Puska vai brassi, luolanainen vai karvaton kananmuna? Pölinää karvoista ja karvattomuudesta!

Puska vai brassi, luolanainen vai karvaton kananmuna? Pölinää karvoista ja karvattomuudesta!
Ulkoisen olemuksen konkurssi… Viikko sitten unhoitin mökille Gillette Mach miesten höylän tuon ainoan vempaimen joka ajaa kynnysmattoni koivistani hellävaroen. Viikon jälkeen on karvaisen ihmiset karvat päässet rönsyämään myös kainaloista, joka on jopa minulle pienoinen kauhistus. Mitä enemmän konkurssiin menen, sen enemmän dominoefektinä konkurssia seuraa kaikki muutkin paikat. 

Oikestaan tämä tarina ei mennyt edes ihan noin vaan kaikki alkoi siitä, että atooppinen ihottuma iski nivusiini, koita nyt siinä sitten pitää ”puska” siistinä, kun nivuset ovat kivuliaat ja ihottuman kyllästämät. Juu en minä mitään brassia tavoittele, olen siihen liian vanha, mutta kuitenkin en pidä karvoista laisinkaan ja voi kuinka minua on niillä karvoilla siunattu!


Ota nyt sitten aurinkoa ja mieli levollisena,
 kun karvat tursuaa joka tuutista!



Haluaisin mennä johonkin karvakoneeseen ja koneesta jäisi vain ulos pää ja kone imisi kaikki karvat pois ihan joka paikasta. Samalla voisi mennä myös käsikarvat ja kaikki, ihan sama, sillä kyllä vartalolta karvaton ihminen on kaunis ja jotenkin puhtoinen ja minä apina, jotenkin sottuinen ja epäsiisti, luolanainen! Karvainen nainen eli minä haisenkin varmasti pahemmalta kuin täysin karvaton eteerinen yksilö!

Tämä kaikki karvatiimellys tapahtuu toki oman pääni sisällä, mutta sehän on kaiken alku ja juuri, minä en vaan pidä karvoista ja karvattomuus on hieman kuin kodin siisteys, kun on kimpsut ojossa ja puskat poissa, on siistiä ja mieli hyvä, seesteä ja selkeä. 


Koita nyt sitten lötkötellä ja nauttia kauniista päivästä,
kun silmiin tuulee koipikarvat!



Tämä karvojen rönsyäminen on ajanut toki jo vallan ihmisruumiin ”densoilun” puolelle, sillä jalkapohjat on koppurat, viis niistä, sitä paitsi eipä mene tikkuja niin helposti kantapohjiin. Itselleen voisi selitellä vaikka kuinka ja joskus itsepetos on vallan oivallinen juttu. Kynsinauhat ovat täysin hoitamattomat, hiusten tumma tyvi on kohta 5cm mittainen ja kenties se hurjin salaisuus, saatan kulkea koiralenkilläkin kommandona. 


Kun pitää nilkkapituista mekkoa, kalsongithan on vallan turhat.
Eikös ne jenkkistaratkin niissä pikkumekoissaan kulje pöksyittä?



Kommandona olohan on jopa lääketieteellisesti suotavaa, ei tule niin helposti hiivatulehduksia ym, vaivoja ja lisäksi atooppinen ihottuma ei tykkää kalsongeista. On siis jopa tervettä kulkea ja tuuletella ja enhän minä edes tuulettele, kun on se puska.

Joka tapauksessa kaikkine karvoineni, tummine hiuksineni, ruokkoamattomine kantapäineni koen olevani sekä lähellä huolitellun ihmisen konkurssia, että lähempänä luontoa. Mitä vähemmän puleeraan, sen vähemmän välitän. Luultavasti olen taas myös lihonut…


Kohta en taas mahdu mihinkään!



Sitten minä sen oivalsin, vartaloni on kesälomilla, ei vain se mielen nollaus, joskus on hyvä nollata myös kroppa! Nyt tosin kun kirjoitin tämän ulos, on aivan pakko mennä ajelemaan nuo karvat jollain raastinraudalla, sillä olen tullut tieni päähän karvoineni kaikkineni. Nyt kun olen herännyt havannoimaan kesäloma moodini on aika tehdä asialle jotain, sillä karvat eivät anna armoa, eivätkä aivot enää lepää, ennen kuin ne on karkoitettu!
Hieman tässä samalla avauduttua vaivoistani, on aivan pakko vinkata mielettömän hyvästä intiimialueen puhdistustuotteesta, joka on tuonut myös nivusilleni rauhaa. Rauhoittaa kuulkaas myös sen turrin eli puskan ajon jälkeen bikinirajoja.

Aloedermal intimaid on ihanan hellävarainen intiimialueiden pesuaine, joka jättää raikkaan ja viileän tunteen, ei kuivata. PH4,5, sisältää antiseptisia haihtuvaöljyjä joiden ansiosta sopii loistavasti käytettäväksi myös kosteiden taive-ja nivusalueiden häiriöihin ja hiiva ja bakteerihäiriöihin.

Ihanan rauhoittava tuote, suosittelen lämmöllä!

*Aloedermal saatu blogiin testiin

Aloedermal jälleenmyyjät

Onko kesälomalla myös karvasi lomalla vai ajeletko kesällä biksujen takia karvat vielä huolellisemmin ja talvella annat karvojen rönsytä? Vai puleeraatko itseäsi aina? Voiko karvallisuus kertoa jopa pienestä väsymyksestä, voivatko olla oire, ettei nyt ihan kaikkea jaksa? Vai onko nykyihminen kadottanut yhteyden luontoon ja sitä kautta karvoihinsa?


Iloista lauantaita karvojen keskeltä, nyt menen haha ajamaan ukkelin kamoilla kinttuni, en vaan kestä enää ja ukkeli voi sitten ihmetellä, miksi terät kaipaavat teroitusta. 😉


45 thoughts on “Puska vai brassi, luolanainen vai karvaton kananmuna? Pölinää karvoista ja karvattomuudesta!”

  • Mä oon kyllä melkoisen karvakammoinen. Itelläni en karvoja kestä vaikka ukko on karvainen kuin apina 🙂 Mutta tunnistan kyllä dominoefektin, täällä menossa just se vaihe että hyvä että saan kainalot ajettua, sit vaan pitkää housua jalkaan. Mulla ei vaan oo aikaa 😛

    • Ihan sama juttu, karvat muualla kuin päässä ovat ei niin kivat. Mut ei ne leuassakaan ole kivat, eläköön mummovuodet. 😉

      Se ajelu on henkisesti työlästä! 😉

  • Itse olen onneksi aika vähäkarvainen paitsi tuo hiuskuontalo. Koko itsestään hoitaminen ei ole lomalla vaan eläkkeellä, auts. Kampaajalla käyn melko säännöllisesti, kun se vaan helpottaa itseäni. Ihonhoito on sitten ihan retuperällä. Jalkoja on pakko hoitaa, jos kävellä aikoo. Puhdistan meikit aina pois, mutta meikaan vaan niin harvoin. Viimeksi huomasin, että rajausta en vaan näe tehdä, itku. Tavoitteena olis uusia kaikki ihonhoitoaineet ja meikit tänä kesänä. Juhliin kuitenkin haluan meikata. Karvat poistan tarpeen mukaan, harvoin.
    Mä oonkin kohta toivottavasti eläkkeellä, kuten jo itsensä hoitaminen jo on. Eikös se niin mee, mitä vanha enää itseensä tuhlaa; ruppana mikä ruppana, niih.
    Nyt tämä ruppana menee rantasaunaan ja pesee itsensä, ei sentään mäntysuovalla, mutta melkein. Nuo pahuksen paremmat mömmötkin paskaa jo maltaita ja minussahan karvat ja rypytkin on kaunistus?
    Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua! Sinä olet paras sinä karvoinesi! <3

    • Miten muuten tehdä rajaus, kun on kovasti plussaa?

      Totta kyllä, että kosmetiikkaan saa upotettua hurjat määrät rahaa tai toli jos kyttää tarjouksia voi säästää pitkän pennin. Ihanaa viikkoa <3

  • Voi sua, taas niin elämäniloinen teksti, aiheesta huolimatta 😉 Itse olen yrittänyt tyttölasteni kautta ja esimerkistä tsempata tätä "karvahygieniaa"… Ja kun vihdoinkin kehtaan pukeutua pikkuvaatteisiin tämän läksimahani kanssa, niin kyllä se karvattomuus vaan on niin mukavaa… Just mietittiin toisen tyttökaksosen kanssa, että mistä tulee se, että pitää olla kainalokarvatonkin… ei keksitty siihen mitään… 😉

    • Löllyröistä tosiaan viis, karvattomuus on ihanaa. On selkeä ja siisti tunne, elämä järjestyksessä.

      No niinpä, miksi kainalopuskat?!

  • Kainalot pitää olla aina siistit, muuten käyn haisemaan helpommin. Kesällä höylään kinttujani ja biksurajoja ahkerasti, talvella harvemmin. Reikien kohdat pitää olla siistit (huh kuulostipas härskiltä), mutta muuten voin vähän puskaantuakin 🙂
    Ihmisellä pitää olla vähän karvoja, niiden tehtävä on suojata ihoa, varsinkin tuo "alakerran" iho ja limakalvot tarvitsevat suojaa. Jalka- ja kainalokarvoista voisin minäkin luopua, käsikarvat ovat niin näkymättömät, etteivät haittaa ollenkaan.
    Ihanaa viikonloppua. T: Apina Espoosta

    • Totta se, että ollaan irtauduttu luonnosta, karvojen on ollut tarkoitus suojella ja nykyihmisen täytyy olla hajuton ja mauton. Siksipä siis karvattomuus.

      Ihanaa viikkoa terkuttaa toinen apina. 😉

  • Anna kasvaa karvat vaan rennosti. Niin minäkin aika paljon teen. Useammin saisi olla siistimässä mutta yleensä minulla on kiva sänki joka paikassa. Koska joutuisin oikeasti ajelemaan joka toinen päivä, sen verran hurjaa vauhtia minullakin kasvaa. Ja mustaa pitkää karvaa, enemmän kuin miehelläni. No, olen aina lohduttautunut sillä että jos olisin sellainen "eteerinen karvaton kaunotar" niin silloin myös ripseni ja kulmakarvani olisivat aika olemattomat! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    • Niin totta, kun on karheat runsaat hiukset, niin joutuu kärsimään karvoista muuallakin. Juu olen taatusti yhtä karvainen kuin mieheni. 😉

      Ihanaa viikkoa <3

  • Siistin kaikki pois jaloista, alapäästä ja kainaloista. Kiitos Tiia Intimaid tuotevinkistä. Iho on monesti siistimisen jälkeen herkkänä joten hankintaan tulee heti. Leppoisaa viikonloppua. Päivi Kangasalta

    • Intimaid on aivan loistava ja pesin sillä.koiramme hot spotinkin tänään:ihottuma. Näki miten koirakin heti rauhoittui.

      Kauniita kesäpäiviä Päivi <3

  • Ei saisi nauraa, mutta googlasin juuri ohjeita, kuinka päästä naisten kasvokarvoista eroon. Täällä siis ollaan samoilla aatoksilla, vaikkakin yläpään karvoista tällä kertaa koen kiusaa. Siis ei voi ymmärtää, miksi hiukset ohenevat ja vähenevät iän myötä, mutta naamakarvat sen sijaan valtaavat alaa. Argh!
    Kainalokarvat, säärikarvat ja biksurajat ajelen kesällä viikottain, talvisin hieman harvemmin.

    • Naamalle on aivan loistava vimpain Epicare, sitä pyörittelen ja vie karvat mukanaan. Nyt tilaamaan. 🙂

      Juu ja on tuo outo tuo karvojen vähentyminen ja lisääntyminen aina vääriin paikkoihin. 😉

  • Pakko kintut on ajella, jos paljain säärin aikoo ihmisten ilmoilla viipottaa. Talvella tulee ajeltua hiukan harvemmin. Samoin puska pitää siistiä lahkeensuista ja ajaa sellainen… nätti V. Ihan alhaalta en aja vaan lyhennän sellaiseksi sentin mittaiseksi. Jokusen kerran olen yrittänyt lyhentää kunnolla, mutta kauhea tuska ja kutina siitä seurasi niin olen hyvällä uskonut, että mun alapääni ei moista hyväksy. Kainalokarvat nykyisen joka kerta suihkussa. En kestä niitä sitäkään vähää kuin sänkeä kintuissa :).

    Siis nämä itsestäni vaan, mua ei haittaa yhtään jos kavereilla kasvaa kintutkin 😀

    Heh, sä oot kyllä ihana! Hauskaa loppuviikonloppua!

    Ps. Oo varovainen miehen höylän kanssa. Mun iho ei tykkää mieskamun höylästä.

    • Juu kainalot aina suihkussa ja koivet jos mekkoa meinaan käyttää. 😉 Täälläkin oli V, kunnes iski ihottuma, pirullista.

      Juu Gillette Mach on oma miesten höylä ja se peittoaa naisten höylät mennen tullen. Miksi naisille tehdään niin surkeita höyliä?

      Ihana oot sinä ja yhtä ihanaa viikkoa <3

  • Kiitos tästä tekstistä, piristi kovasti kaiken murheen ja säätämisen keskellä ❤

  • Olin menossa jo iltapalalle, kun näin tämän postauksesi otsikon ja pakko oli jäädä lukemaan 😉
    Kesällä ahkerammin siistin karvoja ojennukseen, mutta talvella olen laiskempi. Tosin kainalokarvoista en tykkää joten ne pitää ajella kun rupeaa häiritsemään. Kyllä karvoja pitää sopivasti olla 😉
    Kivaa viikonloppua vai pitäiskö sanoa karvatonta….:D

  • Sääret sheivaan Gilletten Venuksella treenien takia talvellakin 2-3 kertaa viikossa ja kesällä tahti riippuu säästä, kun tykkään käyttää vajaamittaisia housuja ja shortseja. Kainalot joko sokerilla tai nyttemmin itse kylmävähalla, sillä saamattomuuttani en ole saanut varattua aikaa kosmetologille. Kerran yritin kuumavahausta, mutta siinä oli mennä vanhempien mikro samalla, joten sai jäädä kertakokeiluksi. Veljen vaimo oli hommannut jonkin Philipsin laitteen, joka tuhoaa karvatupen valoimpulssilla, ja kehui miten karvankasvu on selvästi vähentynyt. Tekisi mieli kyllä kokeilla tuota laitetta, ilmeisesti pitäisi tehota tummempaankin karvaan. Sopii ilmeisesti myös bikinirajoille ja kasvoihinkin.

    • Kylmä, kuuma, sokeri, apua!!! Höylällä vaan.. Täällä.on se valoimpulssilaite, mutta olen sellainen kynnysmatto, että vaivaan nähden en ole saanut toivomaani hyötyä.

      <3

  • Ah, kiitos taas niin elämänmakuisesta ja aidosta tekstistä!!! Tunnustan myös kuuluvani karvakammoisten joukkoon.
    Kainalot ehdottomasti siistit läpi vuoden, samoin alakerta. (Töissä kuule satulatuoli alkaa tuntua melkoisen epämukavalta kun istuu pehkon päällä….) Sääret sokeroitan kesäaikaan reippaammin, talvella voin kiskoa kalsariasua peitoksi….
    Mutta juu, höylällä vaan, paitsi sääret. Sokeria kokeilin kainaloihin vuoden päivät ja tuska mitä tuskaa…. ja katinvillat/karvat ne siitä mihinkään lakanneet kasvamasta. Samaa tikkua tursuaa edelleen, vaikka uskottelin itselleni, että se kiusaisi vähän niitä karvanjuuriakin. Bikinirajaan en uskaltanut sokerilla antaa kajota, sen verran kipeetä otti ihan kainaloissakin.

    • Hih ole hyvä. 🙂

      On se vaan niin paljon siistimpi olo, kun turrit on poissa.

      Biksurajat sokerilla, toosa turpoaisi täällä saletisti melonin kokoiseksi, en kuuna päivänä uskaltaisi. Iho on niin herkkä.

      Höylällä vaan, pirullista vaan kun joutuu alvariinsa höyläämään. 😉

  • Hahahehe. Nainen, sä olet kans yks.

    Mä en ees voi alkaa puhuun karvoist, koska niitä löytyy enemmän kuin laki sallii 🙁 Yksi asia, josta olen kärsinyt koko pienen ikäni. Mietin tota brassia kyl, mut sattuu kai jonnin verran…

  • Onhan se vielä muistissa kun karvat tursusi uimapuvun aukoista ja kun ajoi pois, niin seuraavana päivänä jo oli pistelevä sänki, kamalaa. En tiedä johtuuko vaihdevuosista vai sairastamastani syövästä, mutta nyt ei kasva karvaa muualla kuin pään alueella. Kyllä on helppoa, ei tarvi ajella mistään =)

  • Ihana postaus! Ja haha, maksimekot yllä voi kulkea vaikka millaiset karvafyllit jalassa kuin puutarhassa, ei niitä kukaan näe 😀 Mutta itse kyllä eritoten kesäisin panostan karvanpoistoon, nyt kaivoin epilaattorin esille ja se kyllä tuo säärien suhteen helpotusta! Mutta mihinkään muualle en sillä tappovempaimella kyllä mene, hrr! Ja kiitos vinkistä, olen noita Aloedermaleita silmäillyt luontaistuoteliikkeessä ja vaikuttavat aika kivoilta 🙂

    • Kokeilin epilaattoria koipiin, kuolema!!!

      On vielä Aloedermal kasvovoide testissä.ja vaikuttaa kivalta, tuoksu ihana ja puhdas. Tuosta intimaidista, on aivan huippu, ei atooppista kutinaa, jihuu!

      <3

  • Olipa hauska postaus, siksikin kun siihen oli niin helppo samaistua. Karvakone, hahaa :D, sellaiseen kun pääsis..
    (Poistin äskeisen kun tällä tabletilla tulee niin paljon "hauskoja" virheitä jos ei muista tarkistaa tekstiä. Jotenkin en vain saa tekstinsyöttöä pysymään poissa päältä)

    • Sellainen karvaimukone olisi hitti! Keksijät keskittyy ihan vääriin asioihin kyllä. Juu mobiili syöttää välillä mitä sattuu. 😉

      <3

  • Hah, hah! saitpas taas hymyn huulilleni tänä aamuna, kiitos siitä! Kyllä täällä ajellaan karvoja ympäri vuoden. Olen ollut noin 8 vuotta sitten laaserilla ottamassa karvoja pois ja auttoi kyllä. Mutta karvaton musta ei tullut, mutta kasvu väheni. Hyvää kesää:)

  • Heh heh, voihan hauskuus, kuinka hauskasti kerrot asiasta, joka ei karvalliselle (minä mukaan lukien) nais'immeiselle ookaan niin hauskaa ☺
    Juuri eilen kyläreisulla pongasin poskestani karvan, joka aiheutti pienen paniikin ☺ Illalla sen nyppäsin ja pitihän se oikeen mittanauhalla mitata ja pituutta karvalla 2.4cm, siis ihan apinankarvan mittaanen ☺
    Kainalokarvat pidän ympäri vuoden kurissa, mutta säärikarvat enemmin kesäaikana ☺
    Ja näinä karvallisina hetkinä, jota on kyllä ihan liikaa, lohdutan itteäni ja ajattelen niitä ihmisiä joilla ei ole karvan karvaa ☺

    Ihanaa pyhäpäivää Sinulle Tiia ♥ Ihanuus ~♥~

  • 😀 enkestä 😀 jos löydät sen karvakoneen, niin vinkkaa heti. Täytyy tunnustaa, että vanhemmiten ei enää maailman tärkein asia ole onko ihan sileä, paitsi kainalot vetelen vähintään joka toinen päivä suihkussa. Eikö tässäkin asiassa trendi ole luomumpaan suuntaan menossa, brassit byebye ja puskat welcome.. ;D

  • Kesät talvet siistin, välillä tarkemmin, välillä vähemmän tarkemmin. Tuollainen karvakone olisi kyllä aivan huippu, säästyis aikamoiselta hommalta. Mulla tosin tarvis saada tuohon karvakoneeseen kulmakarvojen kohdalle joku special edition, sillä mun tummat kulmakarvat kasvaa ihan hulluna parissa päivässä. Siksipä mulla onkin kulmakarvoista neuroosi, ja kyttään niitä päivittäin mun valaistulla suurentavalla peililläni (kun en muuten näe).

  • Lohdutan Tiia, että kohta alkaa se aika, kun karvat eivät enää kasva ja viimeisetkin viedään muun muassa kulmista 😉 Ikä tekee sitten tehtävänsä 😉 Niitä vuosi odotellessa 😉 Ihanaa alkuviikkoa.

    • Niin siinä taitaa käydä ja kulmakarvat siirtyvät leukaan.. Taas sai aamulla nyppiä sitä inhaa partaa, voi itku sentään. Pitää taas kaivaa Epicare!

      Ihanaa viikkoa Maijuliini <3

  • Ei ole karvaonkkelmaa ollut koskaan, kainalot olen sheivannut ja muutaman kerran kätilö tehnyt posliinit:) Alasti nukkuminen pitää paikat kunnossa, kiitos norskitavan joka on tarttunut, kuukaudessa on vain eräs aika jolloin en suosittele ja ilman muuta mekko ilman housuja on IN:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud