Himos joulu ja isänpäivä!

*Kaupallinen yhteistyö Himoslomat ja Somessa.com
Himos joulu ja isänpäivä! Olipahan meillä aikamoinen isänpäiväviikonloppu Himoksella joulun etkoja viettäen. Matkasimme täältä Porvoosta n. 2,5 tunnin matkan teinit mukana matkassa. Saapuminen Villa Solar Suite mökkiin sai teinienkin silmät tuikkimaan innostuksesta, kuin taapero aikana konsanaan. Ensimmäisen yön teinit viettivät parvella ihmetellen ja seuraavana yönä siirtyivät alakertaan. Mikä seikkailu ja mitkä tilat!

Meidän käytössä viikonlopun ajan oli 12 henkeä majoittava Villa Solar Suite, jossa oli tilaa hengittää, monen monta makuuhuonetta, sauna ja katetulla terassilla sijaitseva palju. Lisäksi oli tilava suihkutila yläkerrassa, jossa kahdelle suihkut, alakerrassa oma vessa ja suihku. Kaikki kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, astiat ym. ja Wifi kuuluvat varustukseen. 

Vaikka ei vielä ole talvisesonki, niin Himoksellahan on vaikka mitä tekemistä, josta myös teinit tykkää ihan näin marraskuussakin. 
Pääsimme koristelemaan joulukuusen ja aamiaispöytäkin tuli koristeltua jouluisin tunnelmin. Otettiin pieni varaslähtö jouluun, sillä kyllä näin pimeänä aikana elämään tarvitaan jo lisää valoa ja blingiä. 
Palju ja sauna oli ehdottomasti Villa Solar Suiten sydän ja paljua käytimmekin ahkerasti. Sisarukset eli teinit tosin halusivat paljuilla eri aikaan, kuin vanhemmat, mutta se heille suotiin. Kiva oli nähdä, miten siskokset, jotka kotona usein ovat omissa huoneissaan, nyt bondasivat ja halusivat tehdä kaiken kaksin. 

Alunperin kumpikin tuumi, että nukkuvat omissa huoneissa, mutta kumpanakin yönä päätyivät samaan huoneeseen ja iloinen kikatus kuului pitkälle yöhön. Joskus on mentävä kauemmas, nähdäkseen mitä on lähellä, se oma sisko. 
Meidän upea mökki viikonlopun ajan Villa Solar Suite. Kyllä tälläinen joulu vallan kiehtoo, sillä tähän ikään mennessä on varsin monta joulua nähty ja rutistettu, olisi sellaista kiireetöntä ja stressitöntä yhteistä joulun viettoa. 

Olisi niin ihana päästä jouluna valmiiseen pöytään, saada joulupukki vierailemaan talolla, sillä kaikille ennen 30.11.2019 joulun mökkivarauksen tehneille Himos tarjoaa joulupukin käynnin veloituksetta.

Tälläinen stressittömämpi joulu kuulostaa varsin kivalta vaihtoehdolta ja silti perhettä yhteen liimaavalta joululta. Mökki ja Himoksen jouluohjelma mahdollistaa erilaista maustetta jouluun, mutta silti intiimiä tunnelmaa mökissä perheen kesken nauttien.
Viihtyisässä Mono pubissa voi viettää iltaa, nauttia pitsaa ja päästä leipomaan piparkakkuja 5e hintaan per henkilö. Mehän leivoimme ja peräti kolme pellillistä syntyi herkullisia piparkakkuja. Tästä ohjelmasta tykkäsimme ihan kaikki hurjasti ja piparkakut maistuivat mökillä kuusen äärellä ja tunnelma oli katossa. 
Optimismia ja energiaa ihana Katja oli perheineen Himoksella myöskin joulun etkoja viettämässä. Kannattaa käydä lukemassa Katjan blogista pikkulapsiperheen juttu Himos viikonlopusta ja minkälainen mökki Katjan perheellä oli käytössä ja muutenkin heillä ohjelma oli hieman erilainen. 
Himoksella voi tehdä vaikka mitä vaikka vielä lumi ei olisikaan maassa. Meidän perheen ohjelmaksi valikoitui läskipyöräily ja vaikka vuosi sitten menin ja kaaduin läskipyörällä, niin nyt pääsin uudella yrittämällä mukavasti kaatumisen peloista irti. 

Tällä kertaa oli käytössä sähköavusteiset läskipyörät, jotka olivat mitä oivallisemmat Himoksen mäkisellä maastolla ja meikäläisen rapakuntoakin ajatellen. Saattoi pyöräillä omin voimin, mutta mäkiin ottaa sähköavusteet mukaan ja näin ei mäen jälkeen olleet mehut poissa. 

Tykättiin tästä kokemuksesta ihan valtavasti ja olen niin helpottunut, että pelot läskipyöräilyä kohtaan haihtuivat. Niin se vaan on, että pyörän tulee olla mitoitettu eli ne jalat tulee saada maahan. Lisäksi takajarrun käyttäminen on pehmeää ja helppoa ja ensikertalaisen ei kannata liian vauhdikkaasti polkea.

Tarjolla on myös mönkijäajelua, pienemmille lapsille hauskan oloinen Peikkometsä seikkailu, Hirvikartanon hirvet ja porot ja vaikka mitä. Jo ihan mökissä oleminen ja saunominen ja paljuilu oli jo sellaista luxusta ja irtiottoa arjesta, että oksat pois. Olisimme voineet viihtyä vaikka viikon tai parikin.

Pääsimme myös nauttimaan jouluherkuista, kalat, sienisalaatit, juustoisat salaatit, kermaperunat, kinkut, lihat ja kasvikset ja paljon muuta. Jälkkärinä juustokakkua marmeladin ja piparkakun kera. Valmiiseen pöytään istuminen on luxusta, mutta jouluna valmiiseen pöytään istuminen vasta superluxusta onkin.
Meille ehkä spessuin ja koko reissun kohokohta oli Hirvikartanolla hirvien ja porojen kohtaaminen. Hirvikartano on ensinnäkin todella viehättävä paikka ja tuvassa on kodinomainen lämmin tunnelma pitkine puupöytineen. Ruokaa on kehuttu paljon.

Mutta mikä meidän sydämen vei, oli hellyydenkipeä halaileva ja suukotteleva Sauli hirvi ja eläintenhoitaja, joka puheli eläimille hellittelynimin ”rakas ja ihana.” Aniharvoin näkee näin suurta lämpöä ja rakkautta eläimiä kohtaan ja Saulin ja eläintenhoitajan yhteys oli selittämätön.

Saulin emän on tappanut karhu ja Sauli ei olisi yksin pärjännyt luonnossa. Kumppanikseen hän on saanut hieman äksyn Jennin ja Jennin kanssa kaksi vasaa. 

Hirvikartanolla, kuten Himoksella kaikkinensa ihmisten lämpö ja sydämellisyys oli käsinkosketeltavaa. Saimme kaikkialle puheliasta, sydämellistä ja superhyvää palvelua. Jäi mielettömän hyvä olo sydänalaan ja suukottelevaa Sauli hirveä jäi kova ikävä. Sauli jos asuisit lähempänä, tulisin moikkaamaan sinua ahkeraan! Ihanat Sauli ja Jenni. <3
Kyllä se vaan niin on, että välillä perheen kesken tarvitaan irtiotto kotoa ja arjesta. Joulu Himoksella vaikuttaa tämän viikonlopun jälkeen erittäin houkuttelevalta vaihtoehdolta. 

Jos teitä joulu Himoksella kiinnostaa, niin joulun mökkimajoitusvarauksiin saatte etukoodin Tiia10, jolla joulun mökkivarauksen hinnasta ajalle 23.-26.12. saa 10 % alennuksen. 

Edun saa käyttöönsä soittamalla Himos keskusvaraamoon 020 711 9200 tai varaamalla sähköpostitse [email protected]

Huom! Verkkokaupasta tehtyihin majoitusvarauksiin alennuskoodi ei toimi! Etu on voimassa valtaosaan Himos keskusvaraamon välityksessä olevista vapaista mökeistä 13.12.2019 saakka. Lisäksi kaikille ennen 30.11.2019 joulun mökkivarauksen tehneille Himos tarjoaa joulupukin käynnin veloituksetta. 

Oletteko te käyneet Himoksella, meillä vain mies on käynyt muutaman kerran aiemmin Himoksen laskettelulomilla ja tykännyt kovasti ja me muu perhe yhdymme tähän tykkäämiseen nyt kyllä.

Etenkin kiireetön ja stressittömämpi joulu Himoksella tuntuisi nyt juuri erittäin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Näen jo sieluni silmin valkoisen vaipan Himoksen laskettelurinteen yllä, auringon pilkahduksen, joulupukin ja lasten ilon ja koko perheen rennon tunnelman elämyksellisen ja kiireettömän joulun palveluiden ja valmiiden pöytien äärellä.


Insta kohokohdista on mahdollisuus nähdä stories videoita meidän reissusta ja myös Villa Solar Suiten tilat paljon tarkemmin.


Miltä Himos joulu teidän silmiin vaikuttaa? Oikein sydämellistä uutta viikkoa kaikille. <349 thoughts on “Himos joulu ja isänpäivä!”

 • Kivan kuuloinen loma! Himoksella en ole lomaillut, mutta Hirvikartanossa kyllä käynyt. Ihana paikka, ja Sauli on tosi symppis. Jenniä ja jälkikasvua pitäisi käydä katsomassa. Suosittelen lämpimästi <3

  • Kiva kuulla, että maailman ihanin Sauli on tuttu. Ikinä en ole päässyt näkemään hirveä noin läheltä, oli hieno kokemus. Jälkikasvu niin söpöjä. 😍😍

   Kiva kuulla, että suosittelet, sama juttu. 💖

   Sydämellistä maanantainta sinulle Pirja. 💖

 • Olisitko halunnut tehdä viikonloppumatkan mikäli se ei olisi ollut sponsoroitu.Varmasti hieno paikka ollut.Eikä yhtään ikävää asiaa.Mukavaa viikkoa.Saitko hankittua liput Eltonin konserttiin.

  • Hei, kiitos kommentista. 🤗

   Ehdottomasti, vuosia jo miehelle sanonut, että sitten kun meillä mahdollisuus, niin karataan jouluna valmiiden patojen ääreen. Tälläinen joulu ollut pitkään haaveissa ja nyt saimme sen kokea. 🎄🎀🎄Mutta niin kauan kuin oma 98v mummi elää ja miehen huonossa kunnossa olevat vanhemmat, menemme joka joulu heidän ehdoilla, jotta he pääsevät meidän kanssa perhejoulua viettämään. He eivät jaksaisi matkustaa enää valitettavasti.

   Kuvista varmasti huokuukin, että tässä lomassa ei ollut moitteen sijaa. 💖😍💖

   Sydämellistä uutta viikkoa sinulle. 💖

 • Ihanan näköinen loma teillä <3 Himoksella olin V8 Summer Meetissä, ei tosin yövytty mökeissä. Käytiin syömässä tuossa Mono Pubissa, ihan hyvä ruoka oli. Muutenkin mukava paikka, en tiennyt että siellä olisi noinkin paljon tekemistä 🙂

  • Eikö olekin viihtyisä paikka tuo Mono Pub. Tällä kertaa jäo pitsat testaamatta, mutta ensi kerralla. 😋Mahtavaa kuulla, että paikka tuttu. Itsellekin iloinen yllätys miten paljon tekemistä onkaan, pitänyt enemmän laskettelupaikkana.

   Ihanaa uutta viikkoa. 💖😘💖

 • Ihan mahtava viikonloppu teillä takana ja siellä ollut paljon monelaista tekemistä.
  Noissa puitteissa kyllä kelpais jouluakin viettää!
  Ihanat nuo hirvet ja porot, niiden näkemistä mäkin odotan.

  Mä oon Himoksella käynyt viimeksi joskus 20v sitten laskettelemassa, joten
  paljon en muista:)

  Mukavaa viikon alkua!

  • Oli täydellinen, teki niin hyvää viettää aikaa yhdessä ja miten teinit myös iloitsi. 😍😍

   Kohta pääset muistia virkistämään. 💖😘💖Ihanaa uutta viikkoa Maikku. 😘

 • Onnistuiko Eltonin lippujen osto.Se on joskus niin hankalaa kun suuren ostajajoukon vuoksi palvelu ruuhkautuu tai ei jaksaisi jonottaa.

  • Hei, kannattaa kommentoida Elton Instagram kuvan alle suoraan. 🤗Näin Livenation.fi ja Ticketmaster voi nähdä suoraan palautteesi. Tälläisiä ongelmia olen kuullut olleen. 🤗😘

   Instagram kuvassa lukee "yhteistyössä". 🤗

   Sydämellistä iltaa sinulle. 💖

  • Kävin testaamassa ja hyvin toimii lippujen osto nyt. 💖🤗💖Joskus linjat ruuhkautuvat ja kannattaa kokeilla vähän ajan päästä uudestaan. Toivottavasti tästä oli apua. 🤗

 • Voi Sauli, kuinka ihana! Ystäväni oli aikoinaan Korkeasaaressa töissä ja hän kertoi kuinka kivoja hirvet ovat osa todella hellyydenkipeitä.

  Katselin Instasta kauhuissani, että maa näytti jäisen liukkaalta ja muistin että ohjelmassa ohjelmassa oli läskipyöräilyo, kuinka mahdat pysyä pystyssä. Hyvinhän se on näköjään mennyt!

  • Todellakin hellyydenkipeä tämä Sauli ja ihana. 💖 Aamulla oli jäässä maa, mutta päivällä, kun oltiin pyöräilemässä, oli jäät jo kivasti sulaneet.

   Ihanaa iltaa Tuuli. 💖

 • Himoksella en ole koskaan käynyt, mutta voi VAU mikä valikoima mökkejä kun lähdin niitä selaamaan – potentiaalinen paikka viettää joulua todellakin vaikka isommalla kokoonpanolla tai oman ydinperheen kesken! Upeat kuvat ja kyllä tuli niin jouluinen tunnelma tästä, pitänee vinkata siskolle, josko mentäisiin perheiden kanssa tuonne yhdessä joulunviettoon! Kiva juttu tuo, että voi olla osin omat ruoat mukana ja sitten pääsee vaikka pizzalle kun jouluruoat kyllästyttävät! On kyllä houkuttelevat aktiviteetitkin, tosi hienosti koostettu juttu <3

  • Sanos muuta ja mökkejä löytyy kyllä joka lähtöön ja monen makuun. Tuo meidän mökki oli kyllä luxus sellainen. <3 Juurikin kun on 12 hengen mökki ja iso porukka, niin hinta jää pienemmäksi per perhe.

   Just se, että voi kokata itse, pitää nyyttärit, tehdä jouluruoat itse tai mennä valmiiseen pöytään eli kukin miten haluaa.

   Kiitos niin paljon Heli ja mitä ihaninta päivää sulle <3

 • Ihanan joulun saitte viettää jo etukäteen. Mökki oli varmaan ihana ja tilava. Aina haaveilen tuollaisesta "valmisjoulusta", mutta ainakin toistaiseksi ollaan pysytelty kotosalla jouluna.
  Mukavaa viikkoa sinulle <3

  • Sama juttu, olen vuosia haaveillut tuollaisesta joulusta ja ehkä jonain päivänä siihen meilläkin on tilaus. Mutta ensin pidetään huolta siitä, että suvun vanhukset saavat nauttia joulusta meidän kanssa oman jaksamisen puitteissa, mutta jonain päivänä. <3

   Ihanaa viikkoa Kristiina. <3

 • Himos joulu kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta. Olette kyllä sun miehen kanssa niin suloisia yhdessä <3 Ihan mahtista, että teinitkin viihtyi, se viihtyminenhän on vaan mielentilasta kiinni heillä usein 🙂 Pitääkin käydä myös Katjan postaus lukemassa Himoksesta.
  Kerran olen Himoksella käynyt, mutta oltiin vaan laskettelemassa tuolloin.
  Ihanaa viikkoa sulle Tiia <3

  • Ihana sinä, kiitos. <3 Juu teineillä taitaa olla mielentilasta tosiaan kiinni, mutta jo mökin nähdessään kikattivat kuin pikkutytöt, sitä iloa oli kiva seurata.

   Vaan laskettelemassa, Outi en tiennyt, että olet lasketellut. <3 Varmaan oli ihanaa. <3

   Pus päivään. <3

 • Voi että miten ihanan loman saitte viettää Himoksella. Herkkuja on ollut monenlaisia, sekä paikkana, että ruokana. Tuo sinun ja Saulin leivän jakaminen on aivan mahtava valokuva! Olette upeita <3

  • Iiihana Birgitta, että olet kultainen. Sauli on ihan paras ja jäi sydämeen ikuisesti. Kun menen Himokselle uudelleen, niin taatusti käyn Saulin luona suukottelemassa.

   Mitä ihaninta marraskuista viikkoa sinulle Birgitta. <3

 • Himos on tuttu paikka, olemme käyneet siellä pitkän viikonlopun laskettelulomasilla. Olen itseasiassa miettinyt, että loma Himoksella olisi kiva, jos samalla pääsisi mäkeen. Voisi olla muutaman tunnin rinteessä ja muuten vaan laiskotella. Etelän talven arvaamattomuus ylettyy nykyisin Himokselle saakka. Loma pitäisi varata ihan viime tingassa säiden mukaan.

  En ole ennen kuullut hellyyden kipeästä hirvestä 😀

  • Juuri hyvä kombo, laiskottelu ja urheilu ja ulkoilu. Siinä nukkuu yönsäkin kuin lapsonen. <3 Juu totta tuo, mutta vaikka nyt ei ollut lunta maassa, meillä oli tosi kivaa.

   Hih en minäkään ole kuullut, mutta Sauli on sellainen kissa, oikein kiehnäsi eläihoitajaa, että anna hellyyttä ja puskivat toisiaan.

   Kivaa viikkoa Rva Kepponen. <3

 • Nuoriso on ollut tuolla useinkin vaan en minä.
  Joulu valmiissa ruokapöydässä kuulostaa niin ihanalta ja olen sitä joskus ehdottanut. Mies haluaa olla joulun kotona ja saahan kotonakin ruokaa. Juu saa, mutta kuka laittaa, niih.
  Teillä oli varmaan ihana irroitus arjesta ja toivottavasti marraskuu jatkuu yhtä hyvin. tunnelmin!

  • Hih niinpä kuka laittaa, kuka tosiaan laittaa. 😉 Mutta olisit kyllä niin ansainnut valmiiseen pöytään pääsyn ihana Marketta. <3

   Tämä oli todella hyvä loma, sillä joulu vietetään kotona, niin kauan kuin vanhukset jaksavat edes meidän kotiin tulla ja sekin on jo aika tiukkaa muutama tunti heidän jaksaa.

   Ihanaa viikkoa Majan Molla. <3

 • Onpas hauska idea, jouluetkot! Miksi en ole tätä aiemmin keksinyt? Tuollaisen voisi järkätä ihan kotonakin!

  Iloa ja muiskuja päivään Tiia!

  • Jouluetkot mitä mahtavin idea, vaikka toki tässä taustana on nimenomaan viettää joulua Himoksella, me vain pääsimme tuota joulua testaamaan ja oli mahtavaa ja ihan ilman lunta ja talviurheiluakin.

   Iloa ja muiskuja sulle Tarusein. <3

 • Teillä on ollut kivat jouluetkot Himoksella. Komea Villa ja paljuineen ja saunoineen. Olen ollut ollut Himoksella joskus kauan, kauan sitten talvella ja kylläpä on Himos kehittynyt. Nyt siitä on tullut koko vuoden vapaa-ajan keskus. Monenlaista aktiviteettia tarjoaa. Ja minusta on hauskaa, että suksien sijaan voi ajella noilla läskipyörillä.
  Mainio paikka marraskuunkin rientoihin.
  Kivaa viikkoa Tiia <3

  • Himos on mieletön ja vaikka mitä tekemistä vaikka ei ollut edes lunta maassa! Nimenomaan tai voi ajaa vaikka mönkijöillä, kivaa tekemistä löytyy.

   Ihanaa viikkoa Tuula. <3

 • Kylläpä oli huikea loma teillä ja mitkä puitteet! Ihana kun matka vielä lähensi siskosten välejä. Kyllä vaikuttaa lämminhenkiseltä paikalta ja varmasti jouluun sopivalta . Olisi kyllä joskus ihanaa viettää noin valmista joulua ����

  • Niin oli ja reissussa siskokset on aina loistava tiimi ja sehän on tärkeintä, eihän teinejä nyt niin paljon meidän vanhusten seura kiinnosta ja niin sen pitääkin olla. 🙂

   Oli kyllä täydellinen jouluetko ja mielellään tälläisen kokisin joulunakin.

   Ihanaa viikkoa Minna. <3

 • Olen aina viettänyt joulut kotona, mutta mökkijoulu lumisissa maisemissa olisi ihana kokea. Valmiiseen joulupöytään pääseminen olisi suorastaan luksusta. Vielä ei mökkijoulu ole mahdollista meille, mutta ehkä vielä joskus.

  • Ihan kuin omasta kynästä, juuri samaa ajattelen. <3 Ei ole meillekään vielä, vanhuksista pidetään huolta, mutta jonain päivänä.

   Ihanaa viikkoa Kristiina. <3

 • Ihan mielettömän näköönen ja kuuloonen loma ♫ Täshän virittyy jo joulun tunnelmahan ☺

  Ihanaa tiistaiehtoota Sinulle Tiia ♥ ♫ ♥

  • Ihana sinä ja joulu on nyt kyllä sydämessä, sillä tämä oli siihen mitä oivallisin lähtölaukaus. <3

   Oikein sydämellistä viikon jatkoa Marja-Terttu. <3

 • Kuvasi ja postauksesi saavat varmasti monet innostumaan, senverran ihanat nuo teidän Himoksen jouluetkot.
  TJos joku viettää joulun pois kotoa, tässä oiva vaihtoehto. Tuohon huvilaan mahtuisi meidän jengikin.
  Olemme olleet Himoksella vaatimattomassa mökissä sillä aikaa, kun lainalapsemme on viettänyt viikonloppua biologisten sukulaisten luona.
  Hyvää viikon jatkoa Tiia!

  • Olet ihana, kiitos niin paljon Kirsti Kaija. <3

   Ihanat te, maailman parhaat vanhemmat, kiva kuulla, että Himos on tuttu. <3

   Sydämellistä viikon jatkoa Kirsti Kaija. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud