Paketti Japanista!

Paketti Japanista!

Jutellaanpa taas somen hyvistä puolista, miten somen kautta on mahdollista löytää ystäviä. Vuosia sitten aloimme seuraamaan erään naisen kanssa toisiamme Instan kautta ja pikkuhiljaa alkoi toisillemme viestittely. Viestit ovat viuhuneet välillä todella tiheään ja paljon on tullut jaettua toisillemme asioita.

Tuntuu siltä, että siellä toisessa päässä on samanhenkinen ihminen, joka tykkää vielä myös Disney jutuista ja Muumeista kirsikkana kakun päällä.

Ystävyys on jännä juttu ja ystävyyttä voi löytää monen monista paikoista.

Hirmuisen mielenkiintoista on ollut kuulla juttuja Japanista ja minkälaista siellä on asua.

Päätimme sitten ystäväni kanssa lähettää toisillemme paketit. Lähetin omani perjantai-päivänä ja ystävä heti siitä lauantaina. Ystävän lähettämän paketin sain alle viikossa perjantaina ja ystävä taas omansa 8-vuorokauden päästä.

Mutta niin putkeen meni nämä pakettien lähettelyt, kutsumme paketteja muuten puketeiksi. Että päätimme, että kyllä joulupuketit vielä pitää lähettää ja kenties ensi vuonna jotain muuta.

Lähettäisin mielelläni puketteja vaikka kuinka, mutta Postin suorastaan riistohinnat hieman hidastuttaa asiaa. Eli S-kokoisen paketin lähettäminen Japaniin maksaa 45,90€. Eli tämä on edullisin postipaketti mitä voi lähettää. M-kokoinen on jo 75e. Mielestäni ihan hullut hinnat vaikka mallikkaasti puketit viuhuivat maiden välillä ja pystyin molempia puketteja seuraamaan Postin sovelluksella.

Puolet pienempi hinta olisi ihan ok, niin voisi lähettää useammin.

Saamani puketti sisälsi Disney Resort Tokyosta ostettuja sukulaateja. Niin himmuisan hienoja, että tekee mieli maistaa ja syödä ja sitten toisaalta ei millään raaskisi popsia menemään, kun tekee mieli tuijotella ihastella moisia kaunottaria minkä ehtii. Joku päivä kyllä maistan, sillä joskus tein päätöksen, kun tuoksusaippuani lakkasivat tuoksumasta, että ihania asioita tulee käyttää ja niistä nauttia.

Lisäksi puketti sisälsi mitä upeimman Muumimukin-ja lautasen. Jestas miten mieletön paketin sisältö, joka oli ihan pakko jakaa teille täällä. Jos tämä vaikka innostaa teitä kertomaan teidän ystävyydestä tarinoita tai miten on puketit teillä siellä viuhuneet. Tai jos innostaa vaikka lähettämään puketteja.

Onnentyttö olen ystävyydestä. Toivottavasti jonain päivänä saan tavata tämän ystäväni joko täällä Suomessa tai Japanissa. Joku kysyi Instan puolella, että mitä lähetin hänelle ja kyseessä on suomalainen nainen, joten salmiakkia ihan ensinnä muutama pussi ja pieni rasia. Muumisuklaata, pari Muumimukia ja Disney mukin.

Sellaiset puketit sisältöineen viuhuivat meidän kesken ja nyt jo kovaa kyytiä suunnitellaan joulupuketteja ja muuta ei niistä vielä osata kertoa kuin, että ne tulevat sisältämään jotain ihanaa ja jouluisaa.

Miten siellä, tarinoita ystävyydestä? Löytänyt ystäviä somen kautta tai lähettänyt paketteja, kirjeitä mitä vaan. Olisi ihana kuulla vaikka tarinoita kirjekavereista.

Sydämellistä uutta viikkoa kaikille ja tällaiset tarinat ystävyydestä saa ajattelemaan, että maailma on aika ihana paikka. <317 thoughts on “Paketti Japanista!”

 • Olen löytänyt esim. sinut somen kautta, joten aikamoisia timantteja voi some tuoda mukanaan <3 Aivan ihanan puketin olet saanut, Muumit ja Disneyt niin sua <3
  Ihana ystävyys teillä <3 Kivaa viikkoa sulle Tiia!

 • Niin olemme mekin tavanneet blogielämän pyörteissä <3 Se tässä kirjoittamisessa onkin niin ihanaa, että voi kohdata samanhenkisiä ihmisiä. Ei ole niin helppoa tutustua enää tässä iässä uusiin, mutta some on ollut hyvänä linkkinä.
  Olen tutustunut erääseen saksalaiseen bloggaajaan ja viestitelleet jonkin verran myös blogin ulkopuolella, mikä on ollut hienoa.
  Mukavaa iltaa Tiia <3

  • Kyllä, ihan mahtava juttu, enkä osannut tätä ennakoida lainkaan, kun aloitin blogin.

   Ihanaa kuulla, some voi viedä oman maan rajojen ulkopuolelle.

   Ihanaa lauantaita Maarit .<3

 • Ihana puketti ja juuri sinun näköinen sisältö.
  Jestas on postin hinnat kovat! Postimaksut oli jo 2000-luvun alussa kovat. Muistan kun anoppi lähetti Harry Potterin meille Tokioon, niin postimaksu taisi olla enemmän kuin kirjan hinta.

  • Ei ole ihan hullua. Muistan kun joskus lähetin pienen paketin Australiaan n. 18€, mutta nyt pienin paketti on 45e eli ihan hullua.

   kivaa viikonloppua. <3

 • Ikävä kyllä, vanha kunnon mielikuva polkevasta Kustista ja kulkevasta postista on pitänyt jo ajat sitten haudata romukoppaan, koska mikään ei enää ole niinkuin ennen. Toki ymmärrän, että postia lähetetään nykyään vähemmän (tai no, en tiedä sitten sitäkään, kun miettii kaikkia verkkokauppaostoksia), mutta ei se silti oikeuta riistämään ylihintaa niiltä, jotka vielä jotain haluaisivat lähettää. Tyhmä juttu, koska niin kiva olisi ilahduttaa pikku paketilla silloin tällöin.
  Ja uskotko, että tulit mieleen, kun eilen yritin lunastaa pakettia Postin automaatista, jonka näppäimistöä taas vuoroin hipaisin ja vuoroin tökin sormenpäällä, kun en vielä tähän päivään mennessä tiedä, miten sen saisi toimimaan niin, että näyttöön ilmestyy oikea numero, mutta ei tuplana. Kohtuuärsyttävää jopa näinkin rauhallisen ihmisen mielestä 🙂

  Mutta se siitä urputusosiosta ja iloisempiin aiheisiin eli sun saamaan Jaappanin pukettiin, joka suorastaan säteilee iloista mieltä <3.

  Ja voi olla, että olen tämän(kin) joskus kertonut, mutta koska en enää nykyään muista mitään, kerron kuitenkin, että tuli mieleen yksi mun japanilainen asiakas, joka halusi vuosia sitten lähettää mulle rakia (en kehdannut kieltäytyä :D).
  Kuvittelin, että riisiviina ilmestyy kotiovelle, mutta kävikin niin, että paikallisesta tullista soitettiin ja kerrottiin, että mulle on tullut lähetys, joka sisältää pari maitopurkin näköistä purtiloa, joiden kyljessä on japaninkielistä tekstiä. Halusivat tietää, sisältääkö purkit kenties jotain alkoholipitoista. "Ei suinkaan, vaan kyseessä on paikallinen erityinen teelaatu" vakuuttelin ihan vaan muina huijareina tullivirkailijalle, koska en halunnut päätyä maksamaan tullia juomasta, jota en edes halunnut. Enkä tähän päivään mennessä tiedä, paljonko rakissa on prosentteja, mutta ihan hemmetin pahaa se oli. Sen verran oli pakko maistaa, että tiesin kehua asiakkaalle (tuplahuijari :D), vaikka maistui oikeasti ihan isoveljen keittelemälle kiljulle ja päätyi viemäriin.
  Olisin paljon mieluummin ottanut tollaista Mikki-suklaata :).

  • Pakko palata sen verran korjaamaan, että mulla meni nyt maat ja juomat sekaisin. Eihän se Japanissa mitään rakia ole, vaan sakea. Mutta pahaa molemmat 🙈

   • Ai mahoton miten ihana kertomus ja niin sinun tyyliin kirjoitettu, että oikein elävästi pystyin näkemään tilanteen.

    Olen niin kypsä postin automaatteihin ja täällä edelleen taistellaan meidän automaatin kanssa. Hiukset nousee aina pystyyn, kun näen, että jaahas automaattiin mennyt.

    Kaiken kukkuraksi sain tällä viikolla Postilta kirjeen, että mun joku paketti on palautunut ja on heillä Jyväskylän varastossa. Että voin maksaa 10e ja lunastaa sen takaisin ja onnistuu netissä kirjeessä mukana tulleella lähetystunnuksella. Noh kirjeestä sattuu uupumaan lähetystunnus. Soitan Postiin, eivät osaa sanoa mitään ja sanoivat, että mitäs jos vaan jättäisit lunastamatta, en kestä!

    Raki ja Sake, hirmu samanlaiset nimet.

    Kiitos Annukka tästä hyvän mielen tarinasta ja ihanaa viikonloppua. <3

 • Ihastuttavan paketin saitkin. Huomaa, että olette jakaneet ajatuksianne, niin oman omiaan tuo paketin sisältö on juuri sinulle. Olen tavannut muutaman ystäväni, ensin somessa, sitten livenä.
  Ulkomaille lähetän yleensä ensimmäisenä englanninkielisen Suomesta kertovan kirjan. Mutta nyt harvemmin, juuri noiden hintojen vuoksi.
  Hyvää viikon jatkoa sinulle Tiia!

  • Niin kurjaa, että posti on nostanut hinnat pilviin. Pullonkaula heille, sillä ei monikaan lähetä enää sitten paketteja.

   Ihana idea tuo kirja.

   Kivaa viikonloppua Kirsti Kaija. <3

 • Voi miten kauniita juttuja olet saanut Japanista. Varmasti lämmittävät mieltä tässä alkaneessa pimeydessä. Kauhea tuo postin pakettimaksu!

 • Välillä tuntuu, että sosoiaalienn media on vain hullua kaaosta ja huonoja käytöstapoja (vaikak itse en onnkesi ole kokenut mitään pahempia spämmäyksiä tai ilkeilyjä). Mutta kyllä somen kautta voi solmia ystävyyksiäkin

  Välillä käyn instassa iranilaisen naisen (en ole tosin varma asuuko hän Iranissa vai onko sieltä kotoisin ja ssuu jossain muualla) kanssa keskusteluja emojeilla ja/tai arabiaksi. Hän kirjoittaa minulle arabiaksi, minä käännän googlen kääntäjällä ja vastaan käännöksellä. Toivottavasti menee ainakin sinne päin oikein.

  • Somessa on hyvät ja huonot puolet, kuten meissä ihmisissäkin, meidän kuvajainen.

   Aivan mahtava tuo teidän keskustelu ja eläköön hymiöt ja google translater.

   Kivaa viikonloppua Tuuli. <3

 • Aivan ihanan paketin olet saanut 🙂 – nuo muumijutut ovat ihania ja NAM tuota suklaata !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud