Uutta ihanaa Clarinsilta ja Arabialta, arvontavinkki ja hidasta menoa

Uutta ihanaa Clarinsilta ja Arabialta, arvontavinkki ja hidasta menoa

Clarinsit saatu ja Arabian mukikuvat lainattu Arabian tiedotteesta

Clarinsilta on ilmestynyt todella suloiset luomiväripaletit. Olen tykännyt Clarinsin luomiväreistä vuosia ja rakastan Clarinsin poskipunia, jotka tulevat hyvin samanlaisissa karamellikimara rasioissa.

Tykkään, että rasioissakin on väriä ja rasioiden kannet kuvaavat hienosti sisällään pitämien luomivärien sävymaailmaa.

Clarins Ombre 4 Couleurs -paletti sisältää neljä toisiinsa sointuvaa intensiivistä sävyä, jotka jättävät joko mattapintaisen, hohtavan, folionhehkuisen tai metallisen lopputuloksen.

Luomivärin koostumus sisältää pohjustustuotteen, mikä takaa kestävän lopputuloksen. Luomiväri ei varise eikä paakkuunnu juonteisiin tai luomivakoon päivän mittaan.

Eikös kuulosta hyvältä ja niin hyvältä, että koska sain luomiväripaletteja useamman, niin päätin arpoa kaksi näistä luomiväripaleteista Instagramin puolella täällä.

Eikö olisi jopa outoa tai jopa kuvat oudon tyhjiä, jos assari ei olisi assaroimassa. Puremassa kukkia, nuuhkimassa kahvia ja yrittämässä saada tassuihinsa luomivärien luomivärisivellintä, jota olisi kiva pallotella ympäri kotia.

Vähän puraisen nyt kuitenkin. 🙂

Tänä aamuna kilahti Arabian uusien muumimukien tiedote ja hyvät hyssykät miten paljon tykkään uudesta Vilijonkka teemasta. Ihan täydelliset värit omaan makuun. Miten raikkaat ja nätit niin talveen kuin kesään. Täydelliset!

Vielä kuitenkin isoja 4dl lattemukeja Muumeilta odotellaan ja punaista joulumukia. Luulen, että aika moni käyttää nykyään isoja mukeja ja koen nämä pikkaraiset muumimukit kooltaan haastavaksi. Olivat aivan mahtavia lasten ollessa pieniä, maidolle, kaakaolle jne.

Oijoijoi miten sievät nämä onkaan.

Kieltämättä Muumimamma astioissa on aivan ihanat kuvat. Persikka vaan ei ole oma lempiväri, mutta on nämä siltikin ihanat. Sitä paitsi muumit näyttävät parhaimmilta ollessaan yhdessä. Tulee iloinen värikimara. Muumimamma muki sopii kivasti yhteen aiemmin ilmestyneen Miisa mukin kanssa.

Kaksi päivää oli Suomikin sekaisin, eikä kenties lumettoman edeltävän talven vuoksi osattu varautua hurjaan lumentuloon. Kieltämättä eilen oli merkillistä katsoa, miten kävelyteitä ei ollut, ihmiset kävelivät ajoteillä, autot olivat jumissa pientareilla ja lumikasoissa, bussit eivät kulkeneet täällä Porvoossa ainakaan aamulla.

Miehen kanssa tehtiin anivarhaisella 2,5h lumitöitä ja illalla vielä lisää. Olihan se aikamoinen savotta ja tänään juuri, kun olin lähdössä hakemaan tytärtä koulusta, aura-auto veti puolen metrin vallin autojen eteen. Hetkeen ei naurattanut, hitsinpimpulan jääkalikkakasa.

Mutta kylläpä on kaunista, suorastaan jumalaisen kaunista. Tulee tunne lapsuuden talvista. Kesäpaikan jäällä luistellen ja kaakaosta nauttien. Ei varmasti silloinkaan aina olleet säät niin täydelliset, mutta ne parhaat muistot kulminoituu juuri noihin päiviin.

Ja vielä ihan muuta asiaa. Tänään tuli mietittyä, että kyllä ikä tekee sen, että kaikki sujuu hitaammalla temmolla ja sitä suorastaan halua tehdä kaiken ajan kanssa. Hoppu ei sovi yhtään enää pirtaan vaan mieli on rauhallisempi, kun saa tehdä omaan tahtiin.

Lomakin oli ihana, koska ei tarvinut herätä herätyskelloon ja sai herätä hitaasti. Olen äärimmäisen hidas herääjä ja kestää tovin, että lähden käyntiin. Mies kun pomppaa aina energisenä sängystä.

Ennen rakastin tietynlaista kiirettä ja hektisyyttä, silloin tuntui olevansa elossa ja koki, että saa paljon aikaiseksi. Nykyään tunnistan, että tällainen meininki saa ylikierroksille ja hyvät unet kärsii.

Eli kyllä ikä tekee tehtävänsä ja varmasti oma tempo vaan hidastuu tästä vielä. Kiirettä en nykyään siedä yhtään ja huomaan, että jos on kauhea kiire, herkästi ärtyy. Eli ihan eri meininki kuin nuorempana.

Jotenkin se rauhoittuminen on se juttu nyt. Olen muuten aina ollut sellainen, kun herään ja menen nukkumaan, seikkailen jossain unen ja hereilläolon välimaastossa ja pohdin tajunnavirtana kaikenlaista. Stressaantuneena ajatukset poukkoilee ja ovat jopa hermostuttavia, sellaisia ettei niistä saa kiinni.

Mutta parhaimmillaan ajatusvirta ja mietiskely antaa energiaa ja levänneen, puhdistuneen ja virkistyneen olon. Lopulta iltaisin, kun mieli on saanut ajatella kaikkea rauhassa, voi mieli tyhjentyä ja vaipua uneen.

Kamalinta mielelle on, jos sängystä joutuu nousta leikaten. Mieli on ärtyisä ja hölmistynyt parikin tuntia ja olo puuroinen.

Eli hitaalla temmolla ainakin täällä ja hyvä tulee.

Miten siellä, hitaammalla temmolla vai vauhdilla eteenpäin? Pää tyynyyn ja uni tulee heti vai pohdintaa. Aamulla suoraan sängystä ylös vai puoli tuntia hidasta heräilyä ja asioiden pyörittelyä?

Mitä pidätte uusista muumimukeista ja kumpi on uusista suosikki Vilijonkka vai Muumimamma? Ai niin ja kauppoihin astiat rantautuu 15.2

Viehättääkö Clarinsin uudet luomiväripaletit ja jos viehättää, niin kannattaa siirtyä Instagramin puolella ja osallistua arvontaan.

Sydämellistä loppuviikkoa kaikille. <327 thoughts on “Uutta ihanaa Clarinsilta ja Arabialta, arvontavinkki ja hidasta menoa”

 • Aikaisemmin poukkosin aina kerralla hereille, nyt tekee mieli takaisin sänkyyn. Puhelin on kuitenkin yöt olohuoneessa, joten aina joudun nousemaan.

  Tietty flow sopii töissä, tahti on aika kova kun pääsen vauhtiin, mutta muuten tykkään rauhallisemmasta tahdista. Viikonloppuinakin pitää olla aikaa vain olla.

  • Oon aina ollut torkuttaja eli laittanut kellon soittamaan puoli tuntia aiemmin, jotta saan hiljalleen herätä. Toimii omille aivoille paremmin näin.

   Kyllä työviikon jälkeen pitää vaan olla, näin on näreet.

   Ihanaa talviviikkoa Tuuli. <3

 • Vilijonka ja Muumi-mamma kiilaavat yhtä aikaa ja rinta rinnan lempparimuumimukieni listan ykköspaikalle <3
  Luomiväri, missä on pohjustustuotteen samassa on niin minun juttu – siis kiitos vinkistä!
  Meillä on lumeen tottu. Ei ole tarvinnut vielä tällä viikolla tolkuttomasti lumitöitä tehdä, mutta pakkasten hellitettyä sitä lumityösavottaa tulee riittämään. Siinä se kunto nousee kohisten ja ollaan niin valmiita puutarhan kevättöihin.
  Mukavaa viikonloppua!

  • Ihanaa kuulla, että tykästyit, niin minäkin, oikein tuli sellainen wow!

   Ole hyvä. <3

   On niin totta, että lumityöt on loistavaa hyötyliikuntaa, sillä asenteella tälläkin viikolla toivottelen ihanaa talviviikkoa Tarja. <3

 • Kissa osallistui kiitettävästi postaukseen, jopa niin, että hän taisi viedä suuren osan kiinnostustani. Itse en juurikaan luomiväriä käytä niin en ymmärrä niistä mtn, Mutta Vilijonkasta ymmärrän ja hän on yksi suosikkini, mukikin on, muttei näitä uusimpia. Löysin kyllä parit disney mukit kerran pikkurahalla ja heti tulit mieleeni:) Hyvää alkanutta vuotta ellen ole sitä jo toivotellut, aika hitaalla täällä joulurulianssin jälkeen mennään. Melkein voisi ottaa talviunet. Täälläkin on sopivasti lunta ja kipakka pakkaskeli, ihana talvi!

  • Ymmärrän täysin. <3 Diana on. <3

   Ihana sinä ja voihan Disney mukit. 😉 Juu tuo Vilijonkka on iiiihaanaa. Pitkästä aikaa Muumimuki, joka sai täällä fiiliksen heräämään, että wow. 🙂

   Oikein ihania pakkaspäiviä Irja, nautitaan. <3

 • Muumiastioissa muumimamma on kyllä kestosuosikkini ja toiseksi tulee Pikku Myy.
  Rauhallinen tahti on minun mieleen enkä tykkää ollenkaan sellaisista aamuista kun pitää laittaa herätyskello soimaan. Silloin herään nimittäin aina vähintään tunnin ennen kellonsoittoa enkä sitten pysty enää nukahtamaan.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle Tiia!<3

  • Pikku Myy on kyllä ihana ja väärinymmärretty Mörkö.

   Täällä pitää viikolla aina herätä, mutta herätyskellon pitää soida puoli tuntia aiemmin, jotta saan rauhassa heräillä, enkä leikaten syöksyä päivään.

   Oikein ihanaa talviikkoa Kristiina. <3

 • Haluaisin herätä rauhassa, mutta näin tapahtuu vain viikonloppuisin. Arkena on heti noustava ylös, muuten tuli uni silmään uudestaan.
  Viljonka on värimaailmaltaa ihanampi, mutta kyllä minulle Muumimammakin kelpaisi.
  Ihanat nuo Clarinsin luomarit!
  Kaunista loppuviikkoa sulle Tiia ❤️

  • Täällä taas pakko laittaa herätyskello puoli tuntia aiemmin eli 6:30 ja herätys sitten 7:ltä. 🙂

   Vilijonkan värimaailma on täykky, mutta kyllä Muumimammakin on wow.

   Clarins. <3

   Ihanaa keskiviikkoa Outi. <3

 • Sen on pakko ponkaista (tai siis raahautua tai pudottautua) sängystä aamuisin aika rivakkaan tahtiin, jotta saa pojat koulutielle ja itse pääsee hommiin. Rakastaisin sellaisia hitaita aamuja, mutta jos nautiskelisin niistä pitkään, niin työpäivä venyisi illasta liikaa. Reuhtomalla kohti uutta päivää 😀

  Mulle noi Muumimukit ovat juuri täydellisen kokoisia. Siihen mahtuu iso cappucino 🙂

  • Juu no meinaan sitä, että täällä on 6:30 herätys tai välillä klo 6:00 ja ylös klo 7:ltä. Tarvitsen sen löhöilyn ja silmien aukomisen ja kiinni laittamisen. 🙂

   Totta, iso capuccino menee ja pieni latte. 😉

   Kivaa keskiviikkoa. <3

 • Nyt, kun olen eläkkeellä, niin illat venyvät ja aamulla ei tahdo mitenkään päästä sängystä ylös. Onneksi puoliso tekee aamupalan ja saan nousta valmiiseen pöytään. Uni onneksi tulee yleensä helposti. Niin ei aina työaikana ollut. Monesti herätyskello soi 4,45 ja unta oli ehtinyt kertyä vain 5tuntia. Siinä ei oiken huumori lennellyt:)
  Viljonkamuki on aivan ihana:) Täytyy myös käydä instassa osallistumassa arvontaan.

  • Ihana puoliso ja ilmeisesti aamuvirkku. <3

   Täällä taas parina ypnä tullut nukuttua vain 5t yö ja kyllä on pää pöpinä, että ymmärrän ettei naurattanut. Nauti nyt ja oot sen niin ansainnut. <3

   Ihanaa keskiviikkoa ja talven jatkoa Hannele. <3

 • Niin täälläkin rauhallisuus on lisääntynyt. Olen yhä kärsimätön ihminen, mutta olen vähitellen tottunut ajattelemaan sanontaa ”hiljaa hyvä tulee”. Ja hidastanut tahtia. Nukun hyvin, vaikka elämässäni on nyt suuri suru.

  • Voi Marja, maailman suurin suru. Hienoa, että nukut hyvin, on parasta lääkettä nyt. <3 Halaus. <3

 • No ensiksiki, Diana-assari sopii kuvahan, kun kuvahan ♥ ja on taas niin komiat kuvasi ♥Toisekseen, kun työrupiaman aikaan oli herättävä ennen ”sianpi…mää”, eli kuuden aikahan, niin aina sanoon ”sitte ku pääsen eläkkeelle, nukun niinkauan ku nukuttaa”. Mutta kuinkas sitte on käynykkää. Viimeestään puoli seittemän on silimät auki ja oon heiti virkoonen ja ylähällä sängystä, se siitä antaamuksella nukkumisesta. Ehtoolla nukahdan meleko äkkiä (poikaystävä kyllä sanoo, jotta kuorsaan jo kun toinen sililimä on viä auki) ☺☺
  Joskus unet karkaa, jos on joku asia mielenpäällä ☺
  Teillä tuntuu olevan sielä ihana luminen maisema. Meilläki on lunta, mutta vähemmän ja joka vuosi tämä alue on kaikkeen vähälumisin☺

  Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia ♥

  • Kiitos niin paljon ja Dianan puolesta myös. <3

   Se on muuten totta tuo. Ennen viikonloppuna tuli nukuttua vaikka kuinka, mutta nykyään sitä herää varhain saman rytmin mukaan kuin viikolla ja niin kuin sitä nuorempana ja vauva-arjessa ajatteli, että sitten nukun. No ei mene ihan niin. Mutta herätä tykkään hitaasti.

   Täällä taidetaan me miehen kanssa molemmat kuorsata. 🙂

   Porvooseen taas tuli Suomessa kolmanneksi eniten lunta.

   Ihanaa talviviikkoa Marja-Terttu. <3

 • Suorastaan herkkuja nuo muumiasitat. Vilionka on hauska ja kestosuosikkinion aina ollut PikkuMyy. Meillä on molemmilla punainen tukka ja nuttura.

  • Pikku Myy on kyllä ihana ja ihana olet sinäkin. <3 Sydämellistä talviviikkoa Enkuli. <3

 • Mä herään mieluiten heti kun kello soi, jos jään pidemmäksi aikaa sänkyyn, niin sitten menee monta tuntia jotenkin hitaalla. Mutta herättyä mieluummin aloittelen rauhassa asiat kuin kiirehtien.
  Olen aina pitänyt Muumimammasta ja sen asenteesta 🙂
  Iloa viikonloppuusi <3

  • Aah meillä on juuri toistepäin nämä eli käyn hitaalla, jos en saa herätä rauhassa eli siksi herätyskello soimaan puoli tuntia ennen herätystä.

   Muumimamma on viisas. <3

   Iloa talviviikkoon Birgitta. <3

 • Minun huomio kiinnittyi tietysti ensimmäiseksi suloiseen apuriisi Dianaan .
  Nuo muumiastiat ovat aina yhtä vetovoimaisia. Aikoinaan ostin niitä lapsille lahjoiksi. Nykyisen he kylläkin toivovat mieluummin lahjakortteja tai käteistä. Pikku Myy on oma suosikkini, mutta näistä Muumimamma.
  Nuorena olin aamun virkku ja pomppasin ylös heti kellon soidessa, nyt olen tullut vanhaksi ja hitaaksi.
  Oikein ihanaa viikkoa!

  • Ihanin Diana, kiva kuulla. <3

   Muumit on kyllä mitä ihanin lahja niin monille. <3

   Sitä saa olla jo hieman hidas, aika aikansa kutakin. Isossa lapsiperheessä ei paljon nukuta.

   Sydämellistä päivää Kirsti Kaija. <3

 • Mä en niin noista muumeista ole koskaan innostunut, mutta ihastuin kylläkin Clarinsin luomiväreihin.Aivan ihania ja rasiat kuin koruja:)

  • Ne on kyllä upeat ja rasiat ovat niin kauniita. <3 Ihanaa talviviikkoa Minna. <3

 • Minä nousen yleensä heti ylös kun herään. Olen hyvin herkkäuninen ja minulle riittää 4-5 tuntia unta. Nautin kun saan rauhassa juoda aamuteeni ja lukea aamun lehden.
  Muumimamma -astiat ovat aivan ihanat. Näistä tarjoisin lapsenlapselleni ruokaa, josko maistuisikin paremmin ns ”omilta astioilta”.
  Mukavaa tulossa olevaa ystävänpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud