Teinien kanssa minilomalla Jumbossa ja Flamingossa

Teinien kanssa minilomalla Jumbossa ja Flamingossa
*Kaupallinen yhteistyö Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo


Teinien kanssa minilomalla Jumbossa ja Flamingossa. Huhhahei teinit. Tiedättekö miten vaikeaa on keksiä teineille tekemistä. Mikään ei kiinnosta. Rantaelämä ei kiinnosta, rannalla makoilu on tylsää, joten etelän reissu oli täysin poissuljettu vaihtoehto. Saimme kutsun myös Ahvenanmaalle, mutta juu ei kiinnostanut Ahvenanmaa, mitä siellä muka tehdään. En kestä!

Mutta arvaatteko mikä kiinnostaa aina, päivä Jumbossa ja Flamingossa! Vantaalainen viihdekauppakeskus on meidän tytöille erittäin tuttu paikka. Olen pienestä pitäen raijannut tyttöjä nimenomaan tänne yhtenä syynä se, että meiltä Porvoosta on paikan päälle erittäin kätevä matka. Pienempänä näillä reissuilla oli hieman eri aktiviteetit kuin nyt.

Ruokakaupat eli Jumbon alakerrassa sijaitsevan Cittarin ja Prisman kolusin aina ilman lapsia, koska lapset saattoi jättää leikkipaikalle hetkeksi.  Mutta aina kävimme hiukan shoppailemassa ja syömässä sekä leffassa viihdekeskus Flamingon puolella – ja toki kylpyläpuolikin on koluttu moneen kertaan. Ravintolatarjontaa löytyy tänä päivänä vielä paljon enemmän kuin alkuvuosina, jokaiselle aidosti jotain. 


Tykkään käydä teinien kanssa täällä Helsingin keskustan sijaan, sillä kaikki lemppariliikkeemme ja kaikki meille tarpeellinen löytyy saman katon alta. 


Omasta mielestäni parasta Jumbon ja Flamingon muodostamassa viihdekauppakeskuksessa on siisteys. Leveillä käytävillä ei tarvitse ruuhka-aikaan törmäillä ihmisiin ja kaavoitus on selkeä eli on helppoa suunnistaa paikasta toiseen. Lastenkaan kanssa ei olla eksytty toisistamme koskaan. Autolle löytyy aina ilmainen parkkipaikka, joko kauppakeskus Jumbon tai viihdekeskus Flamingon puolelta. Talvella takit voi jättää autoon. Kun siis kysäisin teineiltä, että lähdetäänkö päiväksi hurvittelemaan Jumboon ja Flam-ingoon, niin kerrankin tuli iloiset vastaukset, että ”kyllä kiitos.” Meillä oli muuten ihan megakiva ja vauhdikas päivä, kuin ulkomailla olisimme tällä kertaa olleet, niin paljon teimme asioita. 

Minilomaan päätimme vielä samalla yhdistää kampaamolla käynnin, sillä  Jumbon ja Flamingon yhdyskäytävältä löytyy Jumbo Hair Store kampaamo, josta löytyy aina aikoja. Täällä voi vaikka mennä ex tempore kysymään pääsisikö kampaajan tuolille. Varasin tytöille kuitenkin ajat pari päivää etukäteen. 

Hieman tätä äitiä hirvitti se, että perheen kuopus päätti luopua kutreistaan. Mutta hiusten leikkuu lyhyeksi on sellainen juttu, että sellainenhan on miltei jokaisen läpikäytävä kerran elämässään. Näin oli tehnyt aiemmin meidän nyt 15v teini ja itsehän näytin nuorena ihan pojalta. Joten mikä ettei, vaikka hieman hirvitti, että mitä jos toinen katuu. Hyvänä kääntöpuolena se, että sittenpähän oppii. 
Blogipostauksen lopussa on kuvia, minkälaiset kutreista tuli, mutta molemmat tytöt olivat ihan älyttömän tyytyväisiä ja niin olin kuulkaas minäkin. Toiselle raitoja puoleen päähän ja tuli todella kauniit raidat. Toiselle lyhyet hiukset, mutta niistä tuli todella mageet ja tuli tunne, että meidän perheen kuopus kasvoi kertaheitolla isoksi tytöksi. 
Kun tyttöjen kutreja hoivattiin, kävin salaa taasen hoivaamassa omaa kahvihammasta Jumbon Citymarketin kyljessä olevassa Starbucksissä. Päätin käydä kurkkimassa, onko Starbucksiin tullut myyntiin joitain kivoja kesämukeja. 

Yllättävää kyllä hienot Helsinki-ja Suomimukit maksoivat vain 14,90, Tukholmassa vastaavat ovat 30e. Olen aiemminkin huomannut, että Suomen Starbuckseissa on mukit edullisempia kuin Ruotsissa ja Jumbon Starbucksissa on joka joulu ollut paras mukivalikoima. Starbucksistä tykkää meidän teinitkin ja kun äiti nauttii lattea jollain herkkusiirapilla, tytöt valitsevat aina kaakaon kermavaahdolla ja kummasti aina äidin Starbucks kokoelman mukit ovat kotonakin kovassa käytössä. 
Tigerissa on aina pakko käydä ja niin kiva, että tämä liike tuli Jumboonkin jossain vaiheessa. Tigerista ostamme aina kaikki koulutarvikkeet ja suhautimme ne tällä kertaa ostoskoriin muutaman muun kivan jutun kanssa. Oi noita blingvihkoja, niitähän tekee mieli käyttää ihan hermoleluina ja Sofia blingvihkoja silittelikin edestakaisin. 

Näistä juomalaseista tykkäsimme koko kopla ja ei ollut hinnalla pilattu, kuten ei mikään Tigerissa.  
Meillä oli pitkään pehmoeläinkielto, koska pehmoja oli niin paljon. Nythän tytöille on vain yhdet eli vauva-ajan lempparit. Kuinka ollakaan, pehmot piti tälläkin kertaa kuitenkin ostaa ja tämä suloinen lintunen maksoi vain 4e Tigerissa. Olin hetken, että ”hei pehmolelukielto” ja sitten annettiin vaan mennä eli vähän taisi karata lapasesta. Jumbossa käydessä on aina pakko käydä teinien kanssa Game Stopissa, eikä tyhjin käsin pois lähdetty tälläkään kertaa. Pelejä toki aina haetaan kyseisestä liikkeestä, mutta välillä vähän muuta rekvisiittaa myös. 

Jos tämä äiti hiplailee Game Stopissa mukeja, niin tytöt saattavat innostua teeppareista tai tällä kertaa Stranger Things fanituotteista. Stranger Things on niin kova juttu ja Game Stop on kyllä pätevästi ajan hermolla. 

Sofia tuli erittäin onnelliseksi, kun löysi Game Stopista tuon jäätävän kamalan Stranger Things hirviöhahmon eli Demogorgonin. Onhan se nyt aivan (kamalan) ihana.

Kutrit kunnossa, Demogorgonit, pehmot ja koulukynät kassissa, alkoi jo hiukomaan ja ensin harkittiin viihdekeskus Flamingon puolella olevaa Taco Belliä, koska teinit rakastavat meksikolaista ja ovat aika vähäruokaisia. Siltikin päätimme laittaa elämän risaiseksi ja suunnata Jumbon puolella olevaan Classic American Dineriin, sillä 50-luvun tyylinen sisustus Betty Boobeineen, prätkineen ym. oli kyllä teineille visuaalisestikin jo elämys. 
Ruoka oli erittäin hyvää ja tätä äitiä ilahdutti, että sain hamppariin pyytämällä homejuustoa. Toinen teini rakastaa wingsejä ja niitä oli mahdollisuus saada erilaisia määriä tai korissa, jossa oli hamppari, wingsejä ja ranskalaisia ja kuopus taas nautti toastleipiä. Kannullinen Pepsi Maxia 10:llä eurolla oli myös meidän mieleen ja limpparia saivat kaikki enemmän kuin tarpeeksi juodakseen. 
Pötsit pinkeänä ja mieli onnellisena suuntasimme New Yorkeriin. Minulle aivan uusi kauppa, mutta teinit kyllä tiesivät kyseisen kaupan. New Yorkerista ostimmekin kaikkein eniten vaatteita, alusvaatteita, laukkua, lenkkareita ym. Kuvan kivan collagen minäkin löysin samaisesta kaupasta. 

Eikä kyllä näin aleaikaan maksanut paljoakaan ja muutenkin lähtöhinnat hyvin edulliset. Todella kiva, että tälläinen erilainen ja nuorille mieluisa kauppa on tullut Jumboon. 

H&M,on aina pakko ratsata läpi ja sieltäkin löytyikin sukkia ja pari ruutupaitaa. Kuin myös Stadium, Intersport ja Glitter, joissa käymme joka kerta.

Kauneuspuolen ostokset tehtiin tällä kertaa Body Shopissa, sillä sieltä löytyy molempien tyttärien lempisampoo, päänahkaa rauhoittava Fuji Green Tea. 
Jos kampaajalla käynti oli yksi päivän monista kohokohdista, niin oli myös Hohtogolf Flamingon puolella. Vaikka itse olin oikea rähmäkäpylä ja teineillä oli hauskaa meikäläisen kustannuksella, meillä oli niin hauskaa. Välillä sitä paitsi onnistuin minäkin, mutta kyllä vaan ne teinit ovat eteviä epeleitä ja voittivat tämän äidin mennen tullen. Hohtogolf on kyllä todella kivaa ja hitsaavaa yhteistä tekemistä ja mikä parasta, siinä ei välissä kännyköillä räpellellä vaan keskitytään toisiimme. 
Visuaalisestikin Hohtogolf West Coast on todella hieno paikka ja saimme vielä kaupan päälle kivat pupupannatkin päähän.
Oli myös hauskaa, miten hohtogolfaamassa valkoiset osat vaatteissa ja hampaat loistivat kirkkaana, sekin herätti hilpeyttä. 
Päivän jännittävimmät hetket koettiin viihdekeskus Flamingon Megazone laserpelissä. Meitä oli kaksi tiimiä, punaiset ja vihreät ja taistelimme toisiamme vastaan ja yrittäen pitää kotipesää turvassa. Tulin aika monta kertaa ammutuksi vihollisten taholta, mutta meidän teinit pitivät kyllä hyvin pintansa ja heillä oli heti aivan selvä strategia, miten edetä ja miten puolustaa kotipesää ja olla hieman piilossa, jottei tule ammutuksi. Oma oleminen oli vähän ”päätön kana” meininkiä hih, mutta lopussa minäkin pääsin juonen jujusta kiinni ja pelaamiseen iski  oikein himo. Megazonessa riehumisen jälkeen oli varsin hauskaa kävellä yhdet rullaportaat ylös ja mennä nautiskelemaan ja rauhoittumaan Flamingon Finnkinoon ”Spiderman Far from Home ” -leffan äärelle. Leffaherkut olimme käyneet jo napsaisemassa tällä kertaa Citymarketin irtokarkkipisteestä. 

Spiderman oli todella hyvä ja itse Spidermania näyttelevä Tom Holland on liikuttavan suloinen roolissaan, halutessaan vielä olla normaali teini, mutta kuitenkin Spidermanien velvollisuuksien kutsuessa. Tyttöjen kanssa tykättiin leffasta täysillä ja annettiin kaikki leffalle viisi tähteä eli peräti viisitoista ja samoin myös koko meidän päivälle pukkasi tähtiä samanmoinen määrä. Ohessa vielä tyttöjen ostoksia ja Sofia on niin onnellinen valkoisista lenkkareista, jotka hommattiin New Yorkerista ja Krista käsilaukustaan, joka hankittiin myöskin samaisesta liikkeestä. 

Illalla kotiin tullessa oli niin kiva nähdä iloiset teinit innoissaan ostoksistaan ja päivästä. Perheen isä, saapuessaan Norjan reissulta, on saanut ihailla myöskin etenkin lenkkareita, Stranger Things hahmoa ja käsilaukkua sekä tietenkin tyttöjen uusia kutreja, jotka olivat isälle täysin ylläri. 

Äitikin saattoi johonkin pieneen sortua. Laukku Tigerista, collage New Yorkerista ja jakku New Yorkerista. New Yorkerista löytyy kivoja juttuja myös meille vanhemmille eli yhdessä teinien kanssa kannattaa sukeltaa sisään liikkeeseen rohkeasti vaan. 

On nuo Sofian kenkulit kyllä wow ja niin on coolit kutritkin vaikka olinkin epäileväinen. Tykkään, että molempien tyttöjen hiuksista tuli kyllä just eikä melkein aivan ihanat. Vinkkinä vielä, että Hair Storesta löytyy kampaamohiustuotteita todella edullisesti eli sinne kannattaa mennä sampoita ym. hankkimaan ja täydentämään varastoja. Kampaamosta asiakkaat saavat vielä tikkarit lähtiessään. 
Vantaalainen viihdekauppakeskus on vaivaton lähilomakohde, jossa pääsimme todellakin hetkeksi arjen yläpuolelle. Julkisilla kulkuvälineillä, jos omaa autoa ei muuten ole käytössä, matkaa tänne runsaassa puolessa tunnissa Helsingin keskustasta – ja AB- tai ABC-lipulla (bussit 614 ja 615). Toinen vaihtoehto on tulla junalla Aviapolikseen ja siitä Break Sokos Hotel Flamingon shuttle bussilla hotellin ovelle.
Mitä vanhojakin kesiä muistelen, niin parhaina muistoina jää mieleen yhteinen tekeminen. Meillä oli todella kiva miniloma teinien kanssa Jumbossa  ja Flamingossa ja yhtäkään ryppyä ei pitkän päivän aikana kenenkään nassuilla näkynyt. Täytyy vielä ennen koulujen alkua tehdä vastaava uudelleen. Kiva idea voisi olla myös yö hotellissa Flamingon puolella, käydä kylpylässä ja vaikka ensi kerralla syömään Tacobelliin. Uusi Spice Icekin on koettava ja vielä vaikka kirsikkana hohtokeilaamaan. Tekeminen ei Jumbossa ja Flamingossa ihan heti lopu. 

Tytär tuli tuossa vielä äsken huikkaamaan, että ”voi ei arvaa mitä: unohdettiin Game Stopista hankkia ”Stranger Things juliste”, Game Stopissa myydään kuulemma paljon erilaisia julisteita, hihkui toinen onnellisena. Tähän sitten vastasin, ”noh mennäänpä elokuun alussa uudelleen viettämään päivää yhdessä” ja näin me tulemme tekemään.  

Mikä oli meidän suosikki? Ehkä juuri se, että kaikki tämä ja halutessaan vielä paljon enemmän, löytyy saman katon alta. Erityisesti tätä äitiä lämmitti, että teinit nautti, se kun ei aina ole itsestäänselvyys. Mutta, jos on ihan yksi suosikki pakko valita, niin itsellä se oli Hohtogolf ja tytöillä Megazone. 

YouTuben puolella pääsette katsomaan hieman lisää tunnelmia meidän minilomasta Jumbossa ja Flamingossa. Palkintona 50 e Jumbo-lahjakortti ja Flamingo-elämys kahdelle

Nyt vielä pääsen hemmottelemaan teitä todella kivalla arvonnalla ja joku teistä pääsee kokemaan vastaavaa tekemisen riemua Jumbossa ja Flamingossa


Arvonnan säännöt ovat: 

Kommenttikentässä haluaisin kuulla, mikä on sinun suosikkipaikka Kauppakeskus Jumbossa tai Viihdekeskus Flamingossa

Ei haittaa vaikka, et vielä ole ikinä käynytkään vaan voit vaikka postauksen tai alla olevien esimerkkien avulla kertoa mikä juuri sinua kiinnostaa eniten?

Kaikille osallistujille yksi arpa, sillä Jumbo ja Flamingo sponsoroi palkinnon. 

Arvonta voimassa 9.8.2019 asti. Kovasti onnea arvontaan tasapuolisesti kaikille ja aurinkoista päivää!

Kaupallinen yhteistyö: Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo
60 thoughts on “Teinien kanssa minilomalla Jumbossa ja Flamingossa”

 • En ole käynyt kummassakaan joten kaikki olisi uutta elämystä..kylpylä ainakin olisi hieno kokea. Terkuin Krisse

 • Yövyimme juuri hotellissa melko lähellä Flamingoa, ja jäi vaivaamaan kun en sinne ehtinyt.
  Tiendä että teini löytäisi tekemistä kauppakeskuksesta, minä voisin testata kylpylän 🙂

 • Kylpylä ja houkutuksien Tiger 😂 Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

 • Olipas teillä kiva päivä. Shoppailua, kampaamoa, ruokaa…Muistan kun omat lapset oli teinejä, ei oikein mikään kiinnostanut, äiti oli tylsä muinaisjäänne. Nyt etenkin toisen tyttären kanssa ollaan huippuhyvät ystävät ja minä myös kuitenkin äiti.

 • Oi, tuo tyttären kutrien lähteminen on kauheaa. Omalla tyttärelläni ei lyhennetty tukkaa koskaan ennen kuin hän tuli täysi-ikäiseksi ja leikkasi lyhyeksi. Siitä on jo vuosi ja vasta hän sanoi rakastavansa lyhyttä niin! Siihen minä että haikailen sitä pitkää niin…

  Flamingon kylpylä ja Megazone ovat tuttuja. Kylpylässä kävin lasten kanssa aina syyslomalla kun lapset olivat pieniä. Megazonessa vietimme kuopuksen 9v-synttärit eli ei kovin kauan sitten. Muutoin en Jumboon osaa mennä, en edes suunnistaa sinne Tuusulanväylältä tai Kehä III:lta. Monet kerrat olen yrittänyt, posotellut autolla ohi ja tuskastunut… 🤣

  Tiger on opettajan materiaaliaitta, ehtymätön tavarataivas, jossa pikkurahalla saa kaikkea tuntien piristämiseen. Viime vuonna ostin flappitauluja ja oppilaat olivat aivan innoissaan. Välillä ne katosivat luokastani, kun kutosen tytöt kävivät lainaamassa 😁

  Rouvan kukkaleninkiä en voi olla ihastelematta, samoin melkein joka kuvassa piileksivää kassia. Se taisi olla mukana Lontoossakin?

  Starbucksissa on kivat mukit. Kiinalaisen uudenvuoden aikaa Kiinassa myydään horoskooppimukeja ja ne on tosi makeita, keräilykappaleita suorastaan.

  Mukavaa elokuun alkua <3

 • Jumbossa olen pariin otteeseen käynyt, mutta mitään erityistä ei sieltä ole mieleen jäänyt, syystä että en ole mikään shoppailija tyyppi.
  Flamingoon olisi mukava tutustua myös.
  [email protected]

 • No, Jumbo & Flamingo on minunkin suosikkikauppakeskukseni, joten olen ilolla mukana arvonnassa. 🙂

  Suosikkipaikkaa onkin vaikea nimetä, koska Jumbossa niitä on paljon… Hmm, toisaalta: tietenkin Flamingon Finnkino, jossa viimeksi näkemäni elokuva on tuo samainen Spider-Man: Far from Home. Muutenkin Flamingossa on niin näppärä käydä elokuvissa koko perheen kanssa, koska joskus olemme esimerkiksi menneet leffaan mieheni kanssa kahdestaan siten, että lapset ovat menneet samaan aikaan toiseen saliin katsomaan itselleen mieleistä elokuvaa. ♥ Ja Megazone on tietenkin hauska, poikani on viettänyt siellä muutamat synttärit.

  Jumbon puolella tykkään paljon Stockmannista, Body Shopista, Hanko Sushista, Marimekosta ja Lindexistä. Gamestop on aika must meillekin: viimeksi esikoinen osti sieltä juuri Stranger Things -julisteen (minäkin olen sarjan fani) ja Funko Popit ovat kyllä hauskoja. Esikoisella on paljon Harry Potter-, Riverdale- ja Stranger Things -Funko Popja, kuopuksella Fortnite-hahmoja. Itselläni on muutama kirjahahmo, mm. Jane Austenin Elizabeth Bennet zombie-versiona. 😀

  Nyt muuten tekisi mieli mennä tutkimaan Starbucksin mukivalikoimaa. 🙂

 • Ihana oli lukea tätä. Käytiin pääsiäisenä miehen kanssa siten että oltiin yötä Flamingon uudella puolella. Kylpylä; erityisesti aikuisten puoli oli huippu. Kaverit tulivat mukaan läheltä viettämään aikaa. Syötiin pikku Santoriinissä oikean saaren innoittamana. Hohtogolfia kokeilin ensimmäistä kertaa ja se olikin hullun hauskaa. Ja toki myös shoppailtiin. Parasta siis kylpylä ja golf.

 • Jumbossa parasta on se, että se on täynnä ihania liikkeitä ja hyviä ravintoloita. Liian harvoin tulee käytyä Jumbossa, vaikka aina vannotaan, että täällä pitäisi käydä enemmän.
  Ihana päivä teillä on ollut. Tyttöjen hiukset on upeat ja selkeästi ovat saaneet juuri sellaisi juttuja, joista tykkäävät…niin kuin sinäkin!
  Ihanaa torstai-iltaa sinulle Tiia <3

 • En ole käynyt kummassakaan aiemmin mutta kiinnostaisi tuo Classic American Diner ja hohtokeilaus. 😊

 • Kuulostaa mukavalta päivältä! 🙂 Olen halunnut jo pitkään vierailla siellä kylpylässä. Ja mikäs olisi sen parempaa yhdistää siihen, kuin hyvä illallinen ja vaikka leffa. kokkonen.heini(at)gmail.com

 • moi! En oo ikinä käynyt koska täällä landella asun 🙂
  Mutta kaverin kanssa ois kiva lähteä. Ensin käytäis kaffella ja sit kierreltäis.. eniten sytytti tuo 50-luvun sisustus tuolla Dinerissä.

  TiinaL

 • Kylpylään vielä joskus on tehtävä reissu ja sen lisäksi kiinnostaa shoppailu, hyvä ruoka ja kahvikauppa. Toi on kyllä niin kätevää kun saman katon alla on niin paljon aktiviteetteja. 🙂 Hämeenlinnaan aukeaa syksyn aikana New Yorker – kiva saada lisää uutta vaatekauppa tarjontaan.

 • Voi kun kiva tyttöjen yhteinen päivä teillä on ollut ❤️
  Kylpylä on kyllä kiva, ja se aikuisten puoli kaikkine saunoineen ja tunnelmineen. Hotellissa ollaan ollaan oltu ja tykätty. Syöty
  kiinalaisessa buffeessa. En muista nimeä, mutta sitä voin myös suositella! Mieheni lemppari työmatkoillakin.
  Monipuolinen kompakti viihdekeskus kyllä on. Hohtokeilausta täytyy kyllä muistaa käydä testaamassa joskus. Elämyksiä kaikenikäisille…

 • Teillä on ollut tosi kiva päivä tuolla. Tuo Hohtogolf on ihan super hauska. Olen käynyt siellä joskua työkavereiden kanssa. Kylpylä on vielä kokematta, joten se olisi kiva joskus testata. Ruokapaikoista testaamatta on tuo Classic American Dinner eli sinne sitten seuraavalla kerralla jo ihan pelkästään tuon upean sisustuksen vuoksi. Starbucksissa kävisin kahvilla ja katselemassa mukitarjontaa minäkin. Kampin Starbucksissa nuo Helsinki-ja Suomimukit maksoivat muuten 18,90.

  Kiva olisi tuonne päästä elämyslomalle eli ehdottomasti mukana arvonnassa ♥

 • Hiuksista tuli tosi mahtavat, kuopus on kyllä aivan samasta puusta veistetty kuin sinä. <3

  Aurinkoista viikonloppua Tiia.

 • Täydellinen päivä teillä.
  Joskus on käyty Flamingossa lasten kanssa, mutta tuollahan on paljon muutakin. Eikä matkakaan ole pitkä.
  Magee tukka tyttärellä <3
  Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

 • En ole vielä ikinä käynyt kummassakaan vaikka olemme siinä lähellä kentokenttähotellissa useasti yöpyneet. Ainakin kylpylä ja American diner kiinnostavat😀-Rida

 • Oijoi miten hauska reissu teillä on ollut ja niin paljon kivaa nähtävää noissa paikoissa. Me kävimme joskus vuosiavuosia sitten Flamingossa ja kyllä se kylpylä oli silloin parasta. Jumbossa kävisin Stockmannilla, sieltä on aina löytynyt vaikka mitä ihanaa:) Mukava on onnistuneiden shoppailuhetkien jälkeen käydä vielä vähän herkuttelemassa..American diner saisi varmasti peukkuja meidän jälkikasvulta:) Ihanaa kesän jatkoa sinne teille 💕

 • Minua kiinnostavat Megazone, leffat, kampaamo ja burgerravintola, tässä järjestyksessä 🙂

 • Eipä ole tullut käytyä kuin vuosia (ainakin 10) sitten lentokentälle mennessä luppoajalla. Mutta Tigerissä on vaikea pitää lompsa laukussa ja mies tykkää American Dinerin gluteenittomista aterioista muissa Suomen ravintoloissa.

 • Oi, miten kiva reissu teillä on ollut Jumbossa. Me ollaan käyty siellä siitä lähtien kun se avattiin. Käydään koko perhe syömässä silloin tällöin Flamingossa. Jumbossa on oikeastaan kaikki liikkeet, joita tarvitsen.

 • Jumbossa olen joskus monta monta vuotta sitten käynyt. Miesystävän kanssa haluaisin kylpylään lomalle, siinä sivussa jaksaisi vähän shoppaillakin.

 • Teillä oli nasta päivä. Hyviä löytöjä. New Yorker,ihanat ruokapaikat,kahvilat ja yöpyminen oisivat paikallaan

 • Kylpylä ei ole onnistunut mua kahdella käynnillä sykähdyttämään, mutta hotelli on ihan mukava ja Jumbossa on kiva kierrellä kattomassa liikkeitä jka ihmisiä 🙂 [email protected]

 • Flamingon puolella tulee välillä leffassa käytyä, kun vaan saa omaa aikaa 😀 ja sitten siellä on ihana sisustuskauppa!
  Jumbon puolellaThe tigeriin on aina päästävä 🙂 sekä lastenvaatekaupat tulee käytyä läpi.
  [email protected]

 • Jumbo ja Flamingo ovat meidänkin suosikkeja, menee helpostikin koko päivä, mutta siinäpä saa tarpeelliset hankinnat hoidettua, syötyä erittäin hyvin ja viihdettäkin samalla kertaa! Mahtava vinkkipaketti siskon perheelle noista teineille sopivista aktiviteeteista: ) Se Classic American dinerin sinihomejuustohampurilainen, niin superhyvää! Tyttöjen hiuksista tuli aika cool upeat, teidän tytöistä on muuten kasvamassa melkoista mallimateriaalia, catwalkit kuule odottaa noita pitkäsääriä ; ) Onpa muuten vaikea valita yhtä suosikkia kauppakeskuksesta, mutta meille uusi tuttavuus, josta tuli vakipaikka, oli Flamingon puolen sushipaikka, upea buffa, saa myös laadukasta aasialaista ruokaa!

 • Hemtex on suoiskki liikkeeni ja Flamingo kylpylässä tulee käytyä useasti Vantaalla käydessämme.
  Teillä on hauska ja täydellinen päivä.
  aiholapp at lailanet.fi

 • Ihana reissu teillä! <3 Flamingossa oon ollu vaan Sokos hotellissa yötä, aina tullut ja lähtenyt niin myöhään, ettei siellä oo ollu muuta auki. 🙂 Jumbossahan tietty on kaikkea kivaa, mut sanotaan ravintolat, kun niin tykkään syömisestä! 😀

  sannamaria77 at gmail.com

 • Flamingon kylpylä ja koko kauppakeskuksen sijainti! Lisäksi sadepäivänä on tosi kiva juttu, että pääsee sateelta suojaan. Sama talven kylmyydessä. Kauppatarjonta on kyllä monipuolinen myös 🙂

  H_lo (ät) netti.fi

 • mä oon käyny aika monta kertaa jumbossa ku se on niin lähellä, niin palkinnollekkin tulisi varmasti käyttöä. lempi paikkani on ehdottomasti eläinkauppa Faunatar sillä taloudessamme on 7lemmikkiä niin tykkään aina käydä ihastelemassa eläimiä ja kyllähän sieltä aina jotain tarttuu mukaankin. 🙂

 • Jumbo ja Flamingo on minua lähin kauppakeskus ja tykkään todella asioida siellä. Kaikki liikkeet mitä osaa toivoa ja ihanan väljät käytävät missä harrastaa ikkunashoppailua. Flamingon puolella paljon ravintoloita ja leffateatteri. Tykkään!

 • Mulla lempipaikat Jumbossa on ehdottomasti leffateatteri, kylpylä ja mun kaikki lempikaupat: ginatricot, bikbok ja zara. Jumbossa tulee käytyä etenkin lyhyen välimatkan takia, mutta myös hyvän valikoiman takia.

 • Lempipaikka jumbossa on Zara ja Stockmann kun taas flamingon puolella ehdoton lemppari on spa 😍 syksyä piristäisi ihanasti pieni shoppailu!

  (Jos osun arvonnan voittajaksi minuun saa ainakin yhteyttä Instagramissa: @eltsubeltsu )

 • Flamingossa kylpemisestä oon aina haaveillu. Vielä en ole päässyt käymään mutta jospa vaikka onni nyt suosis😄

 • En ole kummassakaan vielä käynyt, mutta kylpylä kuulostaa ihanalta ja Megazone sopivan vauhdikkaalta puuhalta!

 • Jumbo & Flamingo on minunkin suosikkikauppakeskukseni, onpa mahtava päivä ollut teillä, niin mekin menemme vielä tässä kuussa pitämään hauskaa aamusta pitkälle iltapäivään Jumboon ja Flamingoon, naiset tykkää kiertää kaupoissa, itsekin tsekkaan uusimmat tietoteknikkaa jutut.
  pehlapp(at)lailanet.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud