Pieni, mutta iso iloinen juttu ja muuta säätöä

Pieni, mutta iso iloinen juttu ja muuta säätöä

Ostettiin meidän kissoille luukku, koska ollaan ”väsyneitä” kissojen ramppaamiseen ees sun taas ovesta sisään ja ulos. Talvella ja syksyllä aina yhtä hämmästyneitä, ohhoh eikö olekaan kesä. 🙂

No eihän luukkua ilman eristeitä noin vaan oveen laiteta. Kun pakkasta pukkaa, johan luukusta huuruaisi viimaa sisään vaikka pitäisi luukkua lukkoasennossa.

Lisäksi luukussa oli yksi toinen huono puoli myös, mitä tilatessa ei tullut ajateltua. Karhukoplaset saisivat luukusta käden sisään ja oven lukon sisäpuolelta auki.

Ei muuta kuin Zooplussalle viestiä, että mitä nyt tehdään, luukku on kyllä nyt aivan pakko palauttaa, ajatellen Suomen pakkasia ja mahdollisia voroja. Kerroin palautteessa rehellisesti, että me tumpeloitiin täällä ja vika on meidän, että eihän me osattu ajatella pitkäkyntisten nimenomaan pitkiä käsiä tai pakkasen viimaa eli Suomen säitä. Jos luukun voisi palauttaa, se olisi kamalan kiva juttu.

Hei Tiia,

Kiitos yhteydenotostasi.

Harkittuamme asiaa olemme tulleet siihen lopputulokseen, että sinun ei välttämättä tarvitse palauttaa meille tilaamaasi tuotetta. Voit halutessasi lahjoittaa sen esimerkiksi paikalliselle eläinsuojelujärjestölle tai löytöeläintalolle.

Olemme hyvittäneet sinulle tilauksesta postikuluineen maksamasi summan 36.98 EUR takaisin asiakastilillesi ja tehneet vastaavan rahanpalautuksen tilauksella olleelle maksutavalle, eli kortillesi. Hyvitys tulee näkyville parin pankkipäivän kuluessa, mahdollisesti jo tänään.

Mahdollisissa lisäkysymyksissä autamme sinua mielellämme.

Mukavaa viikonloppua sinulle!
Ystävällisin terveisin,Mikko
zooplus.fi-asiakaspalvelu

Siis wow. Aivan hämmentävää saada tällainen vastaus, ei ole pakko palauttaa ja rahat tulleet jo tilille.

Yleensä sitä on tottunut siihen, että kaikesta joutuu vääntämään ja taistelemaan. Yhden asian olen myös taisteluissa oppinut. Älä verhoa asioita, älä piilottele, älä pakene omaa vastuuta.

Vaan ole avoin ja rehti, jos asiat on sujuakseen, niin rehellisyys sulattaa paatuneimmankin taisteluparin. Kun on lakki kourassa ja nöyrästi myöntää mokanneensa, toinen osapuoli on huomattavasti vastaanottavaisempi ja sopuun on mahdollisuus päästä. Mitä ikinä taisteluita elämässä on ollut, rehellisyys on perinyt maan.

Joten auotaan meidän kuninkaalle ja kuningattarelle jatkossakin ovia, kun ei sitä koskaan tiedä, jos tänään onkin tullut kesä. Sillä menihän koko viime yökin Samua ulos päästäessä, mahatauti. Yhdet ”ikävät” jouduin keskiyöllä lattialta korjaamaan. Jos välillä on kamala ikävä pikkulapsiaikoja, niin karvaisten olentojen yölliset seikkailut laittavat nämä haaveet kyllä ruotuun.

Joten vaikka viime yönä ei tullut juuri nukuttua, Samu piti päästää pihalle 7x. Niin aamulla, kun luin tämän Zooplussan vastauksen, sydänalaan tuli valtavan hyvä fiilis. Maailmassa on todellakin monella tapaa toivoa, ei vain tämä yksittäinen Zooplussan tapaus vaan se hyvän kierre.

Zooplussa oli meille hyvä. Tänään olen hymyillyt enemmän vaikka tuon kirotun yön jälkeen olisi voinut olla toisin. Hymy saattaa kohdata jonkun toisen ihmisen hymyn ja siitä hyvää energiaa taas eteenpäin.

Mitä meidän elo olisi ilman näitä karvapalleroita? Juu vähemmän siivottavaa eli vähemmän aktiviteetteja, vähemmän hellyyttä eli lievää hellyysvajetta, opettaa lapsia rakastamaan eläimiä ja olla pelkäämättä eläimiä. Meidän kahdella aikuisella lapsella on kaksi kissaa kummallakin, enkä epäile hetkeäkään, etteikö teineillä tulisi aikuisena olemaan eläimiä myös.

Eläimet antavat rakkautta ja opettavat vastuunkantoa. Hienoa ettei meillä ole allergioita ja olemme voineet ilahduttaa ja täydentää elämäämme upeilla karvaisilla otuksilla, perheenjäsenillä.

Olisihan nyt tämäkin alin kuva paljon tylsempi ilman Dianaa. <3 Eläimet antaa paljon. Kiitos vielä Zooplussalle päivän piristyksestä ja myös asenteesta, ettei aina tarvitse inttää vaan sitä voi heti antaa periksi, heti sanoa kyllä tai vaikka ei. Miksi vääntää.

Miten siellä, hyviä asiakaspalvelukokemuksia olisi kiva kuulla. Tavallisia asiakaskokemuksia on paljon, mutta sellaisia aivan spessuja ehkä harvemmin, johtuen toki kiireestä ja myös ihmisten välisistä kemioista.

Ei muuta kuin vähillä unilla uuteen nousuun ja onhan se yö ensi yökin. <324 thoughts on “Pieni, mutta iso iloinen juttu ja muuta säätöä”

 • Ihanaa kuulla hyvästä asiakaspalvelukokemuksesta. Välillä miettii, että nykypäivän yhteiskunnassa pitää jatkuvasti jaksaa vaatia inhimillistä kohtelua. Ja entä kun ihminen ei pysty pitämään omia puoliaan tai syystä tai toisesta ei jaksa? Mutta peukku just sun kokemukselle ja Zooplussalle! Muiskuja myös Dianalle.

  • Se on juuri näin, että normaalisti joutuu aina inttämään. Toki ymmärrän, että on varmaan monia, jotka käyttävät systeemiäkin hyväksi. Omalla kohdalla oli kyse siitä, että pyysin palautuskoodia ja sainkin tällaisen vastauksen. Kerroin kyllä miksi tuote on pakko palauttaa.

   Kiitos kovasti ja samoin sinne. <3

 • Mallikasta toimintaa zooplussalta👍 Tuollainen asiakaspalvelu maksaa moninkertaisesti itsensä takaisin. Hauska tutkapari nuo teidän kissat 🐈,niin ilmeikkäitä🐱. Hyvää pyhäinpäivää ja viikonloppua ❣️

  • Näin on, toivottavasti sana leviää. <3 Ihanaa marraskuun alkua Pipsamuori. <3

 • Ihanaa asiakaspalvelua olet saanut, täytyy panna firman nimi mieleen. Näinhänkin hyvän kierre jatkuu. Minulla on ollut aivan pienestä lapsesta kissa tai koira lemmikkinä. En osaisi edes kuvitella eläväni ilman meidän kissoja Kille-ukkoa ja Siiri-tyttöä. Edes jostakin saa pyyteetöntä rakkautta, plus oma muu perhe ja läheiset.

  • Juurikin tuo hyvän kierre, sitä halua välittää. <3

   Ihan sama juttu tai meillä oli aina koira, mutta kissat on enemmän oma juttu. <3

   Ihanaa marraskuun alkua Marja. <3

 • Hienosti toimittu molemmat; Tiia ja Zooplus. Tällaisesta toiminnasta on aina mukava lukea.
  Meillä on sekä kissan-, että koiranluukku olleet jo vuosikausia. Kätevä mieheni asensi kaksi luukkua samaan läpeen pitämään pakkaset loitolla Luukkujen väliä on noin 15 cm. Keväällä otamme sisimmäisen luukun pois. Luukun voi halutessaan lukita. Tarpeellinen ominaisuus silloinkin, kun kissa tai koira ei saa mennä ulos (esim. juoksuaika, leikkaus tms.).
  Söpöläinen Diana <3
  Ihanaa loppuviikkoa Porvooseen!

  • Kiitos niin paljon Kirsti Kaija. <3

   Kuulostaa niin hyvältä, meidän kivitaloon tuollainen ei onnistuisi eli oviin olisi laitettava, mutta ei sekään onnistu. Mutta ihanaa, kun teillä kissat saavat mennä ja tulla sielunsa kyllyydestä. Tätä meillekin toivottiin ja sitä, että heh itsekin päästäisiin vähän vähemmällä.

   Aurinkoista marraskuun alkua. <3

 • Voi miten upeasti toimi asiakaspalvelu zooplussalla, kyllä tuollainen aina lämmittää sydäntä.
  Meilläkin varmasti olisi koira tai kissa, jos ei näitä himpuran allergioita olisi.
  Ihanaa iltaa sinne teille kaikille, myös karvakamuille <3

  • Ihan uskomatonta palvelua. <3

   Kiitos kovasti Outi ja ihanaa tiistaita. <3

 • Olipas joustava palautusmahdollisuus!
  Minä olen vähän kuin teidän kissat, aina toiveikkaana kurkistelen ulos, että jos kuitenkin paistaisi edes aurinko 😀

  • No ihan hämmentynyt, että palautus voi mennä näinkin. 🙂 Aika mahtavaa. Juu nyt on harmaata, kirkasvalolamppu täällä tuikkii.

   Mukavaa sunnuntaita. <3

 • Niin on ihanasti kisu siellä taas. Me muuten hankittiin luukku Felixille, tai yritettiin hankkia. Eihän se sitten kuitenkaan sopinut oveen, ei mitenkään, vaikka pieni hankittiin. Yhdessä taloudessa taas rouva näytti mulle miten pääsen sisälle ilman avaimia hoitolasten kanssa: siitä vaan luukku irti ja sisälle. Oi kamala. Mä en osannut edes ajatella, että niistä luukuista voisi kulkea.

  Meillä on aika yleistä, että suurempia ja painavampia tavaroita ei tarvitse palautella. Yksi tuttu sai pitää tv-tason, jonka mitat olivat ilmoitettu väärin. Toinen taas ulkogrillin jotkin uudet telineet, jotka eivät olleetkaan oikeaan malliin käyvät. Se on kai halvempaa kuin alkaa maksella palautuskuluja. Mutta näitä joskus aina sattuu, ei ihan loppuun saakka tule hankintoja ajatelleeksi 🙂

  • Voi ei, eli vähän sama kuin meillä, voi hööh.

   Juurikin tuo, murtovarkaat tervetuloa.

   Aah tämä oli ihan uutta täällä, Suomessa kaikki pitää jämptilleen palauttaa ja tämä oli kyllä itselle oikea ihme.

   Ihanaa tiistaita Johanna. <3

 • Ihanat kissakuvat. <3 Ja olipa hyvää asiakaspalvelua! Toki varmaan tajusivat, että kerrot asiasta blogissasi ja olisi erittäin huonoa mainosta heille olla tyly. Tai en tiedä, oliko tästä kyse. Huono palvelu jättää kyllä lähtemättömät jäljet. Käytiin kerran Fiskarsin panimopuodissa ostoksilla, siellä oli jotain kotiviinejä myynnissä ja Ranskasta rahdattuja viinejä, jollaisen sitten ostin. No pullon pohjalla oli homeista sakkaa, viini oli siis homeessa. Ystävällisesti pyysin, saanko rahani takaisin, kuvatodisteiden kera, koska en todellakaan aikonut lähteä tunnin ajomatkan päähän Fiskarsiin esittämään todisteita. Putiikin omistaja kehtasi epäillä, oliko kyseessä sakka vai home, eikä koskaan palauttanut rahoja. Sen jälkeen ei ole koko Fiskarsiin tehnyt mieli mennä ja olen kyllä kertonut mielipiteeni eteenpäin. Ikävä kohtelu voi viedä fiiliksen koko paikasta – vaikka kyseessä oli pikkuasia.

  • Pyysin palautuskoodin eli olisin palauttanut kissaluukun eli ihan normi palautuskysely ei reklamaatio. 🤗Palautuskoodi pitää olla, jotta Zooplussalla voi palauttaa. Eli en muuta ja sain näin upean vastauksen. En luonnollisesti uhkaile blogillani minkään asian suhteen ja eivät he millään voi tietää, että kirjoitan blogia. 🧡

   Huoahhh tuota viinijuttua, sillä aina pääsee helpommalla, kun vain kiltisti palauttaa rahat, ei turhia taistele. Se, että syyttää asiakasta, on suurin virhe ja aina on mahdollisuus myös kompromissiin. Onpa surullinen juttu ja nämä kantaa kauas ja menee suusta suuhun.

   Ihanaa viikonloppua Annie🧡

 • Olipa hyvä palvelu.
  Ihanat kuvat karvaturkeista.
  Ollaan joskus mietitty tuota kissan luukkua, mutta juuri noitten samojen ongelmien takia
  jäänyt pois.
  Mukavaa päivää sinne.

  • Juurikin tuo, ihan mahdoton yhtälö, pitäisi kehittää joku tunneli, mutta eipä sekään onnistu.

   Ihanaa marraskuun alkua Leena. <3

 • Tuo palaute oli ihan mahtava juttu!! Palautus kuitenkin maksaa yritykselle, joten on kaunis ele ehdottaa vaikka hyväntekeväisyyttä tms. Voihan ribbe, se on tylsää kun lemmikit sairastaa. Usein ne oksut ja kaksut tulevat vieläpä yöllä ja tietenkin matolle, ainakin meillä näin ja ompahan herätys! Nyt ei ole onneks hetkeen ollut kelläkään (koputtaa puuta).

  Lemmikit tuo kyllä niin paljon iloa, ei ole tylsää päivää niiden kanssa ja huomannut nyt etätöissä, kuinka ne ilahduttavat olemallaolollaan ihan työpäivänkin aikana ♥

  Täytyy nyt tässä mainita että saatiin eilen Mustissa ja Mirrissä myös hyvää palvelua, sillä Lakun pentupaketti on jäänyt lunastamatta, aina siis unohtunut ja myyjä ekaa kertaa kysyi, haluammeko lunastaa sen kun etu on vanhenemassa. No toki haluttiin, oltais tehty jo aiemmin jos oltais muistettu mutta oli jännä että asioidaan eri M&M myymälöissä n 2 krt kuussa eikä kukaan ole aiemmin muistuttanut. No nyt sain Lakuliini uuden lelun ja penturuokaa, oli kiva juttu ja jäi myyjästä hyvä mieli!

  Ihanaa viikonloppua ♥

  • Ihan samaa mieltä ja tosiaan kun palautuskoodia pyysin ja tässä tulos, wow. <3

   Ihanaa kuulla tuo Mustin ja Mirrin palaute. Ollaan käyty aina Porvoon Faunattaressa, mutta liike lopetti, en kestä!

   Ihanaa tiistaita Maikku. <3

 • Oi, olipa hyvää palvelua!
  Tuollainen luukku olisi varmasti kätevä, mutta toki tuo juurikin uo mainitsemasi haasteet. Ehkä on selkein että avaa vain ovea, niin välttyy muilta mahdollislta ongelmilta.
  Mukavaa ja tunnelmallista Pyhäinpäivää!

  • No sepä, ai hitsi kun ovea pitää avata edes sun takaisin päivät ja yöt pitkät. Päivällä vielä avaa, mutta yöllä….

   Ihanaa tiistaita Kaisa. <3

 • Saitpa hyvää palvelua! Mekin olemme joskus puhuneet kissanluukusta,mutta vielä se ainakin on ollut puhumisen asteella. Onhan se tosi ärsyttävää olla palvelemassa kissoja monta kertaa yössä. Toinen haluaa ensin ruuan ja sitten ulos, toiselle taas ei ruoka maistu millään vaan heti on päästävä pihalle. Sitten kun olet just päässyt uneen, ne alkaa rapaamaan takaisin sisälle…
  Lisäksi ne on jo vanhuksia ja toisella on kilpirauhasen vajaatoimintaa ja toisella astmaa. Lääkkeet molemmille. Ja ensin mainitulla taudin kuvaan uuluu myös oksentelu. Arvaa vaan, onko meillä enää paljoa mattoja lattialla. Mutta siltikään en halua luopua kummastakaan ihanasta ja hassunhauskasta persoonasta!

  • No se on, ja siinä aamuyöllä kun vonkaavat ulos varsinkin kesällä, niin eipä sitä saa enää unta. Niin ihania kuin eläimet on, niin paljon on hommaa ja rauhattomuutta.

   Kissat kyllä aina oksentaa matoille, mikähän siinäkin on, yrittävätkö suojella lattioita, hi.

   Oivoi teidän ihania karvakasoja ja ei niistä voi luopua ennen kuin on ihan pakko eli kissan etu. <3 Niin rakkaita ne on ja menee kuitenkin plussan puolelle.

   Sydämellistä marraskuun alkua Eeviregina. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud