Virallisesti sekopää!

Virallisesti sekopää!
Huhheijaa… Tiedättekö, kun tekee asioita, eikä oikein summaa niitä päässään. Sitten kun  tapahtuu semmoinen juttu, että alkaa niputtamaankin asioita yhteen, iskee kauhistus! Näin meikäläisellekin kävi eilen. Yhtäkkiä oivalsin, että olen vuonna 2018 ostanut pääsääntöisesti vain Disney-vaatteita, omg. Miten tähän on tultu?
Jouluna veistelin perheelle, että heh kohta olen sellainen kylähullu, joka kulkee kaupungilla aina vain Disney-vermeet päällään, kunnes oivalsin, että olen jo miltei sellainen. Jouluna tilanne oli vielä kohtalainen, olin hankkinut 50-vuotislahjat Cath Kidstonin Lumikki-kokoelmasta, ostanut kahdelta eri reissulta Mikki-collagen ja Mikki-teepparin. 
Sitten menin ja tilasin itselleni Cath Kidstonilta vielä Bambi-mekon, koska se tuli aleen ja on hyvin hyvin kaunis mekkonen. Kun maailman ihanin mekko (luulin Lumikki-mekon olleen se ihanin) kotiutui, iski iso onnentunne. 


Valehtematta en mistään tavallisista vaatteista ole iloinnut niin paljon, jollei nyt Lidlin 4e lämpösukkahousuja lasketa. Vieläkin harmittaa, että ostin niitä vain yhdet! Välihuomatuksena, ne on yhtä lämpimät kuin kunnon housut! Minna Parikan kenkiä ei lasketa, sillä ne painelee jo ihan omissa taivassfääreissään, ne on jotain niin suurta. 
Vaatteet tai vaateostot eivät sinällään ole niin kiinnostaneet vaan olleet välillä välttämätön pakko. Mutta kaiken muutti Lumikki-romppeet ja tuo maailman ihanin Bambi-mekko. Takaraivoon iski ensin ajatus vitsailun muodossa, että ei kauhistus, kohta olen nainen,  jolla on jokaiseen ööh 70:n Disney mukiinsa mätsäävä mekko.

Eikö olekin kauhistuttava ajatus ja aivan villi. Mutta oivalsin jotain myös pakkomielteistä, että näin ne pakkomielteet voivat lähteä syntyäkseen. Sisimmissänihän syyhyttää kutkuttaa jo pieni himo, mikähän se onkaan se Cath Kidstonin seuraava Disney-mallisto ja löytyisiköhän sieltä joku uusi ihana mekkonen. (Toivottavasti rakas mieheni ei lue tätä, hih) 
On suuri onni ettei Cath Kidston syydä näitä Disney-mallistoja jatkuvalla syötöllä, vaikka on suuri onni myöskin, että mallistoista on löytynyt täydellisen ihanat mekot pömppömahani kanssa tai ainakin näin kuvittelen ja itselleni selittelen. Mistäs minä oikein tiedän miltä nuo mekot (eli lue mahani) sivuprofiilista katsottuna näyttää… Mutta hei kuka välittää siitäkään!
Hulluinta tässä kuviossa on, että aidosti tekee mieli koko ajan pukeutua vaan näihin Disney-vaatteisiin, ne tuovat merkillisen hyvää mieltä. Jotain kummallista lapsenomaista iloa. Niinhän sitä sanotaan, että vanhetessaan sitä taantuukin taas vauvaksi. Haha alan löytää tätä Disney-pukeutumisaatetta tukeakseni jo sananparsia. Sitähän olen aina sanonut, että itsepetos on paras petos. 

Saan myös jotain aivan dorkaa tyydytystä siitä, että tämä on vähän dorka hommeli koko juttu ja jotain ihan uutta minulle. Kenties olen vihdoin löytänyt oman tyylini. Johan tässä raitapaidoissa ja farkuissa onkin pompittu viimeiset 40-vuotta. 
Siis tuo Mikki Hiiri-pantakin piti ostaa ja muut pukeutui hirviöiksi ym. Halloween-bileisiin ja meikä Mikki Hiireksi, pitäisikö tässä aidosti olla huolissaan? Michael Korsit on tässä saaneet väistyä Mikki Hiiri ja Lumikki laukkujen tieltä. Mutta hei Korseja on monilla, mutta kellä on näin komeita Disney-laukkuja, haha. Taas sitä itselle selitellään kaikenlaista. 
Vaikka kaikkea saattaakin siivittää sekopäisyys ja Disney-fanitus, niin ainakin jos ei muuta, niin itsepetoksellisista syistä haluan selittää tämän itselleni rohkeuden kasvamiseksi. Minähän pukeudun miten lystään, eiks je, ei tässä muilta kysellä ja jos joku nauraa, anti mennä vaan. 
Naurettu meinaan on esimerkiksi punaisille paljetti Uggeilleni, mutta ei naura enää kukaan, sillä joka toinen on tänä talvena vuorannut itsensä blingillä ja paljettimekoilla. Yhtäkkiä mitä enemmän paljettia sen parempi. 

Neljä vuotta sitten huuliluin erään naisen huulilta miten totesi ystävälleen paljetti-Uggieni ”olevan kammottavat” ja minä kun olin paljetti-Uggeistani niin ylpeä, kunnes tosiaan tuokin kupla särkyi, koska annoin ilkeiden sanojen vaikuttaa alitajuntaani. Aloin huomaamatta vähemmän ja vähemmän käyttää silmiinpistäviä paljetti-Uggejani. 
Päätin uskotella itselleni lisää valheita paljettimuodin kautta. Jos paljetit tulivat muotiin lujaa nyt, niin ehkä puolet Suomen kansalaisista pukeutuu 4-vuoden päästä kaikki Disney-vaatteisiin. Olisikohan siinä bussiness-ideaakin, tuoda vihdoin Disney-vermeet Suomeen? Nyt joutuu tilaamaan ulkomailta, jollei jotain satunnaista Henkka&Maukka yksittäistä Mikki teepparia lasketa. 
Kiinnostaa nyt seurata miten tämä oma ilmiö kehittyy tämän vuoden lopussa, monta Disney-vaatetta on tullut lisää, kun olemme joulukuussa 2019? Nyt olen ainakin tiedostanut, että minulla saattaa olla ongelma käsissä tai sitten ei, ehkä olen löytänyt vaan pukeutumisen ilon?
Lupasin itselleni viime vuonna ja tänä vuonna vain olla rohkeampi, kuin aiemmin. Ehkä tämä on sitten sitä, kylähullun rohkeutta tai jotain sinne päin. Uskaltaa olla oma itsensä kaikissa muodoissaan. 

Jos hotsittaa pukeutua glitteriin, minähän pukeudun, jos haluan heilutella omppu tai Mikki Hiiri käsilaukkua, minähän heilutan. Sillä kerranhan me täällä eletään ja mikään ei ole niin turhaa hommaa, kuin miettiä mitä muut minusta ajattelee, ei ainakaan vaatteiden suhteen. Eikä oikein muutenkaan, tuo kaikki miettiminen on ihan hirveää ajanheittoa roskoriin suorastaan. Pukeutumisella ei voi loukata, joten siksi kenellekään ei ole varaa arvostella toisen pukeutumista, ei koskaan. 

Nokka kohti uusia Disney-ulottuvuuksia vaikka vähän mieli jo syrjähyppäilee, meinaan sellaiset scifipainotteiset planeetta kuviolliset vaatteet voisi  myös olla aika kivoja, hmmm. Kyllä se niin taitaa kuitenkin loppupeleissä olla, että nyt viiskymppisenä elän uutta nuoruutta ja se on ihan yes se. 

Miten siellä, uskallatko pukeutua juuri miten haluat? Haluaisitko pukeutua rohkeammin, mutta et kehtaa tai eri tyylisesti, mutta et uskalla vaihtaa tyyliä? Oletko saanut sanomista pukeutumisestasi?

Ihanaa iltaa kaikille, niin se kuulkaas on, ettei pieni lapsenmielisyys vahingoita ketään, vaan lapsenmieli on hyvä säilyttää hamaan tappiin asti. 

44 thoughts on “Virallisesti sekopää!”

 • Olen sitä mieltä että kun viiskymppiä tulee mittariin niin silloin ei enää kysellä muilta miten pukeutua,minulle ei tuo Disneytyyli oikein nappaa mutta sinulle se näyttää istuvan oikein hyvin. Minulla on oikein makeet kukkafarkut ja työkaverini niitä ihasteli voi kun hänkin uskaltais tommosiin pukeutua, voi voi miksei, simpsakka sinkkunainen minua melkein 10 v nuorempi,iloinen ja huumorintajuinen mutta ainakin pukeutumisessaan kaavoihin kangistunut. Olen aina ihaillut persoonallisesti pukeutuvia vaikka itse en pukeudu mitenkään huomiota herättävästi,ollaan vaan rohkeita tytöt.Mukavaa tiistai-iltaa sinne 🙂

  • Kukkafarkut kuulostaa oikein ihanalta. <3 Juuri näin, ollaan omia itseämme juuri sellaisena kuin itse haluamme. <3

   Ihanaa keskiviikkoa Pihakeiju. <3

 • Hupsutteluhan on vain hyvä juttu.

  Olen tytyväinen omassa tyylissäni, vaikka vähän tylsä onkin. Kun töissä näkee muotivärit, paljetit, pitsit ja hapsut päivittäin, hillityt värit tuntuvat yleensä rauhoittavilta.

  • Hupsuttelu on oikein hyvä juttu. <3

   Sinulla on todella chic tyyli Tuuli. Taisin itse pukeutua nuorena konservatiivisemmin kuin nykyään vaikka tyyli ja hiustyylikin on periaatteessa kuitenkin sama.

   Ihanaa keskiviikkoa. <3

 • Pakko kysyä ,mistä olet ostanut nuo ihanat vuorelliset ruskeat kengät?

 • En tiedä ketään muuta kuin sinä, kenellä vaatteet ja mukit sopivat upeasti yhteen. Mahtavaa. Mm. Disney-aiheiset vaatteet ovat se juttu, josta sinä saat lapsenomaista iloa. Ihanaa, että olet rohkeasti oma itsesi.
  Minulle lapsenomaista iloa tuottaa vaikkapa joku pihan kasveista.
  Kuljen etupäässä aikuisten lasteni hylkäämissä vaatteissa, josta he hyväntahtoisesti kuittailevat. En välitä. Näin saan säästettyä matkakassaa.
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Tiia <3

  • Ihana olet ja kunhan vaatteet ovat mukavat, se on pääasia. <3 Matkat on selkeästi taas sinun juttu.

   Oikein ihanaa keskiviikkoa Kirsti Kaija <3

 • Ihanaa, että sulla on toi! Persoonallinen, vahva oma tyyli. Ihailen! Enkä ees sitäkään pelkästään niin, kuin että saat siitä iloa. Niinhän sen pitääkin mennä. Parasta.

  Saan itseni kiinni liian usein ajattelemasta "voinko enää"… esim. kukka tukassa tai rusettipanta oli mun tavaramerkkejä monta vuotta. Tosin silloin oli myös kiharat. Nyt tuntuu että se tyyli pitää jättää jo nuoremmille. Nyyh. (Ei siis niinkään kiharat, mutta niitä ei jaksa vääntää ja päätä nuolevaan tukkaan ei pinnit istu).

  Toisaalta, valkoisesta pitsistä ja farkusta en luovu! 🤣

  Halaus iltaasi ❤

  • Juuri tuo voinko enää ja onko se, ettei itse salli tosiaan itselleen vai mitä muut ajattelee ajattelua. Tunnen tunteen hyvin.

   Et luovu mistään, etkä tavaramerkistäkään ja kuule nyt on kukkapannat sun muut niin muotia, anna palaa. <3

   Ihanaa päivää Nelina <3

 • Voi sua Disney hullua ❤️ tuo bambi mekko on kyllä niin ihana 😍 oot sä melkoinen, mutta mikäs teet, kun on niin ainutlaatuinen kuin sinä ❤️

 • Saat pukeutua aivan, kuten haluat! Olet ihana. Itse asiassa postauksen ensimmäistä kuvaa katsoessani ajattelin, että jopa on mukin ja mekon turkoosi ja valkoinen natsanneet hyvin yhteen. Sitten vasta aloin tuijottaa tarkemmin, että hetkinen, hetkinen. Sama lintu molemmissa, sekä mekossa että kupissa. Mekkoa ai tosiaan äkkisilmäykseltä ajattelisi Disney-tuotteeksi. Hienoa, että joku uskaltaa kulkea sellaisissa vaatteisaa, joissa itse haluaa. Toisaalta itsekin taidan olla samaa sarjaa. Nastakengät jaloissa kuljen, vaikka pitäisi ehkä kulkea hieman hienommissa talvikengissä.

  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Tiia <3

  • Juu nämä mekot on sellaisia, että välttämättä joku ei missään vaihessa huomaa, että kyseessä on Disney-mekko, mikä on tosi kiva homma. 🙂 Ei sen tarvitse niin räikeästi näkyäkään, etenkään mekoissa. Collaget ja teepparit on niin eri asia.

   Nastakengissä vaan, kukaan ei halua kaatua ja murtaa paikkoja.

   Oikein ihanaa viikon jatkoa Mannilainen. <3

 • Aivan mahtavaa Tiia. Kun olet löytänyt iloa tuottavan mekon tai tyylin, niin käytä ihmeessä sitä. Kaikki ei tykkää samanlaisista vaatteista tai tyyleistä, mutta juuri sen vuoksi eri kuoseja ja malleja on maailma täynnä.

  Odotan innolla miten Disney-kuumeen käy 😀

  ps. Katselin aiemmin miten ihanalta näytitkään tuossa lumikkimekossa, kassi olallasi. Olet todella kaunis <3

  • Näin juuri on, maailma on täynnä erilaisia tyylejä ja ihmisiä ja se on juuri rikkaus. <3 Ulkomailla ei kukaan edes tuijottaisi, Suomi on vähän sellainen maa, että talvella pitää pukeutua mustaan, ettei erotu. Hih.

   Oi kiitos niin paljon Birgitta ja mitä ihaninta viikkoa sinulle. <3

 • Ihan parasta pukeutua juuri niin kuin haluaa! Minusta nuo sinun vaatteet on aivan ihania ja itsekin voisin tuollaisiin pukeutua. Minusta tuntuu, että viimeisen viiden vuoden aikana olen vasta löytänyt sen oman tyylin ja sen naisellisuus on yllättänyt itsenikin. Viihdyn mekoissa, hameissa, tunikoissa, vaikka luulin aina olevani poikatyttö. Ehkä ikä tuo myös varmuutta mukanaan ja silloin kun on varma valinnoistaan, olkoonkin sitten kyseessä "vain" vaatteet, se hyvä olo näkyy myös ulospäin.
  Oot kuule aikas ihqu <3

  • Sama juttu, minähän olin aina farkuissa ja yhtäkkiä mekot kiinnostaa urakalla, haha Disney-mekot.

   Uskon ihan samaan, ettei mieti enää muita, vaan mikä ilahduttaa itseä. 🙂

   Ihanaa, että tykkäät mekoista ja niin sinäkin olet superihqu. <3 Pusuja päivään. <3

 • Todellakin pukeudun miten tahdon, mun tyyli on varmasti aina ollut classic chic, muistan kun jo ammattikoulussa opettaja ilmoitti, että Jonnalla varma tyyli joka on helppo sanoa mikä se on. Silloin en edes tiennyt, että mulla on mukamas joku tyyli. 😀 Mutta joo pukeudun aika klassisesti, mutta lisään aina hauskan twistin, mukaan, koska elämän ei tarvi olla niin vakavaa. 😀 Ja toi mekko on niin hieno, vieläkin sympatiseeraan tota haisunäätää. 😀 <3

  Ihanaa viikkoa Tiia. <3

  • Niin sulla onkin varma tyyli ja täälläkin on ollut kyllä aika sama tyyli aina, mutta ehkä välillä sinkoilen vähän tälläisiin noh tälläisiin juttuihin, jotka aika muuten klassisen vaatetyylin kanssa piristää kokonaisuutta. <3 Sinullakin on ne ihanat koirakengät ja paljon muuta ja ne kun yhdistää siihen classic chiciin, niin asussa on jujua.

   Mekko on kyllä niin symppis ja vielä kaunis.

   Ihanaa viikkoa Jonna. <3

 • Olen tässä vähän katsellut mekkoa ja muita vaatteita 50-luvulta , voi olla että pian tilaan , aika näyttää 😊
  Pidä ihmeessä paljetti Uggeja jalassa, , mä aina ajattelen ett jos joku asia mussa jotain ärsyttää niin se on kateutta , luotan omaan tyyliini , luota sinäkin ! Olen nähnyt kuvan täälä sun blogissa niistä sun kengistä ja ne on tosi makeet …..

  • Oi ihanaa ja 50-luvun mekot ovat niin kauniita. Oli ihana muoti silloin ja 60-luvulla vielä. 🙂

   Kiitos niin paljon ja onhan ne aika somat blingit ne Uggit.

   ihanaa viikkoa Ulrika. <3

 • Voi, sinä ihana Disney kylähullutar!!
  Nuo mekot hurmaavat kenet tahansa!!
  Ole oma itsesi ja nauti! <3
  Minä olen varmasti tähän seudun eräänlainen kylähullu myös…kun raahailen tuoleja ja kukkia pitkin hiekkarantoja, hypin eukalyptuspuissa oksia havitellen ja koukin moottoritien varrelta aidan yli puoliksi roikkuen kukkivia mantelipuita kameran kanssa. =D
  Meitä riittää ja meillä on minusta PaLjOn hauskempaa kun niillä jotka eivät uskalla kaikkea mitä haluaisivat! =)

  Aurinkoa päivääsi, Tiia! <3

  • Hih kait kaikilla on omat hullutuksena ja toivottavaa on, että onkin. Hih voin kuvitella näyn, kun siellä kuvaat, mutta et varmasti ole yksin, onhan tämä some jännä ilmiö kaikkinensa.

   Jetsulleen näin, elämä on hauskempaa, kun tekee mistä tykkää, eikä liikoja mieti.

   Ihanaa viikon jatkoa Susanna. <3

 • Täällä kans kylähullu ja ylpeä siitä!

  Ei täällä kannata normaali olla, se on tylsää… ja Disney tuo kyllä elämään sellaista satumaista hohtoa ja positiivisuutta, jota jokaisen pitäisi jostakin saada!

  Halit <3

 • Sä puet päälles just sitä, mikä tuntuu hyvältä ja mitä rakastat! <3 Näin on ja hei, sä olet ollut siis vuosia jo muodin edelläkävijä, joten nou hätä. Ne on vaan ne muodista tietämättömät, kun naureskelee bling-kengille ja kohta kulkee myös itse sellaisissa:) Oma tyyli on paras tyyli.
  Niin, no mikä mä oon sanomaan kenenkään pukeutumisista, kun itse kuljen omatekemissä vaatteissa:D

  • Haha joo blingit oli kauhistus ja nyt ne on in ja kohta taas kauhistus, mutta minä menen menejani blingeillä glitterpopoilla. 🙂

   No sepä se, ei kenellekään ole varaa sanoa kenenkään toisen pukeutumisesta mitään, näin se vaan on.

   Ihanaa viikonloppua Minna. <3

 • Minä pukeudun ja valitsen huulipunan aamun tunnetilan mukaan. Yleensä vaatteet ovat värikkäitä tai liian näyttäviä arkivaatteiksi. Mutta hui hai, mitä muut ajattelee. Tämä alkoi vasta 50 täytettyäni. Nämä hui hait. Töissä ihmiset on tottuneet minun värikkäisiin luomuksiin ja korkkareihin. Oppilaat sanovat, kun kuljen käytävää pitkin, että me tiedettiin, että sä olet tulossa tuosta korkkareitesi kopsutuksesta. Ja tuntuu tosi kivalta, kun joskus tyttöoppilaat sanovat, että sulla on kiva mekko tai tunika. Samaa sanon myös heille, kun tilaisuus tulee.Tyttöoppilaiden kanssa saatetaan myös pohtia, mikä on paras vaateverkkokauppa. Joskus sanon jollekin tytölle, että sinulla on kaunis meikki, mitä kuultovoidetta käytät? Mutta tämä tapahtuu ennen tuntia tai tunnin lopuksi.Tunti pidetään asiallisesti ja minun temperamentilla vähän liian nopsaa tahtia.Iloa keskiviikko iltaasi.

  • Ihana sinä ja sama homma tuo aamun tunnetila. Koskaan en voisi suunnitella asuani edellisenä iltana, kun aamulla voi olla fiilis ihan toinen.

   Ihana sinä, näen sieluni sinut siellä kopisuttelemassa käytäviä ja ihanat mekot hulmuaa.

   Ihana sinä, tunnit pidetään asiallisesti, mutta kivaa on, että annat persoonaasi tuntien välissä. <3 Olet varmasti tykätty ope. <3

   Ihanaa viikonloppua Marja. <3

 • Voi, sinä ihana Disney-Tiia. Tuo sun bambi mekko on niin ihana.
  Hyvä se vaan on, kun uskaltaa olla oma itsensä. Pukeutua niinku itsestä tuntuu hyvältä.
  Mä olen kulkenut farkuissa niin kauan, että olis kyllä aika siirtyä johonki muuhun malliin. No kesä tulee ja sitten mekko päälle.
  Mukavaa keskiviikkoa
  >Leena

  • No mutta farkut ja raitapaita, en minäkään niistä luovu ikinä, klassikko. <3

   Kiitos niin paljon Leena ja mitä ihaninta talviviikonloppua. <3

 • Niinhän sitä sanotaan, että parempi kymmenen ruuvia päässä liian löysällä, kuin yksi liian tiukalla. Helpottaa elämää kummasti kun ei aina mieti sitä, mitä ne muut minusta ajattelevat.
  Itse pukeudun aika värikkäästi ja nyt olen hulluna farkkumekkoihin. Tilasin muuten viime kesänä juuri tuolta Cath Kidstonilta paljon käytetyn farkkumekon.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle
  Anne

  • Hih ihana ja ehkä tosiaan ruuvit löysällä on hauskempaa. 🙂

   Oi tilasitko, minäkin meinasin tilata farkkumekon sieltä, mutta pohdin liian kauan ja koko meni sitten ohi. Farkkumekot on ihania ja täältä löytyy Ivana Helsingin Muumifarkkumekkotakki. Ostin sen olisiko vuosi sitten. ELämässä pitää olla leikkisyyttä.

   Ihanaa viikonloppua Anne <3

 • Ihan loistava postaus! Ihailen rohkeuttasi kulkea omaa polkuasi pukeutumisessa ja muutenkin. Ilkeiden ihmisten kommenteista ei kannata välittää, koska vika on niiden ilkeilijöiden päässä.

  Minä pukeudun pelkkään mustaan ja viis veisaan "muotigurujen" höpinöistä, että musta on jotrnkin synkkä ja sopii harvoille. Koen, sttä se sopii minulle, ja sehän riittää perusteeksi pukeutua niin kuin haluaa :).

  Sari N.

  • Kiitos aivan mielettömän kauniista palautteesta. <3

   Just niin, musta on aina tyylikäs ja chic ja kun se tuntuu omaltaan, niin ei gurujen höpinöistä kannata piitata. Kun tuntee olonsa kotoisaksi vaatteissa, se näkyy. Vaatteet ei kanna meitä vaan me niitä. <3

   Oikein ihanaa viikonloppua sinulle Sari <3

 • Siinä mielessä pukeudun itseni näköisesti, että pukeudun vaatteisiin, jotka tuntuu mukavilta päällä. Hmm. Mutta sitten muuten en. Haluaisin blingiä, glitteriä, kimallusta ja sateenkaaren värejä ja pastellisia värejä ja upeita kuvioita vaatteisiin. Muutamia sellaisia vaatteita oon löytäny, mutta vielä on matkaa siihen, että pukeutuisin täysin itseni näköisesti.

  • Mukavuus on motto täälläkin. 🙂

   Uskon, että olet matkalla tuohon blingiin ja omaan makumaailmaan. Se vei itseltäni ainakin aikaa, että uskalsin. Kohta ei olekaan sitten enää mitä väliä, vaan on kiva pukeutua just niin kuin lystää. Muutamat kauhistuneet ja myös ihastuneet katseet olen saanut osakseni, mutta se on vain elämää.

   Nyt vaan rohkeasti kokeilemaan jotain blingiä, voit aloittaa vaikka jollain pienemmällä gltterkuviolla. 🙂

   Ihanaa viikoloppua LauraKatarooma. <3

 • Hong Kongin kaupat notkuivat Mikki-vaatteita sekä aikuisille että lapsille Mikin synttärijuhlan kunniaksi. Meidän vaatteistaan tarkka teinijannukin on kulkenut tyytyväisenä Leviksen Mikkipaidassa, Leviksen miesten kaupassa oli siis kokonainen Mikkimallisto.

  Minä en pukeudu siten kuin haluaisin. Olen niin mukavuuden haluinen, että olisin aina pehmeiksi kuluneissa farkuissa ja t-paidassa ja jossain lipokkaissa läpi vuoden. Töihin joutuu kuitenkin laittamaan vähän siistimpää, onneksi ei ole enää jakkupukupäiviä tällä laiskimuksella.

  Kivaa viikonloppua!

  • Ulalaa Hong Kong ja voin kuvitella. Suomi on vaan niitä maita, joissa Disneytä ei juuri näy missään, höh.

   Samasta iloinen jakkupukupäivät ja korkkarit ja karmeat nailonsukkarit ovat taakse jäänyttä elämää, ihanaa. <3 Mukavaa sen pukeutumisen olla pitää.

   Ihanaa uutta viikkoa Rva.Kepponen. <3

 • Juuri niin, siihen pukeudutaan, mistä itse tykkäämme! Minulla Disney- ja Warner Bros -kausi meni ohi, samoin myös klassisten vaatteiden kausi. Tällä hetkellä minulla on valtava romanttisten vaatteiden himo. Mutta parasta on, kun saa pukeutua ihan niin kuin itse haluaa 😊

  • Jänniä nämä vaatehommelit. Täällä tuo romanttinen vaihe oli, kun täytin 40vee. Kukkia, vaaleanpunaista, vaaleanpunainen villakangastakki, lilaa ym. Mutta sekin vaihe jäi ja selkeytyi taas perinteiseen raitaan ja farkkuun, kunnes pukkasi Disney-vaihe. 🙂

   Kivaa uutta viikkoa Ei-Leen ja näin just, pukeudutaan kaikki kuten haluamme ja se tekee meistä ihmisistä mielenkiintoisiakin, kun ei olla toistemme klooneja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud