Pinkkimustat Nivea bileet Korjaamolla

Pinkkimustat Nivea bileet Korjaamolla
Kääks ajattelin, että teen viikkokatsauksen, mutta pinkkimusta teemaiset Nivea pirskeet oli jo visuaalisesti niin huikeat, että pakko tuulettaa näitä Julius Konttisen nappaamia kuvia tilaisuudesta. 


Lisäksi olen Töölöstä kotoisin ja nämä juhlat vietettiin entisessä Töölön ratikkavarikossa ja nykyisessä Kulttuurikeskus Korjaamon tapahtumatilassa. Upeaa miten lapsuuden ja nuoruuden ratikkahallit ovat saaneet uuden uljaan elämän. Tilaisuudessa oli siten itselle nostalgista historian havinaa. 

En ole ikinä ollut väriteemabileissä ja en omaa asuani pitänyt mitenkään ihmeellisenä, mutta se ei ollutkaan se jutun juoni vaan se, että kaikki olivat pukeutuneet pinkkimustaan. Siitä syntyi uutukaisen Nivea puhdistus-sarjan ympärille upea visuaalinen teema. Oli näyttävää, että kaikilla oli värikoodatut asut ja kaikillahan todellakin oli, kukaan ei ollut livennyt pukukoodista. 
Illan keskiössä oli Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Make Up-meikinpoistosarja, joka poistaa myös vedenkestävän meikin hellävaraisesti. En käytä vedenkestävää meikkiä, joten en osaa tähän seikkaan kommentoida, mutta kestävän meikin silmämeikkeineen poistaa silmiä kirvelemättä. Tervetullut edullisemman sarjan hellävarainen putsarisarja.

Silmämeikille MicellAIR Expert Eye Make Up remover ja koko kasvoille MicellAIR Expert Make Up Remover ja lisäksi sarjasta löytyy puhdistusliinat. 

MicellAIR Expert Eye Make Up remover on kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine, joten tuote tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä. Sisältää lempeää vihreän teen uutetta ja tiivistettyä kuivaöljyä. Teeuutteen vuoksi sopii erityisen herkällekin silmänympärysiholle eli juuri minulle, joka kärsin atooppisista silmäluomista. Teeuutteella on myös turvotusta laskeva vaikutus. 
125ml/n. 7,10e

MicellAIR Expert Make Up Remover kaksifaasinen vedenkestävän meikin poistoaine, joka tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä. Poistaa tujuimmankin meikin hellävaraisesti. Sisältää mustan ja vihreän teen uutteita. 

400ml/ n. 9,50e ja 200ml/ n. 7,40e

MicellAIR Expert Make Up Remover Wipes puhdistusliinat poistavat reissulla vedenkestävänkin meikin hellävaraisesti. Sisältävät mustan teen uutetta. 

Hinta 20kpl/n.4,50e

Kuvassa vasemmalla Meikkibeibi, Business Woman ja oikealla Souliina.

Kuvassa meikkitaitelijat Ida Jokikunnas vasemmalla ja oikealla Miika Kemppainen. 
Kiitos Nivea Suomelle upeista pinkkimustista teemabileistä ja testiin saamistani uusista hellävaraisista meikinpoistoaineista, jotka ovat osoittauneet todella hyviksi. 🙂 


Omat lempparini Nivealta ovat aina olleet tietenkin Nivean rantapallo, jollaisen omistin pienenä, Nivean aurinkotuotteet, sillä mitä oli lapsuus ilman juuri Nivean aurinkotuotteita ja tietenkin Nivea Creme-rasiat ja etenkin pupujussukka satuhahmo kuvituksin varustetut peltirasiat. Uusiin Nivea suosikkeihin pääsi kyllä heittämällä nämä putsarit myöskin. 

Mikä on sinun lempituote Nivealta ja oletko ollut koskaan värikoodatuissa juhlissa ja mikä niissä oli teemana ja aiheena. Olisi mahtavaa kuulla. 🙂

Sydämellistä sunnuntaita kaikille. <3

*Kuvat yhtä ruokakuvaa ja alinta kuvaa lukuunottamatta Julius Konttinen.

Vauhtimimmit YouTube-kanavan voit halutessasi tilata täältä. Ensi viikolla pääsette Vauhtimimmien mukana Amos Rex Magritte-taidenäyttelyyn, kurkkaamaan Lancome uutuuksia ja tulevan viikon lauantailounaalla syödään kotitekoisia hamppareita ja tällä viikolla Souliina väsäsi herkullista lasagnea. 

Joten kannattaa tilailla kanava ja kilauttaa vielä sitä kellon kuvaa, jos haluaa vaikka pysyä menossa mukana. 🙂 Kiitollisia jokaisesta tilaajasta. <3


32 thoughts on “Pinkkimustat Nivea bileet Korjaamolla”

 • Toi väriteema on niin hauska. Tykkään tosi paljon. Odotan tolta misellivedeltä paljon, sillä markettimiselleistä tähän asti se normi Nivean miselli on ollut mun lemppari.

  Ihanaa su-iltaa Tiia. <3

  • Mustakin oli tosi kiva idea tuo teema ja kun en ole ikinä aiemmin edes ollut. Vaikuttaa kuule tosi hyvältä ja hellävaraiselta. Jotkut eivät toimi meikäläisen herkillä silmillä ollenkaan.

   Ihanaa iltaa Jonna. <3

 • Itsekään en ole mikään teemapukeutuja, mutta tuollaisiin bileisiin minultakin löytyisi vaatetus. Mukavat värikoodatut bileet teillä ollut!

  • Just kiva, tähän ei paljoa tarvittu ja kun kaikilla oli samanlaiset sävyt yllä, tuli mahtava kokonaisuus.

   Ihanaa iltaa Kaisa. <3

 • Olen ollut joskus valkoisissa juhlissa 🙂 Hienolta ja kivalta tilaisuudelta näyttää kuvissa tuo. 🙂
  Nivealta suosikki on klassinen ihovoide.
  Iloista maaliskuuta sinne! <3

 • Näyttää kyllä hyvältä, kun kaikki vieraatkin ovat pukeutuneet värikoodatusti. Nivea suosikkini on aina ollut peltipurkki Nivea, sitä on tällä hetkelläkin tuolla veskin hyllyllä. En ole muuten koskaan ollut värikoodatuissa bileissä!
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Tiia <3

 • Hienot värit lanseeraustilaisuudessa/bileissä.
  Ainoat värikooodatut juhlat, joissa olen ollut ovat sukulaispojan häät.
  Vanhana vannoutuneena Nivean ystävänä, ostan aurinkorasvaa lähikaupasta, ellei satu olemaan muuta asiaa apteekkiin.
  Ihanaa viikkoa Tiia <3

 • Hienot pippalot.
  Kiva, tuo värikoodi. Empä itse ole ollut sellasissa.
  Nivea on vanha tuttu jo lapsuudesta.
  Nyt on käytössä MicellAIR puhdistus vesi sekä Q10 POWER yövoide. Riittoisa tuo yövoide.
  >Leena

 • Hei, sinun ja Maijun videoita olisi mukava nähdä niissä oli huumoria ja iloa.

  • Oi kiitos niin paljon. <3 Maijulla on aivan mahtavat kanavat Tsemppipeukut ja Hittihaukat ja niissä huumoria riittää, kannattaa ottaa seurantaan. <3

   Maijun kanssa ollaan kesällä ja oliko lokakuussa tehty videota, selvästi aikataulut ovat osoittautuneet meille liian haasteellisiksi.

   Ihanaa viikon jatkoa sinulle. <3

 • Upean näköistä kaikki: värikoodi, herkkuruoat, jälkiruoat, tuotteet. Nivean creme peltirasiassa jo lapsuudesta lähtien. Tosin ei enää käytössä, koska olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Mukavaa viikon alkua sinulle ja muista levätä.

 • Kivasti värikoodattu juhla – ja vallan upeita ladyja siellä näyttää olleen!
  Oma kasvoputsarini on jo tovin ollut Nivean misellivesi ja vaikea on kuvitella, että siitä vielä parempi versio on saatu tehtyä! Itse en pysty läheskään kaikkia Nivean tuotteita tuoksun vuoksi käyttämään, mutta niitä joita pystyn, käytänkin sitten varmaan niin kauan kuin niitä valmistetaan!
  Ihanaa maaliskuuta sinulle, ihaNainen Tiia <3

  • Oi ei, tuo tuoksuallergia on niin kurja homma. Mutta ihanaa, että tuo kasvoputsari toimii. <3

   Oikein sydämellistä maaliskuun jatkoa ihana Ladysein. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud