Anna niin saat

Anna niin saat

Kulho ja juomalasi saatu Fyrklövern Suomi ja pöytäliinan hankin Indiskasta

Anna niin saat. Tällä viikolla meidän 16v kyydissä ja nähtiin jo kaukaa lauma pikkaraisia vaahtosammuttimia hoitotäteineen.😍

Hidastin nopeutta ja pysähdyin ennen suojatietä ja vilkutettiin suloiselle haalarikansalle, tie on teidän.❤️

Saatiin säteileviä hymyjä, viipyviä katseita ja paljon vilkutuksia ja sain vielä jakaa tyttären kanssa aivan ihastuttavan hetken, joka ehdottomasti oli tämän viikon kohokohta ja sellainen muistuttaja, että pienet hyvät teot palkitsee isosti.❤️

Tästä juteltiin myös tyttären kanssa ja jotenkin jäi tunne, että oli tärkeä hetki meille molemmille ja että hyvä kiertää jatkossakin.❤️

Lisäksi tämä hetki muistutti pysähtymisestä, jäämisestä hetkeen. Juuri koskaan ei ole niin kiire, ettei voisi vaikka ihan pienesti huomioida toisia. Tekojen ei tarvitse olla suuria vaan pieniä eleitä, toisen ihmisen huomioimista, sitä välittämistä, että huomaan sinut, huomaan teidät, olet ja olette tärkeitä.

Tästä päästään pieneen rakkaudelliseen tekoon, jota en itse huomannut. Ikean maidonvaahdotin on ollut teipattuna ilmastointiteipillä, jotta patterit pysyvät lokerossaan. Olen oikean nuukailija näiden kahden euron maidonvaahdottimien kanssa ja ovat muuten maailman parhaita! Niitä käytetään vaikka teippaamalla.

Tällä viikolla mies kysyi, ”huomasitko, että olin vaihtanut maidonvaahdottimen uuteen?” En ollut huomannut en, suhauttaa surauttelin vaan unenpöpperössä maitoa vaahtohattaraksi menemään.

Myöhemmin sanoin ukkelille, että tämä oli sitä arjen rakkautta, sitä jota arvostan eniten. ❤️ Ei tarvitse varmasti edes selittää, miksi tällainen huomioiminen on merkityksellistä. Vaikka pölkkypäänä en mitään huomannut.

Kun on mahdollisuus toista ihmistä ilahduttaa ja ehkä käyttää omaa aikaa muutaman minuutin kyseiseen tekoon, kyseinen teko palkitaan moninkertaisesti, sillä mikä voisi olla omalla sydämelle parasta hoitoa, kuin lähimmäisenrakkaus.

Olisi ihana kuulla vastaavia tarinoita teiltä, elämän pienistä suurista hetkistä.❤️ Sydämellisiä syyskuun päiviä kaikille. ❤️11 thoughts on “Anna niin saat”

 • Siis miten hyvä mieli tulee molemmista, siitä, että voi ilahduttaa toista ihmistä jollain itselle ihan pienellä jutulla ja totta kai myös vastavuoroisesti siitä, että itseä huomioidaan ❤️

  Kaupunkibussi oli tässä taannoin täynnä, enkä kauhistus sentään päässytkään mieheni viereen istumaan, vaan jouduin vieraan vanhemman herran viereen. Hän oli hieman hilpeässä mielentilassa (alkoholilla osuutta), aika kovaääninen, juttutuulella ja laulattikin. Siinäpä me sitten juteltiin suomalaisesta vanhasta musiikista, mm. Tapio Rautavaarasta, Toivo Kärjestä ja Mauno Kuusistosta ja hän tosiaan pikkusen lauloikin. Tulin tosi onnelliseksi siitä, kun hän oli niin iloinen juttukaverista ja pystyin ilahduttamaan niin pienellä asialla – olemalla ystävällinen, vaihtamalla muutaman sanan ja kuuntelemalla. Hän päättikin sitten oikein ajella päättärille asti kääntymään, että saatiin jutella mun pysäkille asti 😊

  Muistan, kun joskus nuorempana olin vanhemmillani käymässä ja äiti laittoi aamulla isälle puurokupin mikroon valmiiksi tulemaan. Ajattelin ensin, että miksi, kai nyt aikuinen mies osaa itsekin puuronsa tehdä ja jos ei osaa, olis parempi opetella! Sitten tajusin, että miksi ei, sehän on rakkautta, toisen huomioimista arjessa. Voileivän tekeminen, torkkupeitolla peittely päiväunilla, lempisuklaapatukan ostaminen tankkausreissulla, lämmin sauna lenkiltä tullessa, puhelinsoitto tai tekstari kesken työpäivän… Omaa mieltä lämmitti viime viikolla mieheltäni saamani nimirannekoru, jonka hän oli työpaikallaan ihan itse askarrellut (kyllä, hän on 53 vee) – kyseinen rakkausranneke on ollut siitä lähtien ranteessa joka päivä!

  • Ymmärrän tuon alun harmituksen ja kuitenkin miten paljon annoit sitten tälle vanhemmalle miehelle. Joskus saatamme olla toisen ihmisen ainoa ihmiskohtaaminen pitkään aikaan.

   Just tämä, kun toinen on vaikka väsynyt, on kiva tehdä toiselle voikkarit, toinen tekee sitten jotain muuta eli ihan kuin kuvailet tuota isäsi ja äitisi puuro juttua. Arjen pienet teot ovatkin suuria.

   Nyt en kestä, nimirannekoru, siis aivan mieletön juttu ja lahja ja millä rakkaudella tehty ja sua ajateltu.

   Aivan ihanaa, että jaoit näitä todella kivoja ja sydämessä läikähtäviä rakkaudellisia tarinoita täällä. Sydämellistä viikonloppua. <3

 • Ihana hetki teillä ollut tyttären kanssa. Hoitolapset ovat aina muuten innoissaan, jos joku vilkuttaa heille takaisin <3
  No minulla oli tuossa jokin aika sitten ihan kamala päivä töissä ja olin ihan rikki ja suruissani. Laitoin Rachidille viestiä, että mä tarvitsen haleja nyt tosi paljon, ollut paska päivä. Kun Rachid tuli kotiin, jäi kauppakassit eteiseen ja hän käveli suoraan mun luokse ja halasi niin pitkään ja lujaa…ja nuuskutti mun kaulaa <3 Tuollaiset pienet jutut ja hetket on ihania. Ne saa minut rakastamaan häntä aina vaan enemmän.
  Haleja viikonloppuusi ihana Tiia <3

  • Pieniä rakkauden tekoja; esillä Klaus hakee usein töistä, kantaa aina kauppakassit, jättää mulle aina leivistä rapeat kantapalat kun tietää mun pitävän niistä. ”Tokens of love” sanotaan hyvin englanniksi. Joskus kauan ennen tapaamistamme luin jutun jossa vanha pariskunta kertoi onnellisen liiton salaisuuden ”Mene aina puolisoa ovelle vastaan kun hän tulee kotiin, se osoittaa arvostusta ja iloa toisen saapumisesta”. Kerroin sen Klausille aika alussa ja edelleen aina tullaan toista vastaan ovelle, joskus vähän liiotellenkin syöksyen, koska se saa nauramaan.

   • Siis niin ihana, toi kantapalat oikein otti sydämestä. Näen teidät kyllä sieluni silmin. <3 Ihana tuo vastaanottaminen, suukot ja halit ovat tärkeitä, kun jompikumpi tulee kotiin. <3

    Ihanaa viikonloppua Tuuli teille molemmille. <3

 • Oih, niin tärkeitä juttuja ja tuleehan toisten huomioimisesta ihan valtavan hyvä mieli <3 Ei tarvitse olla iso juttu. Vähän samantapainen kuin teidän kohtaaminen sattui omalle lapselle, kun oli menossa kavereiden kanssa kouluun ja ylittivät suojatietä, samalla tuli poliisiauto, josta iloisesti moikattiin lapsia! Arvaa kertoiko polleana kotona, että ne vaan moikkaili ne poliisit meille, vaikkei ne tunne meitä <3

  Olen nyt itsekin tietoisesti kaupassa pysähtynyt, jos joku mummeli on on hymyillyt ja alkanut ihan muina tuntemattomina juttelemaan, se kun on saattanut olla vanhuksen päivän ainoa hetki saada kontaktia toiseen ihmiseen ja mitä se itseltä pois jäädä vähäksi aikaa ihmettelemään hintoja tai vaikka päivän säätä.

  Ihania rakkaudellisia huomioimisia tuossa yllä kommenttikentässä, pitääpä muistaa huomioida myös niitä omia rakkaita joka päivä arjessakin samalla tavalla. Lempeän kaunista uutta viikkoa sinne : )

  • Just ihana ja poliisiauto on lapsille iso juttu. Onneksi poliisit usein varmasti heippaavat lapsia. <3

   Ihan sama juttu, on ihana auttaa ja kannattaa pitää silmät selässä, jos joku tarvitsee apua.

   Kiitos Heli ja ihanaa viikonloppua teidän perheelle. <3

 • Suloisia hetkiä sinulla. Miehelle saa hyvän mielen, jos hän käy kaupassa ja teen kauppalistan. Siihen piirrän aina sydämen.

 • Tämä oli sellainen teksti, joka pelasti päiväni. Juuri sellaista olen halunnut lukea kaiken synkkien uutisten ja epämääräisen elämänmenon keskellä.

  Epäröin pitkään tämän kommentin kirjoittamista, koska mua hävetti. Mua hävettää se, etten pysty pitämään itseni elämän valoisalla puolella joka päivä. On päiviä, jolloin valo sammuu. En usko enää siihen, että asiat järjestyy. Ja sitten yhtäkkiä luin postauksesi. Se oli kuin aurinko nousisi kesken kaamoksen.

  Ihmiset pelastavat minua kaikenkarvaisista noloista tilanteista usein. Viimeistään se oli Markuksen ope, joka lainasi rahaa koulun menoihin. Ei mulla ole aina rahaa sillä hetkellä, kun tarvitaan. Olen jo maksanut takaisin, mutta sellaisina hetkinä tunnen sekä kiitollisuutta että häpeää.

  Yritän aina nähdä positiivisuutta elämässä, mutta välillä se on vaikeaa. Sitä joutuu harjoittelemaan. Onneksi on, keneltä oppii.

  Kiitos sinulle tästä ja valoisaa alkavaa viikkoa!

  • Mutta ihanaa, että kirjoitit, arvostan kovasti Nadine. <3

   Ymmärrän hyvin sun fiilikset ja varmasti meillä kaikilla on näitä valo sammuu päiviä ja toisilla enemmän syystä ja toisesta. Maailman meno ja monet poismenot ovat vetäneet täällä mielen myös välillä synkäksi, puhumattakaan ne vaihtarit. Saa olla myös alakuloinen. <3

   Ihana Markuksen ope ja hyvyys tulee juuri ihmeellisistä ja yllättävistä kulmista välillä ja monesti ihan joku vieras voi yllättää.

   Kiitos sinulle Nadine ja toivottavasti siellä on myös positiivisia päiviä. Halaus. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud