Kellomäki & Flinkkilä vaihdevuosijakso

Kellomäki & Flinkkilä vaihdevuosijakso

No nyt on taputeltu Flinkkilä & Kellomäki vaihdevuosijakso upeassa ja lempeässä seurassa. Kuvauspäivästä jäi ihana muisto sydänalaan ja Ani on superammattilainen suurella sydämellä ja äidillisellä otteella.

Aiheeseen liittyy paljon tabuja ja häpeää ja toivottavasti jakso auttaa osaltaan hälventämään ikääntymiseen ja vaihdevuosi kipuiluun liittyviä tunteita ja kenties löytyy vinkkien avulla helpotusta oireisiin.

Kannattaa ottaa seurantaan upea @gyne_leena joka jakaa paljon asiaan liittyvää tietoa ja olisinpa löytänyt Leenan silloin, kun vaihdevuosien kanssa kovasti kipuilin. Löydät täältä blogista kaikki vaihdevuosiin liittyvät kirjoitukset hakusanalla ”vaihdevuodet.” Leenalta taasen löytyy neuvot kaikkeen ja vaikkapa siihen, että miten tärkeää on käyttää paikallisesti estrogeenia, josta ei ole mitään vaaraa tai riskiä kenellekään ja mitä seuraa, jos ei käytä.

Ihastuttava @annahultinpashley nyt Svenska Teatterissa

”Är det hett här?MenoMonoManifestologi vaihdevuosista

Vaihdevuodet vaikuttavat meihin kaikkiin, niin naisiin kuin miehiin. Silti tiedämme niistä kovin vähän. Anna Hultin oikoo nopeatempoisessa esikoisnäytelmässään monia vaihdevuosiin liitettyjä käsityksiä.”

Kellomäki & Flinkkilä jakso tulee ulos televisiosta 29.4. Klo 17:10 ja seuraavana aamuna katsottavissa Yle Areenasta💜

Noin muuten tänne ei kuulu kummia, kaksi viikkoa ollut aivan jäätävä flunssa ja tänään on vilpittömästi ensimmäinen hyvä päivä. Ollut ihan tööt ja suorittanut vaan kaikki välttämättömimmät askareet. Koronatestejä tehty tuhat, etenkin kun oli ohjelman nauhoitukset. Siinä kohden tosin tauti itsessään oli jo ns. selätetty ja poskitontelontulehdus riesana. Onneksi on sarvikuono ja Otrivin, kyllä niillä lähtee! Että jotenkin jäi hieman vajaa olo, että mitähän tuli puhuttua, jotain hölötin vaan menemään. Ja jännittikö, ihan kädet hiestä märkänä olin kyllä.

Huomenna Espanjaan ja ehkä sieltä blogiin jotain tempaisen tai sitten jos matka kiinnostaa, sitä voi seurata @Koivusalo ja @Casamimi Instatileiltä ja Casamimiin mennään. Sari ilokseni kutsui meikäläisen Espanjan asunnolleen ja nyt reissu vihdoin koittaa. Viimeksi olen reissannut lentäen ulkomaille vuonna 2018, ohhoh.

Muistakaa, vaihdevuosien kanssa ei tarvitse jäädä yksin💙

Miten siellä, onko siellä vaihdevuodet?



3 thoughts on “Kellomäki & Flinkkilä vaihdevuosijakso”

  • Ihanaa Espanjan matkaa!

    Vielä odottelen, että minkälaisia oireita vaihdevuodet tuovat mukanaan. Unenlaadussa näkyy jo ajottaisia vaikutuksia.

  • Harmittaa niin tuon ohjelman lopettamispäätös. Olen tykännyt sitä silloin tällöin katsella kun aihe on ollut ajankohtainen itselleni.
    Ihanaa lomaa teille kahdelle, nauttikaa <3

  • Olet kyllä ihan mielettömän rohkea Tiia <3.

    Jo itse studio kaikkine rekvisiittoineen on seikkailu sinänsä, saati sitten itse lähetys.

    Jakso näyttää osuvan vappuviikonloppuun, joka vietetään toisaalla, mutta aion ihan varmasti katsoa sen myöhemmin Areenasta.

    Terkkuja Espanjan auringon alle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud