Ikea & Marimekko Bastua ja ihanin raparperi!

Ikea & Marimekko Bastua ja ihanin raparperi!

Kuin kuuta nousevaa olen odottanut, että miltä Ikea x Marimekko yhteistyömallisto näyttää ja sehän näyttää vielä ihanammalta kuin osasin odottaa. Pääsin kurkkimaan malliston ennakkoon ja rakastuin Raparperi-kuosiin, jonka Marimekko on suunnitellut varta vasten Ikealle, mikä on Marimekolta varsin harvinaista.

On sellainen oma juttu, että aina kun bongaan mitä tahansa raparperiin liittyvää, vinkkaan ja sometan siitä omissa kanavissa. Koska rakastan raparperia kaikissa muodoissa yli kaiken. Yleensä rapsujutut ovat olleet vallan ihan syötäviä juttuja, mutta voi pojat, tällä kertaa ovat kaikkea ihanaa sisustukseen liittyvää. Mutta toki unohtamatta tätä Ikean ihanaa rapsumehua, jota raijaan Iksusta aina pullotolkulla.

Jos joku miettii, minkä hintaisia Marimekko tuotteet ovat, niin Ikean hinnoilla mennään. Kyseinen tarjotin on hieman alle 10€, aamutakit 30€, rahi 59€, juomapullot 13€ jne.

Mallistoon kuuluu myös erilaisia pyyhkeitä, saunakiulu, lyhtyjä, naulakoita, senkkejä, laseja ja kynttilöitä ja voitte kurkkia mallistosta lisää täältä, jollette ole jo kurkkineet.

Ikealta myös vinkkasivat, että suihkuverho käy hyvin ulkopöytäliinaksi ja olen samaa mieltä. Tai meille sisälle, jahka lapsenlapsi siirtyy syömään itse. 🙂

Aina ajatellut, että olisipa Ikea ollut Suomessa jo silloin, kun sitä muutti kotoa. Eli niin vanha sitä on, sillä onhan Ikea ollut Suomessa jo ikuisuuden. Kuvan sohva ja rottinkituolit ostettiin viime kesänä Ikeasta ja ollaan tykätty hurjan paljon.

Ihastuttaako yhteistyömallisto vai njaah ei sun juttu?



11 thoughts on “Ikea & Marimekko Bastua ja ihanin raparperi!”

  • Ei nyt mikään sellainen pakko saada. Tarjottimia ja laudeliinat voisin hankkia mökkisaunaan, jos niitä ei heti myydä loppuun.

    • Mulle tämä rapsu kolahti suorastaan ihan liikaa. Mutta ihan kivoja muitakin juttuja on ja just saunaan ihania pyyhkeitä ja tyynyjä myös. Katsotaan miten meidän käy, saadaanko yhden yhtäkään.

      Kivaa viikonloppua.<3

  • Voisin kuvitella, että nuo myydään alta aikayksikön loppuun…
    Raparperi on ihanaa, mutta kuosi ei isommin sykähdytä – paitsi tuollaiset saunatakit voisin kyllä hankkia koko perheelle…

    • Samaa veikkaan, että nämä viedään käsistä. Kiva kuulla, että saunatakeilla olisi käyttöä. Ajattelin itse myös panostaa sellaiseen ja heittää pari virttynyttä pois.

      Kivaa viikonloppua Paula.<3

  • Minua on harmittanut, että kaikki tuotanto siirretään hallpamaihin.
    Kivoja kuoseja ovat, mutta ehkä liian isojä tämmöiseen meidän pieneen kotiin.

    • Ymmärrän molempiin. Esimerkiksi aikoinaan keräämieni Disney-mukien laatu muuttui merkittävästi, kun tuotanto siirtyi Englannista Thaimaahan.

      Kivaa viikonloppua Enkuli. 🧡

  • Ihanan kesäinen tämä mallisto ja kyllähän nuo rapsut sopisivat meillekin. Jotenki ihana tuo suihkuverho, kerralla kuule piristyisi kylppärin ilme.
    Ihanaa viikkistä Tiia <3

  • Huomenta Rapsuli! <3
    Tuo pinkin ja vihreän yhdistelmä, just noin pirteinä sävyinä, on aina ollut mun sydäntäni lähellä. Muistan että mulla oli teininä raidallinen t-paita juuri noilla väreillä ja miten tykkäsin siitä! Nyt värit on vähän liian kirkkaat kotiin, mutta tarjotin olisi ihana kesätarjottimeksi. Kävin katsomassa linkistä koko valikoiman ja tykkäsin myös niistä laseista ja kannusta, joissa valo kimaltelee kauniisti. Hieno yhteistyö ja mallisto!
    Aurinkoista päivää Tiia! <3

  • Ihana raparperi! Meillä on yhdellä seinällä raparperi niminen tapetti. Siinä on samaa näköä kuin juttusi kuosissa.

  • Myydään varmaan nopeast iloppuun. Aamutakin voisin ostaa – ja raparperimehun, se täytyykin muistaa kun seuraavan kerran käyn Ikeassa.

    Muistan kun Ikea avasi Suomessa, jonot Turuntiellä olivat valtaisat. Ja olihan se jännää päästä ensi kertaa ostoksille. Joskus ajoin sinne vaan fiilistelemään, nyt enemmänkin akuuttiin tarpeeseen. Yksi parhaista ostoksista on ollut BIlly-kaapit, jotka hankin yli 20 v. sitten. Kun olin kyllästynyt kirsikan väriin, ajattelin jo hankkiutua niistä eroon, mutta päätin antaa niille pari lisävuotta maalaamalla ne ulkoa mustiksi, sisältä valkoisiksi. Pari lomapäivää pesin, hioin, pohjamaalasin ja maalasin useamman kerroksen. Siitä on jo kymmenisen vuotta ja edelleen kaapit ovat käytössä.

    • Billyt on niin hyvät, meillä ollut Billy -kirjahyllyt miljuuna vuotta. Ihan totta, että aluksi oli kiva käydä fiilistelemässä. Käytiin myös lasten kanssa syömässä usein ja saivat olla tunnin leikkipaikassa ja tykkäsivät valtavasti ja tuon tunnin aikana ehdin sitten käydä kurkkimassa uudet tuulet.

      Ei vitsi olet nähnyt vaivaa Billyjen suhteen, mutta hei kyllä kannatti! Ihan superia Tuuli. Ja se rapsumehu!

      Ihanaa viikonloppua. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud