Pyjamabileet Break Sokos Hotel Flamingossa

Pyjamabileet Break Sokos Hotel Flamingossa
*Kaupallinen yhteistyö Break Sokos Hotel Flamingo

Kansainvälisenä unipäivänä Vauhtimimmit pääsivät nauttimaan unipäivästä pyjamabileiden muodossa Break Sokos Hotel Flamingoon. Pyjamabileissä olen ollut usein lapsena ja vielä päälle 20-vuotiaana, mutta tälläinen hemmottelumuoto on nuoruuden jälkeen jäänyt unholaan. Sillä mikä voisi olla hauskempaa hyvässä kaveriseurassa ja aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan.

Päätimme itse asiassa ystävänikin kanssa, jonka kanssa täytimme samaan aikaan 50-vuotta, että tämän vuoden aikana toteutamme juurikin vastaavan miniloman ja ilman matkustamisen aiheuttamaa stressiä, eli lomailemme hotellissa pääkaupunkiseudulla. Tämä on ainakin isosti haavelistalla. 
Olemme monesti oman mieheni kanssa haaveilleet, että joku kerta menemme Flamingoon vuorokauden minilomalle. Ajatuksena olisi nauttia hyvästä ruoasta, keilaamisesta ja leffasta, Nukkua aamulla pitkään, mennä Flamingo Spa:han ja käydä vielä shoppailemassa Jumbossa ja Flamingon puolella miniloman päätteeksi. 
Miten megakiva idea on pyjamabileet, jotka voi järkätä vaikka isommassa huoneessa tai hyvän ystävän kanssa kahden hengen huoneessa. Synttärilahja ideanakin mitä mainioin. Kuohuvaa ja herkkuja huoneisiin ja mukavat vaatteet päälle. Kuka estää kulkea vaikka pyjamassa tai verkkareissa koko miniloman ajan. Ei niin kukaan. 
Break Sokos Hotel Flamingo on Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa sijaitseva elämyshotelli, jossa kaikki elämän ilot ja ihanuudet ovat tarjolla yhdellä yöpymisellä. Hotellissa on neljä erilaista huonekerrosteemaa: valoisa Energy (tornihotellissa), iloisen värikäs Joy, rauhoittava Harmony ja inspiroiva Flow.

Kansainvälistä tunnelmaa Break Sokos Hotel Flamingoon tuo lentokentän läheisyys. Helsinki–Vantaan kentältä nousee ilmaan jopa 350 konetta joka päivä. Kentälle pääset hetkessä hotellin omalla lentokenttäkuljetuksella. Kuljetus on hotellivieraille maksuton.

Autoileville asiakkaille on ilmaiset pysäköintipaikat Flamingon parkkihallissa.

Viihdekeskus Flamingo ja kauppakeskus Jumbo tarjoavat hotellivieraille valtavasti tekemistä! Saman katon alta löydät 10 kauneushoitolaa, 6 vesiliukumäkeä, 7 erilaista allasta, yli 100 liikettä, kuusi teatterisalia, 20 keilarataa, 38 ravintolaa – ja paljon muuta.
Yövyimme rauhoittavissa Harmony-huoneissa. Koko huonekerros on vain aikuisille sallittu. Tässä kerroksessa et kuule lasten ääniä tai juoksua käytävillä. Arvostan kovasti neljän lapsen äitinä tätä rauhaa. On niitä vilske hotelliöitä ja laivareissuja vietetty lasten kanssa niin paljon, niin joskus on kiva olla ihan aikuisten kesken. 

Mahtavaa, että tälläinen konsepti löytyy Suomestakin ja ei todellakaan sillä, että olisi lapsia mitään vastaan. Vaan se hiljaisuus ja rauha on ihana asia ruuhkavuosia eläville vanhemmillekin. Olemme todella rauhoittavan miniloman miehenikin kanssa kyllä ansainneet ja sellainen tulee ottaa nyt työn alle. 

Asia jonka ensimmäisenä aina tarkistan hotellihuoneessa, löytyykö huoneesta kylpyamme. Harmony-huoneista löytyy. Mekin Souliinan kanssa pyjamabileiden tiimoilta viipotimme koko päivän paikasta paikkaan ja shoppaillen niin Flamingossa, kuin Jumbossa ja iltakylpy  päätti päivän ja rauhoitti ihaniin uniin. 

Meillä oli mielettömän hauskaa. Pako arjesta vaan tuli äärimmäiseen tarpeeseen ja hyvän ystävän kanssa nauru on aina herkässä. 

Unipäivänä luonnollisesti mietittiin unen merkitystä ja myös sen laatua. Kävimme myös testaamassa Familonin vuodevaatteita ja sänkyä. Hotellihuoneissahan on Familonin sängyt. Omalla kohdalla univaikeudet ilmaantuivat 30-vuotiaana runsaiden ylitöiden ja stressaavan sijoitustyön myötä. 


Pitkäaikainen unettomuus jäi mieleen leijumaan ja tiedostan helposti, miten unet voivat lähteä huonoon suuntaan. Tavallaan, kun on kerran kärsinyt unettomuudesta, niin siitä jää mieleen jälki ja pelko, mitä jos unettomuus yllättää taaskin.

Uneni on herkkää ja herään  jokaiseen narahdukseen. Vauvojen kanssa valvottu aika ja etenkin sydänlapsen, joka valvoi kaikki yöt, tuo valvominen on  jäänyt alitajuntaan myöskin unettomuuden pelkona ja jokaisen pienenkin risahduksen kuuntelemisena.

Omalla kohdalla hyvät unet takaa hyvä sänky, puhtaat lakanat, ulkona tuuletetut vuodevaatteet ja hyvä peitto ja oikeanlainen tyyny ja viileä ja pimeä huone. Rauhoittuminen illalla, ei kahvia enää  klo 14:00 jälkeen. Ei myöskään urheilua tai liikaa virikkeitä enää 20:00 jälkeen. 

Harmony-huoneissa oli todella mukavat sängyt, mukava huoneen lämpö, jota säädellä, täysin pimennetty huone, untuvatäkit ja muhkeat tyynyt. Mielettömästi plussaa myös hiljaisuudelle, en kuullut lainkaan ääniä mistään ja olihan kuitenkin vielä perjantai, kun olimme pyjamabileissä. 
Ehdimme käydä hiukan shoppailemassa ja kahvilla Flamingon puolella Tammer Outletissa ja kahvilla Caffi Paahtimokaupassa. Caffi Paahtimokauppaa suosittelen kaikille, sillä sieltä saa käsintehtyjä konvehteja, vastajauhettua kahvia tai teetä. Jumbon ja Flamingon parhaat kahvit. 


Tammer Outletista löydät taas vaikka mitä kotiin suorastaan pilkkahintaan, upeita mattoja ja vaikka mitä. Kannattaa katsoa alla oleva video, siellä lisää materiaalia Tammer Outletista. 

Kauppakeskus Jumbossa lempiliikkeitä ovat Body Shop, L’Occitane, tietenkin Stockmann, jättimäinen Citymarket, josta muuten saa Phycisians Formula meikkejä. H&M, Lindex, KappAhl, Zara löytyy vaatejuttuja ajatellen. Iittalan myymälä löytyy ja kirjojen ystäville Suomalainen kirjakauppa. Kenkäkauppoja ja vaikka mitä. Myös Starbucks. 


Kauppakeskus Jumbo ja Flamingohan ovat omia  lemppareita ja jos menen kauppakeskukseen, on valintani pääsääntöisesti aina ollut ja on Jumbo/Flamingo. Flamingosta saa muuten hyvää sushiakin, vink vink vaan. 

Kun tulet yöksi Break Sokos Hotel Flamingoon, on kaikki mitä ikinä kaipaat, saman katon alla. 

Kävimme hieronnoissa Kitty Cat Beauty Centerissä, joka sijaitsee aivan Jumbon ja Flamingon kulkusillan alkupäässä. Ihana rauhoittumisen hetki kaiken tohottamisen keskellä. Luonnollisesti erilaisista hoidoista voi nauttia myös Flamingo Spa:ssa

Viihdekeskus Flamingossa ei aika kyllä käy pitkäksi. Voi käydä minigolfaamassakin, mutta me Souliinan kanssa halusimme keilaamaan. 
Keilaaminen on yhtä meidän perheen lempihommaa ja etenkin hohtokeilaus on aivan erityisen hauskaa. Kävimme Souliinan kanssa keilaamassa BowlCircus Flamingossa hierontojen jälkeen ja olikin Souliinan ensimmäinen kerta käydä keilaamassa. Ihan mahtava meininki oli, hyvää musaa, seuraa, keilaamista ja limukkaa. Parasta. 

Kaiken hösöttämisen jälkeen maistuikin ruoka Amarillo Flamingossa, ravintola jossa olen käynyt usein herkuttelemassa Meksikon makuja. Tällä kertaa nautin Fajitaksia katkaravunpyrstöillä ja kanalla. 


Jälkkäriksi Suklaa Brownie, joka oli pala taivasta. Juomana jättimäinen Cola Zero ja pieni pullo Fresitaa Souliinan kanssa puoliksi. Amarillo on todella suosittu ja aina siellä käydessä, ihmisiä on paikan päällä paljon syömässä. Palvelu oli loistavaa ja iloista. 

Leffoissa aina mieli tyhjenee ja kyllähän moni tietää, että olen suuri leffafani. Meidän pyjamabileiden vauhdikas päivä olikin ihana päättää rauhoittumiseen leffateatterin penkeillä. Istuimmekin muuten eturiviin, sillä eturivissä oli rahit. 


Täytyy sanoa, että hotellin asukkaana voit hyvin mennä leffaan pyjamissa, jos vain uskallat. Miten mukavaa oli istua tohveleissa ja pehmeissä pyjamissa ja aamutakissa ja nauttia leffasta ja leffaherkuista Finnkino Flamingossa

Leffaksi valitsimme Liam Neesonin tähdittämän ”Kylmä kosto.” Joka oli aavistuksen Fargomaisen outo, mutta niin hyvä.

Sitten olikin jo rauhoittavaa kellahtaa hiljaiseen Harmony-huoneen mukavaan sänkyyn, vetää verhot pimennoksi,  säätää huoneen lämpö sopivaksi ja vaipua uneen pehmeän ja lämpimän untuvapeiton peittelemänä. 
Uuteen nousuun ja herkulliselle aamiaiselle. Break Sokos Hotel Flamingon aamiainen oli todella runsas. Peukut erilaisille juustoille, letuille, kunnon maalaisleivälle, jossa kova rapea kuori, suklaaputoukselle, ravioleille, hedelmille, ihan kaikille. Nautimme todella kiireettömän aamupalan massut pulleina kiittäen. 

Sitten olikin aika päättää pyjamabileet Flamingo Spa:ssa kylpylöiden. Olemme useat kerrat käyneet perheen kanssa Vesipuiston puolella. Tällä kertaa Souliinan kanssa nautimme kuitenkin polskinnalta rauhassa Flamingo Spa:ssa kylpylöiden. 

Flamingo Spa:ssa pääset nauttimaan:

37 C lämminvesialtaasta syvyys 0,55m

Hoitavasta mineraalivesialtaasta ja sen porepedeistä Kuudesta erilaisesta saunasta Lämmitetyistä lepodivaanista Suolaseinästä OLO-Huoneessa – tila varattavissa myös yksityiskäyttöön Yli 30 erilaisesta ylellisestä yksilöhoidosta 20 hoitohuonetta Kahdesta tunnelmallisesta lepo/palaveri tilasta Spa Cafen menusta (A-oikeudet)Spa:n jälkeen meillä oli rentounut olo ja jo haaveilimme, että olisipa ihana mennä päiväunille hotellihuoneeseen. Tämän jälkeen syömään ja vaikka leffaan ja vielä seuraavana päivänä aamiaisen jälkeen shoppailemaan. Eli viikonlopunkin kestävät pyjamabileet tai minilomat ovat kyllä täydellisyyden huippu, sillä aika ei tule pitkäksi Flamingossa ollenkaan. 

Kiitos Break Sokos Hotel Flamingolle (Facebook sivut Break Sokos Hotel Flamingo) ja yhteistyökumppaneille upeista pyjamabileistä, keilailusta, hyvästä ruoasta, hieronnasta, shoppailun ilosta, leffasta, spa-elämyksestä. Meillä oli Souliinan kanssa aivan mieletön miniloma ja tälläisen vastaavan haluan vielä kokea oman miehenikin kanssa. 

Miten siellä, kaipaatteko te tälläistä elämystä ja hotellihuonetta, joka on vain aikuisille sallittu. Elämyksiä, joista kaikki löytyy saman katon alta? Minkälaiset ovat teidän haaveet minilomalle tai pyjamabileisiin?

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille. <3

*Muutama kuvista Veera Bianca
#pyjamabileet
#breaksokoshotelflamingo
#elämyshotelli50 thoughts on “Pyjamabileet Break Sokos Hotel Flamingossa”

 • Siis nyt haluan tuonne – hieno tarina kuvissa ja tekstissä – ja ainakin itse tykkäisin minilomasta. Nyt täytyy kysyä, että mitkä nuo hassunnäköiset (sorry) töppöset ovat ? Ihanasti kerrottu !

 • Kivan näköinen paikka tuo uusi Break Sokos Hotel Flamingo! Kauniisti sekä tyylillä sisustetut huoneet ja selkeästi kodikas värimaailma. Joskus on kiva hemmotella itseään oikein kunnolla ja viettää staycation ihan vaikka kotinurkilla. Itse pidän keilaamisesta mutta siitä on luvattoman kauan kun olen ollut keilaamassa. Nyt täytyy ryhdistäytyä ja mennä vaikka tuonne Flamingoon katsomaan kaatuuko keilat 😀

  Hyvää sunnuntaita Tiia <3

  • Eikö olekin ja huoneetkin rauhoittavat tunnelmaan ja aikuisten minilomaan. <3 Ihan juuri näin, sillä lentäminen ja laivalla meno on kuitenkin aina oma vaivansa eli näin pääsee helposti ja vaivatta rentoutumisen tunnelmaan kiinni. 🙂

   Ehdottomasti keilaamaan, heti tuli itsellekin tunne, että nyt heti perheen kanssa uusiksi ja vielä Flamingoon leffaan perään.

   Mukavaa uutta viikkoa Marjo. <3

 • Break Sokos Hotel Flamingo on kyllä todella kiva paikka, kun saman katon alla pääsee tekemään niin paljon kaikkea; keilaaminen, elokuvat, hieronta, shoppailu, ruokailut ja tietenkin ihana Spa. Tuo Harmony-osasto vaikuttaa tosi kivalta ja viihtyisältä paikalta. Ihanaa, että meille aikuisillekin on tehty ihan oma paikka, jossa voi irrottautua hetkeksi arjesta. Voisin hyvin kuvitella meneväni tuonne miehen kanssa pienelle hemmottelulomalle.

  Kivaa sunnuntaita sinulle, Tiia ♥

  • Ihan sama juttu, miehen kanssa ehdottomasti ja tästä olemme haaveilleetkin. Tosin ystäväni kanssa on ne 50-vuotisjuhlat vielä pitämättä, joten hänen kanssa myöskin. Ruuhkavuosia elävälle, niin tuo aikuisten kerros on fantastinen asia ja keksintö ja toki kaikille muillekin.

   Ihanaa uutta viikkoa Krisse. <3

 • Siis ihanaa teillä on ollut. Aivan upeat kuvat ja kiva videokin. Just kuule sanoin tänään ystävälle, että nyt ollaan siinä vaiheessa elämää, että voisin jopa valita hotellinkin niin, että siellä ei olisi lapsia. Rakastan lapsia, teenhän heidän kanssaan töitäkin, mutta välillä sitä vaan kaipaa hiljaisuutta 🙂
  Ihanaa sunnuntaita Tiia <3

  • Me ollaan niin siinä elämänvaiheessa just nyt ja todella tarvitaan näitä irtiottoja. Lapset on parasta elämässä, mutta joskus tulee saada huilia ja sellaisessa äänettömyydessä.

   Ihanaa uutta viikkoa Outi. <3

 • Mainio video ja juttu, minäkin ihastuin noihin Harmony-huoneisiin, niin kauniit ja ne sängyt! Vuodevaatteetkin olivat ihan luksusta. Täydellisen miniloman ABC, kivoja liikkeitä Jumbossa, Fanni K:n matto oli upea tuossa videolla, täytyy käydä katsomassa paikan päällä. Ihanan rentouttavaa loppuviikonloppua!

  • Niin oli ja aah ne sängytkin ja peitot ja tyynyt ja hei kylpyamme, joka on mulle se juttu. Ne matot, luulen että joudun mennä itsekin vielä uudelleen, jäi yksi matto kaihertamaan.

   Ihanaa uutta viikkoa Heli. <3

 • Ihana pikku loma teillä oli. Vaikuttaa tosi kivalta paikalta tuo hotelli ja mielelläni yöpyisin siellä. Spa:n jättäisin kuitenkin väliin kun en edes tietäisi miten siellä ollaan. Leffaan voisin menä ja tietysti nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta.

  • Tuolla aikuisten spa:ssa aidosti sai vai köllötellä eri altaissa, tai vaikka lämmitetytssä tuolissa ja tilata vaikka jonkun ihanan limukan tai drinkin. Käydä saunassa, suolahuoneessa jne. Suosittelen sitäkin. Mutta oli täydellinen miniloma todella ja tuonne sitten, jos tulette pääkaupunkiseudulle.

   Ihanaa uutta viikkoa Kristiina. <3

 • Seurasin teidän superhauskoja ja monipuolisia pyjamabileitä instan puolelta, ihan mieletön tunnelma välittyi niin sieltä kuin täältäkin! Taidan laittaa vakaaseen harkintaan yllättää mieheni 😉
  Flamingo on kyllä monipuolinen ja siellä käydään säännöllisesti!
  Ihan mahtava yhteistyö, just tälläistä vaikuttajamarkkinointia tarvitaan ♥
  Ihania ootte ♥

  • Oi kun ihanaa, että seurasit ja kiitos tuhannesti. <3

   Sama juttu, Flamingossa käyn paljon, mutta tämä oli ihan eka kerta, että olin yötä, nyt tuli himo ainakin kahteen minilomaan, toiseen ystävän kanssa ja toiseen mieheni kanssa.

   Tämä oli mitä ihanin yhteistyö, joka antaa energiaa pitkälle.

   Kiitos samoin ja mukavaa uutta viikkoa Maikku. <3

 • Hei Tiia! Kiva elämänmakuinen blogi! Innostuin jostain syystä (??? 🙂 katselemaan vuotta 2014 ja kesäkuu-marraskuun postausten kuvat eivät näy, blankopaikat. Mistähän johtuu? t. Leena

  • Kiitos Leena niin paljon. <3 Ihana, että menit vanhoja blogipostauksia katsomaan. Muistan, että silloin alussa laitoin kuvia joskus blogiin kopioimalla ne facesta, eli copy paste ja myöhemmin sain huomata, että ne ovat kadonneet. En kyllä ymmärrä miksi, koska ne kuvat ovat edelleen Facebookissa. Mutta kun näin kävi, aloin lisäämään kuvat eri tavoin. Eli minun moka, tosin en tiedä mitä mokasin ja miksi ne kuvat ovat kadonneet. Todella harmillista, sillä kuvat ja teksti tukevat toinen toisiaan eli ovat yhtä tärkeitä. <3

   Ihanaa sunnuntaita Leena. <3

 • Oih, mikä loma ja mikä paikka.
  Aivan ihanat vuoteet.
  Hienosti olit saanut kuvat esille ja video oli hyvä.
  Tuo on sitä arjen luxusta, mitä jokainen kaipaa.
  Meitä Leena nimisiä taitaa olla seuraajina ainakin ainakin kolme?
  Ihanaa viikon alkua.
  >Leena

  • Kiitos niin paljon ja voi elämä, teitä onkin tosiaan kolme Leenaa täällä. Yhdellä on profiilikuva, mutta millä erotan teidät kaksi toisistanne. Josko laittaisit vaikka Leena ja jonkun lisäkirjaimen?

   Oli kyllä sellainen luxusloma, jota on ihana lähteä haaveilemaan, että milloin uudelleen.

   Ihanaa uutta viikkoa Leena. <3

 • Tuohan on pala taivasta maan päällä ja mikä parasta vieläpä lähellä.
  Ei ihme, että näytätte iloisilta, rentoutuneilta ja kauniilta.
  Ellei tämä kattava postaus tuo lisää asiakkaita Viihdekeskus Flamingoon, Break Sokos Hotel Flamingoon ja Jumboon – ei sitten mikään.
  Pyjama-bileet ideana loistava. Ja tuolla ne voi toteuttaa.
  Ihanaa sunnuntaita ja ensi viikkoa sinulle!

  • Ihana sinä, oi kiitos kiitos kovasti. <3

   Pyjama-bileet on niin loistava idea, että tahtoo tälläiset kamun kanssa toistekin. 🙂

   Ihanaa uutta viikkoa Kirsti Kaija. <3

 • Oi ihanuus miten huippua, tuollaiset pyjama bileet on kyllä ihan parhautta❤ Upeat kuvat, niin hyvännäköisiä herkkuja ja te olette todellisia kaunottaria! Leppoisaa sunnuntai-iltaa❤

 • Jotenkin tosi kivan virkistävä pystyladonta kylppärin kaakeleilla. Pitää muistaa seuraavan kerran kun kylppäriä remppaa. 😀
  Ihanaa su-iltaa Tiia. <3

  • Hih oli kyllä ja toki niitä hämmästyneitä katseitakin tuli muutama ja sekös tietenkin nauratti myös. 🙂 Ihanaa uutta viikkoa Tuuli. <3

 • Voi jospa oisin saanut olla mukana.. tuli ensimmäisenä mieleen! 🙂 Toi on niin kätevää, että kaikki löytyy saman katon alta. Caffi -kahvikauppa on ihan mun lemppari jos siellä suunnalla satun liikkumaan.

  • Niin on, on niin vaivatonta, kun kaikki löytyy saman katon alta. Juu tuo Caffi on kahvifanin unelmakauppa. <3

   Ihanaa uutta viikkoa Marie. <3

 • Minilomat ovat ihan parhaita! Ja teillä näyttää ainakin olleen hauskaa – ja uskon kyllä, että myös heillä, jotka touhujanne seurasivat – minulla ainakin instan puolella;)
  Kiitos vinkistä – kylpylähotelli kaikin maustein saattaa hyvinkin olla seuraavan miniloman kohde!
  Ihanaa uutta viikkoa, Tiia!

  • Ihana Lady ja meillä oli kyllä aidosti mielettömän hauskaa ja täydellinen miniloma. Ei tarvinnut yhtään pinnistää kuviin omaa fiilistä.

   Olet minilomasi taatusti ansainnut ja toivottavasti pääset pian.

   Ihanaa viikon jatkoa ihana Lady💛💛💛

 • Voi, olen sanaton! Siis niin olisi siistiä hiippailla kylpytakissa ja töppösissä, pyjamabileillä ja oloilla ja vaikka mitä! Ja hei mitä herkkuja! Söpiksiä, kuten tekin.

  En ole koskaan ollut pyjamabileissä, enkä tyttöjenhöpöttely hotelliviikonlopuissa. Flamingosta olen kuullut vain hyvää, ei ole vain tullut lähdettyä.
  Näiden kuvien jälkeen olen ihan puhtaasti vain hyvällä tavalla kade, koska kaikki näytti juuri niin täydelliseltä kuin voisin kuvitella!

  Sinänsä lapset eivät ole häirinneet koskaan hotellissa tai reissussa, joistakin aikuisista en sen sijaan menisi sanomaan… Tulipa muuten tässä nyt mieleen, että lasten huuto tai riehuminen on häirinnyt yleensä vain silloin, kun omat olivat pieniä ja halusi hetkeksi päästä pois vaikkapa ravintolaan, niin sitten jonkun toisen piltit pitävät huolen, ettei totuus unohtuisi. Nyt kun omat ovat kasvaneet uhmaraivareista ulos murkkuangstimökötysikään, pienten lasten mekkalointi lähinnä huvittaa. Mutta onhan se selkeä viesti, että tämä on nyt aikuisten juttu ja juuri sellainen kaivattu irtiotto arkeen. Lapsia pitää ja saa ottaa mukaan, eivät muuten opi miten olla ja käyttäytyä, mutta onhan se hyvä että on "lapsettomiakin" paikkoja, sellaisia haluaville. Kuten huomaat, minulla ei ole tästä oikein mitään mielipidettä. Itseäni ei häiritse, mutta on silti ok pelkät aikuisten jutut. 😀

  Unettomuus, on/off, alkoi kokolailla kaksikymmentä vuotta sitten poika nro 2 raskausaikana. Juuri tuo virikkeetön iltaelämä on ehdotonta unelle. Perjantaina pakon edestä piti ajella hakemaan pakettiautoa vielä juuri ennen "aikaisin aamulla noustava" – nukkumaanmenoa ja se yö olikin sitten siinä. Vireystaso nousi, ja tietoisuus aikaisen aamun Helsinkiin ajosta viimeisteli loput. Kukkuu, sanoi pää seuraavan päivän. Huoh. Unta osaan vaalia, mutta ihan aina en ennakoida mistä kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta se voi häiriintyä.

  Lämmin halaus viikkoosi, ihQulainen. <3

  • Niin totta ja ei minullakaan ole oikein mielipidettä tähän lapsi asiaan, muuta kuin, että uskon, tälläisellekin konseptille on tarvetta.

   Olen itse niin tottunut lasten mekkalointiin, enkä edes missään sitä huomaa. Mutta aamulla kiittelin hiljaisuutta, että sai nukkua pitkään. Ei kuulunut käytävillä lasten kiljuntaa, hih eikä aikuisten örinää. Aikuisten osasto hyvä vaikka pikkulasten vanhemmille, jotka kaipaavat pientä breikkiä ja lepoa.

   Sama ongelma, jos ajan illalla autolla tai menen 21:00 leffaan, niin yöunet on menetetty. Ylikierrokset on huono tila ihmisille, joilla on tämä uni herkkyys syystä tai toisesta.
   Paljon halauksia sinulle ihana Nelina💛💛💛

 • Ihana minibreikki! Nämä ovat juuri sitä luksusta ja hyvää energiaa arjen keskellä. Joskus tuntuu, ettei raaskisi maksaa, mutta monesti tällaiset pikkuirtiotot jaksavat kannatella eteenpäin vielä pitkän aikaa ja ovat sen takia rahan väärti.

  Katsoin myös videon ja pakko todeta, että vitsi mitkä sääret Souliinalla on! 🙂 *peukku*

  • Olet niin oikeassa, että tälläiset minilomat aidosti kantaa pitkään.

   Souliina on upea pakkaus ja vartalo kuin teinillä.
   Ihanaa tiistaita muksis❤️😘❤️

 • Oi, mitkä ihanat pyjamabileet! Ja todella huikeat puitteet minilomalle. Uskomattoman hienot kuvat, niistä välittyy ilo ja viihtyminen. Break Sokos Hotel Flamingo on niin kiva paikka – kokemusta on 🙂 Ja tykkäsin tuosta videostakin, te ihanat osaatte <3
  Kivaa viikkoa Tiia!

 • Niin te olittekin juuri siellä mielettömässä sviitissä, jossa oli sauna ja kaikki. <3 Ihanaa tekee tälläiset minilomat. <3

  Voi kiitos ihana Tuula. Mitä ihaninta päivää sinulle. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud