Ennustettiin korteista!

Ennustettiin korteista! No nyt menee The Twilight Zonen puolelle. Juu en usko ennustuksiin, en mihinkään hömppään tai maagiseen ja siltikin uskon avaruusolioihin, että elämässä ja  maailmassa on paljon enemmän kerroksia, kuin silmä näkee. Uskon intuitioon, mahdollisesti jopa ennenäkyihin, koska olen niitä itse nähnyt vaikka puolet sisäisestä äänestä selittääkin niiden olleen sattumaa.

No miksi en usko siihen, että kukaan voisi ennustaa korteista tai kahvinpuruista, no siksi, koska koskaan aiemmin ei ole ennustettu ja tietenkin sellainen mitä en ole kokenut, senhän on pakko olla hölynpölyä. Mitäs sanotte siitä, että tuomitsee ennen kuin on asiasta edes mitään kokemusta. Tyypit jotka haukkuu leffan, kirjan, näytelmän vaikka eivät ole lukeneet tai nähneet koko kirjaa, leffaa tai näytelmää.

No samaan kastiinhan tämä menee, jos oikein ajattelee. Mikä olen tuomitsemaan ennustamista hölynpölyksi, jos en kerran ole ikinä kokeillut. No mutta eilen Smartgirlcode Niina ennusti Tarot korteista eli teki Tarot tulkinnan, jos ymmärsin oikein. 

En halunnut kuulla tulevaa, sillä kääks jos olisi putkahtanut pinosta vaikka viikatemieskortti, mutta sekin on kuulemma hyvä kortti, joten mikä lie kuolonkortti sieltä pinosta olisi sitten pullahtanut. Kuka nyt haluaa tulevaisuuteen katsoa, se jännittävyyshän tässä elämässä on, kun ei tiedä mitä tuleman pitää ja jokaisen päivän voi aloittaa uudella toivolla, että mitähän jännää tänäänkin tapahtuu. 

Olen myös miettinyt, että jos joku ennustaa jotain tulevaisuudessa tapahtuvaksi, alkaako sitä automaationa käyttäytymään niin, että tulevaisuus toteutuu eli kulkea viitoitettua tietä. Oli niin tai näin, katsoimme tähän hetkeen.

En nyt muista kaikkia yksityiskohtia eli ihan mututuntumalla vedän, mitä jäi päällimmäisiksi fiiliksiksi. Ensimmäisenä pukkasi Hallitsijatar kortti. Tietenkin googlasin mitä hallitsijatar kortti tarkoittaa ja löysin sieltä paljonkin omaa ja jäin miettimään, että näinköhän kaikista korteista löytyy samaistuttavaa, että onko kortit luotu niin, että jokainen samaistuu niihin.

Mutta viis veisataan googlettelun tuloksista vaikka kortin takana piilee juuri monesti täälläkin käsittelemiäni asioita, opettele sanomaan ei, miten hallitsijatar rakastaa muuta maailmaa ja on hyvä muistaa rakastaa itseään ja miten kauneus ympärillä on tärkeää, kyllä samaistun.

Mutta nyt siihen ennustukseen. Eli hallitsijar kortti ennusti tämän hetkisestä tilanteesta, että tärkeimmät asiat ovat äitiys ja puolisona oleminen, no toki nämä asiat ovat tärkeimpiä asioita monille, mutta tulkinta oli korostuneessa merkityksessä. Jos muualta tulee paljon häiriötä, miten tärkeää on saavuttaa rauha ja olotila, jotta pystyn olemaan parhain äiti ja puoliso. 
Sitten tuli kolme sauvakorttia, mikä oli sinällään jännä juttu. No eihän sauvakortti sinällään sano  maallikolle, jolle ei ole ikinä aiemmin ennustettu niin mitään, mutta miekat ja sauvat näyttivät omaan silmään uhkaavilta, mutta eivät sitä kuitenkaan olleet. 
Tulkinta meni näin:

Äitiys ja eheys, olla äiti
Löydetty lujuus karkottaa pimeyden: Miehinen sotaisa Marsin energia yhdistyneenä Leijonan rohkeuteen tuottaa uskomattoman vaikutuksen ja voiman. Taistelu viedään moitteettomasti päätökseen. Taustan violetti on tummentunut ja kuvaa nyt soturia, joka iskee horjumatta. Tämä soturi on tyytyväinen vasta kiistattomaan voittoon. 
Kompromissit eivät tule nyt kysymykseen, ne vaatisivat oman sisäisen todellisuutesi kieltämistä. Sinun on aika seistä juuri siinä missä olet ja pysyä ehdoitta uskollisena voimallesi.
Päätelmät: Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaa valtavaa vastustusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessa sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.
Kysymys: Oletko valmis hyväksymään kaikki seuraukset? Tiedosta kaikki ne pelot, jotka ovat tähän asti estäneet sinua puolustamasta itseäsi. Tähän vastasin, taisteluissa ei ole koskaan voittajia ja kohteen kohtaaminen, jonka kanssa taistelet voi olla monikerroksellinen kokemus, joka herättää monenlaisia tunteita: surua, sääliä, tuskaa jne. 
Vahvistus: Ilmaisen oman totuuteni vahvasti ja selkeästi.
Lopputulos: Uuden alun mahdollisuus. Jos minun ja jonkun toisen ihmisen välissä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista asiat ja saattaa ne päätökseen. 
Vahvistus: Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa aloittamaan jotain uutta. Ympyrä sulkeutuu ja asiat ovat taas balanssissa ja on mahdollisuus keskittyä tärkeimpiin asioihin, mm. olla paras mahdollinen äiti ja puoliso.
Tälläinen oli kuulkaas ennustus tämän hetkisestä tilanteesta ja paljon korteissa sauvat vilahteli. Oli äiti ja puoliso tärkeimpänä ja sitten oli tämän hetkeiset ristiriidat vallitsevina, jotka pitää saada siivottua pois, taistella lujasti.

Kaiken vallitessa, uskon taas enemmän mystisiin asioihin. Intuitioon, jos kuuntelet itseäsi ja elämän tiellesi asettamia viittoja, ne auttavat matkalla jonnekin.

Avaruusolioihin tietenkin, koska itsekin olen alien, mutta nyt myös ehkä hieman näihin ennustuksiin, sillä iholle jäi aika hämmentynyt olo, joka syntyy siitä, kun epäusko, halu uskoa ja halu luottaa järkeensä taistelevat keskenään.

Kiitos Niinalle tästä mielenkiintoisesta kokemuksesta, elämä on taas yhtä kokemusta rikkaampi. Niina on muuten ihana tyyppi, sellainen hyvis, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään ja haluaa olla ystävällinen kaikille. <3

Nyt kysynkin, onko teille ennustettu, uskotko ennustuksiin, mystiikkaan, avaruusolioihin, ennenäkyihin, etiäisiin, kuolleiden näkemiseen tai kuoleman ja elämän verhoon, että joku ilmestyy sinulle siirtyessä rajan toiselle puolelle ja olisi mukavaa kuulla teidän kokemuksia, jos teille on ennustettu tai mitä vaan mystistä mitä teidän eteen on elämän varrella tullut?
38 thoughts on “Ennustettiin korteista!”

 • Minulle ei ole koskaan ennustettu, mutta uskon kyllä ennustuksiin. Kerron sinulle joskus, miksi uskos vahvasti ennustuksiin.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Tiia ❤️

 • Kerran olen käynyt ihan oikealla ennustajalla ja kyllä hän aika paljon tiesi tulevasta. Tärkein oli kun hän sanoi vanhemman sukulaisnaisen kuolevan lähi-aikoina ja äitini kuoli onnettomuudessa muutaman viikon päästä. Oli muutakin pienempää joka sitten toteutui. Itse aavisti isäni kuoleman monta päivää ennen kuin poliisit löysivät hänet tapaturmaisesti kuolleena. Pakkohan minun on nyt ennustuksiin uskoa.
  Ja minusta on ihan hullua kuvitella että olemme yksin täällä maailmassa. Eiköhän tuolla avaruudessa ole muutakin elämää.
  Ihmettelen vain missä se uskovaisten taivas mahtuu olemaan jonne he menevät kuoleman jälkeen. Siihen en oikein jaksa uskoa. Kun loppu tulee, niin eiköhän se sitten ole siinä, ainakaan minä en lähde liihottelemaan minnekään taivaaseen 😉

  • Vitsi miten jännää ja vastaavia tarinoita olen kuullut muiltakin.

   Ehkä kaikki on yhtä ja samaa ja siirrymme yhteiseksi energiaksi.

   Avaruuden ollessa ääretön ja meidän ollessa todiste elämästä avaruudessa, olisi kyllä laput silmillä ajatella ettei muualla olisi elämää. Tosin joitain voi ahdistaa vaikka aihe ja saa turvaa siitä ajatuksesta ettei ole.

   Ihanaa päivää Sude. 🧡

 • Ihania kuvia taasen, varsinkin tuo missä kävelet portista sisään. Sopii tämän postauksen fiilikseenkin. Minä olen astunut portista sisään useamman kerran ja kokenut yhtä sun toista mielenkiintoista ja selittämätöntä. Minulle on mm. Tuula Huhtala tehnyt tarot-tulkinnan, jossa hän varovasti kertoi, että kortit varoittavat vakavasta sairaudesta. (Huhtala on tarot-kouluttaja, joka näki omien sanojensa mukaan mm. Estonian uppoamisen ja Obaman virkaanastumisen korteista). En ottanut tulkintaa tuolloin todesta ja unohdinkin sen, mutta puoli vuotta myöhemmin sairastuin vakavasti. Silloin muistin. Onneksi lopulta paranin.

  Mielestäni tulevaan ja "näkymättömään" voi virittäytyä monella eri tavalla, kortit ovat vain yksi tie, ja toiset ihmiset ovat herkempiä kuin toiset. Mutta mihinkään hömppään ei kannata uskoa, aina on pidettävä jalat maassa ja kriittinen mieli mukana, koska huijareita ja hyviä puhujia on paljon liikkeellä – uskovat itsekin sokeasti asiaansa ja osaavat olla todella vakuuttavia. Mutta minkä itse koen ja näen, sen uskon. Ja tieteen ja ymmärryksen kehittyessä näille asioille löytyy myös selitys. Intuitio on arvokas asia, jota ei pidä väheksyä.

  • Olet kokenut isoja vastoinkäymisiä, kiitos kun jaoit täällä. 🧡Aika hurja juttu, että sairaudesta ennustettiin etukäteen.

   Juurikin näin ja Niina sanoikin kivasti, että välillä on kiva ottaa kortit avuksi tulkitakseen omaa sielua. 💙

   Sydämellistä päivää Annie🧡

 • Tosi upeat kuvat ♥ Korteista ennustaminen on mielenkiintoista tai oikeastaan se tulkinta.
  Mulle on joskus ennustettu korteista ja saatampa itsekin vilkaista joskus niistä suuntaa omille ajatuksilleni. Oon kuitenkin todella realistinen ja uskon, että asioihin tuppaa lopulta vaikuttamaan valtavan moni asia.

  Ihanaa sunnuntaita ♥

 • Taitaa olla niin monestikin että tiettyihin asioihin on vaikea uskoa jos ei ole kokemusta. Minulla kyllä on runsaasti kokemuksia aika mystisistäkin asioista,en kuitenkaan ala niistä ihmeemmin kertoilla. Vuosia sitten soitin ennustajalle kun elämäni oli vaikeassa taitekohdassa,hän kyllä tiesi monen asian vaikka ei tuntenut minua. Silloin kysäisin häneltä että mihin olin hävittänyt lempikorvakoruni kun en löydä mistään,epäilin että olin jättänyt ne kymmenien kilometrien päähän rantasaunalle tai kyläpaikkaan missä olin hiljattain ollut ja kotikin oli myllätty aika hyvin. Ennustaja kertoi että ne ovat ihan lähellä sinua ja niihin liittyi vesi,olin ymmälläni mutta puhelun loputtua heti kävelin pyykkikoneelle ja sen päällä olevassa pussukassahan ne olivat johon olin ne epähuomiossa laittanut rantasaunalla parisen viikkoa sitten. Minulle nämä ns. mystiset asiat ovat aika luonnollisia, vaikka ei olekkaan diaknotisoitu mitään mielenvikaisuutta, ainakaan vielä. Näistä asioista olen keskustellut monien kanssa, ihan järkevien korkeasti koulutettujen että mieleltään sairaiden kanssa sekä kristinuskovien kanssa, hyvin yleisiä tuntuvat nämä mystiset kokemukset olevan. Mukavaa päivän jatkoa Tiia 🙂

  • Olisi mielenkiintoista kuulla lisää, mutta tämä koru juttu oli todella jännä. 😍

   Olen ihan samaa mieltä, jos mielensä pitää avoimena, elämä on paljon ihmeellisempää kuin päälle näyttää. ❤️

   Kiitos kun jaoit nämä ja sydämellistä päivää Pihakeiju💙

 • Mulle Smartgirlcode on kanssa lukenut kerran etänä, kun oli hankala paikka. <3 Mä näen että korteista luenta on vähän kuin kannen avaamista ajatuksille; tieto usein on mulla, mutta en ole sitä saanut ehkä itse pihalle tai ajateltua. Vähän kuin mini-terapiaa. Eniten hyötyä olen saanut ystäväni @rinkaessel:n oraakkelikortti-luennoista. Marinkalla on niin hyvä tietämys merkityksistä, että kirjaa tai muistiinpanoja ei juuri tartte, joskus myös intuiitio hoitaa hommat. Oon muun muassa itkeny kun lapsuuteni haasteet tuli puheeksi. Tämän vuoden alkuun pyysin luennan, kun oli taas elämässä haasteita, ja se auttoi aivan valtavasti.

  Haluaisin kuvittaa jonkun korttipakan, mutta tarvitsisin ehkä jotain suunnittelu/kirjoitusapua. 🙂 Ihanaa sunnuntaita!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  • Ihan just näin ja Niina sanoi, että kortit auttaa tulkitsemaan omaa sielua. <3 Hyvä tuki omalle pohdinnalle tai löytämään jotain, joka on sielujen sopukoissa piilosilla.

   Oi sun kuvittama korttipakka tulisi olemaan hieno.

   Ihanaa ystävänpäivää Laura. <3

 • Olen käynyt nuorena ennustajalla ja astrologilla. Heti näiden kohtaamisten jälkeen olin innoissani siitä, miten ennustukset sopi minulle. Meni vähän aikaa, ja tajusin, että ennustukset olivat ympäripyöreitä ja kerroin auliisti itsestäni, mistä nuo ennustajat sai materiaalia. Nykyisin en usko ennustajiin tai astrologiaan. Mutta läheisiä kuolleita olen kohdannut ja nähnyt enneunia. Enkä tuomitse näitä yliluonnollisia kokemuksia, koska ne voivat tuoda rauhaa ja iloa elämään.

  • Tähän en osaa sanoa oikein, koska moni ei ole kertonut mitään ja silti on ennustus pitänyt paikkaansa. Vaikka omakin sisin sanoo etten oikein usko. Mutta kyllä tämä oman sielun tulkintaan auttaa, kun joku sopukka on jumissa. Kyllä, jos vaikutukset ovat positiivisia, niin se on vaan hyvä asia.

   Sydämellistä ystävänpäivää Marja. <3

 • Ihana postaus, tuli jotenkin kreivin aikaan! <3 Hmm… En usko ennustuksiin, enkä haluaisi tietää omasta tulevaisuudestani. Minulta löytyy Ukon pakka kirja ja tarot kortit, joita käytän auttamaan suunnan löytämisessa ja omien tilanteiden pohtimisessa. Tässä postauksessa kerroin omasta kokemuksestani: https://vivivinna.blogspot.com/2018/05/miksi-menna-takaisin-espanjaan.html

  Nyt tuntuu, että olisi taas oivallinen aika tällaiselle tarot-tulkinnalle, koska olen tullut tienhaaraan, enkä tiedä yhtää, miten edetä.

  Ja mystisistä aiheista puheenollen. Kun olin Titanic-näyttelyssä töissä, siellä tapahtui vaikka mitä mystistä. Yksi oudommista tapauksista oli, kun valkoinen vitriininlamppu sekosi ja alkoi vilkkua eri väreissä kuin diskossa konsanaan. Olenkin aina sanonut, että jos henkiä/kummituksia on olemassa, niin mikäs sen parempi paikka kuin Titanic-näyttely, jossa on oikeita esineitä Titanicilta…

  • Kortit varmasti juurikin auttavat tukemaan ja tutkimaan omaa sielua, kenties sysäyksen johonkin tai puskuapua.

   Ohhoh ja oijoi, onko jotkut sielut jääneet Titanicin esineiden vangiksi, tälläinen on hyvin mielenkiintoista.

   Sydämellistä ystävänpäivää Vivi Vinna. <3

 • Mä en ole itse käynyt ennustajalla, mutta jotkut läheiset ovat ja kyselleet siinä sivussa minunkin kuulumisiani. Lähinnä ennustamisen kokemusta on astrologilla käynti ja hänen tulkintansa mun kartasta. Oli ihan kiva ja ajatuksia antava kokemus. Eihän kaikkea tarvitse kirjaimellisesti ottaa, mutta näistä voi saada hauskoja suuntia vähän pölyttyneelle ajattelulleen.

  • Juurikin se ja apua ja tukea johonkin, jonka äärellä on vaikka puntaroinut, tavan miettiä omaa sielua.

   Ihanaa ystispäivää Johanna. <3

 • En yleensä halua paljoa tulevasta tietää. Äitini on kuulemma käynyt ennustajalla ja kysellyt meidän lastenkin asioita. Häntä kuitenki kielsin kertomasta mitään.

  Muistelen kuitenkin veljeni ex-tyttöystävän ennustusta kolmenkymmenen vuoden takaa. Hän ennusti tulevan parisuhteen tarkasti "mutta se ei ole pysyvä, vasta sen jälkeen tulee se oikea" niinkuin tulikin ja puhui mentorista tulevassa työelämässä, sekin piti paikkansa.

  • Sama juttu, korkeintaan ihan lähitulevaisuus, enemmänkin päivä kerrallaan elelijä. 🙂

   Oi miten jännä tuo parisuhdejuttu ja niinhän siinä kävi. <3 <3

   Superia ystispäivää Tuuli.

 • Kauniita kuvia, Tiia.
  Mä olen käynyt ennustajalla, juurikin Tarot-korteista ennusti, joskus vuonna 1995. Osasi antaa silloisen lapsilukuni ja heidän sukupuolensa oikein ja jännästi hän näki korteissa vaalean pojankin. Vuonna 2001 syntyikin poika, joka oli pitkään pellavapää :). Samoin hän sanoi minulle silloin katsoen syvälle silmiin (tästä en ole lainkaan ylpeä): "kuule, ei se mies jatkuvasti vaihtamalla parane". Eipä ole vielä tänäkään päivänä tullut se elämäni mies vastaan, vaikka vaihtanut olen. Eikä siitä sen enempää.
  Mutta! Lisäksi hän sanoi korttien perusteella paljon muitakin asioita, jotka saatoin allekirjoittaa. Eikä rouva muuten huolinut rahaa ennustamisesta, mutta hänelle saattoi antaa esim. kahvipaketin tai viedä kukkakimpun kiitokseksi.
  Tosin olen teettänyt joskus 90-luvun alussa tähtikartan ja sen tulkinnan. Sekin meni aivan liian oikein. Aika kummallisia juttuja nämä.
  Mainittakoon vielä korteista ennustaneesta rouvasta: hän ei tuntenut minua emmekä olleet koskaan tavanneet aiemmin.

  Rauhallista sunnuntai-iltaa <3!

  • Ihana Heli, kiitos. <3

   Juurikin tämä, ettei ennustaja rouva tuntenut sinua, etkä sinä häntä. Tämä on mystistä ja elämää ihmeellisempää. On aika huikeasti mennyt sinulla moni tai olisiko joka kaikki ennustuskerrat oikein.

   Mielestäni on ihanaa antautua ja uskoa mystiikkaan, torvelo ei tarvitse olla, mutta pitää mielen avoimena.

   Sydämellistä ystävänpäivää Heli. <3

 • Olen saanut muutamia ennustuksia ja suunnilleen puolet ennusteista on pitänyt kohdallani paikkaansa, tulevaisuus näyttää toteutuuko kaikki luvatut elämänmuutokset 🙂

 • Itse en ole käynyt koskaan enneustajalla. Mutta, eräs ystäväni on käynyt muutamankin kerran ja osa ennustuksista on käynyt toteen.
  Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

 • Olen käynyt ennustajalla, mutta korteista minulle ei olla ennustettu.
  Uskon jälleensyntymiseen, maahisten ja keijujen ym. olentojen olemiseen. Ne ovat vain eri tasolla kuin me. Siksi emme näe heitä. Serkkuni on meedio, joka ottaa yhteyttä poismenneisiin henkiin.
  Tulee aia, jolloin henkisyys lisääntyy ja moni asia selkeytyy. Nyt vielä
  materia hallitsee maailmaa.

  • Viisaita sanoja tuossa lopussa, ihminen on kadottanut otteensa luontoon ja mystiikkaan. <3 Sydämellistä ystävänpävää Hanne. <3

 • Mä tavallaan kyllä jopa uskon ennustuksiin, syy miksi en koskaan haluaisi, että mulle ennustettaisiin. En halua tietää. 😀

  Mukavaa viikon aloitusta Tiia. <3

 • Tosi mielenkiintoinen aihe, johon olin jossakin vaiheessa tosi perehtynyt ja kävinkin alan messuilla/tapahtumissa muutaman kerran ja luin yliluonnollisista ilmiöistä (niitä kun olin mm. enneunien ja etiäisten muodossa kokenut). Parikymppisenä kävin Vaasassa nuoren ennustajatytön luona monta kertaa, hän ei tiennyt minusta mitään mutta tiesi paljon menneistä ja ensimmäisen kerran kun menin hänen luoksensa, hän alkoi itkemään hermottomasti ja sanoi, että sinun kissasi on juuri kuollut, olen pahoillani. No niin oli paria viikkoa aiemmin kuollut se ihan eka ikioma Donna -kisu, jonka menetys vieläkin saa kyyneleet silmiini. Samoin tiesi kertoa muutosta Helsinkiin ja duunista nelikirjaimisessa jenkkiyrityksessä, jonka toimialaan liittyy vahvasti mintun tuoksu. No niin tapahtuikin! Miesasiat sitten taas eivät osuneet kohdilleen, tai valitsin sitten toisin, eikä se että minulla olisi kaksi tytärtä. Mielenkiintoisia juttuja kuitenkin! Koska E.T.oli ensimmäinen katsomani leffa, siitä jäi jonkinlainen lapsenuskon häivähdys ja unelma, että näkisi ja kokisi oikean avaruusolion olemassaolon : ) Omaan sisäiseen ääneen ja intuitioon pitäisi kyllä uskaltaa luottaa enemmän ja kuunnella itseänsä! Energiaa uuteen viikkon & toivottavasti pian nähdään!

  • Oi ei, ihan uskomaton tuo kissajuttu. E.T on ihana elokuva, jossa on juuri sitä satujen ja maailmojen ylittävää taikaa, tähtipölyä. <3

   Kyllä, ihminen on viisas, monesti sitä ei herkästi muista kuunnella itseään ja herkkyys vähenee, kun on stressiä ja kaaosta.

   Sydämellistä ystävänpäivää Heli. <3

 • Olen käynyt ennustajalla nuorena ja kylläpä hänen kertomansa on aika lailla paikkansa pitänyt, nyt kun 30 vuoden jälkeen muistelen tuota ennustusta. Vakavasti en sitä ottanut.

  Muutama vuosi sitten kävin selvännäkijällä ja sepä se vasta kokemus olikin. Hän kuvaili vierälläni kulkevan hengen, hänelle minusta tietoa välittävän hengen tarkasti ja sehän oli edesmennyt tätini. Täti oli minulle erittäin rakas ihminen ja hänen kuoltuaan näin hänestä usein unta, jossa hän lohdutti minua sanomalla, ettei jättäisi minua, vaan kulkisi vierelläni. Kaikki, mitä selvännäkijä ylipäätään kertoi, piti paikkansa.

  Siskoni on sellainen enneunien näkijä ja tämä alkoi jo hänen ollessaan 6-vuotias. Heräsi esim. yhtenä yönä ja sanoi, että äitini kummitäti kävi jättämässä jäähyväiset. Aamulla saimme tietää, että hän todellakin oli nukkunut pois juuri siskoni heräämishetkellä.
  Itsekin olen kyllä herkkä aistimaan, mutta olen aina kieltänyt itseltäni nämä jutut, koska en halua nähdä tai tietää liikoja.
  Intuitio, siihen selvännäkijä käski kyllä luottaa ihan täysin ja onhan se aika voimakas sisäinen kompassi.

  Mukavaa uutta viikkoa 🙂

  • Eikö ole ihmeellistä. <3

   Olipa huikea ja jännittävä tuo selvännäkijällä käynti, elämä todella on ihmeellistä.

   Huikea tuo siskon juttu ja näistä olen monelta kuullut, että pian edesmennyt ilmestyy yöllä uniin hyvästelläkseen.

   Kyllä intuitio on todella voimakas kompassi vaikka välillä stressin ja kaaoksen alla vaimeneekin.

   Ihanaa ystävänpäivää Marianna. <3

 • Olen käynyt ennustajalla joitain kertoja mutta joka kerta olen pettynyt. Ennustukset ovat olleen hyvin ympäripyöreitä enkä usko että kyseiset ihmiset oikeasti ovat mitään nähneet tai tienneet sen enempää kuin minä itsekään. Samat neuvot olisin voinut saada ystäviltänikin,

  Olen kuitenkin todella kiinnostunut tarot -orteista ja niitä voi omasta mielestäni käyttää hyvänä työkaluna itsensä kehittämiseen ja ajatusten selkeyttämiseen, sillä kortit kuitenkin jollain tapaa paljastaa jotain joka on pintaa syvemmällä. Nykyään en varmaan enää antaisi edes muiden nostella kortteja minulle. Tein nettisivutkin aiheelle, jos kiinnostaa https://ww.soulcompass.fi

  • Ihan samaa mieltä, on todella hyvä työkalu apukeinona oman mielen tulkitsemiseen. Kiitos hurjasti nettisivuista, tulenpa heti kurkkaamaan. 🙂 Oikein sydämellistä kesää sinulle Janna. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud