Viime viikon happeningit ja sekoilut

Viime viikon happeningit ja sekoilut
Viime sunnuntaina oli Mikki Hiiren 90-vuottissynttärit. Tämän olin jo kesällä iskenyt kalenteriin, ettei taatusti unohdu onnitella Mikkiä, Mikin tärkeänä päivänä. Mieheni tähän hyväntahtoisesti tokaisi ”hullu”. Hei onhan Mikki Hiirellä oma tähti Hollywoodin Walk of Famella, aika kova kaveri tuo Mikki ja esiintynytkin aika monissa elävissä kuvissa. 
Tilasin maailman kauneimmat talvisaappaat, mutta omat koipeni eivät sitten olleet maailman kauneimmat niille. Näin ei ole käynyt koskaan, ettei olisi saappaat mahtuneet meikäläisen koipiin, mutta kerta se ensimmäinenkin. Kyllä tämä pani miettimään, että joulukinkut, suklaarasiat ja kaikki vielä tuloillaan, että voi elämän kevät, ei tästä aikuisen naisen elämästä tule yhtikäs mitään. 


Pisti myös silmään, että koivet on vielä eriparia eli eri paksuiset, sillä toinen vetoketju meni toiveikkaasti paljon ylemmäs, kuin toinen.

Oli näissä kokomerkintä ja se oli nro 1, tuon koon onnellisesti sivuutin harhaisena koivistani, että ne on yhtä kapoisat, kuin teininä, tuo vartaloni mukamas ikuinen ja paras piirre. Mutta näin ei ole kuulkaas enää, maan vetovoima on nyt ulottunut jo meikäläisen pohkeisiinkin tai ei tässä oikeastaan mikään edes valu alaspäin vaan olen sellainen tasainen pallo.

No en tästä lannistu vaan vaihdoin kenkulit nilkkamallisiin glitterisiin, sillä uskon, että kimaltavat kengät keräävät katseet itse kenkiin, eikä meikäläisen pulleisiin pohkeisiin. Muutenkin iloa ja säkenöintiä elämään. Mitä vanhempi, sen kovempi kimallus, kimallus säkenöittää rypyt pois.

Tilasin muuten Ellokselta glittermekon, Maiju tilasi myös, halutaan olla samikset. Nyt mekko on ollut Elloksen pussissa monta päivää ja arvaatteko miksi, en uskalla kokeilla sitä päälle, mitä jos sekään ei mahdu, sitten syöksyn kyllä ankeutukseen…. 

Meillä on tulevana lauantaina Tuhkimo-baletti Maijun kanssa ja niin kovin mukavaa olisi olla samoissa mekoissa, mutta mahtuuko oma vai ei…. 


Jälkihuomautus, mekkohan on täydellinen ja loistaa marraskuun pimeydessä paremmin kuin tuhat joulukuusta yhteensä ja sehän on rehellisesti se tarkoituskin. 
Sunnuntaina kävin sitten kaupassa ostamassa yhtä sun toista tarvittavaa ja tarpeetonta ja kotona eteisessä huomasin, että housut oli sitten väärinpäin. Alaselästä ei ehkä kukaan huomannut niitä pesulappuja, mutta onhan nuo saumat aika töröttävät ja ikään kuin huutomerkkinä tuossa. 

Näissä häpeällisissä tilanteissa aina jälkikäteen tulee hetkeksi todella tyhmä olo, että siellä olen iloisena ja ystävällisenä jutellut kaupan kassan kanssa ja hymyiliköhän hän ystävällisesti jutuilleni vai pöksyilleni. ”Paikallinen kylähullu”, totesi tähän rakas mieheni. 
Samu luopio bongattu taas salaa nukkumasta soffalta, aikamoinen vauveli on toinen kyllä. Itse suloisuus, mutta ne koirankarvat sohvalla ei vaan ole niin ihana juttu ollenkaan. Rehellisesti tunnustettuna, ei hotsita istua tuolla sohvalla oikeastaan juuri yhtään. 

Viime viikolla tuli muuten katsottua kaksi leffaa leffateatterissa. Miehen kanssa ”Bohemian Rhapsody”, joka veti tunteet kahdeksi päiväksi aivan sekaisin. En tiennyt, että Freddie oli niin tavallinen ja silti niin omalaatuinen. En tiennyt, että Freddie oli niin sydämellinen. 

Koko tarina ja Freddietä näyttelevä Rami Malek, silkkaa rakkautta, silkkaa tunteiden vuoristorataa ja pidit musiikista tai et, silkkaa neroutta ja fiilistä, joka vei mennessään. Vaikka leffan myötä alho iski, niin kannatti silti käydä katsomassa ja aion katsoa vielä uudelleen. 

Toinen elokuva oli perheen kanssa Ihmeotukset 2 , joka oli 3D-laseilla hieman hämärää katsottavaa. Elokuvan yleistunnelma oli synkkyyden vuoksi aika tumma, siis ihan kirjaimellisesti. Elokuva oli kuitenkin erinomainen ja viihdyttävä, vaikka ei vienytkään tunteiden vuoristorataan vaan liimasi penkkiin tuoksi pariksi tunteroiseksi niin, että olisin voinut käydä välissä vessassa ja jatkaa toisen mokoman leffan parissa. 
Vuonna 2018 olen luultavasti ollut kuitenkin suht kiltti, sillä olen saanut ihastuttavia kosmetiikkakalentereita useamman. Nöyrän kiitollinen niistä kaikista ja täällä tyttärien kanssa sitten availlaan luukkuja ja jaetaan luukkujen tuomat pikkupaketit. Kiitos essencelle tästä ihanasta kalenterista. 

Olen silti ehkä ollut myös sekopäinen ja tuhma haha, sillä Tsemppipeukut kanava on tehnyt parodian meistä Tädeistä. Kovaa kamaa tulossa, peräpuksut, miten vessapaprut roikkuu meikäläisen housuista ja omat hokemat ja Maijun röhkinät. Niin ja kuten tuosta Tädit tubettaa parodian kansikuvasta on nähtävillä, on meiläläisellä aika erikoinen tapa silloin, kun  nuha iskee. 
Miten siellä, mitä tuli mokattua viime viikolla ja aiotko mennä katsomaan tai oletko jo nähnyt kyseiset leffat ja mitä pidit?

Nyt iloista tiistaita kaikille, tänään tapaan ystävää täällä Porvoossa, on siis tulossa kiva päivä. 



33 thoughts on “Viime viikon happeningit ja sekoilut”

  • Mulle muuten käy usein saapikkaiden kanssa noin, 10 vuoden pyöräilyt ja saman verran seisomatyötä ovat tehneet tehtävänsä, että pohkeista kinnaa. 😀 Pakko kokeilla aina ensin, ainoat mitä en uskalla koskaan tilata, varsinkin kun nykyään tehdään aivan älyttömän siroille pohjeille noita varsia.

    Mukavaa päivää Tiia. <3

    • Hitsi vieköön, mulle ei ole ikinä käynyt, vaan koivet on olleet se kapea kohta. Osa syy on pohkeiden, mutta toki saappaissa toinen vetskari meni 10cm ylemmäs kuin toinen…

      Olen aina voinut tilata saappaat, koska kaikki on mennyt, ehkä nämä oli nyt erityisen kapeat tai sitten on tullut tukit vuoden aikana.

      Ihanaa päivää Jonna <3

  • Tuo saapikasasia kuulostaa tutulta. Liekö syynä nuoruuden harrastus vai mikä, mutta pohkeeni on paksut ja usein jää ihanat saapikkaat ostamatta. Sama ongelma on myös useissa farkuissa, on pohkeista liian piukat ja sitten taas muualta isot. Ilmeisestikään en ole mikään standardi kokoinen. 🙂
    Niin tai näin, ihanaa tiistaita sinulle! <3

    • Täällä ei ole ikinä ollut tälläistä ongelmaa, en osannut kuvitella ja siksi tässä mietin, että onko syy pohkeissa vai saappaissa… Mielelelläni syytän tietty itseäni, mutta jos on valmistusvika.

      Mutta muuten kaikki on kyllä keskivartalosta sitten aina liian kireää. Hih.

      Ihanaa päivää Kaisa <3

  • Bohemian rhapsody oli upea leffa ja kokemus kokonaisuudessaan. Ihmeotuksia 2 vielä näkemättä, mutta aion sen kyllä käydä katsomassa. Nyt en ole noloillut muuta kuin, että keitin kahvia ilman puruja 🤣
    Ihanaa tiistaita sinulle Tiia ❤️

  • Samaa olen omienkin pohkeideni kanssa huomannut – aikaisemmin ei minkäänmoista ongelmaa ollut o.O

    Nuo teidän katsomanne leffat on ehdottomasti omallakin listalla, ensin mainittua onkin paljon kaikki tutukin kehuneet 🙂

    Ihanaa tiistaita <3

    • Juu ei täälläkään, tää oli ihan uusi juttu. Kapeimmat Hunter saappaatkin edelleen menee, että mitä lie ihmettä.

      Toivottavasti pääset pian leffaan Mira, ihanaa iltaa <3

  • Noi saappaat niin naurattaa 😂 nämä on niitä Vain Tiian jutut. Ihana oli tehdä tädeistä parodiaa 😂

  • Voi en kestä..miten tuo Samu onkin niin suloinen lutukka:)♥ Nuo saappaat.. anteeksi taas rakas Tiia kun täällä pärskähdellään:) Glittermekko on kyllä upea ja voi jo sielunsa silmin nähdä kuinka sädehtiviltä te samikset näytätte! Tämä synkein syystalviaika vaatii kyllä pikkuisen piristys glitteriä:) Mukavaa tiistai päivää♥

  • Suloinen Samu, niin vaittoman näköisenä
    Noissa saapaissa on selvä valmistusvirhe – liian kapeat varret.
    Mies sai isänpäivänä mm. Sarjalippuja leffaan ja ehdotin, että menisimme katsomaan ekaksi Bohemian Rhapsodya. Ehkä menemme.
    Parodia on huippua!
    Rauhallista tiistai-iltaa!

    • No voi sekin olla, edelleen kapeat Hunter saappaatkin menee, että kyllä tämä oli sellainen ei ikinä aiemmin tapahtunut saapasjuttu. 😉

      Ihanaa iltaa <3

  • Ihana tuo Samu. Nukkuu tyytyväisen olisena. Onneksi tuo pohjejuttu ei ole tullut vielä vastaan. Mutta varmasti tulee jossakin vaiheessa tai kintut rupsahtavat ja kuivuvat vanhuuttaan. Ihana tuo glittermekko!Säihkettä pimeään! Ja plus Maiju. Saattaa tulla sähkökatkoja sinne Helsingin seudulle.Kun te imette glitterillä kaiken sähkön itseenne. Kivaa tiistai iltaa sinulle.

    • Ei hajua, mutta kyllä kaikki vanhat kapeat saappaat edelleen menee, että mistä lie johtuu näiden saappaiden kohdalla tämä ongelma.

      Hihi kyllä me niin säkenöidään lauantaina.

      Ihanaa iltaa Marja <3

  • Ihmeotukset käytiin ensi-illan huumassa katsomassa ja tykättiin kovasti. Voi Tiia 🙂 pitäisikö ihan sun ehkä painattaa pusero "kylähullu" ja istahtaa nojatuoliin paikallisille markkinoille…kyltti pystyyn.. "tule nauttimaan aidon kylähullun seurasta vain 10€ vartti" <3 Mad week with love <3

    • Kyllä mun pitäisi, mähän voisin vaikka rikastua sillä tavoin. Ihana oot, mahtava idea. <3 Hihi. Porvoon oma kylähullu.

      Kivaa iltaa Onneli <3

  • Ihanat saapikkaat! Ja uskotko, että ei ole helppoa olla tällainen ruikkupohjekaan, kun kaikki varret näyttää ihan ämpäreiltä mun jalassa :(. Eikä yhtään auta, vaikka myyjä "lohduttaa", että "Olisit tyytyväinen, kun suurimmalla osalla ei mene vetskarit kiinni". Juu ei auta yhtään omaan tilanteeseen. Parasta olis, että kaikissa varsisssa olis sellaset joustavat resori-osuudet, jotka sopeutuu kaikkiin jalkoihin ja saisi kaikki näyttämään kauniilta, josta tulis iloinen mieli. Ei oo kiva kulkea ämpäreissä ja hankalaa se on vetskarit aukikin.

    Pätisköhän mun isän "Nuttu nurin, onni oikein"- motto myös housuihin :D. Uskon niin <3

    • Olet ihanan siro. Mutta kaikki kapeat omat saapikkaat menee edelleen ja Hunter saappaat, että kyllä mä vähän epäilen, että saappaissa oli kerrankin syy, eikä mussa hih. Etenkin kun toinen vetsakari meni 10cm korkeammalle kuin toinen.. Sitä mietin ihan samaa, että nämä olisi menneet, jos olisi ollut joustovaraa siellä ylhäällä, olisi kätevä. Koska saappaat on ihan täydelliset.

      Hihi vähän tyyliin autuaita ovat tietämättömät, mitä et tiedä, niin mikäs siinä on nuttu nurin viipottaessa.

      Ihanaa iltaa Annukka. <3

  • Useamman kerrankin on käynyt niin, etteivät saappaat menekään ylös asti kiinni. Ja nutru on ollut nurin useammankin kerran.

    Samu on kyllä niin lutunen ettei sille voisi olla vihainen.

    • Tää oli nyt eka kerta ja yleensä vaatteet kinnaa vyötäröstä, mutta ei koivista. Vanhat kapeat saappaat kaikki menee kyllä edelleen… Niin outo juttu.

      Nuttu on taatusti ollut meillä molemmilla nurin monet kerrat ja lapsesta asti. <3

      Samu kyllä on <3

      Ihana iltaa Tuuli <3

  • Tällä toinen ruikkupohje. Ihaniin saappaisiin jää kolme senttiä tyhjyyttä pyörimään. Olenkin positiivisena ihmisenä siirtynyt pelkkiin nilkkureihin, ne ovat jotenkin paremman näköisiä. Ihana tuo sinun Bling bling.

    • Pitäisiköhän munkin siirtyä, no kaikki vanhat kapeat saappaat menee onneksi kyllä.

      Kiitos niin paljon Enkuli ja ihanaa viikon jatkoa <3

  • Tekevälle ja menevälle sattuu sekä tapahtuu, mutta hyvä asenne kuitenkin! 🙂 Täällä iski ihan kade tuosta jänismukista. Mistä, oi mistä se on kotoisin? (Tod.näk. sitä ei enää ole saatavissa, mutta kysyn nyt kuitenkin). Aivan yyyyber-ihana! Hyvää tuulta elämääsi edelleen!

  • Ei huolta housujen väärin päin olosta, nykyäänhän noita pöksyjäkin on, joissa on saumat päällä. Mutta kintut, se on paha juttu. Otan osaa. Ihan siksi, kun itsellä sama vika! Niin ärsyttävää ja en voi ymmärtää, että kintutkin kehtaa lihoa! No, onneksi olen pudottanut jokusen kilon, mutta toiset saappaat ei mene kiinni vieläkään. Onneksi on nilkkurit keksitty 😀

    Ihanaa Tuhkimo-viikonloppua teille <3!

    • Hihi no hyvä ja ehkei kukaan huomannut mitään. 😉

      En tajua, että onko nämä koivet nyt lihoneet, no on toki nuoruusvuosista, mutta muutenkin. Sillä kaikki vanhat kapeat saappaat menee kyllä edelleen.

      ¨Kiitos niin paljon, ihana viikkis tulossa, la Tuhkimo ja sunnuntaina Tukholmaan japanilaiseen kylpylään. <3

      Kivaa viikkoa Heli ja kiitos <3

  • Pohjeongelma myös täällä, etkö ole ainoa. 😀
    Ja tuo glittertunika on niin ihana, että munkin on pakko tsekata se Ellokselta.
    Kivaa iltaa Tiialainen <3

  • Minä olen joutunut jo aikaa sitten antamaan periksi ja etsimään saappaita, joissa on leveä varsi. Onneksi niitäkin löytyy tosi hyvin.

    Meillä pojat odottavat pääsyä katsomaan Ihmeotukset 2. Minä kallistuisin enemmän Freddien tarinaan, mutta voi olla että joudun lasten kanssa samaan saliin 😉

  • Tuo on saapashomma on mulle tuttua jo nuoresta saakka. Mm. eräällä etelänmatkalla menimme ystäväni kanssa kenkäkauppaan sovittamaan saappaita ja lopputuloksena oli, että hän joutui kiskomaan saappaita jaloistani ����

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud