Aamiainen Robinin ja Vaasanin kanssa!

Aamiainen Robinin ja Vaasanin kanssa!

Pr-tilaisuus, suuri osa kuvista Petri Lyytikäinen

Voi hyvät hysselit sentään miten karismaattisessa seurassa sain mutustella herkullista ja leipäisää aamupalaa! Eihän tätä kestä nyt ollenkaan! Mukana menossa Mieskin Juri ja Robin.

Robin on luonnossa yhtä söötti, aito, sydämellinen, huumorintajuinen ja vaatimaton, mitä julkisuuskuva on antanut myöten. Tupsahdin kertalaakista Robin-faniksi.

Nautimme Vaasanin eri leivistä Say it With a Cake! loihtimia herkkuja ja pakko sanoa, että Say it With a Cake on nero loihtimaan erilaisia yhdistelmiä ja hurjan taitava. Olen muutaman kerran päässyt Monan herkkuja maistelemaan ja aina meinaa seota jo visuaalisista taidonnäytteistä, puhumattakaan mauista.

Oma lemppari oli Ruispalat mascarponella ja paahdetuilla viinirypäleillä.

Ohhoh pääsin käsimalliksi.

Robin <3

Voileipäkakku suli suussa.

Paraatipaikalla ja Robinin ja Viivin biisi ”Ihana kipu” sai liikuttumaan, kannattaa kuunnella, jos ei ole vielä tuttu kappale.

Granola-baarista saimme loihtia omat granolat kotiin ja ystävälle.

Robinin ja Vaasanin yhteistyö jatkuu mm. maaliskuussa ilmestyvissä leipäpaketeissa ja sitten nyt kaikki korvat hörölle, sillä alkoi haku päästä mukaan Robinin musavideolle.

Tuu mun musavideoon!

Ootko aina halunnut esiintyä musavideolla? Nyt siihen on loistava tilaisuus! Kuvataan yhdessä Vaasanin kanssa tosi siisti musavideo mun uudelle biisille ja tarvitaan mukaan neljä hyvää tyyppiä. Lue ohjeet alta ja lähetä hakemus, jos just sä haluaisit olla mukana ehkä vuoden mieleenpainuvimmalla musavideolla. Ja vinkkaa myös kavereille! 🎥 😎  
   
Terkuin,  
Robin  

Muikeana!

Ohessa linkki Vaasan tilaisuuteen vuonna 2015 ja siellä teimme mitä mielikuvituksellisimpia leipiä, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Vaasan Taika ja maailman mielikuvituksellisimmat leivät!

Ja vielä teille lisäksi upean aamun herkullinen menu, niin pääsette omassa kodissa loihtimaan vaikka minkälaisia leipäherkkuja tai tekemään granolaa.

Menu:

Löytyykö muita Robin-ja leipäfaneja?7 thoughts on “Aamiainen Robinin ja Vaasanin kanssa!”

  • Oli kyllä aikamoiset aamiaiskamut. Ihanaa viikonloppua Kristiina. 🥰

 • Olen sekä Robin että myös leipäfani 🙂 Jotenkin tuo Robin on antanut itsestään aina hyvän kuvan julkisuudessa ja juuri se positiivisuus ja aitous on hänessä ihan parasta ja onhan hänellä tosi hyvä äänikin ja hyviä kappaleita.
  Ihana tilaisuus, olisin ollut ihan liekeissä tuolla 🙂
  Kivaa loppuviikkoa Tiia <3

  • Kaikkeen kyllä. Ihan supersöötti, sellainen jokaisen äidin unelmavävy.

   Ihanaa viikonloppua Outi. 💜

 • Yksi pojistani tykkäsi pienempänä hurjasti Robinin musiikista. Sitä on soitettu automatkoilla ja poika lauloi biisejä itsekin. Ollaan käyty Robinin keikallakin. Kun musiikkimaku vaihtui Suomiräppiin, äidin tuli nopeasti ikävä Robinia 😆

  • Täällä sama, mutta tytär. ❤️ Leffa käytiin katsomassa, mutta ei ikinä konsertissa.

   Hih ymmärrän yskän.🤣

   Kivaa viikonloppua. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud