Vuodenaikakuva syksy 2022!

Vuodenaikakuva syksy 2022!

Eilen oli taas kamusen kanssa tärskyt ja oli aika ottaa vuodenaikakuva. Syksyisiä vuodenaikakuvia on nyt kolmelta vuodelta. Ensimmäisenä vuotena ei törötetty seisoma-asennossa, mutta viimeiset kaksi vuotta jostain syystä kyllä.

Sattumasta alkaneesta jutusta on syntynyt traditio.

Juuri juteltiin eilen siitä, että vaikka eihän vuodenaikakuva meille nyt mikään pakkomielle ole, eipä 🙂 niin vuodenaikakuvan ottaminen on hyvä sykäys varmuudella treffata. Kyllä kaikki tietää miten ihmisten elämä lipuu, mutta jos ihanan ystävyyden lisäksi jo vuodesta 1975 on mahdollista vaalia perinnettä, niin treffejähän ei peruta millään ilveellä.

Tämän vuoden talvikuvan kanssa meillä oli jo hieman ongelmia ja oltiin menossa jo maaliskuulle ja kevättä kohden, koska koko ajan joku oli altistunut koronalle, eikä uskallettu treffata. Koronan aikaan muuten ollaan syöty kaupan susheja puistossa, mutta treffeistä on pidetty kiinni, silloin, kun karanteenia ei enää ollut eli ystäviä sai tavata, mutta ravintolat oli vielä kiinni.

2020

2021

2022

2021

Kivaa taas oli vaikka sää oli eilen ajoittain synkkä, kahvilat ehtivät mennä jo kiinni, mutta sushipötkylöitä ehdittiin syödä rivi poikineen ja maailmaa parantaa senkin edestä.

Ja hauska yksityiskohta, meillä molemmilla sattui olemaan Vamsko kengät jalassa.

Miten siellä, joko olette alkanut ottamaan vuodenaikakuvia?

Ihania syyspäiviä kaikille. <36 thoughts on “Vuodenaikakuva syksy 2022!”

 • Tosi kiva idea teiltä! Näen tämän myös vähän laajempana asiana, se(kin) yhdistää teitä ja on teidän juttunne, joka tulee luontevasti ystävyyden siivittämänä.
  Itselläni on tapana kuvata mökillä vuodenaikojen vaihtumista ja niistä on hyvä seurailla menneiden kausien kevään etenemistä, jääpeitettä meressä ja muuta. Kun ei muista edes edellistä vuotta, niin on hyvä tsekata kuvista :))
  Leppoisaa sunnuntaita Tiia <3

 • Ihana postausidea, kerrassaan upeat kuvat! Todella tuli alkusyksyinen fiilis, värikästä, kuulasta, kaunista.

  Minna

 • Ihana taas tuo teidän vuodenaika kuva. Meillä on jostain syystä Mian kanssa tapana ottaa vain kesäkuvia 🙂
  Leppoisaa alkavaa viikkoa sulle rakas Tiia <3

 • Onpa hauska kuvausidea! Ja kovin ovat erinäköisiä syksyt teidän takananne: välillä on harmaata ja välillä melkein vihreää 🙂

 • Niin suloisia kuvia rakkaasta ystävästä ja syksystä. Todella hieno idea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud