Nälkäpeliä Lidlin kanssa

Nälkäpeliä Lidlin kanssa

*Asu saatu Lidl

Paikka Vuosaaren Arenaharbor

Mikä aamu Vuosaaren aurinkoisessa metsässä toinen toisiamme jousipyssyillä ammuskellen. Kuka tunnustaa, oletteko katsoneet kaikki Nälkäpeli leffat? Täällä todellakin ollaan ja pariin otteeseen. Ensin yksin ja sitten vielä teinien kera. Kirjoja en tosin ole lukenut, ihan Harry Potteriksi ei Nälkäpeli yllä.

Kun kutsu kävi Nälkäpeli seikkailuun Lidlin kanssa, vastasin kiitolaukkaa ”kyllä tahdon.” Jälkikäteen alkoi toki jännittämään, mitähän Nälkäpeli pitää sisällään. Jännitys kuuluu aina asiaan ja etenkin kivojen ja mystisten asioiden edessä.

Yllemme saimme 3.9 Lidleihin rantautuvat ulkovaatteet ja koko valikoiman löydät täältä. Komppaan kamppiksen slogania ”Ylös, ulos ja retkelle”, sillä olipahan aikamoinen retki.

Taistelun tuoksinnassa sumuisissa savupilvissä, jotta huonommin näet, että kuka tulee ja jousiampuu ”kuoliaaksi.”

Niinhän siinä kävi, että surkeana jousipyssyttelijänä huomasin oman jouseni plöpsähtävän maahan 10cm päästä koivistani ja ihmettelin mitä hitsiä tässä nyt tapahtui. Tätä näkyä hoo moilasena ihmetellessä Juri tuli ja ampui jousipyssyllä, kun olin kuulemma siinä niin sopivasti tyrkyllä.

Tässä sitä harjoitellaan, mutta ei oikein lähtenyt ei tai lähti 10cm päähän. Mutta hei hauskaa oli, niin hauskaa, että salaa janoan mennä jonnekin piiloon harjoittamaan jousipyssyn kanssa puleeraamista, onhan meikäläinen hitsi vieköön horoskoopiltaankin jousimies.

Jano itselle näyttämiseen on välillä kova ja samaan soppaan sekamelskana taasen epävarmuus ja jännittäminen ovat tekijöitä, että metsään menee kirjaimellisesti. Tästä syntyy sitten sellainen konsepti, että parantaahan sitä halajaa, sitä omaa suoritustaan.

Kyllä se vaan kuulkaas on niin, että metsä tekee sen, että koko päivä on ollut aurinkoinen vaikka Nälkäpelissä kuolla kupsahdin miltei heti ja olin aika surkimus.

Olen aivan mielettömän paljon käyttänyt vuosi sitten saamaani Lidlin tummansinistä takkia, joka on varsin identtinen tämän takkini kanssa. Takki on enemmän viininpunainen, filtteri hieman vääristää punaisemmaksi. Älyttömän hyvät nuo mustat lämpimät naisten urheilutrikoot ja niissä on vielä reidessä kännykän mentävä läpällinen tasku. Kätevä lämmin fleece tuubikaulahuivi lähti meidän skoboilevalle tyttärelle.

Mallistoon kuuluu myös plusmallisto, mikä on aivan mahtavaa.

Sydämelliset kiitokset Lidlille jälleen kerran suuresta seikkailusta, jo kolmas vuosi peräkkäin, kun olen saanut seikkailla Lidlin kanssa: kanootilla, läskipyörällä, mönkijällä ja nyt tulla ammutuksi jousipyssyllä.

Aina valmis seikkailuun oli teema mikä tahansa. Okei no benjihyppyä en rohkene hypätä, siinä menee oma raja vaikka käänteisen benjin olen pompannut astronautti bootcampillä, mutta se oli kyllä kesympi kuin alas tuleva benji, mutta silti toisaalta pelottavampi kuin moni muu juttu. Laskuvarjohyppy? En ole varma, ehkä kimppakyydillä alas just ja just rohkenisin. Luolasukeltamiseen en myöskään lähtisi, eikä taidettaisi huoliakaan.

Miten siellä, onko Lidlin vaatteet tai ulkovaatteet tuttuja. Löytyykö sieltä muita Nälkäpeli-faneja? Minkälaiseen seikkailuun mielisit lähteä ja missä menee oma pelkoraja? Minkälaisia jänniä seikkailuja olet kokenut, olisi mahtavaa kuulla niistä.

Iloista syyskuun ensimmäistä viikkoa kaikille.

*Mukana mm. menossa Mieskin Juri , Tyttö sinä olet vahva Minna, Elina Ada Sofia Elina, ja Jere Viinikainen



13 thoughts on “Nälkäpeliä Lidlin kanssa”

  • Nämä Lidlin ja Marsaanan hommelit ovat kyllä ihan huippuja, vaikka se mönkijähomma oli vähän liikaa. 😀 Läskipyöräily ja melonta 2 vuotta sitten veivät sydämen ja olen muuten siitä asti, eli kaksi talvea juossut kaikki talvilenkkini niillä paksuilla trikoilla! Joten käyttöä olisi ollut näillekin. Peruin eilen tuloni, kun perheessä on pyörinyt lenssua, niin ei huvittanut se juniin hyppääminen yms. Puolen vuoden tauko tapahtumista vaan venyy ja venyy… Mutta vielä mä tulen! Kivaa oli katsoa somen kautta millaista Nälkäpeli olikaan, olisin varmasti ollut ampumisessa kanssa superhuono. Mukavaa alkanutta syyskuuta!

    Katja
    http://www.optimismiajaenergiaa.fi

    • Niin harmi ettet päässyt, mehän ollaan tiimi jo kahden vuoden takaa, enkä ikinä unohda miten tuit, kun kaaduin läskipyörällä. <3

      Onneksi on some ja storiesit, sieltä tulee itsekin kurkittua niitä juttuja minne ei mukaan pääse.

      Oikein ihanaa alkanutta syyskuuta Katja. <3

  • Ihan mahtava päivä teillä ollut. Lidl:n vaatetta löytyy tämänkin rouvan vaatekaapista ja nyt täytyy kyllä käydä tuo plussamallisto tsekkaamassa. Nälkäpelit olen tainut jo kolme kertaa nähdä.
    Kivaa alkanutta viikkoa Tiiuli ❤️

    • Hihi arvasin, että säkin tykkäät Nälkäpeli leffoista. Kivaa kuulla, että Lidlin ulkovaatteet on tuttuja. Mitä ihaninta keskiviikkoa sinne. <3

  • Hauska päivä teillä ollut. Olen noissa tähtäyslajeissa kanssa todella huono, paitsi joskun sisuunnun niin , että paiskaan voimalla ja raivolla 😊 -Hauskaa voi silti olla vaikka ”kuolisikin”.

    • Voima ja raivo hyvä ja sama juttu mm. keilatessa. Kivaa päivää Tuuli. <3

  • Hah mulla olisi varmasti käynyt samalla lailla, jousi olisi kerta toisensa jälkeen plumpsahtanut 10 cm päähän 😀 mutta pääasia, että oli hauskaa. Ja itsellleen nauraminen on taito <3

    Muutama Lidl vaate löytyy täältäkin, välillä voi tehdä oikeita löytöjä.
    Ihanaa loppuviikkoa Tiia <3

  • Olipa kiva seurata seikkailujanne ja nyt on Lidliltä kaunista ulkoiluvaatetta tulossa syksyyn! Jäin oikein pohtimaan, että minkä värisen ottaisin, ehkäpä juuri tuon punaisen, minkä olit itsekin valkannut. Pitääpä huomenna kurvata Lidlin kautta kaupunkiin ja tsekattava valikoima paikan päällä.

    Nykyään en pystyisi edes Linnanmäen hurjiimpiin laitteisiin, saatikka hyppäämään benjihyppyä, pitäisi puhua nelinumeroisista summista hehee, jotta yllyttämällä lähtisin. Luolasukellus kanssa ehdoton no no, ainoastaan purjehdusreissulle voisin lähteä ja ehkä Atlantin yli – hui miten jo nyt vihlaisee mahan pohjasta!

    • Punainen ja khaki aivan ihana ja tätini osti esim. mustan takin. Ihani kaikki.

      Joo haastaisipa hehe joku meidät nelinumeroisella summalla hyppäämään benjin, en kyllä silti haluaisi hih. .

      Luolasukellus oikein ahdistaa ahtaanpaikankammoista. 🙂

      Kivaa loppuviikkoa Heli. <3

  • Nälkäpeli leffoja tai kirjoja en tiedä, mutta Lidlin ulkovaatteet kävin tänään ostamassa.
    Jäi vaan harmittamaan että naisten takkia ei ollut mustana normaalikoossa.
    Leikkaus oli softshell takissa hieman omituinen. Jouduin ottamaan kokoa 44 vaikka tavallisesti käytän kokoa 40 kun hihat ovat siinä tosi kapeat. Nyt sitten lötköttää takki hieman sivuista, eli ei oikein istu. Mutta muuten ihan ok, vaikka jouduinkin ottamaan turkoosin.

    • Juu sitä mustaa taisi olla pluskoossa, musta oli tosi kiva.

      Shoftshell takkeihin en tutustunutkaan. Mielestäni monesti Lidlin vaatteet ovat yksi koko liian pieniä, mutta nyt vielä enemmän. Nämä omat oli kyllä ihan normikokoa.

      Kivaa päivää Susanna. <3

  • Hauskan kuuloinen seikkailu 🙂

    En malta olla toteamatta, että kuviesi perusteella jokaisella on jännitystekniikka väärä. Nuolta jännittävä koukkukäsi pitää olla 90 asteen kulmassa vartaloon nähden. Virheellisellä tekniikalla ei jousi lennä kovin pitkälle. Kolmen pojan äidille kertyy kaikenlaista olennaista tietoa, kuten kuinka jousipyssyllä ammutaan oikein. 😀 😀 😀 Meillä on mökillä pari urheilukaupan jousipyssyä ja keskimmäinen ampuu niillä pelottavan hyvin.

    Jos ei ala nuolet kulkemaan salaisessa treenipaikassasi, voit aina kääntyä luottamuksella puoleeni 😀 En ole itse kovin kummoinen ampuja, mutta kuopuksen olen saanut coachattua ihan kivalle tasolle. Häntä tietenkin risoi se, että keskimmäinen on niin hyvä.

    • Haha että mua naurattaa tämä eli ilmankos se oma nuoli plöpsähti 10cm päähän. En yhtään oivaltanut miten homma toimii, näillä ohjeilla voisi pärjätä kyllä. <3 Olisitpa ollut paikan päällä, ehken olisi tullut heti ammutuksi.

      Kivaa loppuviikkoa Rva Kepponen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud