Miten meni viime viikko?

Sisältää saatuja ilmaistuotteita
Viime viikolla tapahtui monen moista kivaa juttua ja paljon tuli myös vietettyä aikaa ”kotitoimistolla.” Ehdimme yhtenä iltana käydä nauttimassa mieheni kanssa leffan ”Last Christmas”, joka on hyvin yllättävällä käänteellä varustettu lämminhenkinen romanttinen elokuva ja kyllä nessut kannattaa varata mukaan. 
Milloin tämä sushihimo loppuu? Ystäväni kanssa laitetaan nykyään kuvia sushihetkistä ja nauretaan räkähymiöin toisillemme, ”tyyliin taas sushilla ja taas tekee sushia mieli.” Ihan kamala vitsaus tämä sushisairaus ja juu eilenkin kävin sushilla ja kyllä laitoin kaverille kuvan kanssa ja kyllä oli kaverikin käynyt eilen sushilla. 

Clinique kuvat Jere Viinikainen. 


Kuvassa mukana nerokas ja ihana Tiia Rantanen, joka taikoo upealla tavalla sanoiksi niin elämän pienet ja isot hetket ja hetket, joita ei aina edes itse hoksaa. Tiiaan tutustuin vuosia sitten Turkin pressimatkalla. 
Viime viikolla ehdin myös päivällä käydä Helsingissä hyväntekeväisyystempauksessa ja Cliniquen uuden Even Better Color Pop huulipunan lanseerauksessa. Jännää oikean sävyn valitsemisessa on, että ensin valitaan Even Better Color meikkivoide ja meikkivoiteen sävyn perusteella haitari antaa tuolle sävylle kolme huulipunan sävyä ja nämä kolme punan sävyä meni itsellä täysin maaliin. Roosaa sen olla pitää. 

Kuvan mekkoa saa vielä Lindexiltä, jos joku ihastuu ja kyseessä on Roosa nauha-malliston mekko. 
Toteutettiin sovelluksella ihotesti ja ei yllätä kyllä yhtään, että väsymystä on näkyvillä silmäpussien ominaisuuksissa. Tuota silmäpussiväsymystä on ollut pienestä pitäen ja siksi koulussa kiusattiin ”pussirotaksi.” Mutta juonteita suhteessa ikään ei ollut kovin paljoa tai näin ainakin haluan optimistina ajatella, mutta sitä se pullea naama teettää, rypyt ei näy niin hyvin vaikka ne siellä on. 
Jouluetkot ja isänpäivä kaupallisessa yhteistyössä Himoksella oli kyllä mojova pääte kivalle viime viikolle. Tämä reissu kantaa voimaa ja energiaa pitkään. Välillä on hyvä irrottautua arjen pyörteistä ja sisarustenkin bondata toistensa kanssa. Aiemmassa postauksessa on juttu tästä reissusta, jos jotain kiinnostaa. 
Ilokseni pääsin myös tekemään hyvää eli pakkaamaan lahjoja ensi-ja turvakoteihin. Tästä tilaisuudesta tuli erittäin hyvä mieli ja muistutus siitä, mikä joulun aidoin sanoma on, se on lähimmäisenrakkaus. 

Hyväntekeväisyystapahtuman mahdollistaneet brändit:
@skintreat.official, @thebudgiecollectice, @kicks.fi & @monsunspa.  Kaikkia näitä brändejä myy Kicks.fi. 
Alla olevan hyväntekeväisyystilaisuuden kuvat Heini Pekkala. 
Lisäksi yhtenä anivarhaisena aamuna ehdin käydä Huawein hyvinvointiaamussa, kuuntelemassa mm. Pekka Hyysalon ja Linda Liukkaan fiiliksiä Huawei Watch Gt 2 kellosta. Kellolla voi vastata puheluihin, kuunnella musiikkia, tallentaa 2 gigan verran musiikkia, mitata askeleita, pulssia, urheilusuorituksia myös vedessä. 


Kello on siis vedenkestävä ja unenlaatua myös pystytään mittaamaan. Itseäni kiehtoo tässä kellossa juuri tuo unenlaadun ja stressin ja pulssin mittaus. Kello on erinomainen muistuttaja, että nyt menee liian lujaa, hengitäpä syvään. Olen Huawei nainen henkeen ja vereen ja pääsääntöisesti tekniikan suhteen seuraan juuri Huawein uutisia ja toki tutkin aina vertailuja kilpailevista brändeistä myöskin. 

Pekka Hyysalon sanoin ”kello saa kävelemään vielä enemmän eli periaatteessa aina, kun on mahdollisuus kävellä, Pekka kulkee jalkaisin.” Pekka myös kehotti meitä kaikkia miettimään hyviä asioita elämässä ja keskittymään niihin. Toivoi kaikille iloa ja pirteyttä ja lunta, joka valaisisi meidän mieltä ja latuja.” 


Pekka voimaannuttaa olemuksellaan, ihmisen on mahdollisuus onnettomuuden sattuessa olla joko tahtojen taistelija ja keskittyä positiiviseen tai katkeroitua ja syyttää elämää. Pekka antaa voimaa meille kaikille ja muistutuksen olla nillittämättä turhasta. 
Hyvää mieltä toi myös kaksi asiaa. Sunnuntaina kun saavuimme Himokselta, kotiovella odotti Kiehl’s ylläri. Ylläri oli ollut kotioven edessä koko viikonlopun, mitä se viestii ajatuksen tasolla, sitä että täällä on turvallista asua. 

Kiehl’s on ihan yksiä lempparimerkkejä ollut jo miljoona vuotta ja tietenkin ilahduttaa tuotteiden laatu, mutta myös visuaalinen ilme on ihan meikäläistä. Mahtavaa on, että tänä vuonna Kiehl’s Holiday kokoelman on kuvittanut suomalainen Janine Rewell, wuhuu. Huvittavaa miten tottunut kuvausassari Samu on. Ei kuulkaas tarvinut edes pyytää, vaan tulla tupsahti tuohon ja alkoi poseeraamaan, tosin nuokkui osan aikaa. Rankkaa nuo valokuvamallin hommat. 

Kieh’s tuotteita voit ostaa mm. Stockmannilta ja Kicks.fi
No mutta viime viikkoon mahtui kuitenkin 4 kokonaista arkipäivää myös ja niihin mahtui niin pitsan tekoa, kuin makaronilootan. Mustan värin palauttaminen K-rautaan värivirheen takia. Mustaa oli pyydetty, mutta väri oli sinivihreänharmaa. Souliina vinkkasi täydellisen mustan eli K-Raudasta löytyvän sävyn ”keskiyö.” Mutta en minä mitään maalannut vaan 15 vuotias tytär itse ja hieno tuli. 

Arkeen toki mahtuu miljoona sateista koiralenkkiä, kaupassa käyntiä Ikea-kassilla, se iso perhe. Eli suurimmalta osin sitä tavallista arkea. Mietinkin tässä, että vastapainona voisi toteuttaa arkiviikkopostauksen, sillä tälläiset muutamia tunteja vievät tilaisuudet herkästi antavat täysin väärän kuvan arkisen viikon kulusta. On toki halu kiittää niitä yrityksiä, jotka huomioivat, mutta elämä on eniten arkea ja sitä pitää jotenkin turtana niin itsestäänselvänä ja mielenkiinnottomana, ettei sitä tule kuvattua.

Viime viikkoon mahtui myös mystinen kotiavainten katoaminen ja jo toistamiseen. Edellisen kerran katosivat eteisestä 2 vuotta sitten. Avaimilla tultiin sisään ja vaikka sunnuntaina (siihen isänpäivä päättyi) eli 4 tuntia etsittiin kotiavaimia ja jatkettiin vielä tätä etsintäretkeä maanantaina. Lopulta koluttuamme kaikki saappaat, sohvien sisustat, pyykkikorit, ulko-ja sisäroskiksen, kissojen hiekkalaatikon, kaikkien huonekalujen alta ja päältä, astiat, hyllyt, lasten huoneet, oli pakko todeta, että avaimet imi rinnakkaisuniversumi. 
Juu kuulkaas näin se on pakko olla. Ensin avaimet ovat eteisessä ja sen jälkeen eivät enää ikinä missään ja jo toinen kerta. Sinne menee kuulkaas kaikki ne sukat ja muovilaatikoiden kannetkin, rinnakkaisuniversumin ihmisille. Joten ei auta kuin toivoa, että he hyvinä ihmisinä ymmärtäisivät palauttaa avaimet takaisin. 

Joten tästä syystä, kuvassa yllä, on avainnipussa niin pörheä Mikki Hiiri (kiitos rakkaalle ystävälle Mikistä), kuin Minni Hiiri ja kimalletupsu ja lisää avainkoristeita pukkaa, niin tätä avainnippua ei hävitetä kirveelläkään ikinä ja kohta nippu painaa miltei tonnin!
Miten siellä, miten teidän viime viikko meni? Mitä olet hävittänyt kotonasi, jota et ole  enää koskaan löytänyt. Löytyykö suosikkeja Kiehl’s tai Clinique brändeiltä, mihin hyväntekeväisyyteen lahjoitat, jos lahjoitat? Mitä arkiruokaa te kokkasitte viime viikolla, arkiruokavinkkejä kaivataan? Oletteko käyneet leffoissa viime aikoina tai maalanneet kotona jotain? Onko teillä älykelloa ja oletteko saaneet siitä apua?

Kiinnostaisiko teitä kuulla, miltä se viikko näyttää arkikuvina nähtynä? Sydämellistä keskiviikkoa kaikille<3


35 thoughts on “Miten meni viime viikko?”

 • Mystistä tuo avainten katoaminen, ehkä ne kuitenkin löytyy yhtä yllättäen kuin katosivatkin!
  Huomasin että Pekka Hyysalo on meidän teinien koululla loppukuusta ja melkein kiinnostaisi mennä itsekin kuuntelemaan 🙂 Siinä on esimerkkiä sinnikkyydestä ♥

  Ihania tilaisuuksia sulla ollut viikon aikana, piristävät arkea kummasti!
  Mukavaa keskiviikkoa ♥

  • Vielä ei ole avaimia näkynyt, aivan uskomaton juttu!

   Ehdottomasti, Pekka on itse valo. <3

   Kiitos niin paljon ja ihanaa Himosta teille. <3

 • Ei ole älykelloa- haluaisin tai sitten en. En ole päättänyt. Maalaan aina jotain. Remppa on jo elämäntapa. Vanhassa talossa kun asuu. Kasviksia ja kanaa…kuumetta ja mahatautia. Siinäpä se viime viikko meni. Clinique on suosikkejani. Olen hukannut- enään en edes muista mitä😏😏 Paras kuulemani hukkaus oli taiteilija Outi Heiskasella aikanaan. Kokonainen piano🤭🤭 …t.Anne

  • Kaikkea on mahtunut sinun viikkoon ja mahatauti ei kiva ollenkaan! Kokonainen piano, no sittenhän nämä avaimet, joita ei ole vieläkään löytynyt, ei ole mitään!

   Ihanaa viikonloppua Anne. <3

 • Ps. Olen kauhean kranttu elokuvien suhteen. Nyt tahtoisin nähdä sen kotimaisen leffan : täydellinen joulu. Onkohan hyvä? T. Sama

 • Meillä kävi vastaava tapaus kun kuopuksen tiikeri-unilelu katosi. Se oli paha paikka, ihan kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat etsittiin talosta. Jopa roskapussit käytiin roskiksesta aukomassa, mutta eipä löytynyt.
  Lopulta kahden päivän päästä kuopus itse löysi unilelunsa, rakentamastaan duplotalosta. Oltiin kyllä duplolaatikkoonkin kurkattu, mutta asumus oli niin taidokkaasti rakennettu, ettei tassuakaan näkynyt.
  Ja kyllä, ihmisten arki kiinnostaa myös kovasti ja tietenkin teidän ihanat eläimet!

  • Oi ei ja onneksi löytyi. Tiedän miten kauheaa on lapselle, jos paras pehmoystävä on kateissa.

   Kiitos kovasti ja nyt on yksi rakas eläin vähemmän, meidän Osku lähti sateenkaarisillalle. <3 Mutta yritän rakentaa tässä joku kerta arkipostauksen.

   Oikein kivaa viikonloppua sinulle ja kiitos, kun jaoit tämän hauskan tarinan vaikka sillä hetkellä ei taatusti ollut hauskaa. <3

 • Meillä kävi vastaava tapaus kun kuopuksen tiikeri-unilelu katosi. Se oli paha paikka, ihan kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat etsittiin talosta. Jopa roskapussit käytiin roskiksesta aukomassa, mutta eipä löytynyt.
  Lopulta kahden päivän päästä kuopus itse löysi unilelunsa, rakentamastaan duplotalosta. Oltiin kyllä duplolaatikkoonkin kurkattu, mutta asumus oli niin taidokkaasti rakennettu, ettei tassuakaan näkynyt.
  Arki kiinnostaa myös kovasti, varsinkin teidän ihanat eläimet!

 • Maalla hävisi yöpukuni, jonka olin jättänyt kylpyhuoneeseen jotta anoppi voisi heittää sen omien vaatteidensa kanssa koneeseen. Ei ole löytynyt kuukausiin mistään. Sanommekin aina, että salaperäiset katoamiset ovat "Valkean rouvan" tekosia eli joku kummitus ne vie. Silmälasitkin katoavat jatkuvasti, mutta ainakin toistaiseksi ovat löytyneet ihan omilta jäljiltä.

  Kotikulmille aukesi hyväntuntuinen sushibuffa, joka käytiin testaamassa viime viikolla kun en jaksanut kokkailla kotona. Hyvä valikoima ja laadukkaan tuntuinen, sinne täytyy mennä uudestaankin.

  Tänään syödään tomaatti-juureskeittoa, huomenna makkarapannua, joka on jonkinlainen vähän laadukkaampi pyttis kun siinä on hyvää ranskalaista makkaraa ja ehkä tuoretta avokadoakin.

  • Niin outo juttu, minne ihmeessä voi kadota. Mekin mietimme vuosia, että minne katosi mökillä miehen Gantin takki. Niin vaan nähtiin se monen vuoden jälkeen miehen ystävän päällä eli tahallaan ei ole ottanut se on varmaa, mutta jokin hassu juttu tässä kävi, jokin jota ei muisteta, eikä ymmärretä, mutta eipä ole enää väliä, mysteeri ainakin selvisi.

   Oih pakko saada tänään sushia taas!

   Oih tuo kuulostaa todellakin gourmet pyttikseltä, maistuisi täälläkin.

   Mukavaa viikkistä Tuuli. <3

 • Minulla oli miehen ostama paksu hopea sormus, jossa kiviä. Otin pois sormesta ja laitoin keittiöön ja puff, katosi kuin tuhka tuuleen! Tuo Last Christmas pitää kyllä nähdä, mutta ens viikolla katellaan jotain ihan muuta 🙂
  Ihanaa iltaa Tiia <3

  • Eikä, voi eihh, tuo on niin ikävää. Ärsyttävää on, kun jokin ei koskaan selviä.

   Tykkäisit niin tuosta leffasta. <3

   Pus Outi. <3

 • Kotona en kyllä ole mitään kadottanut, hukkuneet vaatteet löytyvät tyttäreni vaatekaappiuniversumista 😉 Ruokavinkkinä keitot, meillä viimeksi iso kattilallinen kanakeittoa, maistuu viileinä syyspäivinä mainiosti. Älyllinen ranneihme raksuttaa kokoajan tassutuksiani ja niihin askelien keräämiseen tulee himo 😉 vähän on painoakin pudonnut! Rauhaisaa keskiviikkoa hektiseen maailmaasi Tiia <3

  • Hihi ihana tytär. <3

   Oih kanakeitto maistuisi juuri nyt, aah.

   Olen ymmärtänyt tosiaan, että tuo älykello saa himoitsemaan niitä askelia. <3

   Ihanaa viikonloppua Onneli. <3

 • Sormus hävis, olin just ostanu uuden , laitoin sen pöydälle ja hävis !!
  Ei löytyny mistään , ei edes kun muutin asunnosta niin tullu esiin , siis tosi ihme juttu oli !😱
  Kivaa viikonjatkoa ❤🧡💚

  • Eikä, minne ihmeeseen katosi, kai sinne rinnakkaisuniversumiin, minne ne avaimetkin katosi, meinaan ei ole löytynyt.

   Kyllä on outoa ja olisi kiva tietää, minne kaikki kadonneet tavarat menee.

   Ihanaa viikonloppua Ulrika. <3

 • Meikäläisen arkiruokavinkeistä ei pahemmin riitä jaettavaksi, kun isänpäivänäkin tein (tosin ukkelin toivomuksesta) jotain niinkin eksoottista juhlaruokaa kuin riisipuuroa. Ja itse söin Salen pakastesushia :D.

  Katoamistapauksista ikuiseksi mysteeriksi on jäänyt mun ihanan mokkanahkaisen hameen häviäminen. En kertakaikkiaan ymmärrä, miten se edes on mahdollista, kun en sitä muualla ole päältäni riisunut kuin kotona. Epäilin jossain vaiheessa, että joku on sen varastanut, mutten kyllä tiedä miten sekään olis mahdollista. Harmittaa vaan, koska se oli niin nätti ja kiva. Vaikka tuskin enää mahtuisi päällekään, kun katosi jo varmaan 90-luvun lopulla.. :).

  Arjen ystävänä mua ainakin kiinnostaa muitten ihmisten tavallinen arki tosi paljon. Se kun kuitenkin voi olla niin erilaista kuin oma. Eli täältä tulee kannatusta arkipostaukselle. Vaikka vaan yhden peruspäivän ajalta.

  Iloista mieltä sinne, vaikka keli onkin ihan kakka (täällä ainakin) <3

  • Hihi ootte ihania ja apua miten taas tekee mieli sushia!

   Miten voi mokkanahkainen hame kadota, en käsitä! Voi itku näitä juttuja, niin outoja. Kunpa saisi edes joskus tietää, sillä mysteerit jää vaivaamaan.

   Kiva jutut, arkipostausta sitten tulemaan heti kun kaikesta härdellistä toipuu.

   Kiitos kovasti ja niin on kakka ja sääennusteiden mukaan ei tunnu paranevan ensi viikollakaan.

   Ihanaa viikonloppua Annukka. <3

 • Jessus, tässähän tuli ihan hiki kun luki sun viime viikkoa 😀

  Meillä tehtiin jauheliha-sipuli risottoa ja boltsi-tomaattikastike pastaa ruuaksi. Helppoa ja nopeaa, boltsit siis kasvisproteiinieines, maistuu todella hyvältä. Meillä lapsen suosikki ja äitihän tekee kun toinen niin kovasti tykkää 😀

  Mä olen mestari hävittämään asioita, onneksi asun miehen kanssa joka on mestari löytämään ne kaikki asiat. Yleisin on silmälasit ja puhelin. En tajua kun ne ei koskaan ole siellä mihin lasken ne 😀

  Mielelläni luen viikon kuulumisia kuvina myös <3
  Ihanaa viikkoa Tiia! <3

  • Oi tuo risotto ja pastahommeli kuulostaa hyvälle, nam. Olisi muuten kiva saada reseptejä ihmisten blogeihin joskus. 🙂

   Aina on muuten rillit ja puhelin mullakin kateissa, näitä avaimia ei muuten ole löytynyt ollenkaan.

   Kiva kuulla, täytyy toteuttaa arkipostaus.

   Ihanaa viikkistä Satu. <3

 • Tuo Last Christmas on pakko käydä katsomassa! Josko sieltä löytyisi joulufiilis. <3 Raahaan Matin mukanani leffaan. ;D

 • Jep on kadonnut, sakset. Hyvät vain kankaiden leikkaamiseen tarkoitettu. Viikon verran olen niitä etsinyt, ei vaan löydy.
  Voi, tuo ihana elokuva.
  Sushia en ole ikinä maistellu. Tyttären tyttö ja poika tykkäävät sushista. Tosin en syö muutakaan kalaa. No, seitiä ja tonnikalaa joskus.
  Hyvää torstai-iltaa
  >Leenalii

  • Täälläkin on kadonnut Muumipappa-ja Nipsusakset. Minne lie kaikki katoaa, olisi kiva saada kyllä tietää, vaivaa.

   On myös kasvissushia, mutta toki sushi ei ole kaikkien juttu, en ole itsekään syönyt kovin montaa vuotta.

   Ihanaa viikonloppua Leenalii. <3

 • Huh kun sulla on ollut taas tohinaa (ja silti olet ehtinyt sitä ihan tavallista arkeakin), mä suorastaan hengästyn aina kun luen näitä sun postauksia 🙂 Välillä kun itse tuntuu siltä, että hyvä kun ehtii olla omassa arjessakaan mukana!

  Clinique on mulla yksi pitkäaikaisimmista merkeistä (kiitos äidin, joka osti nuorelle naiselle laadukkaat ihonhoitotuotteet silloin opiskeluaikana!). Meikkipuolella käytän High impact mascaraa (ihan paras!) ja tuota Even better meikkivuodetta. Ihonhoidossa ihan ihan ehdoton on kasvovesi clarifying lotion 2. Aikaisemmin Cliniquen kuorinta 7 Day Scrub Cream oli myös ihana; siinä oli aika vahva eucalyptus (tai vastaava) ja kunnon rakeet. Mun vahva iho kesti sen tosi hyvin ja se myös piti mun ihon hyvässä kunnossa. Nykyjään se on ihan "nössö" ja olen vaihtanut toiseen merkkiin. En ole kova huulipunien käyttäjä, mutta silloin kun käytän, niin ovat yleensä Cliniquelta.

  Hih, suhsi-himo 😀 Niin tunnistan tuon! Hei, mulla on blogin puolella just pari arkiruokavinkkiä, käy kurkkaamassa. Ihanaa loppuviikkoa sulle Tiia <3

 • Voi viiude sä olet tyhmä. Sää teet "hyvää työtä" pakatessasi toisten maksamia lahjoja!
  Et siis oikeesti voi olla noin nolo. :-O

  • Kyllä ihmisellä voi olla paha olla, että jatkuvasti yrittää kiusata toista ihmistä. Tiedätkö toivon sulle parempia päiviä ja voimia siihen mitä ikinä käykään läpi. 🤗

   Mitä hyväntekeväisyyteen tulee, se ei voi koskaan olla noloa eikä tyhmää. 🤗Jotkut pakkaavat toisten maksamia lahjoja työkseen, ei sekään ole noloa eikä tyhmää.

   Hyväntekeväistilaisuudessa mukana olevat yritykset, pr-toimisto ja lukemattomat muut ihmiset ja julkkikset eivät myöskään ole noloja eikä tyhmiä.

   Se mikä on noloa ja tyhmää, on muiden kiusaaminen.

  • Hei Anonyymi! Minä olen Emma, 50-vuotias opettaja Etelä-Suomesta. Sinä et osannut kertoa nimeäsi, joten ajattelin alkuun näyttää sinulle, miten se tehdään. En ole elämässäni kertaakaan törmännyt kiusaajaan, jolla olisi pokkaa kertoa omaa nimeään tai sitä, mistä kumpuaa tarve kirjoittaa tällaisia ääliömäisiä kommentteja. Olisitko sinä poikkeus ja osaisitko kuvailla meille muille lukijoille, mistä tarpeesi yllä olevaan kommenttiin kumpuaa? Minkä takia koet tarpeelliseksi kirjoittaa tuollaista? Sinulla on toki oikeus ajatella ihan mitä vain, mutta ajatteletko oikeasti saavasi aikaan jotain tällä? Miksi koet, että sinulla on oikeus sanoa toiselle, että hän on tyhmä?

   Tiialla ei ole osuutta tähän minun kommenttiini. Sen lisäksi, että koen harmitusta Tiian kiusaamisesta, pidän äärimmäisen tylsänä sitä, että sinun kaltaisesti tyhmät (joo, sori, mutta itsehän aloitit), käytte pilaamassa kivan blogin ilmapiiriä. Jos sinulla ei ole mitään järkevää sanottavaa, kukaan ei ihan oikeasti kaipaa sinua tänne huutelemaan.

   Olisitko niin rohkea (epäilen!!), että pystyisit vastaamaan tähän?

  • Kiitos Emma tuesta ja lämmöstä. <3 Arvostan todella paljon.

   Kyllähän se on jännä, että saadaan hyväntekeväisyystempauskin rumennettua, mutta kun on tarve loukata, niin sanotaan asioita, joissa ei ole päätä eikä häntää, ei ne kanna. Tyhmyyttähän tuo on parhaimillaan. Olen samaa mieltä siitä Emma. Mutta samalla myös todella surullista ja säälittävää.

   Joillain ihmisillä on kova yritys himmentää toisten valo, mutta hyvyyttä ei voi himmentää vain itseään pimentää lisää.

   Sydämelliset kiitokset Emma ja odotan kyllä, että ano laittaisi nyt kommentteja lisää, kun tilanne on ns. seurannassa.

   Ihanaa viikonloppua. <3

 • Onpa sinulla/teillä riittänyt taas tihinaa.
  Viimeinen tekemäni ruoka, eilinen siikakeitto. Sushin himo iskee aina kun näen tai kuulenkaan sanan.
  Sydämensulattaja Samu <3
  Kerran olen ollut kuulemassa Pekka Hyysaloa. Ei voi muuta kuin nostaa hattua.
  Musta on upea väri. Itse olen maalannut viimeksi pienen autotallin ja pienen kauppa+terassiasunto-rakennuksen.
  Ihanaa viikonloppua Tiia <3

  • Hih mikä siinä sushissa on, että sitä himoitsee kuten suklaata. 🙂

   Pekka on uskomaton. <3

   Juu toista on nykyään musta, sillä saa kivan tyylin, eikä sen tarvitse olla edes gootti lainkaan.

   Ihanaa viikonloppua Kirsti Kaija. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud