Upea puinen rannekello Havu Watches ja arvontavinkki!

Upea puinen rannekello Havu Watches ja arvontavinkki!

Mainos Havu Watches

Havu Watches on kahden veljeksen perustama perheyritys, joka valmistaa kauniita puukelloja. Jokainen kello on oma yksilö, kuten puut ja me ihmiset. Kellon suunnittelussa on aikamoinen työ ja jos puisten kellojen tarina kiinnostaa, voit käydä lukaisemassa suunnittelusta lisää täältä.

Puu on iholla ihana, ei hiosta kesällä, eikä ole kylmä ihoa vasten talvella ja on kevyt ranteessa.

Tämä oma kelloni on upea Kirsikka, mutta Havulta löytyy toinen toistaan näyttävämpiä kelloja ihan kaikille. Täältä löydät kaikki puiset kellot.

Kun kellon raaka-aineena käytetään puuta, luonto huolehtii siitä, että jokainen kello on yksilö, ja se tekee puisesta rannekellosta ainutlaatuisen. Yksikään valikoiman kello ei ole täysin identtinen kuvassa näkyvän tuotteen tai muiden kellojen kanssa. Kello on käsitelty puuöljyllä, jotta kello kestää paremmin aikaa sekä sääolosuhteita.

Kello tulee tyylilleen uskollisena eleettömässä puisessa rasiassa ja kellon mukana tulee myös puinen takuutodistus.

Jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten viimeistelty kaunotar tämä Kirsikka, Kirsikkana ranteessa.

Instagramin puolella saan järjestää seuraajille arvonnan, jossa yksi voittaa oman suosikkinsa Havun kellovalikoimasta. Kannattaa tänä iltana kuikuilla Instagramin puolella ja osallistua mielestäni tähän aivan upeaan arvontaan.

Mitäs tykkäätte puisesta rannekellosta? Eikö olekin varsinainen kaunotar ja mikä idea!

Sydämellistä tulevaa uutta viikkoa kaikille ja onnea arvontaan kaikille, jotka osallistutte. <37 thoughts on “Upea puinen rannekello Havu Watches ja arvontavinkki!”

 • Kello on aivan ihana. Kävin juuri arvontaan osallistumassa. Kovasti ihastuin kahteen kelloon, viimaan ja touheen, tuo sinun kirsikkakin pääsisi kyllä listalleni.
  Kaunista sunnuntai-iltaa sinulle Tiia ja aurinkoa alkavaan viikkoon <3

 • Olen jo aiemmin selannut noita Havun sivuja useampaan kertaan ja miettinyt kellon ostoa, koska sehän olis suorastaan velvollisuus mun puupainotteista elämää kohtaan, että kellokin olisi puuta :). On vaan varmaan jäänyt sen takia, että sain perheeltä 50-vuotislahjaksi todella kauniin M. Korsin ruusukultaisen kellon, joka on ollut enimmäkseen rasiassa, koska en raski käyttää, mutta en ole halunnut syrjäyttääkään.
  Ja toisaalta ranteessa oli muutaman vuoden Polarin aktiivisuusranneke, joka toimitti samalla kellon virkaa, mutta se hyytyi jo joitakin aikoja sitten ja kello on nykyään pelkän kännykän varassa.

  En tutkaillut onko HAVU Cosmetics millään lailla samaa yritystä, mutta joka tapauksessa sieltä tilasin joku aika sitten puiseen hylsyyn pakatun huulipunan. Ei ollut värinä tai koostumuksena ihan niin kiva kuin olisin kuvitellut, mutta jälleen se oli enemmänkin teko kotimaisen puun ja työn puolesta, koska ne on mulla niin lähellä sydäntä. Samoin kuin kaikki puuhun liittyvät uudet ihanat innovaatiot. Puiset kännykän kuoret on myös harkintalistalla. Ainut vaan, kun olen tottunut sellaiseen läpälliseen, jossa voi pitää tärkeimmät kortit samalla mukana (mikä ei välttämättä ole se paras ja turvallisin paikka, mutta en ole vielä osannut vaihtaa).

  Siinäpä sitä tuli puusta asiaa, vaikka piti vaan sanoa, että aivan ihana arvonta , enkä yhtään pistäisi pahakseni, jos sattuisi voitto kohdalle :D, mutta olen valmistautunut iloitsemaan onnekkaan voittajan puolesta.

  Toiveikasta aurinkoviikkoa Tiia <3

 • Aivan ihana kello. Ja mikä oivallus onkaan tekijöiltä tehdä kello puusta. Ekologinenkin se on.

 • Kauniin tyylikäs puukello. Ekoteko ja puu on miellyttävä materiaali ihoa vasten. Muistan kun Mechelininkadulta Helsingistä kaadetiin muutamia vuosia sitten vanhoja lehmuksia, jotka oli pakko korvata uusilla huonon kuntonsa takia. Nämä puut myös jatkoivat elämäänsä kellona jonkun ranteessa. Tuo oli ”limited edition” ja kellot loppuivat todella nopeasti.

  • Kiitos kun kerroit ja aivan ihana tarina! Uskon, että upeat kellot menivät vikkelästi kaupaksi. Mukavaa sunnuntaita Marjo. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud