Viikon ihmetykset, sekoilut ja ihanuudet!

*L’Occitane punat pr-näytteitä
Kaikkea sitä taas. Vihdoin ulkoilutin Cath Kidstonin Lumikkilaukkua, josta Lumikki tuhmeliini on vielä puraissut hihnan ompusta palasen. Laitoin surutta hedelmät ja marjat sekaisin hedelmä-marjasalaatiksi ja käytin laukkua vallan kirsikkamekon kanssa. Miten näistä nimenomaan Cath Kidstonin vaatteista vaan voi  tulla hyvälle tuulelle. Juu ei kaikki tykkää tietenkään, mutta täällä on tapahtunut kyllä maximaalinen hurahdus. 

Ulkoilutus tapahtui tyttären konfirmaatio hommissa, joka noin muuten muuttui hieman sekopäiseksi, siis minulla, ei tyttärellä, jolla meni kaikki toki putkeen. Piti pienen puheenkin ystävänsä kanssa ja pappia nauratti ihanasti. Kivaa oli myös, että kirkossa soi Juha Tapion mikä lie biisi. 

Pakkasin omppulaukkuun ihan yksinään luottokortin ja huulikiillon. Kotiin päästyäni niitä ei enää laukussa ollut. Iski paniikki, ei niinkään huulikiillon vuoksi vaan luottokortin. ONNEKSI Danske Bankin mobiiliversiossa kortin voi sulkea heti, kuolettamatta korttia ja avata vain täppää vetämällä kortti uudelleen, jos kortti löytyy. Läppärillä tätä ei voi tehdä, voi miksi ei, läppärillä voi vaan suoraan sulkea kortin. 

No mutta kortti väliaikaisesti sulkuun ja kirkkoon rämpäytys. Siellä oli juuri meneillään ruotsinkielinen jumalanpalvelus. Pieni tuskainen odotus ja kurvaisu takaisin kirkolle ja peffa pystyssä taskulampulla tutkailu penkkien alta ja vielä tutkimusreissu eli koko kävelyreitti ja kaikki paikat missä olin ehtinyt laukkuni kanssa kulkea. 

Kotiin allapäin, sillä korttia ei löytynyt mistään, paitsi LÖYTYIPÄ kotoa eteisestä. Olin täysin ajatuksissa pakannut huulikiillon ja luottokortin pieneen kolikkokukkaroon ja jättänyt kolikkokukkaron eteisen pöydälle! Tätä en oikeasti muista tehneeni, kuin sellaisena sumuisena unikuvana. 

Jestas miten helpottunut fiilis tulvahti, vaikka päivää siinä oli jo kulunut aika tovi ja päivä meni ns. harakoille. Jos joku nyt miettii, niin tyttären rippijuhlat ovat tämän viikon sunnuntaina eli luonnollisesti en olisi höyrynnyt kortin perään kesken juhlien. 


Mutta on tuo maar kätevä tuo Danske Bankin mobiilisovellus vaikka on siinä jotain niin luonnotonta pitää pankkipalveluja kännykässä, tulee turvaton tunne. Mistä tietää, että olen iäkäs, no  tälläisista tekniikkaan liittyvistä turvattomuuden tunteista. 
Tänään hain tyttären saapuneen passin R-kioskilta. On muuten mielenkiintoinen juttu, että passin voi anoa passitoimistosta toisen vanhemman tekemällä valtakirjalla. Mielikuvitus alkoi siinä laukkaamaan, miten helppoa olisi väärentää toisen vanhemman allekirjoitus. Toki väärentäminen on petos, mutta aika pieni juttu, jos joku haluaisi kaapata lapsen ulkomaille. Näitä jäin päivittelemään kivan R-kioskin myyjän kanssa ja jälkikäteen mietin, olinko vähän kylähullu.

Passi nimittäin R-kioskilla oli aikalukon takana eli mikäs siinä oli turistessa. Samalla sorruin ostamaan 6xHartwall Ananas Light pulloa, koska on kiva, että kotona on lempilimua, jos menen jonnekin ja tulee kuuma ja jano. Kylkiäisenä sain kivan Hartwallin 70-vuotiskassin, jossa on pitkät hihnat eli tosi kätevä olalle ja taitaa lähteä reissuille mukaan. Niin kätevää pitää käsilaukussa pienenä myttynä ja ottaa kantoon, jos kassiin tulee täytettä. 
Eilen 15v soitti, että on Henkassa ja Maukassa ja, että siellä on hurja ale. Juuri olikin lisäale paukahtanut käyntiin ja ostettiin tytöille sortseja, mekkoja, farkkuja ja teeppareita ja valehtelematta niin halpaa ettei ikinä. Kuopukselle laitettiin Whatsuppilla kuvia vaatteista, mutta hyvin pian toinen laittoi viestiä ”en tarvitse mitään ja lakkaa laittamasta kuvia.” Mutta päivitettiin tyttöjen vaatekaappien sisällöt uuteen uskoon ihan pilkkahintaan. 

Yksi juttu tarttui meikäläisellekin mukaan eli alle 13e maksava valkoinen paita, jota jostain syystä kutsun maatuskapaidaksi vaikka pikemminkin on maatuskojen miesten paituli, niiden jotka tanssivat balalaikkaa.
Kesän ihanimmat punat tulevat L’Occitanelta ja jotka olen saanut pr-näytteinä. Juuri kävin viikko sitten L’Occitanen liikkeessä hakemassa Almond suihkuöljyn, jota olen käyttänyt vuosia ja jota ilman ei voi elää, eikä säärikarvojen ajelusta tule mitään ilman sitä. Sillä manteliöljy muuttuu iholla maitomaiseksi ja hellii ihoa karvoja ajellessa ja jättääihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.

No mutta näihin puniin, vihdoin erilainen hylsy eli jee keltainen! Miksi maailmassa ei ole enemmän eri värisiä punien hylsyjä tai ehkä onkin, mutta ei vaan täällä Suomessa. Keltainen toimii ja on niin aurinkoinen väri, näiden punien käyttämisestä tulee iloiseksi. 

Erilaisia Provence Sunset Fruity punien sävyjä löytyy 8 erilaista eli varmasti jokaiselle jotakin. Antaa ihanaa kiiltoa ja hehkua huulille ja kosteutta, eikä ole liian överi huulilla. Tälläisistä huulituotteista juuri tykkään, eikä liian mattamaisista tai voimakkaista vaan kepeimmistä joka päiväiseen käyttöön. Eli ei ihme, että nämä on omasta mielestä yksinkertaisesti kesän kivoimmat ja freeseimmät punat.
 
*Kosteuttava huulipuna, jonka hedelmäinen ydin sisältää E-vitamiinia ja pomelo-, porkkana- ja granaattiomenaöljyjä. Huulipunan ulkokerros muodostuu väripigmentistä ja kiillosta. 

Soma purtujen huulten vaikutelma syntyy, kun tuotetta levitetään huulten keskelle ja taputellaan sormenpäillä. 

Miten saan viehättävät huulet? Kuori huulet ensin Delicious-kuorintavoiteella ja kosteuta Delicious Multi-Balm -huulivoiteella. Tee nyt huulist täyteläiset käyttämällä Fruity-huulipunaa sellaisenaan tai yhdistämällä se valitsemaasi huulikiiltoon. Tuotteen koostumus sopii kasvissyöjille, eikä se sisällä silikonia tai eläinperäisiä ainesosia.

– Hedelmäisin värein sävyttävä ja kiiltoa antava huulipuna
– E-vitamiinia sisältävä ydin
– Värin intensiivisyys lisääntyy kerros kerrokselta
– Kosteuttaa huulet välittömästi
– Tekee huulista miellyttävän tuntuiset
Lisäksi uusien huulipunien kanssa on ilmestynyt Delicious Tinted Balm eli sävyttävä ja kosteuttava huulivoide, jotka tulee erittäin suloisissa purkeissa, kuin pienissä hillorasioissa ja sävyjä löytyy 4 erilaista. 

Huulikuorintojakin löytyy eli ja kuorinnat näyttävät aivan ihanilta hilloilta, mitä L’Occitanen myymälässä kurkkasin ja miltä kuulostaa kuorintojen nimet ”Marmelade Kiss eli Marmelaatisuukko” tai ”Rasberry Crush eli tarkoittaisiko tämä Vadelmaihastusta tai Vadelmamurskaa”, nam joka tapauksessa ja ihastunut huokaus perään. 

Kaikenlaista happeningiä tällä viikolla, kivoja ja ei niin kivoja, mutta positiivisella asenteella. Viikon päättää tyttären rippijuhlat ja toivottavasti perjantaina eli suursiivouspäivänä ei ole hellettä, että jaksaa imuri laulaa.

Ai niin ja yes, Netflixille ilmestyi toinen tuotantokausi Dark-sarjaa, jota aloin seuraamaan meidän pojan vinkkaamana. Pojalla ja myös omalla kummipojalla, meillä kaikilla on ihan samanlainen sarja-ja kirjamaku ja niistä riittää juteltavaa. 


Mitäs sinne, mikä on ihastuttanut, mikä vihastuttanut, oliko kiva juhannus, oletko tehnyt alelöytöjä ja hei löytyykö suosikkisarjaa Netflixiltä, kivoja vinkkejä otetaan ilolla vastaan. Saa vinkata myös toki oman L’Occitane suosikin, niistä olisi kiva lukea.

Iloa tiistaihin. <3


36 thoughts on “Viikon ihmetykset, sekoilut ja ihanuudet!”

  • Apua tuon luottokortin kanssa, onneksi oli tallessa. Minä olen kaksi kertaa joutunut jäädyttämään kortin, koska en vaan löytänyt mistään. Nuo Disney vaatteet on vaan niin sua ja aina näyttävät ihanilta <3
    Alelöytöjä olen menossa tekemään lauantaina. Meillä on äitini kanssa missio, hänelle pitäisi löytää mekko ja minä etsin Rachidille yllätyslahjoja, koska jotenkin hän on nyt ollut niin ihana ja yllätyslahjat tuntuvat hyvältä idealta 🙂
    Ihanaa iltaa sinulle rakas ystis <3

    • Se on tuskastuttava tilanne, kun kortti katoaa, vaikka nyt pystyykin sen mobiililla väliaikaisesti sulkemaan, eikä ns.huolta ole.

      Oi toivottavasti löytyy ihania ylläreitä ja joku täydellinen mekko.

      Kiitos kovasti ihanuus ja kivaa torstaita Outi🍒🍓🌼💗🤗💗🌼🍓🍒

  • En tiiä tuliko edellinen kommentti perille vai mitä tapahtui.Kyn kännykällä koittaa kommentoida, ei aina mene putkeen.
    Onneks sait kortin sulkuun ja löysitkin lopulta, nuo on kurjia hetkiä.

    Mukavaa tiistai-iltaa❤

    • Välillä kommentit vaan katoaa, en tiedä miksi. 🤔

      Kiitos kovasti ja ihanaa päivää Maikku. 🍒🍓🌼💗🤗💗🌼🍓

  • Onpas noi L'Occitanen punat söpöjä. 🙂 Juhannus oli kiva, meni kotona rentoutuessa parista ekasta työpäivästä loman jälkeen. Mun on pakko tunnustaa, että alelöytöjä on tullut tehtyä mm. Marimekon mekko, suosikki hampaiden valkaisuliuskat oli tuhottoman halvella oletkaunis.fi:ssa ja sitten ostin pari muumimukia, jotka eivät olleet alessa. 😀

    • Oi Marimekon mekko, nyt pakko saada mesellä kuva. 😍Oletkaunis. Fi hammasliuskat on aivan uskomattoman hyviä, täytyypä zekata ovatko vielä alessa.

      Ihanaa torstaita Jonna💗🤗💗

    • Sen olen katsonut puoleen väliin ja hitsi en ole päässyt oikein imuun. Aion kyllä jatkaa. 😍

      Ihanaa loppuviikkoa Satu 💗🤗🍓🌼🍓🤗💗

  • Voi Tiia <3 olet kyllä sellainen hajamielinen professoriina. Toivon leppoista keliä siivouksiin ja tarjoiluiden laittoon, iloa ja lämmintä keliä varsinaiseen juhlapäivään <3

  • Oi. Oi nuo kortit. Onneksi löytyi.
    Hyvää siivouspäivää ja ihanaa tulevaa juhlapäivää.
    Eilen kroatian matkalaiset kotiutui ja nään lapsenlapset (ja vanhemmat)
    tänään. Ikävä ollu.
    Nyt viikonloppuna pitäis katsella jotain ale vaatetta.
    Mukavaa päivää sinne
    >Leenalii

    • Ihanaa, että Kroatian matkaajat palasivat ja toivottavasti heillä oli kiva reissu. Toivottavasti myös jotain kivaa vaatetta löytyy.

      Ihanaa viikon jatkoa Leenalii💗😘🌞🍒🍓🌞😘💗

  • Luottokortin katoamien on aina kamalaa. Joskus olen itsekin luullut kadottaneeni kortin, vaikka olen yleensä superneuroottinen korttien ja avaimien jne. kanssa. Onneksi kortti löytyi sitten ihan hönöstä paikasta, jonne olin sen ajatuksissani tällännyt itse. Mutta se katoaminen ottaa kyllä vatsanpohjasta kipeästi, kun heti laukkaa mielessä jo miten joku roisto mällää mun kortilla mun vähät roposet;) Onneksi löysit omasi<3
    Kivaa päivää Tiia<3

    • Ihan niin tuollaiset tunteet ja vieläkin vaikka pystyin kortin väliaikaisesti sulkemaan. 😅Hönö oli tämäkin paikka kyllä, voi elämä.

      Ihanaa viikon jatkoa Sari🌞🍓🍒🍓🍓😘

  • Hee, balaikka on soitin ja tanssi on ripaska. Sä oot kyllä niin mainio 😍Ihanaa loppuviikkoa!

    • Hahaa no todellakin näin on😅🤣Kyllä oon sekopää, nauroin tätä balalaikka tanssia eilen miehellekin.

      Ihanaa viikon jatkoa sinulle 😘🍓🍒🌞💗🌞🍒🍓

  • Onneksi kortti löytyi, ilman perumista. Olen takavuosina parikin kertaa luullut hävittäneeni kortin tai lompakon ja ehtinyt pesua kortin ennenkuin olen löytänyt sen. Kerran lompakko oli asettunut turvavyön päälle makaamaan enkä sitä löytänyt. Vähän kyllä hämmästelin, että Sammatin Salessa olisi ollut taskuvarkaita kun ei ketään muuta näkynyt. No, mysteeri selvisi- tottakai sen jälkeen kun olin kortin perunut.

    • Toi on niin ikävää, onneksi mobiililla pystyy väliaikaisesti sulkemaan, niin ei enää tarvitse tilata uutta korttia, jos hävinnyt löytyykin.

      Ihanaa päivää Tuuli 🍓🍒🌞💗🌞🍓

  • Hienoa että kortti löytyi. Pirteät keltaiset hylsyt punissa. Miksi ei voisi olla myös vihreitä hylsyjä. Ainakin kesällä. Ajatellaan varmaankin, ettei näytä tyylikkäältä ja klassiselta. Miksi pitäisi aina näyttää sellaiselta. Kepeyttä ja iloa huulipuniinkin.Tietty luonnonkosmetiikkaa käyttävänä toivon myös, että hylsyt ovat ekologisia. Kivaa keskiviikkoa sinulle!

  • Onneksi kortti löytyi. Meillä mies oli pudottanut kasan kortteja kaupa lattialle ja ei edes huomannut. Sieltä sitten soitettiin, että saa hakea. Sen jälkeen meni ostamaan uuden lomapakon, josta olin jo "muutaman" huomauttanut, kun entinen oli niin hajalla.
    Et arvaa meidän juhannusta, kukaan ei arvaa, heh. Kahden olimme kotona, kukaan ei käynyt, ei soittanut, ei tullut viestejä. Rauhassa olimme.
    Jussin jälkeen vetäistiin matot pesuun ja suursiivous päälle. Jopa ilmestyi kahvivieraita ja mulla lattialla isot hiekkakasat ja pölykoirat ovella vastassa.
    No vieraat käy aikanaan ja talo elää tavallaan, mutta silti.
    Mukavaa kesäkuun loppua toivottaa Majan höperö!

    • Noin voi käydä ja usko vaan, täälläkin risa lompakko, josta kortit karkailee. 😅

      Teidän juhannus kuulostaa hyvältä ja rentouttavalta. 😍

      Justiinsa näin talo tavallaan ja itse niitä pölypalloja katsoo suurennuslasilla, ei muut, on meinaan tuttua. 😅

      Ihana oot ja niin kivaa viikkoa sinulle ihana😘😘😘

  • Tiia, Tiia <3 Nyt jo hajamielinen. Odotas, kun tuut mun ikään 🙂
    Onneksi kortti oli tallella.
    Disneyn kuosi on ajaton.
    Minä olin siinä uskossa, että tyttäresi pääsi jo ripille (lukihäiriö kai).
    Tsemppiä tarjoiluiden ja juhlan laittoon.
    Sydämmellisesti onnea teille kakille juhlapäivänä ja erityisesti tyttärelle <3

    • Hih kyllä vaan ja kauhulla odotan, kun tulee ikää lisää. 😅

      Tyttären Konfirmaatiopäivä oli sunnuntaina ja juhlat pidetään tämän viikon sunnuntaina, ettei tarvinnut kummien ym. Juhannusperinteitä häiritä. Eli luit oikein.

      Kiitos kovasti ja ihanaa päivää Kirsti Kaija 💗🍓🌞💙🌹🐝🍎

  • Jestas että vauhtia piisaa 🙂 Onneksi se luottokortti löytyi ja kuule, en ole kuullutkaan että mobiililla voi sulkea kortin. Onpa kätevää. Juhannus meni rauhallisesti perheen parissa ja ihmeteltiin täällä lännessä vellovaa tuulta, joka on jatkunut tänäänkin. Meillä ei ole nautittu helteestä, mutta Juhannus oli silti niin lämminhenkinen ja niin kiva.
    Kävin Porissa pikaisesti alessa, ja myös HM:ssä ihmettelemässä hintoja. Teinkin muutamat superlöydöt itselle ja tyttärelle. Tyttärelle just sellainen blazer, mitä oli kaivannut jo jonkin aikaa töihin 🙂

    Mitenkäs Britakakkuleivontainspis jaksaa? <3

    • Juu on vissiin aika uusi juttu, että mobiilisovelluksella voi väliaikaisesti sulkea kortin ja avata uudelleen, jos kortti löytyy.

      Nyt on superhyvät alet, tosin eihän tämä ole halvaksi tullut. 😅🤣

      Kyllä ajattelen vielä, että josko Britakakut lähtisi leivontaan rippijuhliin, tilanne voi muuttua vielä. 😅🤣
      Ihanaa viikon jatkoa Maarit 💗😘🌼💗😘🍓🌹🐝

  • Onneksi löytyi kortti vaikka sen saa helposti suljettua. L'occitane on täällä aika suosittu, heidän omia putiikkeja on lähistöllä useampi. Käyn sieltä kerran vuodessa hakemassa kuivatun laventelikimpun ja tykkään myös heidän tuotteistaan 🙂

    • Oi saakohan täältä ostettua laventeli kimppuja, epäilen. 🤔

      L'occitane on ollut lemppari vuosia, upea brändi. 😍

      Kivaa viikon jatkoa Susanna. 🐝🌹🍓💗🍒💗🍓🌹🐝🌼

  • Onneksi luottokorttisi löytyi kotoa! Minä olin eilen ihan varma, että olin päivän mittaan kadottanut meikkipussini. Kun tulin kotiin siinä se oli eteisen kaapin päällä ollut koko päivän. Ehdin jo kirota mielessäni, että juuri ostettu Anastasian Liquid Lipstick oli hävinnyt.

    Kiva tuo Lumikkilaukku ja haukatut omenat – kivoja rippijuhlia!

  • Juu ja luin facesta sen sun hauskan jääkaappipäivityksen. 🤗 On muuten tosi iso juttu, jos meikkipussi häviää tai unohtuu kotiin, kun lähtee reissuun ja joutuu hankkia kaikki uusiksi. Onneksi löytyi ja vielä juuri ostettu Anastasia. 🤗

    Kiitos kovasti, tykkään laukusta niin paljon. ❤️🍎❤️

    Ihanaa viikonloppua Marjo 🤗

  • Ihanaa että sinäkin olet kaikille löpisevä ”kylähullu”, aivan kuten minäkin. Lapset epäilivät minun olevan sairas, koska en ulkomailla ryhtynyt juttusille kaikkien maatoverieni eli suomalaisten ja saksalaisten kanssa, vaan tyydyin stalkkaamaan heitä. Poikien sitä ihmetellessä kerroin olevani väsynyt juttelemaan vieraiden ihmisten kanssa ja se oli heidän mielestään täysin epänormaalia käytöstä minulle 😂

    Epäilen muuten että tyttäresi ei sanonut Henkka ja Maukka. Jos on siis meidän 15v poikaan uskominen, joka valisti minua tässä yhtenä päivänä, ettei KUKAAN muu kuin minä sano Henkka ja Maukka. Se kun on kuulemma H&M eli Hoo et Äm. Ja minä kun luulin osaavani nuorisokieltä, kun kaiket päivät työskentelen heidän parissaan… 🤣

  • Hihi ihanat te, suorasuu lapset ja höpöttelevä äiti. ❤️

    Juu ei tytär sanonut ei, minusta on just hauska käyttää näitä vanhempia ilmaisuja ja ärsyttää omia lapsia eli olla tarkoituksella vähän huntti, kun he ovat niin nolona ja ottavat niin tosissaan miten urpo äiti heillä on, lyön vaan bensaa lisää liekkeihin. 😅🤣😅

    Ihanaa tiistaita❤️😘❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud