Lontoon ostokset ja kosmetiikka-arvonnan voittaja!

Muutama siellä toivoi, että laitan Lontoon shoppailut tänne blogiin ja onhan näitä sitten tätä kautta myös itsekin kiva muistella vuosien päästä. Sitten kun kaikki jutut ovat kulahtaneet puhki ja menneet rikki, hih. 

Täytyy tunnustaa, että varsin lapsenmielisillä ostoksilla mennään, mutta juuri tälläiseen shoppailuun Lontoo on mitä oivallisin kohde. Suomessa on myynnissä erittäin vähän Disney vaatteita tai siis aikuisten osastolla on vähän Disney vaatteita myynnissä. 

Vuoden pätkät on himottanut keltainen väri ja etsinyt vuoden keltaista blazeria ja senkin löysin tänä kesänä pilkkahintaan Ellokselta. Toinen keltainen vaate mikä kolahti, on tämä aurinkoa päivään tuova Leijonakuningas collagepaita. Primarkista eli kaiken krääsän aarreaitasta löytyi tämä, sekä myöhemmissä kuvissa tuleva punainen Mikki Hiiri collage ja muutama muukin juttu. 

Ajattelin nyt ihan laskea paljon meni omiin shoppailuihin rahaa. Mielenkiintoista katsoa itseään silmästä silmään, että paljon tuli kokonaisuudessa tuhlattua, kun sillä pienen tilpehöörin shoppaamisen hetkellä ei tunnu, että rahaa on mennyt paljoakaan.

Collage maksoi 12 puntaa. 

Primarkista löytyi myös Leijonakuningas luomiväripaletti 6:lla punnalla. En nyt sano, että tämä on maailman laadukkain luomiväripaletti, mutta ei myöskään se kehnoin. Olen jo testannut ja ihan toimivat luomivärit tässä paletissa on.

Olisi ollut Leijonakuningas meikeissä muutakin mahdollisuutta valita, kuin myös Minni Hiirtä ja Pieni Merenneitoa löytyi meikkeinä, mutta tämä ainokainen oli oma valinta, sillä tälle on aidosti käyttöä. 

Cath Kidstonin loppualeasta kotiutui lopulta 8 mukia, mikä on aivan järkyttävä määrä omastakin mielestä. Tietäen, että mukit maksavat normaalista 12-14 puntaa ja nyt alessa vain 3-6 puntaa, niin sekosinhan minä tietty. 

Kuvan muki maksoi 3 puntaa ja tädille vein tämän vastakappaleen, koska tämä mukimalli on pinottavaa sarjaa. 


Alla olevan kuvan simpukkakoru 1,5 puntaa ja Primarkista tietenkin. 


Kallein ostokseni oli tämä Viidakkokirja mekko, joka maksoi 82 puntaa. Olin kytännyt tätä Cath Kidstonin Disney malliston mekkoa Kidstonin verkkokaupassa viikkoja, mutta ei vain tullut aleen. Kolmesta Cath Kidstonin myymälästä Lontoossa, varastosta löytyi yksi kappale omaa kokoani. Lisäksi kun mekko istui just eikä melkein päälle, niin sekosin ja ostin. 

Toisaalta olin valmistautunut ostamaan pari alemekkoa, jotka olisivat yhteensä tehneet saman summan. Ensimmäisessä käymässäni Kidstonin myymälässä oli kolme alemekkoa omassa koossa, joista kaksi liian isoa ja yksi liian pieni. Toisessa Kidstonin myymälässä ei ollut mitään ja kolmannella yrityksellä löytyi tämä mekko kysyttäessä myyjältä ja varastostosta tosiaan tämä yksi ainokainen aarre. 

Tietäen nyt, että Viidakkokirja mallisto jää Cath Kidstonin toiseksi viimeiseksi Disney mallistoksi, Kidstonin sanoja lainatakseni ”ikinä”, joten nyt ei kaduta varsinkaan, että tähän mekkoon suhahti hieman enemmän puntia, kuin olin ajatellut alunperin mekkoon sijoittaa. Toisaalta tämä on ihanampi, kuin moni verkkokalvoilla kiitänyt alemekko. 

Seuraava ja viimeinen Cath Kidstonin Disney-mallisto on Nalle Puh ja mallisto tulee myyntiin nyt elokuussa. Nyt iski hieman paniikki ja itken verta, että olen ollut niin varovainen näiden mallistojen kanssa ja luullen, että näitä vaan syntyy hamaan maailman tappiin asti. Joten toki nyt mietin, että Viidakkokirja mallistossa olisi vielä yksi laukku ja toinen mekko, joka himottaisi, voi kunpa ne tulisi aleen. Saapa nähdä vielä minkälainen Nalle Puh mallisto tulee olemaan. 


Niin moni hahmo jää nyt elämättä Cath Kidston maailmassa ja vain muutama pääsi printteihin mukaan, kuten: Liisa ihmemaassa, Peter Pan, Mikki Hiiri, Lumikki, Viidakkokirja ja pian Nalle Puh. 

Lompakon ostaminen ei ole prioriteetti nro 1, vaan oikeastaan yhtä epämiellyttävää kuin kalsareiden ostaminen. Nyt kuitenkin käynyt niin, että 9-vuotta palvelleessa nahkalompakossa ei vuoteen ole mennyt vetoketju kiinni. Omalla kohdalla vetoketjulompakko on aivan ehdoton, jotta kaikki kortit ym. pysyvät visusti lompakossa tallella.


Vetoketjulompakkoon päädyin tosiaan 9-vuotta sitten, hävittäessäni visakortin, joka oli mieheni kortin sivukortti. Mies oli tuolloin Australiassa ja jouduimme kuolettamaan tietenkin pääkortin samalla. Oli aikamoinen opetus, kun toinen loppureissun joutui olemaan vain firman luottokortilla, säästämään kaikkien ostosten kuitit ja tilittämään ne yritykselle. 

Joten kun se oikein söpö lompakko löytyi, vuoden olen katsellut, niin löin kiinni ja nyt kortit ovat taas turvassa tässä Viidakkokirja lompakossa ja toivottavasti ainakin seuraavat 9-vuotta. 


Lompakko maksoi 48 puntaa, mikä tuntui kalliilta, kaiketi siksi, että ostos oli järkiostos, eikä tunnetason ihastuminen vaikka onhan tämä lompakko aivan ihana!


Kuvan käsintehty nahkalaukku löytyi Camdenista ja kustansi 50 puntaa. Tälläistä olen kytännyt vuosia, mutta koska en käytä joka päivä kyseisen tyylistä laukkua, en ole ollut valmis maksamaa laukusta yli 100 euroa. Nyt vihdoi löytyi unelmien laukku ja olen erittäin tyytyväinen. 

Alla oleva koru löytyi myöskin yhdestä lempiliikkeestä eli Azzessorizesta, liike jota valitettavasti ei ole enää Suomessa, eikä Tukholmassa, mutta Virosta vielä löytyy. Koru maksoi 3 puntaa 70% alennuksessa. 
Alla oleva laukkukoru löytyi myös Azzessorizesta 70% alella ja maksoi 2,5 puntaa. Tai avaimenperä kaiketi tuo on, mutta iskin sen tuohon nahkalaukkuun toistaiseksi kiinni. 
Alla oleva kaulakoru löytyi Topshopista 19 punnan hintaan. Oikein ihmettelen, että ostin niin paljon koruja. Jotenkin menin tyttöjen koru intoiluun mukaan. Korut eivät juuri kiinnosta ja vaihdan koruja äärimmäisen harvoin. Niitä on kyllä kertynyt vuosien saatossa aimo määrä mieleisiä, mutta korut eivät vaan sinällään kovin kiinnosta. Siksi koen näiden korujen oston olevan jonkin asteen muodonmuutos osaltani. 
Alla olevat sandaalit ostin myöskin vielä Azzessorizesta ja näiden hinta oli 5 puntaa 70% alennuksen jälkeen. 

Näitä Cath Kidstonin Disney pilkkumukeja himoitsin pitkään, mutta normaali hinta muistaakseni 12 puntaa kpl, ei kuitenkaan houkuttanut ostamaan, eikä vieläkään, kun nämä tulivat verkkokauppaan -50% aleen. Lontoossa myymälässä mukit olivat 3 puntaa kpl, paitsi Pluto muki oli jostain syystä 6 puntaa. Kokoelmasta uupuu pinkki Iines muki, mikä tietenkin jäytää pakkomielteistä. 

Alla oleva Mikki Hiiri collage tosiaan löytyi Primarkista ja nyt kun muistelen, niin tämähän maksoi vaan 8 puntaa. Leijonakuningas collage jostain syystä 4 puntaa enemmän. Ehkä, koska aihe on niin tapetilla elokuvan vuoksi tällä hetkellä. 

Ostin myös näitä silitettäviä merkkejä farkkutakkiin silitettäväksi. Hinta oli 10 kpl 15 puntaa ja 2 meni kokoelmasta tytöille. Kohta meikäläisellä on Elton Johnin Rocketman farkkutakki ja taatusti laitan siitä kuvia tänne. 
Cath Kidstonin Bambi sarjan pupumuki oli alessa 4 punnan hintaan. Tämä ollut normaalisti 15 puntaa. Sopii Bambi mekkoon, kuin täi tervaan. Tiedättekö kenellä on myös tämä mekko. Ihanalla Kiti Kokkosella. <3
Namusia en ala laskemaan, enkä muista parhaammalla tahdollakaan tuon Mints peltipurkin hintaa, mutta oli ainoa peltipurkki, jonka hommasin tältä reissulta itselleni. En voi kuitenkaan oikein silti röyhistellä 8:n mukin ostajana, että olinpa vaatimaton shoppailija. 

Cadburyn karamellisuklaata ostan joka kerta, sillä siihen liittyy sellainen tarina, että Australiassa asuva serkkuni lähetti tätä suklaata Koala mallisena jouluksi. Toi myös tullessaan meille kylään ja mieskin on tuonut Koala suklaata Ausseista tuliaisena. Kyseessä on sama suklaa, vaikka koska Koala suklaa on muodoltaan söpömpää, maistuu se myös aavistuksen paremmalta. 
Primarkista lähti myös parit varvassandaalit mukaan. Vesimelonit olivat 3 puntaa ja nuo kultaiset 4 puntaa. 
Cath Kidstonin pinottavista mukeista löytyi myös kyseinen kukkamuki 4:llä punnalla. Saman verran maksoi alla oleva rannekoru Camdenin markkinoilla. 
Cath Kidstonin viime joulun Lumikki sarjasta löytyi kyseinen muki 3:lla punnalla. Olipa ihanaa saada tämäkin muki kokoelmaan pilkkahintaan. 

Harry Potter sukkia ostin useita, sillä Primarkissa niillä ei juuri hintaa ollut. Sukkia sai muistaakseni n. punnalla-kahdella ja useamman sukkaparin paketin 3:lla punnalla. 

Alla oleva Minni Hiiri koru on myös Primarkista ja hinta oli 2,49 puntaa. Merkillisen hyvin muuten vieläkin muistan kaikkien ostamieni juttujen hinnat. 

Kaiken kaikkiaan henkilökohtaiset ostokset tekivät 295 puntaa, joka on euroissa 322,70 euroa. Ei aivan paha suunnitellulta shoppailureissulta, sillä olimme tähän reissuun panostaneet ja päättäneet, että jokainen saa, ei nyt sydämen kyllyydestä, mutta sinne päin kuitenkin shoppailla. Ostin tosin kaksi suihkugeeliä vielä 2:lla punnalla eli hieman muutama kolikko päälle ja 1,5 punnan simpukkakorun unohdin laskea mukaan. 

Oliko mitään mistä tykkäsit, vaan haha oliko aivan karmeita kaikki? Mutta täytyy myöntää, että olen iloinen joka ostoksesta, hutiostoksia ei tullut yhden yhtäkään. 🙂 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan ja mahtavista vinkeistä, mitä aiheita toivoisitte tänne blogiin. Nyt vielä kosmetiikka-arvonnan voittajaan, joka on: SusannaB24. heinäkuuta 2019 klo 12.15
Ihana hemmottelupaketti olisi tämä itsestään tykkäämään opettelijalle ❤

Mä tykkään Tiia eniten lukea sun elämän pohdintoja. Sä kirjoitat niin hyvin ja elävästi ja pohdiskelet monasti ihan samankaltaisia asioita kuin minäkin tällä hetkellä. Muhun vetoaa aina lempeys, empatia ja erityisesti älykkyys, jotka ominaisuudet liitän suhun ja sun kirjoituksiin.

Youtubessa vierailen satunnaisesti. Siihen mediatyyppiin en ole oikein vielä päässyt sisään, mutta muita kanaviasi seuraan aktiivisesti, eli kahdella mukana ❤

VastaaPoista


Hurjasti onnea SusannaB ja olethan yhteydessä paketin postittamista varten osoitteeseen tiia68@gmail.com. Pian on luvassa Instagramin puolella tämän kesän uutuuden Guerlain tuoksun arvonta, joten Instan puolelle kannattaa suunnata lähiaikoina ja ottaa vaikka peräti seurantaan. 🙂


54 thoughts on “Lontoon ostokset ja kosmetiikka-arvonnan voittaja!”

 • Onnittelut hyvistä ostoksista! Kaunis Viidakkokirja-mekko on kuin tehty sinulle ja ruskea nahkalaukku mätsää siihen täydellisesti. Minunkin tekisi niin mieli lähteä shoppailumatkalle Lontooseen. Turusta pääsee nykyään sinne suoralla lennolla, joten matkanteko olisi todella vaivatonta. Ihanaa viikonloppua sinulle, kaunokainen❤️

  • Kiitos niin paljon Teija ja ihan mieletön juttu, että teillä on nyt suorat lennot Turusta Lontooseen.

   Ihanaa sunnuntaita sinulle kaunotar. <3

 • Tosi kivoja ostoksia! 🙂 Ja mukit lähti kyllä huippuhyvään hintaan. Eikö ole jännä, että lompakkoon ei yleensä satsata kovinkaan paljon, vaikka tuntuu, että useimmat käyttävät ne ihan loppuun ja mukana ovat lähes päivittäin. Itsekin ostin äskettäin uuden nahkalompakon ja mietin 40 euron hintaa, kunnes tajusin, että se on vasta kolmas lompakkoni ikinä ja olen kuitenkin kohta 4-kymppinen!

  • On niin jännä, lompakko ei vaan kiinnosta niin paljon. Kai se on vähän piilossa, mutta silti miltei joka päivähän sen itse näkee. Just noin ja hyvä me, ollaan uusittu hih meidän lompakot.

   kivaa sunnuntaita muksis. <3

 • Sä osaat kyllä tosi hyvin yhdistellä kuoseja ja kuvioita. Silmä kertoo just eikä melkein mitkä sopivat yhteen. Tämä toistuu aina kuvissasi. Mielettömän hienoja ja houkuttelevia! Katri

 • Aivan ihania ja niin sun näköisiä ostoksia. Sun myötä oon myös innostunut vielä enemmän Disney vaatteista. Ostamasi maximekko on aivan täydellinen sulle <3 Lontoo on vaan niin ihana paikka!
  Ihanaa viikonloppua Tiia <3

 • Aivan mahtavia ostoksia olet tehnyt, todella upeita löytöjä.
  Mukit,varsin hyvillä alennuksilla ovat niin minunkin mieleen 🙂

  • Kiitos kovasti ja ihanaa kuulla, että tykkäät. Mukit olivat kyllä ihan poistohintaan ja Kidstonin mukit ovat laadukkaita, lasitus kestää monet pesukoneen pyöritykset.

   Ihanaa sunnuntaita Tiina. <3

 • Upeita juttuja löysit Lontoon aarreaitoista 🙂 ja kaikki ostamasi jutut sopivat sinulle niin hyvin. Oikeaa värien iloittelua! Lontoo kyllä saa pään aika sekaisin kun sieltä löytyy vaikka ja mitä. Viime syksyisen Lontoon reissumme jälkeen päätin, että pian pitää päästä sinne taas 🤗.
  Nauti ostoksistasi & mukavaa viikonlopun jatkoa!
  Terkuin, Johanna

  • Niin saa Lontoo pään sekaisin ja mieli seikkailee sinne vieläkin. <3 Kiitos niin paljon ja toivottavasti pääset Johanna Lontooseen pian.

   Aurinkoista sunnuntaita. <3

 • Kivoja ostoksia, etenkin laukusta tykkään. Vaikka ostosmahdollisuudet ovat mahtavat, Lontoosta en keväällä kovin paljon ostoksia tehnyt kun olin varmaan ensi kerran koskaan käsimatkatavaralla liikenteessä. Yhden mustan mekon ostin etenkin kesän reissut mielessä ja hyvässä käytössä on mekko ollutkin.

  • Ihanaa kuulla, että laukku on mieleen. Juu Lontooseen ei miltei kannata mennä käsimatkatavaroilla tai sitten pitää vaan nauttia Lontoon imusta.

   Ihanaa sunnuntaita Tuuli. <3

 • Aivan ihania, just sun oloisia shoppailuja!! Miks mun omat kaffeemukit alkoi just tuntumaan kamalan tylsiltä… 😂

 • ihania söpöyksiä. Tuo rannekoru on niin ihana. ja mansikkapuserosi. Mukavaa kesän jatkoa kaunotar 🙂

 • Ihania ostoksia kaikki. Niistähän tulee hyvälle mielelle jo pelkästään kuvia katselemalla. Eikä kahdeksan mukia ole ollenkaan liikaa varsinkaan tuohon hintaan. Keltainen väri on kyllä piristävä ja itsekin ostin keväällä yhden keltaisen neuleen. Vaihtelu virkistää!
  Ihanaa sunnuntaita ja uutta viikkoa<3

  • Keltainen on nyt jotenkin niin piristävä. Kiitos kovasti Sari ja mukit lähti kyllä niin halvalla, ai että.

   Ihanaa sunnuntaita sinullekin. <3

 • Paljon kivaa löysit mukaasi Lontoon helteistä 🙂 Tuli tuosta mukimäärästä mieleen että onkohan Suomessa jo mukimuseo? Siinäpä kokoelmasi pääsisi oikeuksiinsa kaikkine helmineen. Tietysti jos aamukaffen juominen siirtyisi museo-ostolle niin se voisi olla hankalaa..hmm? No lisäsiipi taloon johon museo, siinäpä se 😉

  • Haha juu oma mukimuseo voisi olla hyvä idea ja siinäpä olisi syytä hankkia mukeja lisää. 🙂 Ihanaa sunnuntaita Onneli. <3

 • Tosi hienoja ostoksia. Tuo sun mekko, syötävän ihana. Keltainen pusero sopii sulle.
  Mukit,,, iik tänne mullekin heti.
  Ja tuo lompakko. Siis tosi hyvät ostokset.
  Mulla lompakossa välillä niin tiukka neppari, ettei meinaa Auki saada (tai kiinni) ole siinä sitten kassalla ja yritä avata sitä.
  Mukavia kahvihetkiä Disney mukien kera.
  >Leenalii

  • Ooh ihana sinä ja kiva kun tykkäät. <3 Tulee hyvä mieli tännekin. <3 Hih sullakin olisi syytä hankkia uusi lompakko siis. 😉

   Ihanaa sunnuntaita Leenalii. <3

 • Ihania ostoksia <3 nuo Harry Potter ostokset olisivat varmaan myös meidän esikoiselle huippujuttu jos itse lähdettäisiin Lontoossa käymään 🙂

  • Ihan varmasti olisi ja Primarkissa ne oli hyvin edullisia vielä, toisin kuin Harry Potter studioilla.

   ihanaa sunnuntaita Suvi. <3

 • No huh huh, mitkä ostokset. Toi laukku on ihanan boho, mekko lystikäs ja lomapakko = <3
  Ihanaa sunnuntaita Tiialainen <3<3

 • Viidakkokirja mekko, keltainen collage ja nuo kaikki kahvimukit. Ihania! 🙂 Mukavaa alkavaa uutta viikkoa Tiia!

 • Upeita ovat ostoksesi ja niin kauniisti olet ne kuvannut ☺

  Kaunista alkavaa viikkoa Sinulle Tiia ihanuus ♫ ♥ ♫

 • Uskomattomia ostoksia! Jokainen muki aivan ihana ja mekko myös! Itse olen lähdössä Usahan ja mietin mikä sinne olis realistinen shoppailu budjetti. Ostoslistalla ei ole kuin tarten tai anastasian luomiväripaletti. Mutta aion kyllä ostaa kaikkea mikä kolahtaa. Tuskin matkustan enää koskaan New Yorkkiin tän jälkeen😂

  • Oijoi. Me olimme mieheni kanssa 8vrk ja shoppailimme simona ja auton vuokra ja kaikki ja paljon tuliaisia. Reissattiin siis myös paljon tuon viikon aikana, niin alle 3000e meni meiltä kahdelta kaikkineen käytössä.

   Just näin ja jos on kerran elämässä ajatuksella, pitää nauttia ja antaa palaa, jos vaan voi.

   Kiitos kovasti ja ihanaa reissua Nykiin. Olen käynyt ja sehän on shoppailijan paratiisi. ❤️😅✨❤️😅

  • Kiitos paljon, ollaan 2 viikkoa! Ja onneks ohjelmaa matka täynnä…mutta on siellä pari päivää varattu shoppailuun😄. Onneks säästetty vuosi, joten kaikki ihana on mahdollista hankkia😄

 • Aivan ihania ostoksia olet tehnyt!
  Nuo Disney mukit on niin ihania!😍
  Ja todella kauniit kuvat!❤️

  Ihanaa uutta viikkoa Tiia!❤️

 • Ihania ostoksia kaikki.
  Tykästyin kuitenkin eniten tuohon Viidakkokirja-mekkoon.
  Onnellinen sinä, joka näytät ihastuttavalta kaiken värisissä vaatteissa <3
  Hyvää tätä viikkoa Tiia!

  • Kiitos niin paljon, sillä se on kyllä oma suosikkini myös. Pitkään sitä arvoin nettikaupassa, mutta kun sain sen päälle, se oli siinä.

   Kiitos kauniista sanoista ja ihanaa viikkoa Kirsti Kaija. ❤️❤️❤️

 • Kivoja ostoksia, etenkin noi Potter sukat osui täällä silmiin, mistähän johtuu 😀
  Mutta eikö WB:n studioilta oikeesti tarttunut mitään mukaan? Ite sekosin siellä ihan kokonaan viimeksi 😀

  • Kiitos niin paljon Satu. ❤️❤️❤️

   Tarttui studiolta vaikka mitä teinien ostoskoriin ja tuliaiseksi, ehkä tästä syystä itse himmailin. Niin paljon kuin rakastan Potteria, niin yritän olla laajentamatta Disney:stä Potteriin. 😅Tosin tietty Potter muki ja huppari löytyy.

   Miltei ostin kirjekäsilaukun, mutta viime metreillä se jäi.

   Ihanaa päivää Satu. ❤️❤️❤️

 • Hauskoja ostoksia olet tehnyt! Tuo Viidakkokirja mekko on hauska. Muistan itse elävästi kun olen nähnyt leffan ekaa kertaa ja se oli minusta jotenkin tosi hauska ja mukaansa tempaava. Erilaista Disney tuotantoa. Hauskoja nuo Primarkin flip-flopit varsinkin nuo vesimeloonit 😀 Jään innolla odottamaan miltä sinun uusilla merkeillä tuunattu farkkutakki tulee näyttämään.
  Kivaa ja aurinkoista päivää Tiia <3

  • Kiitos niin paljon ja rakastan mekkoa. Ihan lemppari tällä hetkellä, tekee mieli käyttää koko ajan, mutta samalla myös säästää, ettei kulu, hih. 😅

   Kiva juttu, huomenna ajattelin ryhtyä farkkutakin kanssa hommiin.

   Ihanaa päivää Marjo. ❤️❤️❤️

 • Mä olen aina luullut, että olen kova shoppailija, mutta ehei! Miten teillä antoi kilot myöten laukuissa? Olen itse aina ihan paniikissa punnitsemassa laukkua, koska en halua sitten maksaa kovia hintoja ylikiloista, mikä veisi pohjan hyviltä hankinnoilta.

  Mukavaa loppuviikkoa Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud