ja myös nostattavaa menoa. 🙂


42 thoughts on “Jestas mikä viikonloppu!”

 • Maijulle jo kävinkin kommentoimassa, että sun salainen kuvauspaikka on kyllä ihan täydellinen tausta teidän ihanille kukkaseppeleille ja ystävysten onnellisille kasvoille <3. Ihan säteilee ilo tänne asti.

  Ja voi vitsit, mutta toi pinkki villakangastakki sopii sulle ihan täydellisesti! Ja mätsää tosiaan ihan kympillä kukkapantaan. Raskiiko niistä kukista luopua ollenkaan :)?

  • Ihana Annukka kiitos niin paljon. <3 Päätin repäistä, pinkkiä sen olla pitää tai ehkä se Maijun asenne hiljakseen tarttuu. 🙂

   Ihanaa päivää Annukka. <3

 • Voi miten hauskalta kuulosti ja näytti viikonloppu:) Olette kyllä niin upeita ja ihanat nuo meikit♥ Nuo pinkit takit on myös ihanat! Minä en olekkaan koskaan käynyt drag showssa:) Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa♥

  • Ajattele ja meillä on ihan eri takit, Maijun on suomalaista käsityötä ja oma on saatu Klingeliltä. 🙂 Drag Show on erittäin viihdyttävää, vahva suositus ja etenkin Linnea Von Kattendam. <3

   Ihanaa päivää Päde. <3

 • Ihan huisin hauska viikonloppu ja nuo kukkapannat kruunas kyllä teidän kauneuden ♥
  Voisin hyvinkin johonkin juhlaan laittaa sellaisen, upeita ovat!
  Meikit on kyllä loistavat, melkein tekisi mieli mennä Stockalle ostoksille vain meikin takia 😉
  Ja tuo Linnean show, jossakin vaiheessa täytyy päästä sitä katsomaan.
  Kivaa uutta viikkoa!

  • Juu no meikki on aika hintavaa hommaa, niin tässä voi ajatella, että ostosten myötä saa joko meikin tai meikkituotteita kaupan päälle. 🙂

   Linnea on paras, suuri suositus.

   Ihanaa viikkoa Maiccu <3

 • Ei tarvitse kaukaa hakea illan kuningattaria. ❤️
  Nuo kauniit seppeleet ovat hieno idea.
  Ehkä elämäni hauskimmat showt ovat Simon Gabaressa näkemäni. Thaimaan Phuketin nätimmät tytöt ovat luultavasti Simon Gabaren tanssijat, jotka kaikki ovat poikia.
  Ihanaa ja räiskyvää viikkoa sinne!

 • Onpa täydelliseltä kuulostava hemmottelupäivä ystävien kesken <3
  Yritin etsiä tietoa noista kukkaseppeleistä – paljon tuollainen maksaisi ja miten se tilataan, olisi ihan huippu asuste juhliin,kun itsekään en ole mikään koruihminen. Eilen olimme syömässä thaimaalaisessa ja oli muuten virkistävää nähdä viereisiin pöytiin, että ihmiset keskustelivat toistensa kanssa, mekin laitoimme puhelimet pois ja menikin aika hyvin ilman somea suurin osa päivää! Linnean draq show olisi niin nappiin pikkujouluohjelma, täytyypä seurata missä kaikkialla hän esiintyy : )

  • Linkkasin tuon Fabriiak tänne blogiin ja olemalla yhteydessä selviää varmasti hinnat ym. Uskon, että hinnat vaihtelevat, koska riippuu täysin minkälaisia kukkia ja miten paljon niitä seppeleeseen haluaa. 🙂 Fabriiak kuitenkin on tämä yritys eli Riia Koivisto. <3

   Ihanaa päivää Heli <3

 • Tänne asti heijastuu hulvattoman viikonloppunne tunnelma!
  Ihailinkin huulipunaasi jo Instassa, se on niin raikas ja juuri niitä värejä, mikä valkaisee hampaita – siis jos sun hehkuvan valkoisia enää voi heleyttääkään <3
  En ole sattunut näkemään drag-showta muualla kuin pätkiä telkkarissa ja hirmu hyvä on Putouksessa nyt se Barbi de Voro.
  Värikästä viikkoa harmauden keskelle!

  • Niin muuten kommentoitkin instaan tuota punaa ja se tosiaan on Ardenin Pink Punch sävy. En olisi itse ymmärtänyt kokeilla edes tuota väriä, niin paljon käytän roosaa, mutta seon aivan täydellinen kukkaseppeleeseen ja takkiin ja muutenkin piristävä väri.

   Putous <3

   Ihanaa viikkoa Maarit <3

 • Mikä ihana kukkapanta ja kauniit meikit! New Yorkissa olen pari kertaa ollut dragshowssa, baarin puolella drag-tarjoilijat olivat melkein viihdyttävämpiä kuin itse show.

  • Hih ihana kuulla ja monet ovat todella suuria persoonia. Linnea on niin upea persoona ja Ville taas hyvin erilainen ja maailman sydämellisin ja rauhallisin tyyppi.

   Kivaa keskiviikkoa Lumo <3

 • Ihana Tiia, kieli keskellä suuta kuvailemassa 🙂 Olitte niin upeissa meikeissä ja nuo kukkapannat kruunasi kyllä kaiken. Linnean esitystä ihastelin ja naurahtelin instassa, huippuosaaja tuo Ville <3
  Mukavaa uutta viikkoa sinulle Tiia <3

 • Ihanat naiset ja ihana on tuo kukkapantasikin! Sinä kukkapanta päässä ja musta mekko päälläsi olet kuin morsian entisaikaisessa ahvenanmaalaisessa kuvassa "åländsk bondbröllop"- Klikkaa googlesta tuolla hakusanalla niin näet samankaltaisuuden!
  Mukavaa päivän jatkoa <3

  • Minähän googlasin ja hei tuli kyllä ihan sama fiilis, hain itse jotain maatuskafiilistä siis koin, että sellaiseksi muuntauduin, hei enemmän kyllä tuo ahvenanmaalainen morsian tyyli. Kiitos tästä ja ihanaa keskiviikkoa Kristiina. <3

  • Oli upea ja viihdyttävä show, en nyt sanoisi millään muotoa jännä, vaan mieletöntä viihdettä. <3 Kannattaa katsoa.

   Ihanaa viikkoa Jaana <3

 • Pinkki takki on kyllä oiva isku marraskuun harmautta vastaan!

  Kukkapantasi on todella komea, mutta itse pitäisin sitä ehkä liian isona minulle. Anopilleni oli tehty sellainen pienikukkainen kukkapanta hänen kesäisille synttäreilleen ja sellaisen pienemmän ottaisin mielelläni päähäni juhliin.

  • Maijulla oli kevyempi toispuoleinen panta, koska lyhyet hiukset, itselle tuli iso, koska niin runsaat ja paksut hiukset, jotta ne kukat näkyy. <3

   Kyllä sellainen pienempi tai kukkarannekoru olisi ihana. <3

   Kivaa viikkoa Rva Kepponen. <3

 • Nuo sun ja Maijun yhteiskuvat, niin ihanat <3! Mutta niin on myös tuo yhteiskuva koko porukasta, mistä aistii hersyvän energian 🙂 Kukkapannat on to-die-for, rakastuin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud