Mökkiviikonloppu pikkuserkkujen kanssa

Mökkiviikonloppu pikkuserkkujen kanssa

Mökkiviikonloppu pikkuserkkujen kanssa. Rakkaat pikkuserkkuni mun. <3 <3 Oli aika taas kokoontua pikkuserkkujen kanssa. Meillä on yhteisiä tutustumisen vuosia takana miltei yhtä kauan kuin tätä blogielämää. Tälle triolle oli aivan ensimmäinen kerta, kun yövyimme yhdessä. Aina on jäänyt fiilis, että aika on loppunut kesken, mutta nyt varattiin vuorokauden reissu appivanhempien mökille Kirkkonummelle.

Vuorokaudessa ehtii paljon, koska paikka sijaitsee kaikille melko lähellä. En juuri syksyisin mökkeile, luonto näyttäytyy jo hieman karuna. Mutta aurinko paisteli, sää oli mitä parhain ja vielä oli lehtiä puissa ja pensaissa ja parasta oli tietenkin seura. Niin ja jos totta puhutaan, en ole mikään kova mökkihöperö muutenkaan, mutta aina kun mökille asti pääsen, niin aivan ihanaa ja rentouttavaa mökillä on olla.

Tässä siristeltiin aurinkoa vasten ja kuvasta tuli jotenkin hirmuisen lämminhenkinen ja sellainen rento meininki, kuten meillä olikin.

Kun on vain vuorokausi aikaa, ei ole järkeä mökillä kokkailla vaan panostaa jokainen minuutti yhteiseen oloon ja rentoiluun.

Toinen pikkuserkuista oli tehnyt chiliä, mukana tortilloja, avokadoa, tomsua, korianteria ja creme fraichea. Toinen pikkuserkuista taas oli tehnyt jälkkäriksi tiramisua. Meikäläinen teki taas perinteistä tonnikalapastasalaattia. Aamiais-ja iltapalatarvikkeet nivoutui kuin sulassa sovussa äänettömällä sopimuksella ja jokainen toi jotain pöytään ja kaikista tuoduista syntyi täydelliset aamupala-ja iltapalahetket.

Syksyllä mökin lattiat ovat aina viileitä ja villasukat ovat aivan ehdottomat. Nämä ihanuudet olen saanut Souliinalta 50vee lahjana ja nämä on kutonut Souliinan kaksoissisko Lanka mutkalla Elina.

Jippii, siinä meidän kolmikko ja sille skumpat. Niin se vaan on, että tämän kolmikon kanssa olen ensihetkestä tuntenut yhteenkuuluvuutta. Tästä voisi päätellä, että veri vetää ja ehkä se on sitä tai ehkä meillä vaan kemiat sattuivat loksahtamaan hyvin yhteen. Oli niin tai näin, mahtavaa kun sukulaisista saa ystäviä, sielunsiskoja.

Sitten aivan ihanan drinksun ohje. Rapsu Giniä ja Fever Tree Rapsu-Vadelma tonicia, limeä, jäitä ja jos löytyy mintunlehtiä aina raikkaampi. Huikean hyvä drinksu ja ihan parasta jääkylmänä.

Juteltiin, kyynelehdittiin niin ilosta kuin elämän haikeudesta. Naurettiin, tanssittiin ja soitettiin jokainen vuorotellen omia lempibiisejä ja tehtiin niistä meille muistoksi oma Spotify-lista. Yksi listan kipaleista soi täällä. Tuumittiin olisiko seuraavalla kerralla ohjelmana karaoke. 🙂

Onpas vesi korkealla, mites tässä nyt pulikoimaan päästään.

Hyvin pääsi yksi rohkelikko meistä.

Aina kun meillä on vieraita yölylässä, on aamupalasta mukava taikoa ns. brunssi eli kaikki pöytään. Niin aamiaistarvikkeet kuin edellisen illan rääppeet. Rujon näköistä, mutta ah niin hyvää vaikka silmät aina syö enemmän kuin mihin massu taipuu.

Siellä on kaikki sulassa sovussa, tiramisut, tonnikalapastasalaatit, leikkeleet ja leivät.

Olipas ihana mökkiviikonloppu pikkuserkkujen kanssa. Sunnuntain kippis meille, pikkuserkuille. Mitähän meidän trio seuraavaksi keksii? Pohdittiin jotain pientä vuorokauden hyvinvointilomaa.

Onko teillä läheisiä sukulaistarinoita kerrottavana tai oletteko läheisiä sukulaistenne kanssa? Mitä vaan sukulaisuudesta olisi kiva kuulla.

Sydämellistä loppuviikkoa kaikille. <3



12 thoughts on “Mökkiviikonloppu pikkuserkkujen kanssa”

  • Niin kuin tiedät, en ole kovinkaan läheinen sukulaisteni kanssa muutamia lukuunottamatta. 😀

    Eniten odottelen tällä hetkellä itsenäisyyspäivän aikaa, kun paras kamu tulossa kylään perinteiseen pikkujoulun viettoon. Tapana on, että kesällä ollaan mökillä ja joulun aikaa täällä meillä, joten kaksi kertaa vuodessa tulee aina nähtyä.

    Ihanaa loppuviikkoa Tiia.<3

    • Olette ihanat kaverukset ja ei se tiivis näkeminen vaan tieto, että toinen on siellä. <3 Ihanaa viikonloppua Jonna. <3

  • Ihanalta näyttää mökkiviikonloppunne ja sääkin suosi. Syksyllä tulee väkisin jo sellainen olo, että mökki ei enää houkuta, vaikka ei kovin alkeellinenkaan olisi. Sukulaisiamme tapaamme harvakseltaan, kun kaikki ovat mantereella. Niin paitsi tytärten perheitä tietysti nähdään useammin lähellä kun onneksi asuvat.
    Oikein ihania syyspäiviä sinulle Tiia<3

    • Ihan sama fiilis ja kohta mökki menee talvitelakalle. Ihanaa, etä tyttärien perheet ovat lähellä. <3 Ihanaa viikonloppua Kristiina. <3

  • Ompa ihanat kuvat😘
    Serkkujen kans ollahan tekemisissä ja tietysti omien lasten ja lastenlasten perheiden kans. Ja ystävät on luku sinänsä. Just ollahan menos ystäville pitämään vähäkö hauskaa😊
    Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia 🌹💖

    • Toivottavasti teillä oli oikein mukavaa. Ihanaa viikonloppua Marja-Terttu. <3

  • Hienoa, että sääkin suosi teitä ihania pikkuserkkuja ja mitkä herkut aamiaisella! Minulla on sukulaisista läheisimmät suhteet isoveljeni kanssa, ja se on väliin haastavaa, kun naisen- ja miehen maailmat voivat olla niin erilaisia.

    • Totta, miehet ja naiset osaamme olla erilaisia. Ihanaa, että sinulla on veli. <3 Mukavaa lauantaita Marja. <3

  • Ilo ihan pursuaa kuvista. Aivan ihanaa tuollainen yhteinen aika. Kaunista on luonnossa, vaikka on jo lokakuu.
    Olipa teillä ihana reissu.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle.

    • Lämmin kiitos ja oli kyllä ihanan erilainen reissu meille. Kivaa viikonloppua Enkuli. <3

  • Voi miten kiva reissu teillä. Nyt alkaa mökkikelit olla jo aika vilpoisia ja maisemat riisuttuja, mekin päätettiin että tältä
    syksyltä saa jo riittää. Tuo drinksu kuulostaa hyvältä, täytyy ehkä kokeilla kun joskus tästä lentsusta paranee ja taas maistaa 😀
    Ihanaa viikonloppua <3

  • Lämmin suositus drinksulle ja niin kovaa aika lentää, että eipä aikakaan, kun on taas mökkikelit.

    Ihanaa viikonloppua Maikku. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud