Joulun upeimmat tuoksulahjavinkit!

Rakastan tuoksuja ja tuoksut edustavat minulle paljon enemmän, kuin äkkiseltään voisi arvata yksittäistä tuoksupulloa katsoessaan. Tuoksut edustavat kaunista designia, ripausta ylellisyyttä päästä luxusmerkkeihin käsinkosketeltavasti kiinni. Sillä kyllä kaunis tuoksupullo viettelee ja voi edustaa, kuin kauneinta koriste-esinettä. Tuoksut kuitenkin vievät myös niin moniin muistoihin ja tunnetiloihin ja on merkillistä, miten joskus joku tuoksu voi jopa inhottaa tai saada pintaan mitä lämpimimpiä tunteita. Se kaikki johtuu siitä, että ihmisen tuoksumuisti on niin vahva ja hyvänä tai pahana pitämät tuoksuelämykset monesti koetaan opittujen kokemien kautta. 

Miten määrittelen sitten lempituoksun, oikeastaan vielä ihan yksittäinen tuoksu harvemmin pääsee kastiin, että nimeän tuoksun lempituoksuksi. Vaan ennemminkin lempituoksuni ovat saman merkin tuoksut, joilta tulee vuodesta toiseen uusia loistavia tuoksuja ja näin brändin uudet tuoksut tai limited edition tuoksupullot ovat odotettuja tapahtumia, joita stalkataan ja googlataan netistä jo hyvissä ajoin. Se, että rakastan joltain merkiltä useampaa tuoksua, kuin yhtä, silloin pääsen nimeämään tuoksun lempituoksukseni. 

Lempituoksuja ovat olleet jo vuodesta 2004 Escada kesätuoksut, noin vuodesta 2007 Marc Jacobs Daisy-tuoksut, Chloé-tuoksujen kauneuden ja positiivisen energian löysin pari vuotta sitten ja vuosi sitten joukkoon pääsi uusi suosikkibrändi Viktor&Rolf ja erityisesti Viktor&Rolfin Bonbon, vaikka Flowerbomb tulee hyvänä perintöprinsessana. Näistä lempituoksuista en pysty nimeämään suosikkia, vaan käytän kaikkia vaihdellen, mutta jokaisen tuoksun kohdalla on käynyt aluksi niin, etten ole voinut muuta vähään aikaan käyttääkään.

Viime vuoden paras tuoksu oli Chloé ja tänä vuonna vuoden paras tuoksu on Viktor&Rolfin Bonbon. 
Tänä jouluna Bonbon pukeutuu upeaan paljettiseen Pink Bow asuun. Kukkaisen hedelmäisessä gourmand tuoksun ensituoksussa ihastuttaa mandariini, appelsiini ja persikka, jotka hyvin pian kietoo syleilyyn sydäntuoksun kinuski, jasmiini ja appelsiininkukka. Ensituoksu ja sydäntuoksu yhdessä tuovat tuoksuun karamellisen hattaraisen vihahteen. Tuoksuun naisellista mystiikkaa tuovat pohjatuoksun puiset vivahteet, seetri, santelipuu, ambra ja myski. Olen koukussa Bonboniin ja rakastan itse tuoksupullon karkkipaperin rusettimaista kauneuttakin niin paljon. 
Viktor&Rolf Flowerbombin ensituoksussa on jonkinlaista jäisen tuulen voimallista raikkautta, jota ympäröi kukkaishedelmäinen tuoksu. Ensituoksun nuoteista tee taikoo esille tuon raikkauden, lisänä bergamot ja osmanthus. Sydäntuoksussa viettelee runsas kukkakimpullinen jasmiinia, appelsiininkukkaa, ruusua, orkideaa ja freesiaa. Pohjatuoksussa syvyyttä tuo myski ja patsuli. 

Kumpaisessakin Viktor&Rolfin tuoksussa kesto on omaa luokkaansa ja tuoksut aamulla suihkautettaessa, jaksavat tuoksua pitkälle iltaan ja täydellisen puhtaan muuttumattomana. Siinä missä Bonbon on pehmeä, karamellinen ja syvä, Flowerbomb on raikas, voimallinen ja kukkiva. 
Jean Paul Gaultier Christmas Collector-tuoksut tulevat varmasti tämän joulun kekseliäimmissä pakkauksissa ja ehdottomasti suloisimmissa. Jouluisat asut ylleen saaneet klassiset Jean Paul Gaultierin torsot ovat saaneet kodikseen ihastuttavat lumisadepallot. Ohessa on keräilijän unelmapakkaukset ja nämä aivan varmasti jatkossakin tuoksujen loputtua, löytävät meillä paikkansa jouluisten koristeiden muodossa. 

Naisten Classique Christmas collector-tuoksu on kepeämpi EdT versio alkuperäisestä Classique-tuoksusta. Tuoksu aukeaa hedelmäisenä ilotulituksena mandariinin, päärynän, bergamottin ja kukkaisen ruusun iloitellessa kauniissa symbioosissa. Mielenkiintoisen twistin alkutuoksulle luo tähtianis. 

Sydäntuoksusta löytyy yksiä lempinuottejani inkivääriä, joka sekoittuu jouluisan luumun, kukkaisten orkidean ja iriksen kukan kanssa keskenään ja ylang ylang tuo naisellisuutta ja huumaavaa eksoottisuutta. 

Tuoksun viimeistelee lämpöiset ja pehmeät nuotit, vanilja, meripihka, myski, kaneli ja santelipuu, jotka muovaavat Classique tuoksusta syvän sensuellin tuoksun. 
Jean Paul Gaultierin miesten tuoksu jouluisan sävyisessä raita-paidassaan tulee peräti 125ml pullossa. Itse tuoksu aukeaa aromaattisena ja raikkaan mausteisena ja ensituoksu pitääkin sisällä minttua, laventelia, maruna-sukuista kasvia, artemisia, bergamottia ja kardemummaa. Kuin joulun lämpöinen glögi. <3

Sydäntuoksussa kumina, appelsiininkukka ja kardemumma antavat tuoksulle miehistä mausteisuutta. Tuoksun viimeistelee vanilja, tonkapapu, santelipuu, meripihja ja setripuu, jotka luovat tuoksusta maskuliinisen, mutta silti kokonaisuudessaan kaikki sukupolvet ylittävän tuoksun. 

Hérmesin Twilly d’Hermés tuoksun inspiroinnin lähteenä ovat olleet Hérmesin upeat silkkihuivit, joista yksi kruunaa koristeena tuoksupullon kaulaa. Tuoksun innoittajana ovat olleet nuorten naisten optimistinen ote elämään, vapaudentunne, rohkeus ja ennalta-arvaamattomuus. Hérmes on halunnut toteuttaa jotain uutta ja erilaista meille naisille. 

Ensituoksussa voi aistia raikkaan kirpeän inkiväärin. Sydäntuoksussa kukkailoittelua luo tuberoosa ja tuoksun sulkee syliinsä santelipuu. Tuoksu on hyvin monimuotoinen ja erilainen ja tämä yllä nainen huomataan. Twilly d’Hermés on sukupolvia ylittävä tuoksu persoonallisille ja vahvoille naisille. <3

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP Fireworks Edition on upea hajuvesipullo, joka sisältää klassisen Mon Paris EdP-tuoksun uudessa Fireworks juhlatuoksupussa, joka on kuorrutettu juhlakauden ilotulitusten henkeen pinkeillä ja hopeisilla glittereillä, jotka kimaltelevat kilpasilla juhla-asussaan. Luin myös, että tähän pulloon mm. Elevenillä on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti tai vaikka lahjansaajan nimi. <3 Haaveilen itsekin omalla nimellä kaiverretusta tuoksupullosta tai vaikka jostain upeasta meikkipaletista. <3

YSL Mon Paris vaikuttaa raikkaudessaan energisoivasti ja syvyydellään viettelevästi, jotain hyvin koukuttavaa tässä kyseisessä tuoksussa on, sillä tätä tuoksua käyn aina tuoksuttelemassa ihan tuoksutellen itse pullosta ja saan sellaisen aah mielihyvän tunteen. Olen rakastanut käyttää tätä juhlatuoksuna, tuo tietynlaista eleganttia juhlantunnetta ja myös itsevarmuutta. Tuoksu kuitenkin sopii erinomaisesti myös päiväkäyttöön. 

Mon Paris alkutuoksussa pirskahtaakin hedelmäiset ja marjaiset nuotit, sisältäen vadelmaa, mansikkaa, päärynää ja bergamottia. Sydäntuoksussa tuoksu puhkeaa kukkaan ja hyvin naisellinen kukkakimppu aukeaakin pioneilla, jasmiininkukila ja datura-kukilla. Tuoksusta intensiivisemmän taikoo viettelevä koostumus patsulia, ambroxaa ja valkoista myskiä. 

Ylellinen nahkainen ja silkkinen ruusuke tuoksupullon kaulalla ja kultainen YSL-logo, on kuin tyylikäs pikkumustaan istuva kaulakoru ja viimeistelee tuoksupullon upean korumaisuuden. 
Yves Saint Laurent Black Opium EdP Fireworks Edition-tuoksupullossa on kaunis, kullan, hopean ja vaaleanpunaisen sävyissä kimalteleva koristelu. Black Opium on tuoksu, jota noin vuoden ajan olen aina ystävälläni ihastellut ja joutunut sanomaan toiselle, miten hyvälle toinen tuoksuukaan, terkkuja vaan Ninalle. <3

Suurena kahvifanina ja kahvintuoksua rakastavana, kyllä nuuhkin usein kahvinmuruja, kun lataan kahvia vaikka koneeseen, sillä kahvin tuoksu on vaan niin huumaava. Nyt voisikin sanoa, että tällä kahvifanilla on oma uusi nimikkotuoksu Black Opium-tuoksun muodossa. 

Nyt varmasti jo monille valkenee, että Black Opiumin tuoksunuoteista löytyy kahvia ja jotkut voivat ihmetellä, miten kahvi  voi toimia hajuvedessä ja vastaus on, se toimii aivan mahtavasti. 

Ensituoksussa tuoksu aukeaa punapippurilla, appelsiininkukalla ja päärynällä. Siltikin aistin jo heti ensi ryöpsähdyksellä sydäntuoksun kahvin ja lopputuoksun vaniljan. Tätä kirjoittaessani suihkautin tätä vahingossa suoraan nenän alle, mutta ei haittaa lainkaan, tuoksu on suorastaan syötävän ihana, koukuttava!

Sydäntuoksussa aah se kahvi, jasmiini, manteli ja lakritsi huumaavat ja kietovat pauloihinsa. Eikö kuulostakin herkulliselta ja sitä tämä tuoksu on, olematta kuitenkaan äitelä tai liian makea, vaan yksinkertaisesti huumaavan ihana. 

Lopputuoksussa viettelee ihana vanilja, patsuli, setripuu ja kashmir. 

Tämä on kertakaikkisesti mystisen merkillinen tuoksu, miten näin ”ruokaisista” tuoksunuoteista voidaan silti taikoa jotain niin humraavan ihanaa ja houkuttelevaa. 

Tähän on myös Eleveniltä tilattaessa mahdollisuus kaiverruttaa henkilökohtainen viesti tai lahjansaajan nimi. 
Dahlia Divin Eau de Parfum Nude Givenhyltä luottaa tuoksupullon ulkonäössä kauniiseen klassisuuteen ja uskon, että niin tämä tuoksupullo, kuin tuoksu itsessään viehättää monia. Tuoksupullossa on jotain hyvin eleganttia ja klassista ja tämä tuoksupullo sopisi puuteripöydälle Downton Abbeynkin kulisseihin.  Tuoksupullon kaulaa koristaa kauniin eleetön kultainen lanka. 

Ensituoksussa aprikoosia ja appelsiininkukkaa, jotka avaavat tuoksun sipauksella pirteää energiaa, mutta siltikin poutapilven kaltaisella puuterimaisella pehmeydellä. 

Sydäntuoksussa jasmiini, osmanthus ja ruusu syventävät tuoksun kauniiseen kukkaloistoonsa. Tuoksua syventää valkoinen puu ja myski. 

Dahlia Divin Eau de Parfum Nude on näistä kaikista tuoksuista klassisin ja varmin valinta tuoksulahjaksi, jos et ole aivan varma vastaanottajan tuoksumausta. Kyseessä on kauniin klassisen ikoninen tuoksu, joka ylittää sukupolvien kuilut ja kestää aikaa. 
Marc Jacobs Decadence Eau so Decadent EdT oli ”pakko saada”, tälle Marc Jacobs tuoksuja rakastavalle ja näitä tuoksuja keräilevälle. Marc Jacobs kuuluu niihin tuoksubrändeihin, että niin paljon kuin rakastan itse Jacobsin tuoksuja, yhtälailla rakastan tuoksupullojen kauneutta. Nerokas upeus onkin tämä käsilaukun mallinen pullo, joka roikkuu kauniissa kultahihnassaan.

Erityisesti kaikkien raparperia rakastavien kannattaa nyt olla kuulolla, sillä tämä tuoksu tuoksuu raparperille, vaikka itse raparperia tuoksunuoteissa ei suoranaisesti olekaan mukana. Ensituoksussa on päärynää, mustaherukkaa ja vihreää murattia. Sydäntuoksussa on lempikukkaani kieloa, lisäksi jasmiinia ja magnoliaa, jotka pirteän alkutuoksun jälkeen tekevät tuoksusta syvemmän naisellisen. Lopputuoksussa meripihka ja kashmirpuu antavat tuoksulle suloista kotoisaa takkatulen lämpöä ja silauksen makeutta lopputuoksuun tuo aina ihana vadelma 

Marc Jacobs Decadence Eau so Decadent EdT on omaan tuoksunenääni näistä Marc Jacobsin ”käsilaukkutuoksuista” kaikkein ihanin, raikkain ja pirtein, eniten minun makuun. Suosittelen tuoksuttelemaan, tähän rakastui myös tätini, jonka kanssa meillä on yhtenä suurena yhteisenä fanituksen kohteena Marc Jacob-tuoksut.

Vinkkinä, keväällä Daisy-tuoksut saavat ylleen laventelisen lilan asun ja en malta odottaa, että pääsen kauppaan tuoksuttelemaan miltä lilat Daisyt tuoksuvatkaan. 
Y-sukupolven moderneille miehille kehitetty Yves Saint Laurent Y Men EdT -tuoksu. Jokainenhan voi kohderyhmästä irrottaen tulkita kosmetiikan haluamallaan tavalla ja minä tulkitsen Y-tuoksun leveähartiseksi Yves Saint Laurent mieheksi. Nimittäin juuri tämä Y-tuoksu on vuoden paras miesten tuoksu ja tästä ei käy edes kiistäminen. Tämä on saattanut miehen tuoksukäyttäytymisen jopa siihen tilaan tällä hetkellä, että jos mies laittaa ylleen jotain muuta tuoksua, olen sanonut hänelle, ”käytä vaan sitä Y-tuoksua, koska se tuoksuu niin fantastiselle”. 
Olen jopa illalla vielä ihmetellyt, mistä tämä ihana tuoksu tulee ja se on oma rakas tämä tuoksu yllään. Kuten kuvasta näkyy, tuoksu on ollut meillä n. 2-viikkoa ja mies on käyttänyt tätä miltei joka päivä. Normaalisti mies käyttää tuoksujaan vaihdellen joka päivä, mutta on niin tykästynyt Y-tuoksuun, että tästä taitaa tulla hänelle pitkäksi aikaa vakiotuoksu. 
Tuoksu on aivan ihanan raikas, vähän jopa sporttinen raikkaudessaan, mutta Y-tuoksu on huomattavasti moniulotteisempi, kuin pelkkä raikas tuoksu, tai muutenhan mieheni ei kyseiseen tuoksuun olisi lainkaan edes tykästynyt. Mieshän tuumii erittäin raikkaista tuoksuista, että ne on tehty pojille. 😉 Hih ja nyt hän on ihastunut Y-sukupolven tuoksuun eli jänniä nämä.
Y-tuoksu on mielenkiintoinen juuri siksi, että se tasapainottelee raikkaiden ja intensiivisten tuoksunuottien välillä. Bergamotti, salvia ja inkivääri antavat sille raikkaan vivahteen, Pehmeät myskin, setripuun, suitsukkeen ja ambran aromit tuovat tuoksulle mielenkiintoista syvyyttä, miehekkyyttä ja luonnetta. 
Y-tuoksu Yves Saint Laurentilta sai kaksin äänin meiltä vuoden parhaan miesten tuoksun tittelin. <3 Käykää naiset tuoksuttelemassa tätä tuoksua, tämä tuoksu on kaikessa ”y”ksinkertaisuudessaan I H A N A . <3
Rohkea ja upea joulunpunainen jalokivi Michael Korsin ”Sexy Ruby”, joka kilvoittelee ehdottomasti tämän joulun upeimmasta pullosta. Tuoksu aukeaa tuoksupulloa kuvaillen mehukkailla vadelmilla ja aprikoosilla. Sydäntuoksussa klassinen ruusu lumoaa ja ruusuun yhdistyy jasmiinin kukkaset sensuellilla tavalla. Tuoksulle lämpöä ja viettelevää syvyyttä tuo kashmir ja puiset nuotit.   

”Sexy Ruby” on muutamista Michael Korsin aiemmista kepeimmistä tuoksuista sensuellilla tavalla hyvin erottuva, viehkeä ja mehukkaan intensiivinen tuoksu. Tuoksu ihastuttaa varmasti kaiken ikäisiä ja niinpä sainkin äidiltäni tekstiviestin, että hänen miehensä hankkii  tämän blogistani bongatun ”Sexy Rubyn” hänelle joululahjaksi. <3 Mikään ei voi olla mukavampaa, jos inspiraatiota blogini kautta saavat sukulaiset ja ystävätkin. 

L’Occitanen Terre de Lumiére on pukeutunut myös kauniin eleganttiin limited edition jouluasuun.  Tuoksu on saanut inspiraationsa Provencen erityisestä kultaisesta hetkestä. Lyhyt hetki ennen iltahämärää, jolloin aurinko laskee ja taivaan värjää kultainen ja purppurainen hohde.  Tuoksun nimikin merkitsee ”valon maata”. 

Ensituoksu on raikas pirskahdus bergamottia, malvan syventäessä ensituoksua ja punaisen pippurin antaessa pienen lämpimän puraisun. Sydäntuoksussa makeaksi tuoksun taikoo hunaja ja laventeli vie tuoksun sydämen Provencen laventelipelloille.


Jälkituoksusta löytyy myskiä, akaasia, mantelia ja tonkapapua taikoen tuoksusta tummemman, syvällisemmän houkutuksen. Omalla kohdalla tämä tuoksu on itatuoksu, koska tuoksu on lumoavan intensiivinen. Tuoksu jonka kesto säilyy muuttumattomana koko illan aamuyön pikkutunneille asti, tuoksu joka kääntää päät. 

Onko joulun odotetuin lahja tuoksulahja tai saatko aina lahjaksi tuoksuja tai oletko saanut? Mikä on ikimuistettavin lahjaksi saamasi tuoksu, joka on yllättänyt isosti.  Täällä se on päälle parikymppisenä serkultani saama Elizabeth Ardenin Red Door tuoksu, johon ihastuin tuolloin kovasti ja itse tuoksu oli minulle jotain uutta ja naisellista. 


Ihastuttiko joku esitellyistä tuoksuista erityisesti, tuoksunuoteillaan tai pullollaan tai onko joku tuttukin jo omistuksessa?


*Postauksen tuoksut saatu pr-näytteinä, Marc Jacobsin Decadence Eau so Decadent EdT lukuunottamatta. 


Huumavan tuoksuvaa iltaa kaikille. <3


45 thoughts on “Joulun upeimmat tuoksulahjavinkit!”

 • Pullot kuin lahjapaketteja <3
  Michael Korsin tuoksu kiinnostaisi – täytyy käydä tuoksuttelemassa.

  Hyvää joulun odotusta teille 3

 • Nyt on vuoden kivoin postaus, hajuvedet! Yksi jos tulisi valita se olisi miehelle Y-hajuvesi ja minulle tuo Gaultierin naisten, miten hieno! Hermes alkoi kiinnostamaan kylläkin myös.

  kiitos tästä Tiia ja nyt kauppaan, t. Aija

  • Kiitos niin paljon Aija ja ihanaa, kun siellä ruudun takana on muitakin tuoksufaneja. <3 Käykää tuoksuttelemassa Y-tuoksu, se on niin hyvä. 🙂 Nuo Gaultierin joulutuoksut ovat niin upeat ja nerokkaat, ihanat joulupakkaukset.

   Hermesistä Valkoisen talon Reetta bloggaaja laittoi Facebookin puolelle viestiä, että se on hänen lempituoksu, jotan ehdottomasti tuoksuttelemaan.

   Ihanaa viikonloppua Aija <3

 • Minä rrrakastan tuoksuja, noista tuo Black Opium tulikin ostettua Barcelonan reissulla. Roma on yksi ikisuosikki, ensimmäiseni sain vuosia, vuosia sitten ystävältä lahjaksi…nykyisin ei edes ole sellaista joulupukkia jolle voisi toiveita vinkata (siinä mielessä joulut on käyneet tylsiksi) -menee lahjat lähinnä hankintapuolelle kun on rinsessoja rivissä. Onneksi on 😊❤️

  • Tuoksut ne vaan on, ne nostattaa mielialaa ja pullothan on ihan koriste-ja keräilyesineitä.

   Black Opium on huumaavan hyvä ja nyt aina kun tuoksuttelet sitä, muistat upean Barcelonan. <3

   Voihhh, onneksi on rinsessoja <3 Mekään emme koskaan vaihda lahjoja toisillemme, mutta lapset saa lahjoja kyllä, vaikka oma joulupukki täältä löytyykin. Emme vaihda muutenkaan lahjoja.

   Sydämellistä joulun odotusta Pepi <3

 • Varmaan arvasitkin, että mun ehdoton lemppari on näistä Black Opium. <3 Mutta muutkin on ihania. 🙂

  • No arvasin ja omasta mielestäni Black Opium on fantastinen ja niin on kamun Ninankin lempparituoksu ihan muutenkin, häneltä inspiraation tuoksuun sainkin, kun Nina aina tuoksui niin hyvälle. Muutkin on ihania, voi hurja miten maailmaan mahtuukaan niin paljon fantastisia tuoksuja.

   Mukavaa päivää Jonna <3

 • Marc Jacobs Decadence Eau so Decadent EdT kuulostaa erikoisen ihastuttavalta, siinä kun on monia lempielementtejäni. Tätä täytyy päästä tuoksuttelemaan.

  Mutta missä ovat kuvausassarit?!?

  • Se on ihana ja uskon, että rakastuisit siihen. Kannattaa myöskin tuoksutella Hermesin rhubarbe ecarlate, aivan fantastinen raparperituoksu siinä myöskin. Stockkalle vaan <3

   Tämä oli se tämän viikon lumimyräkkäpäivä ja kuvasin näitä lumisateessa ulkona ja hih eläimet pysytteli sisällä. <3 On nekin tapauksia.

   Mukavaa viikonloppua Tuuli <3

 • Uijui kun ihanat kuvat. Oli nyt aika monta ihanaa, mutta noi Bonbon tuoksut alkoi kiinnostaa, niistä en tiedä mitään ja en ole kokeillut:)
  Black Opium on nyt suosikkini, se Floral shock. Joskus olen saanut Obsession tuoksun tooosi nuorena jenkkipoikaystävältä (silloiselta), mutta muuten olen hankkinut tuoksut itse.

  • M kiitos niin paljon <3

   Tiedätkö menin niin sekaisin noista Viktor&Rolfin tuoksuista, Bonbonista ja myös Flowerbombista tai ei, Flowerbombiin rakastuin hiljalleen ja Bonbonin kanssa se oli salamarakkautta. <3 Suosittelen todellakin tuoksuttelemaan ja ainakin Stockkalta niitä saa.

   Harvemmin minäkin saan tuoksuja, tosiaan sain serkulta tuon onnistuneen Ardenin Red Doorin ja anoppi antoi aikanaan joka joulu tuoksun ja Escada Island Kissin taisi tuoda ihan tuliaisiksi, kun tulivat Tukholmaan meitä katsomaan ja siitä se Escada rakkaus sitten lähti. <3

   Monilla meidän ikäisillä on ennakkoluuloja Opium tuoksuja kohtaan, mm. Souliinan ja tätini olen vienyt tuoksuttelemaan Black Opium tuoksuja ja hehän ovat olleet ihan innoissaan, että miten ihania tuoksuja. Sekä Souliinan, että muuten tätini suosikki on juuri tuo Floral Shock, mutta omani on tuo Black Opium, se kahvin tuoksu on vaan niin huumaava.

   Aivan ihanaa, että laivareissulla saatiin nuo Floral Shockit <3

   Kivaa viikkistä M <3

 • Huh miten heino kattaus, tuo Hérmesin Twilly d'Hermés alkoi kiinnostamaan heti! Pitää päästä tuoksuttelemaan viikonlopun lahjaostoksilla. Olen kerran saanut yllärituoksun lahjaksi ja pieleenhän se meni Eli never ever tuoksua randomina, pitää tietää just eikä melkein henkilön tuoksunenä ja toiveet, en uskaltaisi itsekään ostaa kenellekään ihan oman maun mukaan. Listauksessa oli kaksi mun inhokkia, Paris ja Opium, olen kuullut että ne tuskin muistuttavat enää niitä 80-ja 90 -luvun eka versioita, jotka olivat aika makeita. Kiitos mahtavasta tietopaketista!

  • Twilly on upea tuoksu ja Valkoisen talon Reetta juuri huikkasi facebookin puolella, että se on hänen lempituoksu tällä hetkellä. Ehdottomasti siten viikonloppuna tuoksuttelemaan. Aina kun käyn stadissa, arvaa vaan käykö joka ikinen kerta tuoksuttelemassa tuoksuja, juu kyllä käyn.

   Ihan samaa mieltä tuosta, että tuoksujen antaminen on todella haasteellista ja pitää vähän tuntea ihmistä todellakin. Tänä joulunakin kyllä kaikille menee tuoksuja lahjoiksi myöskin täältä, mutta vähän on jo sukulaisten tuoksumaku on tullut tutuksi. <3

   Tuo tuoksu ei ole Paris, vaan Mon Paris, eli ovat täysin kaksi eri tuoksua, Paris tuoksuu ruusulle, tämä on jotain täysin erilaista. Uskon, kun rakastat Pradan Candy tuoksuja, että juuri tuo Bonbon voisi olla uusi suosikksi.

   Myöskään nuo Black Opium tuoksut ovat täysin eri alkuperäisen Opiumin kanssa eli uusia tuoksuja, joten rohkeasti tuoksuttelemaan, sillä sain tätini ja Souliinankin rakastumaan Opium tuoksuihin ja muuten nimenomaan Floral Shockiin, mutta sinä voisit tykätä juurikin tuosta Black Opiumista, kahvin, lakritsin ja vaniljan vuoksu. <3

   Juu ne ei muistuta lainkaan meidän nuoruuden versioita, ovat uusia tuoksuja. <3

   Ihanaa viikkistä Heli <3

  • Tuoksuja on autuasta käydä tuoksuttelemassa, ihan harrastan sitä joka stadireissulla. <3 Ihanaa viikonloppua Katja ja hyviä tuoksutteluhetkiä <3

 • Nuo Gaultierin tuoksut haluan. Nuo pullot on jo niin ihanat, että jo niiden takia, mutta ei ole kyllä koskaan tullut huonon tuoksuista Gaultieria.
  Mukavaa torstai-iltaa Tiia <3

  • Ne on käsittämättömän upeat ja noistahan on sitten iloa jokainen joulu tuoksun käyttämisen jälkeenkin. Hyvinkin voivat muuten joulun jälkeen tulla vaikka aleenkin, kun ovat niin jouluisat. Sokoksella monesti on hyvät tuoksualet tammikuussa, vink vink.

   Ei ole huonon tuoksuista Gaultieria tullut täälläkään vastaan, vaan ihania ovat, etenkin miesten Le Male Ultra, on ihan kaikkien aikojen miehekkäin tuoksu.

   Kivaa viikonloppua <3

 • Tuoksut on ihania ja voisin suihkutella niitä joka päivä, jos voisin.Vuosia sitten en käyttänyt edes meikkejä, mutta suihkaus tuoksua piti olla.Sitten tuli kielto töihin, että ei saa tuoksua, konserteissa ei saa tuoksua.Missä niitä enää käyttää, sinne väljähtyvät pulloihin.
  -Viola

  • Voih Viola, milloin niitä tuoksuja sitten ehtii käyttää. <3 Tuoksut ovat niin ihania ja ne myös nostattaa, energisöi aamulla tai tuo vapauden tunteen, juhlavan tai sydämeen lämpöä, voi suru sentään. Mutta käytä aina kun voit ja aloita viikonloppua hyvällä kahvillta tai teellä ja valkkaa joku ihana tuoksu aina aloittamaan aamu. <3

   Sydämellistä viikonloppua Viola <3

  • Tuoksumuisti on kyllä yksi vahvimpia aisteja ja miten yllättää miten joku tuoksu voi tosiaan aiheuttaa vaikka huonoa olo ja joku saada miltei kyyneleet silmiin. <3 Escadan kesätuoksua odotan jo kuumeisesti, minkähänlainen se onkaan. <3 Se on aina niin kovin odotettu juttu.

   Kiitos niin paljon ja oikein sydämellistä viikonloppua sinulle. <3

 • Givenchy kolahtaa täällä ja eaudemoisellet. Kiinnostaa tuo Dahlia Divin ja minun makuun tuo tuoksupullo on kaikkein kaunein.

  Hyvää joulun odotusta. 🙂

  • eaudemoiselle onkin tuttu, rakastin niin paljon eaudemoisellen Rose a la Folie tuoksua ja käytin sen viimeiseen pisaraan loppuun. Fantastinen tuoksu, hieman samankaltaisia on ollut L'Occitanen Neroli Orchidee ja Escada Joyful Moments.

   Tämä Ginvenhy on aivan ihastuttava, hienostunut, naisellinen ja kauniin makea, tykkään vielä enemmän, kuin viime vuoden versiosta Le Nectar versiosta, vaikka aivan ihania ovat molemmat ja pullot ovat niin kauniita. Ennen ostin vain tälläisiä yksinkertaisen elegantteja pulloja, kunnes sitten tuoksujen kanssa karkasi lapasesta.

   Ihanaa ja tuoksuvaa joulua sinulle <3

 • Missähän vaiheessa sitä tekniikka kehittyy niin paljon, että saisi halutessaan tuoksutkin mukaan vaikkapa blogipostauksiin xD Kirjoitat tuoksuista niin ihanasti, että ihan jokainen houkuttelee, mutta kauppaan asti päästyään lyökin sitten tyhjää kun miettii mitä tuoksua pitikään kokeilla 😀

  Ihanaa alkavaa viikonloppua <3

  • Sepä se tässä on niin hankalaa. Ahkerat tuoksun kuluttajat varmaan jotain osaavat päätellä tuoksunuottien perusteella, että mitä kannattaa mennä tuoksuttelemaan edes, mutta eihän sitä kokonaisuutta voi millään tuoksuttelematta mielikuvissaan täysin kuvitella. <3

   Ihana, täällä ei lyö tyhjää kaupassa, vaan täyttä, niin moni ihana tuoksu on hankintalistalla. <3

   Ihanaa viikonloppua ihana Mira <3

 • Heippa, minulle kolahtaa todella harvoin mikään hajuvesi, inhoan jos ovat liian voimakkaita tai pistäviä! Miss Dior on vakkarituoksuni ja tykästyin uuteen Gabrielle Chaneliin.

  Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh on kevätrakkaus, siltä on aina pakko tuoksua kun alkaa kevät. Näistä minua eniten kiinnosti tuo Givenchy ja Marc Jacobs. Omilla lapsille joululahjoiksi pojalle Y ja tyttärelle Loccitane, hän rakastaa Loccitanen tuotteita.

  Kiitos kattavasta hajuvesipostauksesta ja hyvää joulua sinulle Tiia. terkkuja lähettää Maarit Oulusta

  • Gabrielle on muuten ihana tuoksu, olen sitä nyt pariin kertaan tuoksutellut laivalla ja pitänyt siitä kovasti. Miss Diorin tuoksua en saa juuri nyt päähäni, mutta tämän kommenttisi kirvoittamana aion tuoksutella sitä seuraavalla tuoksutusreissulla vaikka Sokoksella.

   Daisyt on niin ihania ja yksiä rakkaimpia tuoksuja ja myös visuaalisesti tuoksupulloja, rakastan niitä päivänkakkaria. <3

   Y on fantastinen mies tuoksu, rakastan sitä itsekin ja mies tykästyi siihen kovasti ja on käyttänyt sitä saatuaan joka päivä. Loccitane on brändi, jolta huolisin ihan kaiken. <3

   Ole hyvä Maarit ja aivan ihanaa ja tuoksuvaa joulua sinulle. <3

 • Tuoksut on ihania ja olisi ihanaa, jos niitä olisi vessan kaapissa paljon erilaisia. Ihan jo pelkästään kauniiden pakkaustenkin vuoksi <3 Mä olen kuitenkin "jämähtänyt" yhteen lempituoksuun, enkä oikein osaa käyttää muita, kaikki muut tuntuvat vierailta ja oudoilta. Tämä men lempparini on Hugo Bossin "Deep Red".

  Kirjoitat niin elävästi noista kaikista ihanista hajuvesistä, että melkein tunnen ne nenässäni 🙂 Ihanaa viikonloppua sulle Tiia!

  • Olen ihan samaa mieltä, että tuoksupullot ovat jo silmiä hivelevää desingia ja tuoksu itsessään on paljon enemmän, kuin ns. sen käyttötarkoitus noin kylmiltään ajateltuna on. Hei pitääpä käydä myös Sokkarilla tuoksuttelemassa tuo Deep Red, jo ihan uteliaisuuttani. <3

   Kiitos niin paljon kauniista palautteesta Emma ja aivan ihanan tuoksuvaa joulun aikaa sinulle, sillä jouluunhan kuuluu monet ihanat tuoksut. <3

 • Tuoksut on kivoja lahjoja. <3
  Kauniita nämä kaikki tuoksupullot.
  Joskus tuoksuvalinta osuu nappiin, toisinaan sitten huomaa, että tuoksu ei ollutkaan oma juttu. Voi, kun noista tuoksuista olisi aina saatavana sellainen minitesteri niin voisi rauhassa kotona tuoksutella ja sitten tehdä ostopäätöksen.
  Ihanaa viikonloppua! <3

  • Sen takia nykyään en tee impulsiivisia tuoksuostopäätöksiä, vaan saatan parikin kertaa käydä vaikka Sokoksella suihkauttamassa iholla. Tuoksu voi olla vaikka kuinka ihana tahansa, mutta haluan että se pysyy muuttumattomana iholla. Niin kunpa tässä virtuaalitodellisuudessa olisi tuoksunappi <3 Täältä voisin suihkutella hih pullot tyhjäksi kaikille haluaville, jotka painaisivat nappia "suihkaise".

   Ihanaa jouluviikkoa Sari <3

 • Voi ihanuus mitä tuotteita ja niin kauniit pakkaukset❤ Osaat ottaa niin upeita kuviakin..kauniit ja elegantit sadunhohtoiset kuvat! Ottaisin noistakin kaikki:) Ihanaa joulun odottelua ja alkavaa viikonloppua❤

  • Ihan oikea asenna, ottaisin kaikki minäkin ja niin onnekas, että nämä upeudet koristavat tuoksuhyllyäni <3

   Ihanaa jouluviikkoa Päde ja kiitos niin paljon kauniista sanoista <3

 • Ihania pulloja ja tuoksutkin varmaan ihania:) Itse tykkään vihreistä , raikkaista tuoksuista ja sitruksen tuoksu on sellainen mistä tykkään.

  • Ihanaa kuulla ja sama täällä ja etenkin suihkugeelien kanssa aamusuihkussa pitää olla jotain pirteää ja raikasta, jotta herää aamuun. Suosikki aamutuoksu onkin L'Occitanen Verveine tai Verbena tuoksut, uskon että rakastaisit niitä. <3

   Sydämellistä uutta viikkoa Jael <3

 • Better late than never – kiitos siis terkuista ❤️ Black Opium on niin niin jotain ihan muuta kuin nimestä tulee mieleen pohjautuen juuri niihin kasarimuistoihin 😊 Ah mikä ihana tuoksu 💓

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud